|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
18.11.2008 8:53:23   
RMRM
taanikaa, Žan je pa res že pravi fantuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
18.11.2008 8:53:24   
Anonimen
spet jaz in monologi, Samsa to je res nalezljivouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3177
18.11.2008 8:54:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Samsa hvala za kavo in zajtrk- jaz sem na dieti, ti mi pa take lušte delašuser posted image user posted image

hmmm... Ta virtualni zajtrk lahko brez slabe vesti poješ...user posted image user posted image user posted image

ja, si ga vsak dan privoščimuser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3178
18.11.2008 8:54:22   
Anonimen
RMRM oujeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3179
18.11.2008 8:55:14   
RMRM
no, lepo čvekajte še naprej, mi2 se greva zrihtat, pol pa ven na sonček, pa,pauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
18.11.2008 8:56:03   
RMRM
o, saj res, oujeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
18.11.2008 8:59:38   
alea01
jutrček mamičkeuser posted image

So me pa ponoči ful jajčniki boleliuser posted image . Do 3 nisem spala...pol sem zaspala in seveda tudi prespala Izabelin obrokuser posted image . Pa že tako malo papcamo...Tak, da smo prvič jedli šele ob 7 uri zjutraj in komaj, komaj, komaj z muko sem v vanjo spravila 120ml....in nazadnje je jedla ob 18.30

Žan je lepotec ta pravi. Čisto po mamici in ste ena lepa familija. Sicer pa pametno...naj si kar sam izbere darilo....moram tudi jaz kake reklame naši porinit v roke.....Sam naša še ni tako napredna....jih bo raje popapcalauser posted image

stajica- mi jo bomo imeli. Dobimo jo naslednji teden na posojo. Sploh ni bila rabljena....je kolegica jo prepozno kupila za tamalega in ga ni mogla vač notri spravit...ni hotel biti not.... Tak, da je res bolje da se otroka čimpreje da notri. Uporabna je pa za moje pojme kar dolgo časa. Saj tudi ko že hodi in kaj delaš, ga lahko notri flikneš in ti ni treba pazit, kaj vse in kje razbijauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
18.11.2008 9:01:45   
Anonimen
ak, da je res bolje da se otroka čimpreje da notri. Uporabna je pa za moje pojme kar dolgo časa. Saj tudi ko že hodi in kaj delaš, ga lahko notri flikneš in ti ni treba pazit, kaj vse in kje razbija

ja, se strinjamuser posted image Jaz jo moram tud še iz podstrešja dol prinest, pa jo bom po moje po novem letu, da bomo imeli za smrekico prostor.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3183
18.11.2008 9:02:09   
l.daisy
dobro jutro...

hvala za kavo, zajtrk bom pa preskočila, mi nekam ne potegnejo ta debele palačinke ameriške user posted image

jaz sem že pospravila po stanovanju, zložila cunje, ki se ne likajo in si pri likanju pustila samo še kakšnih 15 plenic, ostalo (beri bodiji, majčke, najine majice, kuhinjske krpe) je pa zlikano... user posted image

kakšne sladke skrbi imate, stajica..... mi bi jo tudi imeli, ampak hm hm.... za dva? misija nemogoče.... dve stajici posebej? uf uf...
lahko bi kupila samo kakšno ograjico, jih na tujih straneh ful prodajajo, ampak se mi zdi kot kletka... user posted image

smrekico bi skoraj morali postaviti, glede da bomo prvič imeli božič v novem stanovanju in kot družina.... ampak smrekice (še) nimamo, niti okraskov, niti lučk, ničesar.... pa če bi hotela naredit tako smrekico, kot sem jo delala doma, je to mučos denarja...user posted image    no, mogoče se zmenim z mami, da nam jo vsaj za letos posodi... user posted image konec koncev sem prav jaz zmetala največ denarja, da smo imeli vsako leto drugačno barvo okraskov na smreki.....

oblačenje: za ven imata žabe, nogavice, copate, bodi, majčko, pa čez vse to komplet iz flisa (hlače + pulover) pa kapico.... pa pokrita sta z dekco iz flisa..... bo pa treba pogruntat kaj novega, glede na to, da temperature padajo in padajo.....

Žan je pa ta prav cuker... user posted image
ostalih slik še nisem pogledala... user posted image

aja, kleopatra, sem včeraj oddala na pošto, mislim, da bo šlo danes naprej (sem bila prepozna...)...

pa še kaj delamo, ko smo noter?
igramo se, pojemo, beremo knjigice, sestavljamo kocke (no, vse to jaz delam), se kotalimo po tleh, se smejimo, spimo....... moram priznat, da je veliko lažje jih dat v vozek in it na sprehod... user posted image   (ne me linčatuser posted image )...

tako, pomojem sem vse preletela....

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
18.11.2008 9:02:25   
Samsa
nič babike, lepo se imejte, jaz zrihtam Laro in sebe, pa se greva potepat.
Želim vam čimveč sončka in da čimbolj toplo.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
18.11.2008 9:03:10   
alea01
aha.....kašice delam kar po filingu.
Kombinezon sem tudi že kupila. Drgač, pa imam tudi zimsko vrečo in naša je še kar v košari, tak da še ni panike- jo še z odejo pokrijem

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
18.11.2008 9:06:36   
alea01
aha...likanje.....
hm.....user posted image

Tko zgleda pri nas: pere pralni stroj, suši sušilni stroj-večina, lika pa taščauser posted image

Prejle sem skoz jaz likala, zdaj me pa ona prehiti.....Sicer pa od tamale nič ne likamo, ker je vse v sušilcu in ni potrebe. Plenice likamo.....zakaj? Ker lika taščauser posted image . Če bi jaz, jih ne bi likaliuser posted image . Tko da, jaz mogoče na par kvatrov grem likatuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
18.11.2008 9:12:47   
Anonimen
Plenice likamo.....zakaj? Ker lika tašča . Če bi jaz, jih ne bi likali . Tko da, jaz mogoče na par kvatrov grem likat

fajn se mašuser posted image , jaz plenic ne likamuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3188
18.11.2008 9:13:00   
alea01
se bom pa jaz mal pogovarjala...sama s sabouser posted image

Kaj pa m ipočnemo čez dan? Tamala je ful pridna in kamor jo postavim tam je. Če kaj delam, jo imam v ležalniku in ona me nepremično gleda z odprtimi usti..ne rabi ne igrače nič.... Je tudi v igralnem centru...sam se je že parkrat skotalila dol pod radiatoruser posted image  ali pa poskuša it pod sedežnouser posted image . Tak, da moram biti zraven. Naštimam ji muziko in to je to. Večina časa nam pa itak vzame hranjenjeuser posted image . Od 16ure vvse do spanja pa zahteva popolno animacijo. Tko da, po lskačemo, plešemo, vriskamo, pojemo, telovdimo, cvilimo, se režimo, pljuvamo....se zelo utrudimo in pol hitro zaspimo-obe...Izabela in mamiuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
18.11.2008 9:14:08   
Anonimen
se bom pa jaz mal pogovarjala...sama s sabo

saj še jaz mal vmes skačem, da ne boš imela monologovuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3190
18.11.2008 9:57:41   
polma
Jutro.....

.....in lep dan vsem....

....pri nas je še vedno sitnoba doma-upam, da ni na kakšnih daljših počitnicah user posted image user posted image ....

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
18.11.2008 10:01:01   
aleksandra silvija
upam, da ni na kakšnih daljših počitnicah ....
user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
18.11.2008 10:17:54   
Anonimen
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

da vidmo zdej...se mal špilamuser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3193
18.11.2008 10:19:14   
Anonimen
jeeeeeeeejjjjjjjuser posted image ..znam!!!jap naš Žan je res že tko velik da je joj..sam v enem mesecu mi je zrasel za 6,5 cmuser posted image ..ne folgam cotk kupovat..punce kje naj kupim peno al jogi za stajico??help
vidim da so ponekod manjše slikice ven izpadle,to pa zato,ker sem jih v picasu že ročno neki sma popravljala in obrezovala...pa saj se vidi...no zdej pa nebom več težilauser posted image

< Sporočilo je popravil taanikaa -- 18.11.2008 10:20:41 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3194
18.11.2008 10:34:17   
Anonimen
user posted image Taanikaa,obvladas.
Meni se zdi,da je Meri velika,pa Zana vidimuser posted image ,vau,ornk fantek,pa lusten tudiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3195
18.11.2008 10:35:58   
Anonimen
hvala hvala..ja je kr velik 70cm in 8500g je imel 6.11.zdej imamo spet 19.12,pol me bo pa itak kapuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3196
18.11.2008 10:54:13   
Anonimen
Moja je imela 2.10.7800g,27.imava pregled,in me mocno zanima kaksne bodo mere.Jaz mislim,da mora imeti 9kg.

Evo,zdajle je sla panckat,jaz pa,ker nimam drugega delauser posted image ,na RR.
Marjetica,hvalauser posted image .
Bo ktera kaj cvekala,al moram it pucat?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3197
18.11.2008 10:57:04   
Anonimen
Se 5min pocakam,
ce vas cez 1/2h ne bo,
cez 1h grem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3198
18.11.2008 10:57:18   
lonapo
taanikaa-kakšnga fejst fanta imašuser posted image user posted image user posted image

stajica: je ne bomo imeli-imamo premalo prostora, mu bom dala puzzle na tla pa deko čez, pa igrčke gor pa bo tm sedel pa se igral.

no, da mal pojamram, sem fasala virozo, včerej sem 5 ur visela na wc-ju, pa nisem vedla al naj se najprej usedem gor al dam glavo v školjko--skratka bruham, driskam, vse me boli, šla že eno kilo pa pol dol.Upam samo da se ne bodo otroc nalezl. Mam pa Nejca na sumu da je to iz vrtca prnesu.
Če mi bo znesl bom šla s tamalim mal na luft k je tak lep sonček.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
18.11.2008 11:02:44   
Anonimen
Lonapo,to je pa hudo.user posted image user posted image user posted image ,da bos hitro zdrava

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.