mamabranka
|
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA Da nebi katera zdaj res mislila da sedaj takole naročajo za rodit. Tako ali tako je seveda odvisno od moje če bo hotela ven ali ne takrat oz. če mo morda hotela ven prej. Ne bit čist prepričane v to. Mene je moja v prvi , dala rodit, v petek 3 dni pred rokom, da ne bi slučajno rodila za vikend. Imela je izgovor, zato ker je po UZ mali mal majhen, rodil se je z 3190g in 50cm. Pa punce, ne mislt, da je kej laži, ko zveš, da te čaka porod. Sama nisem bila preveč živčna proti koncu, ko pa mi je ginekologinja rekla, naj se naročim za porod čez dva dni, sm bla šokirana, pa še zjokala sem se, pa kr odenkrat živčnost. Upam, da me tud sedaj ne bo dala rodit, ker sem se odločila, da ne bom šla! Ko bo mali pripravljen mi bo že dal vedeti . IZVIRNO SPOROČILO: martka Res se grdo sliši, sam če imam včasih dve buli, levo in desno, tako da je trebuh kvadratast ali pa je tako poševno, kot da je pijan. kot risba malega princa .. ( kača, ki je požrla slona).. Tud moj trebuh je tak Čestitke Jagodinka, Filip in presrečni ati . Veliko in . IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m je pa G rekel, da bo kar kmalu, nevem kaj je mislim s tem. Ko sem pa prišla domov sem pa zagledala rjav izcedek na vložku , upam da je to samo posledica pregleda, če ni sveža kri potem ni panika al kako, če se ti odlušči čep je verjetno nekaj krvi zraven, Če te je pogledal odspodaj, koliko si odprta, pol je vse OK. Ko je mene v prvi pogledala, me je opozorila na to, da se lahko pojavi kaj. CTG mi dela mislim da že od 34 tedna, tako da me verjetno jutri tudi čaka, ker imam pregled, pa bomo vidli kaj pravi, koliko časa bo še treba čakat. IZVIRNO SPOROČILO: pumpkin23 Zdej je tako lepo vreme, tako da upam da bo nas januar tud soncen in ne prevec mrzu. A ste ze kej razmislale o tem kdaj se bote podale na prve sprehode? Jz mislim iti po kakih 3 tednih al se gre lahko tud prej? Moj je bil star 14dni (začetek februarja), pa smo že bli zunaj, tudi sonček smo mu "pokazal", je bil zelo topel dan, pa ni bil v vozičku ampak v naročju. Torej odvisno od vremena. Evo zopet vas berem že celo uro, pa sm zdej tko sprot pisala, da se mi tavelik ne bi prej zbudu, čeprov dons ni take panike, ka se je pred 45minutami še neki oglašal. Dones je pravi mali , noče jest, ko sva bila pred računalnikom, je ponorel, ker je mislu, da bova nehala gledat rač.,... Za opoldansko spanje pa imamo takointako vedno probleme. Kaj pa mali ? Aktiven ko , v vodi uživa (sem si privoščla eno daljše čofotanje v kadi), pa glih nehal je kovcat. Spala sm tkotko. Prvo sem se na pol ure zbujala za stranišče (po par kaplic), v postli se teško obračam, pa ful težak trebuh imam .
< Sporočilo je popravil mamabranka -- 18.11.2008 13:48:36 >