|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 23:42:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 601
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
18.11.2008 23:44:15   
Anonimen
punce, za lušte :

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 602
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
18.11.2008 23:46:07   
Anonimen
nosečka maja lepo, da si se oglasla, zdej pa kr redno user posted image

pozivam še dasko in lindy. se mi zdi, da še malo pa bodo vse tu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 603
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
18.11.2008 23:47:30   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Rovar_ka - vidim, da imaš iste probleme, jaz še kar cepljenje krivim, od takrat se zbujamo 2-3x na noč. Drug teden imamo drugo dozo, mogoče bo pa nazaj na stari ritem preskočiluser posted image user posted image user posted image



da se ti besede pozlatijouser posted image


_____________________________

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 604
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
18.11.2008 23:51:38   
Anonimen
almera in rovarka, a da bi blo zbujanje od ceplenja? ker moj fantek je kljub vsem težavam, ki jih je mel, začel pred cepljenjem spat že po 9 ur in to vlekel cel teden. po cepljenju pa... živa groza, pa ne 3x na noč, po 10,15,20x. recimo danes ponoči se je ene 7-8x. pa kr tko, za brezveze.

samo kaj bi pa melo cepljenje vpliv? pa še nova doza bo vsak čas, potem to pomeni, da se ne bo uredilo? če je seveda to krivo.

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 605
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
18.11.2008 23:52:15   
Blacky30
Neboglasnica, si že pri koncu z gobelinom? Bomo potem videle kakšno fotkico? Jaz sem pa tako obsedena s puzzli, samo kaj, ko je dosti bolj komplicirano. Si jih ne morem kar v posteljo nest, glede na velikosti bi rabila posebno sobo, hudiča. Tak jih pogrešam. Sem ravno danes Nejcu rekla, da je pa zdaj že tak velik, da jih bom privlekla ven in mi bo pomagal,pa tudi jezil me ne bo zraven in mi jih nosil proč. Imam pa ravno še par mesecev časa, ko se bo Teja začela plazit, pa bodo spet šle nabirat prah pod posteljo za 2 leti.user posted image  Imam pa jih 5 kom za sestavit. Pa ful lepi motivi, za steno.


Jaz pa sem pravkar za moja otročka naročila adventni koledar, bosta imela vsak svojega, samo letos še Tejinega ne bomo uporabili. Hočem pa, da imata enaka, zato sem jih kar zdaj kupila. Pa Teji sem kupila božično darilo, posteljnino v roza barvi. Nimam idej, kaj ji kupit, ker bo igrač dobila na tone od drugih, pa itak jih imamo že preveč, tak da posteljnino pa potrebujemo, pa kakšne cotike bom ji kupila še. Sem pa naročila oboje pri Quelle.user posted image  

Tiste z večjimi otroci, prakticirate adventni koledar?

Jaz pa sem danes dobila po pošti Krkin paket, ko sem bila tukaj na RR izžrebana pri albumih. Vsebuje: kuli, brošuro, set 6 malih barvic in kremo za roke.

Levinja, midve sva prešaltali na športni del z vrečo pred 2 tednoma. Je prav fajn, več vidi ven in se nič več ne buni. Kak so ti plenice MyLove? Meni so super, zaenkrat nobenih težav.user posted image

Tims, kakšno je bilo srečanje s sestrično? Sorry, če si že napisala, bom ziher do tja prilezla, tak da ne rabiš še enkrat pisat.user posted image

Lidija, ja Just je zakon. Katera še nima Olja31, ga mora takoj nabavit. Je za čisto vse, zobobol, glavobol, udarnine, prebavo, revmo, ....ni kaj ni. Je drago, samo ga imate tudi po 2 leti ali več. Jaz pa kar delam reklamo, sem rebelde...user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 606
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 23:52:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 607
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 0:01:10   
Blacky30
Ja, res ja. Lindy je na RR, sem jo zasledila na drugih temah. Ne vem, zakaj ne pride sem. Daska pa se že med user posted image  ni veliko javljala.

Upam, da se javijo še nekatere izgubljene. Jih grem poklicat.

BABIKE NA RAPORT IN SICER NASLEDNJE:

ANDRAS
 
ZABICA26
 
MASAJA
 
KATHARINA
 
NAJSI
 
MIS
 
*ANGELINA* (kje si se spet zgubla???user posted image )
 
TITANIKA
 
TINCY82
 
PETY78
 
KATY\O/
 
SIMARILLION
 
JOCIKA
 
SONCICA (kje si?????)
 
PEPA6
 
KENYA
 
MINAH
 
KLARAZAN (se menda še sploh ni javila po rojstvu, prej pa taka čveka!user posted image )
 
SASULA
 
NYAH RR
 
LINDY
 
ROBIKA
 
SENCI
 
INA82
 
YASMINKA
 
DASKA
 
NIKA9
 
CAC
 
MUKLLA
 
Po taki tiralici se jih ponavadi kar nekaj oglasi, mogoče telepatija, ne vem. Da vidimo, koliko sreče bomo imele tokrat!user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 608
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 0:29:37   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Blacky - a si opazila, da je 30 najvišja številka, kar jih zraven dajejo. Vse ki imajo letnice rojstva ali pa število let zraven, so vse mlajše od 30. Me "stare" se ne hvalimo več z letiuser posted image user posted image user posted image


ker se nam ni treba user posted image

tako, speglala sem večino cunj, zdaj samo še črpanje, tuš in postelja. pasalo bo, danes sem nekaj ful zmatrana... user posted image

_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 609
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 7:19:57   
neboglasnica
Dobro jutro!!!!


Sara pred odhodom v šolo zabava Staša, jaz vas pa medtem lahko preletim. Ker sem danes slabšega zdravja kot včeraj, moram žal naznaniti, da me na jutrišnje srečanja LJ ne bo. Ni za tvegat, saj se drugače ne bom nikoli pobrala. Tako mi je žal, ampak se tolažim s tem, da bodo še srečanja. In ker vidim, da vas bo veliko novih, se prosim POFOTKAJTE.

petra1984:
pri noricah se ne dobi več nobene kreme. Svetujejo samo jemanje claritina.

lidija: kaka frizura, vau

slikice: kako to človeku poboža user posted image , ko jih pogleda

populis: hvala za ponudbo glede piks, najbolje, da midve opraviva kar en izlet po Štajerski

lunica24: tudi pri Stašu vedno komentirajo, da je tak kot sumo borec. Jih imam počasi že zadosti.

populis: Medvedek ni bolan, medvedek je zaspan, prišla je tiha noč, medvedek lahko noč! Medvedek že smrči, se lunica smeji, prišel je beli dan, medvedek dober dan!

levinja t.: mi se še vozimo v košari, Stašu sicer nogice malo na ven kukajo, ampak bo že. Moram še voziček marelo pomit, pa se mi kar ne da. Glede nivee se je pa mislim lunica24 ponujala, da jo šenka.

blacky30: ja, gobelin končala, oči na pecljih. Puzzli: midva imava krasno fotko, moram poiskat, enega s 3000 koščki. Sestra je imela New York v temi, s 5000 koščki, pa jim je v kleti miš snedla ves spodnji del.user posted image user posted image user posted image
Sorry, očitno jih nimam več na računalniku. Bom enkrat slikala, pa še najnovejši gobelin zraven.



(odgovor članu petra1984)
Neposredna povezava do sporočila: 610
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 7:37:52   
neboglasnica
Pozabila napisati, da sem včeraj zvečer temeljito kataloge z igračami pregledala in vam moram povedati, da po cenah od spodaj navzgor temeljito vodi E. Leclerc. Tudi do 10 € je razlike. Sicer težko najdeš enake artikle v katalogih, packi, ampak od FP knjigica, lonček presenečenja... pa je v vseh. Torej, akcija!

Takole: midva s Stašem greva počasi vodoravno, ker je za mano spet neprespana noč, upam, da bom lahko zaspala. Je neki Ana zuačela v posteljo in hlače lulat, tako da ne vem user posted image user posted image , Sari sem uredila frizuro, gre danes pozirat k eni slikarki. Aja, takole sva pa s Saro pozirali pred karikaturistom v Parizu, v okolici cerkvice Svetega srca.

user posted image


Evo, tole bo karikatura...

user posted image


Pa še obljubljeni puzzle v ozaju. Sva ga pa finiširala, ko sembila z Ano noseča. Pri zadnjem koščku sem kar vpila: aleluja!!!

user posted image

Zdaj grem pa res vodoravno, da ne bom več smetila tu gor.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 611
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 8:10:17   
Netta
dobro jutro vsem!

naša noč je bila danes super..smo se naspali vsiuser posted image user posted image je bilo pa jutro tolko bolj pestro. ana se zbudi ob 6.30 in se vidno napenja...čakam da bo kakala - nič. Se greva po crkljanju preoblečt in se mi pokaka na previjalni mizi. Umijem, namažem, se pokaka še enkrat. Umijem, preoblečem iz pidžamice - se pobruha, zamenjam bodi - se polulauser posted image user posted image user posted image Pol sem jo pa slekla in nesla pod tuš!!user posted image user posted image

Neboglasnica - upam da se pozdraviš. user posted image user posted image

Ej do kdaj boste jutri na srečanju v LJ - ker mi gremo popoldne v City park po nakupih (saj bi prišla že prej pa nimam avta!)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 612
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 8:11:47   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Oooo, pridna, Metuljcek, jemljem nazaj. Mnjamiiiiii..... Lepi ste ful!user posted image user posted image user posted image


user posted image  user posted image  hvala!

Sicer pa: dobro & soncno jutro!

Spali smo klasicno - od 20.30 do 6.30, potem je pa mami zakurblala masino in postorila vse zivo - posesala, pomila po tleh, zakurila, zlikala eno zehto (hja, ne znese vedno na poceni tok, ceprav se trudim), previla malcico (ati jo je nahranil, cez pol urce se potem ona zjutraj fajn pokaka, tko da je zur), spakirala za k pediatru, zdaj sem pa tle ... grem se mal brat, da vidim, kaj je dogajalo vceraj zvecer ...

_____________________________

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 613
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 8:12:34   
metuljcek321
Kva???? Od 18 do 25 ste naklopfale? Dio mio! Nore cveke, cist noreuser posted image

_____________________________

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 614
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 8:14:42   
Tinky
ojla lejla!!!!

si za eno skupno vozičkanje?


_____________________________

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 615
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 8:17:25   
papir
zdravstvena? tudi jaz sem hodila na zdravstveno.
ja ste pa res vstrajne da še zvečer tapkate.user posted image jaz  samo padem v posteljo .pa dragi tudi.user posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 616
   [Brisano sporočilo]
19.11.2008 8:20:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 617
   [Brisano sporočilo]
19.11.2008 8:23:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 618
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 8:24:28   
Netta
jaz imam pa zmenek...ampak je bolj klinčevuser posted image frajarju je namreč ime likalnik. ga pa trenutno varam z ljubčkom RRjemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 619
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
19.11.2008 8:25:14   
Tinky
Jutro čveke

Midva sva za en kur.c

Včeraj so se mi lasje dvignili po konci, so naju namreč kontaktirali glede odškodnine za bajto. Da niti ne povem, kolko denarja nama ponujajo. Sramota, res. Raje nič, kot to mizerijo.
Vsekakor pa ne bova popustila.
Danes moram gradbenega sondega izvedenca poklicat in se malo pozanimat kako in kaj.


_____________________________

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 620
   [Brisano sporočilo]
19.11.2008 8:27:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 621
   [Brisano sporočilo]
19.11.2008 8:32:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 622
   [Brisano sporočilo]
19.11.2008 8:33:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 623
   [Brisano sporočilo]
19.11.2008 8:34:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 624
   [Brisano sporočilo]
19.11.2008 8:35:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...
Kako se živi brez mame? Težko. A nekateri ...
Kako živeti brez srca, pod katerim ste dihali in rasli, preden je svet postal nepredvidljiv.




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?