Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:58:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil joj, še en question. ad3 smo dobile na recept? meni jih zmanjkuje, zato prašam. mi jih je brez veze plačevat, če se dobi recept . gremo čez 2 tedna k P. ja na recept jih dobiš. midve sva že dobile novo dozico Soncnica Sandra ***: Kok kaplc pa dajeta Jaz 7, po 6m pa naj bi šli na 10
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:58:50
|
|
|
|
Anonimen
|
No evo sej sm vedla kaj bo,ko začnem ne morm stran. Zato sm se pa izogibala računalnika . Ma kamor gre bik naj gre pa še štrik al kako že? IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Sem prej pozabila ... nina7: WB Naty*: Upam, da boš čimprej OK ... Hvala Naty tud od mene Barbaw ma mislim da ne,ne vem kaj mi je,verjetno jesenska utrujenost Anitka uživajte v Čateških. Punce,ki ste na dietah za vse -kg. Tally verjetn bom v čet. v Mengšu pa gremo lohk na kavo,če ne bo dežja al pa snega . Valentina za Matevža. SS dobr da si me spomnila za kruh,ga bom jest tud jutr,ga že dolg nism. No a bojo kakšni predlogi glede sobice?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:59:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tiana, mi smo vsi ljubitelji sladkišev in to nas j.e.b.e vse po vrsti A mala ma pa 3.1 RD???Tako kot VALENTINA????? Ja, dobr si zračunala. A Valentina tud? Slatkiši so naša droga. Priznam Nisem računala, si mi v Lukavici povedala Samo nism bila zihr. Saj veš moj EMŠO A res, a to si si zapomnila??? Ja, ja, emšo, ja. Pravi letnik si ti, ta žlahtni. Mislim, da si se zatipkala pri "ta žlahtnem" si verjetno mislila "ta žlehtni" Samo moja sestra ni tako žleht kot ti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:59:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tiana, mi smo vsi ljubitelji sladkišev in to nas j.e.b.e vse po vrsti A mala ma pa 3.1 RD???Tako kot VALENTINA????? Ja, dobr si zračunala. A Valentina tud? Slatkiši so naša droga. Priznam Nisem računala, si mi v Lukavici povedala Samo nism bila zihr. Saj veš moj EMŠO A tvoja hči ma 3.1. Ja, moja. Sva obe kozoroginji, lubi in mali pa oba bika, na isti dan rojena. Čudn da smo še vsi živi. joj, sami rogovi, to se mora kresat Pri nas sem pa samo jaz žival s kleščam mož je devica, mali strelec, mala pa dvojček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 22:00:16
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil joj, še en question. ad3 smo dobile na recept? meni jih zmanjkuje, zato prašam. mi jih je brez veze plačevat, če se dobi recept . gremo čez 2 tedna k P. ja na recept jih dobiš. midve sva že dobile novo dozico Soncnica Sandra ***: Kok kaplc pa dajeta Jaz 7, po 6m pa naj bi šli na 10 A... se mi zdi, da je količina drugačna, glede na to al dojiš al daješ AM.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 22:01:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 No evo sej sm vedla kaj bo,ko začnem ne morm stran. Zato sm se pa izogibala računalnika . Ma kamor gre bik naj gre pa še štrik al kako že? IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Sem prej pozabila ... nina7: WB Naty*: Upam, da boš čimprej OK ... Hvala Naty tud od mene Barbaw ma mislim da ne,ne vem kaj mi je,verjetno jesenska utrujenost Anitka uživajte v Čateških. Punce,ki ste na dietah za vse -kg. Tally verjetn bom v čet. v Mengšu pa gremo lohk na kavo,če ne bo dežja al pa snega . Valentina za Matevža. SS dobr da si me spomnila za kruh,ga bom jest tud jutr,ga že dolg nism. No a bojo kakšni predlogi glede sobice????? Ja zima se bliža. Zimsko spanje. Samo pri tebi, ki se toliko potepaš ga ni pričakovat. ZA sobico pa kako disney varianto? Boš že našla kakšne lepe slikce na netu pa se ti utrnila ideja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 22:01:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 No evo sej sm vedla kaj bo,ko začnem ne morm stran. Zato sm se pa izogibala računalnika . Ma kamor gre bik naj gre pa še štrik al kako že? IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Sem prej pozabila ... nina7: WB Naty*: Upam, da boš čimprej OK ... Hvala Naty tud od mene Barbaw ma mislim da ne,ne vem kaj mi je,verjetno jesenska utrujenost Anitka uživajte v Čateških. Punce,ki ste na dietah za vse -kg. Tally verjetn bom v čet. v Mengšu pa gremo lohk na kavo,če ne bo dežja al pa snega . Valentina za Matevža. SS dobr da si me spomnila za kruh,ga bom jest tud jutr,ga že dolg nism. No a bojo kakšni predlogi glede sobice????? jesenska utrujensot s priokusom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 22:01:34
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Valentina za Matevža. O, hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 22:02:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil joj, še en question. ad3 smo dobile na recept? meni jih zmanjkuje, zato prašam. mi jih je brez veze plačevat, če se dobi recept . gremo čez 2 tedna k P. ja na recept jih dobiš. midve sva že dobile novo dozico Soncnica Sandra ***: Kok kaplc pa dajeta Jaz 7, po 6m pa naj bi šli na 10 A... se mi zdi, da je količina drugačna, glede na to al dojiš al daješ AM. Men se zdi, da ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 22:02:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Valentina vsak P drugač predpiše te kapljice. Estrella a ti si tud vabila za slikce pošiljala? Jest nism nč dobila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 22:02:58
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tiana, mi smo vsi ljubitelji sladkišev in to nas j.e.b.e vse po vrsti A mala ma pa 3.1 RD???Tako kot VALENTINA????? Ja, dobr si zračunala. A Valentina tud? Slatkiši so naša droga. Priznam Nisem računala, si mi v Lukavici povedala Samo nism bila zihr. Saj veš moj EMŠO A tvoja hči ma 3.1. Ja, moja. Sva obe kozoroginji, lubi in mali pa oba bika, na isti dan rojena. Čudn da smo še vsi živi. O, to je pa kr pestro.. pr nas je tehtnica, strelec, dvojček in jaz .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 22:03:01
|
|
|
|
Estrella*
|
nina7. kaj točno želiš vedeti???Vem da si vprašala, pa pozabla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 22:03:53
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj grem pa vilo od hrčkov spucat, potem pa Housa gledat. Se še ni začel, je pe vedno Preverjeno. Lahko noč pa lepo spite pa naj se hroščki nič ne budijo!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 22:03:55
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Valentina vsak P drugač predpiše te kapljice. Mislim, da res... se ne znajo zment
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 22:05:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Valentina vsak P drugač predpiše te kapljice. Estrella a ti si tud vabila za slikce pošiljala? Jest nism nč dobila Seveda ne, ker te ni bilo celo večnost na rr Sem šele danes klikala kontakte in seveda tvojga posta na tem delu ni bilo. Bom urihtala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 22:05:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 No evo sej sm vedla kaj bo,ko začnem ne morm stran. Zato sm se pa izogibala računalnika . Ma kamor gre bik naj gre pa še štrik al kako že? IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Sem prej pozabila ... nina7: WB Naty*: Upam, da boš čimprej OK ... Hvala Naty tud od mene Barbaw ma mislim da ne,ne vem kaj mi je,verjetno jesenska utrujenost Anitka uživajte v Čateških. Punce,ki ste na dietah za vse -kg. Tally verjetn bom v čet. v Mengšu pa gremo lohk na kavo,če ne bo dežja al pa snega . Valentina za Matevža. SS dobr da si me spomnila za kruh,ga bom jest tud jutr,ga že dolg nism. No a bojo kakšni predlogi glede sobice????? Ja zima se bliža. Zimsko spanje. Samo pri tebi, ki se toliko potepaš ga ni pričakovat. ZA sobico pa kako disney varianto? Boš že našla kakšne lepe slikce na netu pa se ti utrnila ideja. Enkrat mi je en naredu tako šablono delfina,pol ga pa prešišeš na steno,pa barvaš. Zdej pa nima moj več od njega številke. A mogoče katera pozna koga , ki lahko to naredi???? K risat neki ne znam - EStrella nč še ni z .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 22:06:46
|
|
|
|
sesil
|
no, pol bomo pa recept čakali, bo pa 14 dni brez - sej ni blema. sam mal mi je žal, ker prav z veseljem poliže te kapljice. prav protestira, če jih ne dam . ss, sem pogledala slikce. super so. zdej pa res grem nočko.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 22:07:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj grem pa vilo od hrčkov spucat, potem pa Housa gledat. Se še ni začel, je pe vedno Preverjeno. Lahko noč pa lepo spite pa naj se hroščki nič ne budijo!!!! Sam tvoji hrčki se majo pa prov fajn k jim skoz kletko pucaš . Nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 22:07:41
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tiana, mi smo vsi ljubitelji sladkišev in to nas j.e.b.e vse po vrsti A mala ma pa 3.1 RD???Tako kot VALENTINA????? Ja, dobr si zračunala. A Valentina tud? Slatkiši so naša droga. Priznam Nisem računala, si mi v Lukavici povedala Samo nism bila zihr. Saj veš moj EMŠO A res, a to si si zapomnila??? Ja, ja, emšo, ja. Pravi letnik si ti, ta žlahtni. Mislim, da si se zatipkala pri "ta žlahtnem" si verjetno mislila "ta žlehtni" Ne boš verjela, sem razmišljala tudi o tem, pa sem si premislila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 22:09:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Valentina vsak P drugač predpiše te kapljice. Estrella a ti si tud vabila za slikce pošiljala? Jest nism nč dobila Seveda ne, ker te ni bilo celo večnost na rr Sem šele danes klikala kontakte in seveda tvojga posta na tem delu ni bilo. Bom urihtala Aja sej res. A da me ni blo Ja pol sm pa jest sanjala, da sm bla . Ne res,jest sm že kr sanjala o rr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 22:09:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 No evo sej sm vedla kaj bo,ko začnem ne morm stran. Zato sm se pa izogibala računalnika . Ma kamor gre bik naj gre pa še štrik al kako že? IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Sem prej pozabila ... nina7: WB Naty*: Upam, da boš čimprej OK ... Hvala Naty tud od mene Barbaw ma mislim da ne,ne vem kaj mi je,verjetno jesenska utrujenost Anitka uživajte v Čateških. Punce,ki ste na dietah za vse -kg. Tally verjetn bom v čet. v Mengšu pa gremo lohk na kavo,če ne bo dežja al pa snega . Valentina za Matevža. SS dobr da si me spomnila za kruh,ga bom jest tud jutr,ga že dolg nism. No a bojo kakšni predlogi glede sobice????? Ja zima se bliža. Zimsko spanje. Samo pri tebi, ki se toliko potepaš ga ni pričakovat. ZA sobico pa kako disney varianto? Boš že našla kakšne lepe slikce na netu pa se ti utrnila ideja. Enkrat mi je en naredu tako šablono delfina,pol ga pa prešišeš na steno,pa barvaš. Zdej pa nima moj več od njega številke. A mogoče katera pozna koga , ki lahko to naredi???? K risat neki ne znam - EStrella nč še ni z . Povabi Naty na čvek , ker ona zna fenomenalno risat, poglej si njene umetnije v albumu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 22:10:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Valentina vsak P drugač predpiše te kapljice. Estrella a ti si tud vabila za slikce pošiljala? Jest nism nč dobila Seveda ne, ker te ni bilo celo večnost na rr Sem šele danes klikala kontakte in seveda tvojga posta na tem delu ni bilo. Bom urihtala Aja sej res. A da me ni blo Ja pol sm pa jest sanjala, da sm bla . Ne res,jest sm že kr sanjala o rr Jaz sem sanjala Naty v banji in to brez kopalk , ANitko in kasso. Ja to se ti dogaja,če preveč al pa premal visiš na rr Sem ti poslala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 22:12:22
|
|
|
|
valentina2006
|
Dobr pančite in lepe sanje ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 22:13:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 No evo sej sm vedla kaj bo,ko začnem ne morm stran. Zato sm se pa izogibala računalnika . Ma kamor gre bik naj gre pa še štrik al kako že? IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Sem prej pozabila ... nina7: WB Naty*: Upam, da boš čimprej OK ... Hvala Naty tud od mene Barbaw ma mislim da ne,ne vem kaj mi je,verjetno jesenska utrujenost Anitka uživajte v Čateških. Punce,ki ste na dietah za vse -kg. Tally verjetn bom v čet. v Mengšu pa gremo lohk na kavo,če ne bo dežja al pa snega . Valentina za Matevža. SS dobr da si me spomnila za kruh,ga bom jest tud jutr,ga že dolg nism. No a bojo kakšni predlogi glede sobice????? Ja zima se bliža. Zimsko spanje. Samo pri tebi, ki se toliko potepaš ga ni pričakovat. ZA sobico pa kako disney varianto? Boš že našla kakšne lepe slikce na netu pa se ti utrnila ideja. Enkrat mi je en naredu tako šablono delfina,pol ga pa prešišeš na steno,pa barvaš. Zdej pa nima moj več od njega številke. A mogoče katera pozna koga , ki lahko to naredi???? K risat neki ne znam - EStrella nč še ni z . Še nič Joj kok ste majčice vzdržne Dajmo mal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 22:13:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 No evo sej sm vedla kaj bo,ko začnem ne morm stran. Zato sm se pa izogibala računalnika . Ma kamor gre bik naj gre pa še štrik al kako že? IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Sem prej pozabila ... nina7: WB Naty*: Upam, da boš čimprej OK ... Hvala Naty tud od mene Barbaw ma mislim da ne,ne vem kaj mi je,verjetno jesenska utrujenost Anitka uživajte v Čateških. Punce,ki ste na dietah za vse -kg. Tally verjetn bom v čet. v Mengšu pa gremo lohk na kavo,če ne bo dežja al pa snega . Valentina za Matevža. SS dobr da si me spomnila za kruh,ga bom jest tud jutr,ga že dolg nism. No a bojo kakšni predlogi glede sobice????? Ja zima se bliža. Zimsko spanje. Samo pri tebi, ki se toliko potepaš ga ni pričakovat. ZA sobico pa kako disney varianto? Boš že našla kakšne lepe slikce na netu pa se ti utrnila ideja. Enkrat mi je en naredu tako šablono delfina,pol ga pa prešišeš na steno,pa barvaš. Zdej pa nima moj več od njega številke. A mogoče katera pozna koga , ki lahko to naredi???? K risat neki ne znam - EStrella nč še ni z . Povabi Naty na čvek , ker ona zna fenomenalno risat, poglej si njene umetnije v albumu A res,bom pogledala. Ja Naty pol pa kmal ulet .
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?