giotti
|
Ma vesta kaj, pupe, Tihoupanje in Vitaebella ... Totalno sem se tudi jaz vživela v tole zgodbico in mi ni vseeno. Me boli, kot da bi dogajalo meni. Čeprav sama sem tako prekleto naravnana, da tudi ko je bil in ko bo ponovno plusek, mu ne bom verjela še ne vem koliko časa. Nekje globoko v sebi, vem, da se ne bom veselila do konca in si ne bom pustila, da se navežem na to idejo, da sem nosečka in da bomo imeli sončka. Vem, da ne, ker sem se totalno naučila v svojem življenju, kako navezanosti prekleto in hudičevo bolijo. In kako velika so razočaranja po pričakovanjih. Moja koža je trda kot bik in en plusek je ne bo prepiknil, točno vem, da ne. No, pa nazaj k obema upajočima... Torej, da so se zmotili, ja, seveda je možno, tako kot je možno, da se zadene na lotu. To je verjetno in ljudje dobijo denar na tak način. Torej, ja, je vredno ponovitve. Vsak test se dela dvakrat. Ne rečem, da ga ti že nisi naredila dvakrat, pa vseeno. Pa daj tokrat s First Sign (meni je v prvi nosečnosti pokazal črtico, sicer zelo blago, ki ji seveda nisem verjela, vendar danes, ko vem, kako blage so lahko črtice, bi ji), je vreden svojega denarja, ki pa je še vedno dosti cenejši od CB. In pričakuj samo eno črtico, ne upaj, da ne bo ponovnega razočaranja! Če je bila nosečnost, Tihoupanje, potem se vrednost hormona ne bi tako zelo hitro znišala na tako zelo majhno vredsnost brez krvavitve. Meni se je po ss v 6. tednu hormon nahajal v krvi še cele tri tedne in še po treh tednih je bila vrednost okrog 20. In močno sem se borila zato, da mi niso delali abrazije. Šele prva menstruacija je res vse počistila. Vitaebella pa sloh še ni imela krvavitve, če sem prav razumela! Naj se drama čimprej konča, da se začne nov boj
|