Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:47:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce ne uspem danes kaj več napisati, ker sem likala, pospravljala, pakirala oz. še kar pakiram, pa utrujena sem že in bom šla kar v krtkovo deželico. Pridno čvekajte do nedelje (pa ne preveč, ker mi ne bo ratalo vsega prebrat ) in predvsem uživajte z vašimi sončki. Pa pa, Anitka Uživajte
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:48:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** AUREA: a ti nisi dobila na ZS linka za slikice????? Ja, od Estrelle misliš, sem dobila ampak mi noče odpret, grrr... Pravi: The page cannot be displayed Ti bom še 1x poslala pa boš pol povedala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:48:31
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tilči, šele sedaj sem opazila, da imaš hvala A ju3 pade pikica???? ja Saj pol bo 6m mir, to je pa tud nekaj imaš prav .Ko bi še zobje hitro ven pogledali,bi pa že do lufta skakala. Mi mamo jutr tud P... pa ne vem, če bo pikica... glede na to, da je mel vročino ... upam, da bomo kej dobil za dlesni mazat, ker mam občutk, da ga zobki kr matrajo... Ali si probala calgel,gengigel,.. Nč še ... se mi zdi, da je zdej od vikenda fulll bogi, pa nism nč hodila okrog... bom jutr P vprašala za nasvet A to se dobi v lekarni brez recepta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:48:38
|
|
|
|
sesil
|
Anitka, uživaj v čatežu, pa misli kaj na nas reveže, ki doma čepimo. Jaz pa grem v horizontalo nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:49:30
|
|
|
|
tilči
|
Grem drugo stran sedežne speglat, eno stran je že . Pa se jutri beremo! NOČKO!Naj nam hroščki privoščijo mirno noč!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:49:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tilči, šele sedaj sem opazila, da imaš hvala A ju3 pade pikica???? ja Saj pol bo 6m mir, to je pa tud nekaj imaš prav .Ko bi še zobje hitro ven pogledali,bi pa že do lufta skakala. Mi mamo jutr tud P... pa ne vem, če bo pikica... glede na to, da je mel vročino ... upam, da bomo kej dobil za dlesni mazat, ker mam občutk, da ga zobki kr matrajo... Ali si probala calgel,gengigel,.. Nč še ... se mi zdi, da je zdej od vikenda fulll bogi, pa nism nč hodila okrog... bom jutr P vprašala za nasvet A to se dobi v lekarni brez recepta Calgel se dobi brez recepta stane pa okrog cca 4€.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:49:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil ss, tvojih slikic pa ne vidim. pa sem te hotela še vprašat, a manca se sama postavi z ležečega v sedeči položaj, al ji ti pomagaš? Bom tudi tebi še 1x poslala vabilo. Ne, iz ležečega položaja v sedeči pa se Manca še ne dvigne sama, jo jaz posedem
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:50:16
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tiana, mi smo vsi ljubitelji sladkišev in to nas j.e.b.e vse po vrsti A mala ma pa 3.1 RD???Tako kot VALENTINA????? Ja, dobr si zračunala. A Valentina tud? Slatkiši so naša droga. Priznam Nisem računala, si mi v Lukavici povedala Samo nism bila zihr. Saj veš moj EMŠO A tvoja hči ma 3.1.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:50:29
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Grem drugo stran sedežne speglat, eno stran je že . Pa se jutri beremo! NOČKO!Naj nam hroščki privoščijo mirno noč! Nočko tudi tebi pa dobr opravite pri P.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:51:14
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tilči, šele sedaj sem opazila, da imaš hvala A ju3 pade pikica???? ja Saj pol bo 6m mir, to je pa tud nekaj imaš prav .Ko bi še zobje hitro ven pogledali,bi pa že do lufta skakala. Mi mamo jutr tud P... pa ne vem, če bo pikica... glede na to, da je mel vročino ... upam, da bomo kej dobil za dlesni mazat, ker mam občutk, da ga zobki kr matrajo... Ali si probala calgel,gengigel,.. Nč še ... se mi zdi, da je zdej od vikenda fulll bogi, pa nism nč hodila okrog... bom jutr P vprašala za nasvet A to se dobi v lekarni brez recepta Calgel se dobi brez recepta stane pa okrog cca 4€. O, thanks... a kej nuca oz. kakšne so izkušnje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:51:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce ne uspem danes kaj več napisati, ker sem likala, pospravljala, pakirala oz. še kar pakiram, pa utrujena sem že in bom šla kar v krtkovo deželico. Pridno čvekajte do nedelje (pa ne preveč, ker mi ne bo ratalo vsega prebrat ) in predvsem uživajte z vašimi sončki. Pa pa, Anitka UŽIVAJTE!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:52:07
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Grem drugo stran sedežne speglat, eno stran je že . Pa se jutri beremo! NOČKO!Naj nam hroščki privoščijo mirno noč! Nočko... pa dobr jut3 opravte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:52:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 Estrella*: Kako si preživela današnji dan??? A si bla tud brez sladkarij??? Ja ratalo mi je!!!!!!Sem pa malo več jedla za kosilo Ne preveč, samo več kot sem načrtovala. Res je, da sem pojedla veliko zelene solate, kos piščančjega zrezka in kos sira. to je pa čisto po montyju. bravo estrella. danes je pa mene moj spraševal kolko sem shujšala, da se mi že vidi. mater sam bla ponosna. sesil: ... tud jest sem od petka kao na Montiju... upam, da zdržim. Za 1X mi je cool. Všeč mi je to, ker dovoli čokolado... ker brez sladkarij pa Ja dieto alla nina Omejila sem si čas hranjenja ; ne jem pred 8h in po 18h, brez sladkarij, ob krizi košček čokoldade. Belga kruha ni več na jedilniku in sokov. Pijem vodo . Jem pa vse in ne ločujem hrane , jem toliko, das em sita in samo takrat ko sem lačna. Niti nimam omejenega št. obrokov. Pa mal sem spet sadje pojačala Eno Zakaj ne pred 8 zjutraj ? Ker če začnem prej, še več pojem in še bolj sem lačna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:52:36
|
|
|
|
sesil
|
joj, še en question. ad3 smo dobile na recept? meni jih zmanjkuje, zato prašam. mi jih je brez veze plačevat, če se dobi recept . gremo čez 2 tedna k P.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:53:10
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tiana, mi smo vsi ljubitelji sladkišev in to nas j.e.b.e vse po vrsti A mala ma pa 3.1 RD???Tako kot VALENTINA????? Ja, dobr si zračunala. A Valentina tud? Slatkiši so naša droga. Priznam Nisem računala, si mi v Lukavici povedala Samo nism bila zihr. Saj veš moj EMŠO A res, a to si si zapomnila??? Ja, ja, emšo, ja. Pravi letnik si ti, ta žlahtni.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:54:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
SESIL IN AUREA: imata novo ZS, oziroma povabilo za ogled albuma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:55:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tilči, šele sedaj sem opazila, da imaš hvala A ju3 pade pikica???? ja Saj pol bo 6m mir, to je pa tud nekaj imaš prav .Ko bi še zobje hitro ven pogledali,bi pa že do lufta skakala. Mi mamo jutr tud P... pa ne vem, če bo pikica... glede na to, da je mel vročino ... upam, da bomo kej dobil za dlesni mazat, ker mam občutk, da ga zobki kr matrajo... Ali si probala calgel,gengigel,.. Nč še ... se mi zdi, da je zdej od vikenda fulll bogi, pa nism nč hodila okrog... bom jutr P vprašala za nasvet A to se dobi v lekarni brez recepta Calgel se dobi brez recepta stane pa okrog cca 4€. O, thanks... a kej nuca oz. kakšne so izkušnje Mal verjetno pomaga, čudežev pa ne gre pričakovati.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:55:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil joj, še en question. ad3 smo dobile na recept? meni jih zmanjkuje, zato prašam. mi jih je brez veze plačevat, če se dobi recept . gremo čez 2 tedna k P. ja na recept jih dobiš. midve sva že dobile novo dozico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:56:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil joj, še en question. ad3 smo dobile na recept? meni jih zmanjkuje, zato prašam. mi jih je brez veze plačevat, če se dobi recept . gremo čez 2 tedna k P. Ja, na recept. Jaz jih iamam še 2 flaški celi + eno na pol porabljeno Če ti jih zmanjka, ni blema
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:56:11
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tilči, šele sedaj sem opazila, da imaš hvala A ju3 pade pikica???? ja Saj pol bo 6m mir, to je pa tud nekaj imaš prav .Ko bi še zobje hitro ven pogledali,bi pa že do lufta skakala. Mi mamo jutr tud P... pa ne vem, če bo pikica... glede na to, da je mel vročino ... upam, da bomo kej dobil za dlesni mazat, ker mam občutk, da ga zobki kr matrajo... Ali si probala calgel,gengigel,.. Nč še ... se mi zdi, da je zdej od vikenda fulll bogi, pa nism nč hodila okrog... bom jutr P vprašala za nasvet A to se dobi v lekarni brez recepta Calgel se dobi brez recepta stane pa okrog cca 4€. O, thanks... a kej nuca oz. kakšne so izkušnje Mal verjetno pomaga, čudežev pa ne gre pričakovati. Si kr mislim ja... probal pa bomo, slabš nav.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:56:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Grem drugo stran sedežne speglat, eno stran je že . Pa se jutri beremo! NOČKO!Naj nam hroščki privoščijo mirno noč! Pa pazi, da ne bo lukna ratala Dobro opravite jutri pri P
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:57:07
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil joj, še en question. ad3 smo dobile na recept? meni jih zmanjkuje, zato prašam. mi jih je brez veze plačevat, če se dobi recept . gremo čez 2 tedna k P. ja na recept jih dobiš. midve sva že dobile novo dozico Soncnica Sandra ***: Kok kaplc pa dajeta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:57:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tiana, mi smo vsi ljubitelji sladkišev in to nas j.e.b.e vse po vrsti A mala ma pa 3.1 RD???Tako kot VALENTINA????? Ja, dobr si zračunala. A Valentina tud? Slatkiši so naša droga. Priznam Nisem računala, si mi v Lukavici povedala Samo nism bila zihr. Saj veš moj EMŠO A res, a to si si zapomnila??? Ja, ja, emšo, ja. Pravi letnik si ti, ta žlahtni. Mislim, da si se zatipkala pri "ta žlahtnem" si verjetno mislila "ta žlehtni"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:57:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo tudi jaz se poslavljam in grem postlo peglat NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 5.del 18.11.2008 21:58:15
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tiana, mi smo vsi ljubitelji sladkišev in to nas j.e.b.e vse po vrsti A mala ma pa 3.1 RD???Tako kot VALENTINA????? Ja, dobr si zračunala. A Valentina tud? Slatkiši so naša droga. Priznam Nisem računala, si mi v Lukavici povedala Samo nism bila zihr. Saj veš moj EMŠO A tvoja hči ma 3.1. Ja, moja. Sva obe kozoroginji, lubi in mali pa oba bika, na isti dan rojena. Čudn da smo še vsi živi.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?