|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
17.11.2008 19:41:59   
moci
mi se pa odpravljamo v ikeo v četrtek in jaz imam že dolg seznam. zdaj pa samo še spoznorja najdemuser posted image

arabela, jaz sem prošnjo pisala pred 6 leti. tako da ti žal ne morem pomagat. srečno

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
   [Brisano sporočilo]
17.11.2008 19:46:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1027
   [Brisano sporočilo]
17.11.2008 19:47:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1028
17.11.2008 19:56:50   
muki1
Arabela, če še nisi nič dobila, pošlji mi mejl na ZS, ker imam v Wordu CV.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
17.11.2008 20:00:53   
moci
ah kakšne večje nakupe. mi imamo že tretji mesec 200 eur na družinskega članauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
17.11.2008 23:32:23   
frrrr
vse zbrisalo, nisem kopirala user posted image

*lina*  - sožalje

@lina - kaj vse opazijo in kako zanimivo sklepajo iz teh opazk user posted image

ikea - seznam dolg, financ minister štrajka user posted image

pesmarica -imam na pc, ne utegnemo uporabljat

cv/prošnja - pisala 2004, lani samo dopolnila zaradi formalnosti = zastarelo

dans ni blo kej novga... sprehod, igra, hrana, spat user posted image
no, zvečer blo čudno. mali bil pred 19. v postelji, zaspal pa 21:10. se pogovarjal in pel, sva ga posnela. 21:05 rekel ADIJO MAMICA, ATI. LAHKO NOČ. in zaspal user posted image zjutraj ga bom mogla pa budit user posted image včeraj zaspal 19:30 in sem ga mogla zjutraj 7:45 budit.

grem zdej še eno ali dve ken ken izračunat (podobno kot sudoku, včeraj odkrila user posted image ).

nočko!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
18.11.2008 7:53:01   
Tiamo
Jutro,

da se malo vmešam...Piškot, Martinu eno user posted image  in par linkov

http://www.laits.utexas.edu/hebrew/personal/toolbox/acm/airplane/airplane.html

http://www.netflixorigami.com/frog.htm

http://www.netflixorigami.com/

http://www.ehow.com/how_4466236_make-paper-frog.html

http://www.dltk-bible.com/crafts/mboat.htm

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
18.11.2008 8:10:23   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

mi bomo šli pa v soboto v ikeo, če bom jaz zaključila z bolniško. pričakujem gužvo, ampak med tednom ne moremo. tudi jaz že delam spisek, pa spnzorja tudi še nisem našla

no ko bosta nasle sponzorja, ga prosim ne cist izzet, ker ga bomo mi tud rabli user posted image . ampak enkrat naslednji mesec, ker ta mesec ni casa.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 1033
18.11.2008 8:11:03   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo

Jutro,

da se malo vmešam...Piškot, Martinu eno user posted image  in par linkov

http://www.laits.utexas.edu/hebrew/personal/toolbox/acm/airplane/airplane.html

http://www.netflixorigami.com/frog.htm

http://www.netflixorigami.com/

http://www.ehow.com/how_4466236_make-paper-frog.html

http://www.dltk-bible.com/crafts/mboat.htm

kul, hvala user posted image . whoever you are ...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
18.11.2008 8:22:02   
Tiamo
stara, ti spomin peša!?! Po 100letih te pridem obiskat, gremo na igrišče, mi poveš kak nick imaš na RR, jaz povem tebi kakšnega imam in potem pozabiš kdo sem user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
18.11.2008 8:28:25   
psaša
Jutro. Imela že pregled, z user posted image  vse OK. Naslednji pregled je pa že morfologija. Kolk gre čas hitro.
Čez vikend je imel mali vročino 37,8. Včeraj še bila doma, vendar je bil že OK, tako da je danes v vrtcu. Pa skoraj nič ne je, skoraj celo roko v usta tlači. In to že cel vikend. Imam na sumu petice. Vidi se pa nič, da bi kaj bilo.

*lina* sožalje

altati čim prej se pozdravi user posted image

pesmarica imam jo tudi jaz, celo sprintano. Se vsake toliko spomnem nanjo, malo zapojemo. Saj kaj ko nimam posluha in ne poznam rim. Ma mali je pa itak navdušen. Sem včeraj nekaj pela, pa imam malo vneto gorlo in je bilo potem še slabše. Danes me boli pa za znoret.

Ikea jaz bi tudi šla, firbcat. Za kaj drugega nimam denarja user posted image .

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
18.11.2008 9:40:01   
Lu
Dan!

Mi imamo pa malega na bolniški. Bo kar cel teden ostal doma. Je že skoraj ok, samo kašlja še in smrka.

psaša ste vi kaj vprašali kaj bouser posted image user posted image ? Cotke pa naročim jutri. Mater bo mali fejst user posted image

Mi pa danes končno pride do konca popravit pomivalni stroj. In ker jaz ne pomivam na roke, sem včeraj in si skoraj prerezala žile user posted image  Ja. res. Kozarec mi je spolzel iz roke in se je razbil in črepinje direkt čez moje zapestje. Mi je full kri lila, ampak nič drastičnega. user posted image  Sem živa.

Zdej pa šibam.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
18.11.2008 9:43:33   
moci

stara, ti spomin peša!?! Po 100letih te pridem obiskat, gremo na igrišče, mi poveš kak nick imaš na RR, jaz povem tebi kakšnega imam in potem pozabiš kdo sem user posted image

o, a vidve se poznata.
fajn, no pejmo pol na gibija, da jaz škornje dobim ...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
18.11.2008 9:47:12   
moci
vidiš lu, pomivanje posode je smrtno nevarnouser posted image

pri nas v vrtcu je pa danes medgeneracijsko povezovanje in sta prababici v vrtcu (ker babici in dedek hodijo v službo). me prav zanima, kako to izgledauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
18.11.2008 10:12:07   
Maxica
Dobro jutro, jaz sem na celotedenski bolniški. Gleženj sicer malo manj boli, je pa kr fajn otečeno.
Včeraj sta imela otroka cepljenje proti klopnemu meningitisu. Max tretjič, Lan pa prvič. Uf, je bil srečen.user posted image
Mis, fajn opravita s Tino.user posted image
Lina, sožalje.user posted image user posted image user posted image
Piskot, fino in pridno trenirajte, pa vam ne bo treba nazaj.user posted image
@lina, fajn to sklepajo moževi sodelavciuser posted image , upam, da si se zdaj odkupila.user posted image  Možu pa še nazaj voščim vse naj naj naj.user posted image
Arabela, žal nimam nobene prošnje shranjene. Upam, da ti jo uspe kje najti.
Psaša, super za fajn opravljen pregled. Le tako naprej.user posted image
Lu, ojoj, svašta, naj ti čimprej popravijo pomivalca. Pa Tian naj čimprej ozdravi.
Altati, kako je s tabo?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
18.11.2008 10:22:08   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: moci

o, a vidve se poznata.
fajn, no pejmo pol na gibija, da jaz škornje dobim ...

a?

ja poznava se, pa midve se tud ane user posted image . kaksne skornje?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
18.11.2008 10:30:45   
moci
neki dilavauser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
18.11.2008 11:15:27   
psaša
Lu za spol še ne vemo, bi pa radi.user posted image  Na NS je imel tak čuden položaj, upam da bomo na morfologji zvedeli.

Aja, sem vam pozabila povedati. Moja sestra se poroči naslednje leto user posted image .   Jaz bi se tudi user posted image .

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
18.11.2008 11:43:50   
Anonimen
še za tiste, ki se odpravljate v Ikeo - v Celovec....midva sva se kar nekaj časa lovila, pa sva imela garmin...

http://www.mojevro.si/229842?src=mojevro2008-11-18

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 1044
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 12:00:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1045
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 18:49:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1046
18.11.2008 19:23:33   
Lu
Ja bolj dolgcajt je tle gor user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 1047
   [Brisano sporočilo]
18.11.2008 19:59:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1048
18.11.2008 21:01:48   
mis
No, evo nas nazaj. V bistvu grozen dan, ampak zdaj ko punce spijo je bolje. Mal zadihamuser posted image

Ob 12h bioresonanca in posledično Tina ni spala, tudi v avtu ni mogla zaspat in seveda taka tečnoba da je za umret. Duuuuudiceeee, dudiceeeeeeuser posted image user posted image user posted image . Tuljenje v eno. In zvečer, jao... Rihtava punci, v pečici je pizza... Nežo oblačim, Tina pije. Neža začne lulat, teče dol s previjalne..., pokličem moža da jo dvigne da jaz počistim... Pride, za njim Tina s polnim kozarcem višnjevega domačega soka. Midva rihtava, Tina govori ne več, ne več soka. Jo vidim da je sok na robu, na hitro rečem naj ga odloži, mož se zaleti vanjo... Skratka, v afektu Tina obrne kozarec in izlije ven sok in gleda kako teče. Ko je bil kozarec prazen ga je pa na tla zabrisala. Vse v nekem afektu ker se je toliko dogajalo in ni znala drugače reagirat. Jah... takle mamo.
No, sem pa ugotovila, da je Tinin čas za spanje okoli 11h dopoldan. ves čas sem jo pomoje prepozno dajala spat. Pri varuški ob 11h spijo vse tri. In je super razpoložena potem in zadnjič se je zgodil čudež, Tina je brez dud zaspala v avtu ob štirih popoldan. Glih lepo je bila utrujena za dremat. Zanimivo...
Skratka naporen dan. Tina tečka za umret, pa ne in ne spat. Nežo pa tud matra, ker sem zdej spet dva dni mal mleka popila.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

Neposredna povezava do sporočila: 1049
18.11.2008 21:20:13   
mis
No, še bioresonanca.
Tina ima ugotovljeno tuberkulinsko miazmo. Jah, komplicirano. Po domače, pa me popravite če se motim: včasih so cepili za tuberkulozo. Do 2005. leta. Cepivo so izdelali tako da so kravam vzeli povzročitelje goveje tuberkuloze, ta povzroči infekcijo in izloča tuberkuline-strupene toksine.. Cepljene so tudi krave, zato je mleko polno tuberkulinov.  To povzroča alergijo. Tuberkulini so veliki in jih ne moremo izločiti preko ledvic. Izločajo se skozi sluznice, Tina jih izloča skozi pljuča. In kar je zelo zanimivo, sluznica pri čiščenju izloča veliko sluzi. Tina ob pojavu piskanja vedno bruha nore količine sluzi!!!!! No in s tem vsem je alergična na kravje mleko in izdelke. Ker pa je bila sluznica tako vzdražena, je odreagirala tudi z jajci. Ta so predvsem beljakovinska in zato dražijo dodatno sluznico.
Sledi: cca 2 meseca hrana brez jajc. Cca 2 leti hrana brez kravjega mleka in mlečnih izdelkov. Dobila sem navodila kje kupiti te izdelke, nekaj receptov... Jah... ni prijetno tega slišat, mi je pa ok, ker se da vse nadomestit z drugimi izdelki. Zdej bova imeli še ene 2 terapiji. Imava 2. 12.
No, pol pa vprašam za Nežo. Ugotovila sem da jo močno zvija če jaz pijem mleko. Na ustnici se ji je naredil en tak lišaj, suh, rdeč. Sedaj majhen tudi na ličku. Rekla je, da je verjetno isto pri Neži. Ko imava za Tino terapijo bo potem testirala še Nežo. Resnično si ne želim še enkrat čez to kalvarijo bronhitisov in potencialnih astem. Upam da Nežo obvarujemo predno se res kaj začne konkretno dogajat.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.