nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica pametni kuža... meni je zelo všeč, pa tudi Gašperju je vsak dan bolj Zna pa mami že vse pesmice Ja ja poznam tole.Klemnova mami jih tudi zna . Anita,Klemen se zelo rad vozi v vozičku,samo ne sme stati na miru,se hitro zbuni,včasih pa ko gremo na kako kavico kam,je bolj priden,kot da ve da mora biti priden v vozičku,ga nekako zaposlim.Se pa zato manj rad vozi,sploh če sem sama v avtu z njim. Kakšno voščilo misliš?A tele slikice?? http://www.glitterfy.com/ Pa včeraj je meni mml napisala nekaj linkov za tole,poišči nekaj strani nazaj post. sončnica,ja tale we are sorry...me zelo dobro poznamo.Je potrebno nekaj trikov in besedilo ne izgine .Vem kako boli,ko napiše tole in potem...adijo post.treba je vedno označiti post CTRL A,nato CTRL C in potem Potrdi.Če izgine odpreš nov odgovor,v prazno polje nastaviš miško in stisneš CTRL V in se ti skopira v to okno vse kar si shranila.Upam,da sem ti kaj pomagala. triš,me vesli,da se nasmeješ ob mojih korekturah . Fredija tudi mi ne bomo imeli,sem ga pri prijateljici 1x preizkusila,pa saj mi je bil kar ok,ampak tako pa spet ne.Zdaj si Klemen želi pojoči lonček. (beri mami). mml,ti pa znaš uživati...res krasne slike,mogoče me celo malce pritegnejo... mislim,da bi tudi jaz šla,ampak za kratek čas,da ne bo pomote. IZVIRNO SPOROČILO: klaja Pametni kuža je super stvar, samo nam je že eno uho odpovedalo, pa rokica tudi. Si se pa preveč igrala,kaj?? klaja,upam,da se pozdravite in to kmalu,pa seveda tudi,da bo jutri že kaj boljše. Alfabeta,me veseli da tebe veselijo moji maili .Ne vem,ali jih imam res toliko?? Meni se ni zdelo,ker vseh ki jih dobim ne pošljem,saj eni so bedni. Ne triš pa jih ne pošiljam,ker nimam njenega maila...Če bi ga imela bi jih imela kakih 500 neprebranih . No,si pa priročna,moram že reči,ko takole popravljaš pralni stroj. klepetka,ne bom te popravljala,da ne bo komu tečno postalo... Kdaj drugič spet. No,tašča ima še jutri preiskave in potem verjetno pride domov,v četrtek bo pa izvedela kako in kaj bo z njeno operacijo.In kdaj seveda.Oči je kar vredu,danes sem bila 15 minut pri njem v sobi,ker je še na intenzivni negi...nevemkoliko cevk,ki odvajajo to in ono,pa iz nosu ena...joj,joj,ampak izgledal je pa bolje kot včeraj,čeprav ni imel zob v ustih ,je rekel,da jih ne bo nosil dokler bo tam,da je itak vseeno,ker drugače je moj oči zelo pedanten in urejen,pa natančen in haklik,bi rekli mi.Ga pa seveda še boli in ga nekaj časa še bo,upam,da bo čimmanj bolečin in kmalu doma.Oči samo zate IZVIRNO SPOROČILO: klepetka p.s. možnost napak Si se pa znašla...Je spis pregledan,pa opažam,da je najpogostejša napaka ekr .(ker) lutiropan, za zvezdico!!Ja meni še malo manjka.Pol pa bo čaga. katee,upam,da pikice izginejo in nehajo srbeti,to pa zna biti nadležno,ali sploh kaj spiš?? dašabina za zobek!! IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 na FB pa mene ne dobite Sem ti že poslala vabilo! martinca,moja je že tu!!Danes je prišla...ampak jaz niti ne morem biti , tako da je itak vseeno.