Naty*
|
Jutro! Mene je nehal trebuh bolet, ampak bomo vidl kaj bo dons. Že dva dni me nekam čudno boli, sem misla, da bo pa zdej mogoče že prišla, pa ni nič. No sej boljš da ne ! Estrella hvala za kofetek, ga grem spit, ker sem rahlo . Baje gremo dons na džir okol Skirce ? IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Srčekgirll, midva z Gregcem hočeš-nočeš pridno hodiva vsak dan ven ne glede na vreme - že zaradi male pike, ki gre v vrtec Midva tudi, čeprav nimava kazga posebnega razloga. Rada sva na zraku . barbaw a ti maš tud drug mesec rojstni dan? Kdaj pa? S Tamaro se pa js včasih slišim (si me spomnila, jo že neki časa mislim poklicat). Ful se dobro drži in dobro zgleda, u glavnem ! Tiana ti tud? Za Anitko že vem...madonca nas pa je nekaj ! o nina pogrešana se je vrnila Pa kje s´ti bejba ??? Ideje za stene.... js sm vzela Disnijeve knjige, vse pregledala, našla najbolj luštno slikco pa narisala ! Žan že ma tri obroke na dan pa sva menda zadnja začela ... no panic za čvek in risanje ... se bomo zmenle. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naš bo letos dobil tud skromnejše darilo, ker ni več cvenka toliko(hiša ga papa), problem je, da ima tudi decembra RD Tole pa vem....16. ! čmrlika mi mamo hojico in jo uporabljamo en razumen čas dnevno. Še vedno je pa Žan več na tleh, kot v hojici in stolčku skupaj. Njemu je všeč, prostora mamo ful velik, js se mam pa tud za tolk skrbno mamico, da ne bom šla v njegovo škodo. Prepričevala pa o njeni ustreznosti ne bom nikogar, ker tud kontra nasvetov ne upoštevam . Aurea tud pri nas hranjenje ponoči še zmer pali pa tud mene zanima, kdaj se bo to nehalo??? kasso ful luštne slikce iz srečanja ! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty: pocajtaj se Mene pa nekaj šravfa Hvala ja sej je že bolš, ampak ne vem no... že dva večera zaporedoma, me je zvečer ful bolel trebuh. A pri teb je bolš? A tebe je activia zdelala , js sm pa včeri pojedla paketek suhih sliv... da ne razlagam ... sesil Žan se zjutraj doji dvakrat, okrog desetih dobi sadje, okrog enih zelenjavco, vmes dvakrat dojenje, ob sedmih riževa kašica, pred spanjem (petnajst do osmih) pa še dojenje. Ponoči pa itak ziza laufa . Vidim da mamo podobno kot tilči . Je pa rad čist vse ! IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** NATY: sem Manci pokazala slikice od tvojega Žana pa se je kar smejala zraven, tako da Žanu sporoča: zdej si ta pravi, zdej ko znaš sedet, se bova pa lažje menila iz oči v oči , ne prej ko sem te mogla nekam dol gledat Pa hitro se "pocajtej"!!!! oooo kolk bo Žan navdušen ! Zdej se bosta pa res lahk kej dogovorila tkole na višini ! Ampak veš tale naš hrošč se je res od Mance nalezel... dons spet pokonc ob 5.40 . Sej nisem zaspanka, ampak do ene sedmih mi je pa prej kr pasalo spat no. Pa včeri sta mela očitno spet oba tečen dan, js sm sumila zobke, ker si je ful dlesni drgnil pa jokal, ampak še zmer ni nič... IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Naty*: Upam, da boš čimprej OK ... Hvala, zdele zaenkrat je, bomo vidl, kolk časa bo trajalo.... Pa super, da se je Matevž zrihtal ! Calgel pri nas mogoče čist maaaloo nuca. Glih neki ekstra ni no... Anitka uživajte v Čatežu!!!! (upam da nisem prepozna) IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem sanjala Naty v banji in to brez kopalk , ANitko in kasso. Ja to se ti dogaja,če preveč al pa premal visiš na rr Sem ti poslala. Kolk sm se pa zdele nasmejala . A to smo ble skupi not al kaj??? Čestitke Taji, Evi, Gregorju, Tilnu in Omarju !