|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Menstrulani krči in nosečnost
16.11.2008 21:34:47   
Fargesia
zdaj ne moreš nič narest...jutri zjutraj naredi test še enkrat. SREČNO!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.11.2008 21:52:36   
Nezy85
tudi jaz mislim da je to to!user posted image
Zjutraj se kr ponovi!!user posted image
Pa držim  pesti za tebe da si user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 27
16.11.2008 22:21:46   
Vitaebella
Hvala punce! Bomo videli jutri. Po mojem bom šla kar na ginekološko, da ne bo več dvomov.

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.11.2008 23:35:13   
*Junona*
Držim pestke zateuser posted image user posted image user posted image

Meni CB izgleda pluskastuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 29
17.11.2008 7:19:16   
tihoupanje
To je +++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Čestitam!!! Kako lepo, da izvem, da so tudi menstrualni krči dober znak.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.11.2008 8:23:31   
Vitaebella
Pozdravljene,

Naja, tako kot si rekla. Noč je bila zelooo dolga...Nisem šla v lekarno po nov test. Danes bom odšla kar na ginekološko, pa naj tam rečejo bobu bob.
Me pa še vedno zvija v trebuhu, kot da se menstruacija trudi priti, pa ne more. Ves čas slišim v spodnjem delu nekakšno pretakanje...

Držite pesti!!

Maja

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.11.2008 8:29:11   
Bojana82
Vitaebella, držim pesti zate, upam da si user posted image , čimprej sporoči!

Mene pa zanima, če je mogoče katera kljub nosečnosti imela user posted image ....mogoče bolj kratko dan ali dva?!

Neposredna povezava do sporočila: 32
17.11.2008 8:40:49   
tihoupanje
Jaz sem imela user posted image , rjave izcedke, krče...in bila sem user posted image ....

To vprašanje nima smisla, ker je možno čisto vse, da se godi tebi, meni......

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 33
17.11.2008 8:58:22   
Bojana82
Saj vprašam zato, ker sem jo sama imela pri prviuser posted image , čisto normalno, kljub temu da sem že bila noseča....ta mesec sem jo pa dobila po petih dneh zamude in sicer samo za dva dni! Ampak to je vse skupaj povezano s psiho, vem!

Neposredna povezava do sporočila: 34
17.11.2008 9:02:44   
spps
ojla!
naj še jaz napišem svoje izkušnje s temi krčiuser posted image user posted image user posted image

sama sem bila prepričana,da se mi bo M vlila,ker me je bolelo tako,da sedet nisem mogla.bila sem 100%,da bom tisto noč dobila M,pa je ni bilo-niti je še danes ni,pa je od tega dobrih 5mesecevuser posted image

kar se deformiranga pluska tiče,mislim,da si na dobri poti-držim pesti!

prava tako za vse,ki svoj plusek še čakateuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 35
17.11.2008 12:47:45   
Vitaebella
evo, trenutek resnice se bliža...

šla sem na ginekološko dat kri in ob dveh moram poklicati za razultat. So sestre gledale moj Clear Blue in so bile mnenja, da je to to. Bomo videli.

uf...

lp

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 36
17.11.2008 13:17:08   
giotti
Vitaebella,
sem zdaj pokukla v tvoj album in se strinjam s sestrami user posted image

Čestitke user posted image

Joj, povej potem vrednost, ki ti jo bodo rekle, please. Koliko dni po zamudi pa je danes?

Neposredna povezava do sporočila: 37
17.11.2008 13:46:52   
Vitaebella
Pozdravljene,

nisem noseča. Kri je pokazala vrednost pod 0,5.
Toliko o Clear Blue-ju...

Sem zelo, zelo žalostna.

Greva v xxx krog.

Upam, da bo vam šlo bolje.

Lep pozdrav,

Maja.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 38
17.11.2008 13:47:55   
Vitaebella
Danes je 29. dan, torej en dan izostanka, ker imam točne menstruacije.

Neposredna povezava do sporočila: 39
17.11.2008 14:42:20   
tihoupanje
user posted image user posted image user posted image .....Pa da nam ne kradejo denar?!?!?!....In koga zdaj tožiti???

Jaz bi test, krvni izvid in dolgo pismo protesta naslovila na tovarno, uvoznika, varstvo potrošnika, lekarno...............Vsaj eno zadoščenje bi imela......

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 40
17.11.2008 15:10:43   
Lea70
Dan dekleta.... kaj naj rečem. Tudi sama sem upala, in so bili krči in vse ostalo... pa sem dobila user posted image  kar nekaj dni prej, kot je to normalno pri naši hiši. In spet bomo ponovili krog... ampak zunaj sije sonce in ko bo user posted image , bomo spet user posted image  in čakali...........

Neposredna povezava do sporočila: 41
17.11.2008 15:15:55   
Lea70
samo ne volje zgubit........je pa res vse na psihi, sprobano in potrjeno.........

(odgovor članu Lea70)
Neposredna povezava do sporočila: 42
17.11.2008 15:50:23   
Anonimen
no da še jaz pristavim svoj piskerček
jaz sm imela vse znake pač slabost,napihnjenost in še tebi Tihoupanje nisem hotela verjetiuser posted image da je to to,no pol je bil plusek no potem je pa plusek odplaval,zvečer je bil roza izcedek ampak se nisem kaj dost posvečala temu k sem tud neki malga krvavela pri prejšnji nosečnosti in se je vse ok končalo,no naslednje jutro oziroma ponoči sem se pa zbudila s krči k so bili taki kt popadki,bolečina neznosna komaj sm stala in evo plusek je odplaval.
Tko da naslednjič ne upoštevam nobenih znakov ne nič dokler ne bom čutila brcikuser posted image k tisto razočaranje pa mišljenje da sem sama kriva in pol še kdo kej tazga pripomni me pa čist potolče.
anyway veliko sreče vsem pri delanjuuser posted image in user posted image

(odgovor članu Lea70)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
17.11.2008 16:12:42   
giotti
Ja, mene je tole tudi zdajle čist razočaralo. Sem po slabi izkušnji z Baby Checkom le "stavila" na Clear Blue, pa vidim, da se ne bom mogla veseliti, preden ne bo ta plus res popolnoma cel in viden. Ja, res bo treba počakat kakšen teden zamude, če želimo nosečnost preverit s testom, ki bo nedvoumen user posted image
Srečno vsem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
17.11.2008 16:48:04   
naja00
maja ne se sekirat, bo že, ne obupat....sam te testi so pa res zavajujoči
To ni fer, preveč stresno mora bit to.
Jaz še čakam a bo user posted image al ne, sam mam tud jaz kr tak filing, da še ne bo

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 45
17.11.2008 16:56:47   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: naja00

maja ne se sekirat, bo že, ne obupat....

No, glede na to, da si dala laparo in histero skozi, imam tudi jaz zate upanje!!! Sicer ne bi rekla, bo že, ker 2 leti je dolga doba. Je pa tako, da po histero mogoče le traja kakšen cikel več, da se maternica zaceli, ker je to poseg v maternici, ki je potem domek za dojenčka, in ta domek mora bit res tipi top, nadstandardno luxsuzno stanovanje.

A M si že dobila? Mogoče bo trajalo par dni večrat za prvo M po histero. Moja prva M po histero je bila približno 4 dni kasneje.
Držim pesti zate, Maja, oziroma Življenjejelepo user posted image  user posted image

(odgovor članu naja00)
Neposredna povezava do sporočila: 46
17.11.2008 19:25:28   
Athina
user posted image user posted image user posted image
Sem že mislila, da imamo novo srečko user posted image
Samo ne izgubit upanja ... BO!!!!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 47
17.11.2008 21:39:10   
Vitaebella
Zdravo punce, zdravo Giotti,

prvo vam moram povedati, da je danes pri nama vladalo veliko razočaranje. Oba so naju preplavile solze, kljub temu, da je moj partner res močan karakter. Še ginekologinja je danes sočustvovala z nama.
Prvi šok je mimo in še vedno čakam ne menstruacijo, da se končno prikaže in gre, da je na vrsti novi krog.
Drug teden sva dogovorjena pri dr. Rešu tako, pa bomo videli kaj bo rekel.

Hvala še enkrat za vzpodbude in lepe besede.

lp maja

p.s. Laparo in histero sem imela 9. septembra, prvo menstruacijo po operaciji sem že imela in sicer 24. septembra. Ta, ki jo čakam, je že druga po op.

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 48
18.11.2008 8:26:54   
tihoupanje
Mah.......user posted image user posted image user posted image ...Naj me strela udari, če se tukaj ne dogaja nekaj čudnega!!user posted image user posted image user posted image

Prosim te, meni na ljubo, naredi še enkrat test nosečnosti. Naredi BC. In če bo le ta v 5.minutah pozitiven, sem jaz prepričana, da so se na GK zmotili.

Tam delajo ljudje in je možnost, da se zmotijo velika.

Daj pliiiiiiiiiiiiiissssssssssssss!!!!

Imam, kar en občutek, da si user posted image .

Je pa tudi možno to, da si bila nosečka in se je zgodilo najhujše.....Možno je, zakaj ne?!

Ni hudič......

Čakam....

Neposredna povezava do sporočila: 49
18.11.2008 10:34:20   
giotti
Ma vesta kaj, pupe, Tihoupanje in Vitaebella user posted image  user posted image  ...

Totalno sem se tudi jaz vživela v tole zgodbico in mi ni vseeno. Me boli, kot da bi dogajalo meni. Čeprav sama sem tako prekleto naravnana, da tudi ko je bil in ko bo ponovno plusek, mu ne bom verjela še ne vem koliko časa. Nekje globoko v sebi, vem, da se ne bom veselila do konca in si ne bom pustila, da se navežem na to idejo, da sem nosečka in da bomo imeli sončka. Vem, da ne, ker sem se totalno naučila v svojem življenju, kako navezanosti prekleto in hudičevo bolijo. In kako velika so razočaranja po pričakovanjih. Moja koža je trda kot bik in en plusek je ne bo prepiknil, točno vem, da ne.

No, pa nazaj k obema upajočima...

Torej, da so se zmotili, ja, seveda je možno, tako kot je možno, da se zadene na lotu. To je verjetno in ljudje dobijo denar na tak način. Torej, ja, je vredno ponovitve. Vsak test se dela dvakrat. Ne rečem, da ga ti že nisi naredila dvakrat, pa vseeno. Pa daj tokrat s First Sign (meni je v prvi nosečnosti pokazal črtico, sicer zelo blago, ki ji seveda nisem verjela, vendar danes, ko vem, kako blage so lahko črtice, bi ji), je vreden svojega denarja, ki pa je še vedno dosti cenejši od CB.

In pričakuj samo eno črtico, ne upaj, da ne bo ponovnega razočaranja!

Če je bila nosečnost, Tihoupanje, potem se vrednost hormona ne bi tako zelo hitro znišala na tako zelo majhno vredsnost brez krvavitve. Meni se je po ss v 6. tednu hormon nahajal v krvi še cele tri tedne in še po treh tednih je bila vrednost okrog 20. In močno sem se borila zato, da mi niso delali abrazije. Šele prva menstruacija je res vse počistila. Vitaebella pa sloh še ni imela krvavitve, če sem prav razumela!

Naj se drama čimprej konča, da se začne nov boj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

VZGOJITELJICE/UČITELJICE
nataly33

Ali ste zadovoljni z otrokovo vzgojiteljico ali učiteljico?

DA (83%)

NE (17%)

Število vseh glasov: 127

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!