anca
|
Glede kopanja - jaz sem v prvih dveh mescih še ful plavala v morju, ker smo bli skoz doli pri starših od mojega, pa za prvonovemberske praznike smo se kopali na Ptuju, nisem razmišljala, da bi moralo biti kaj narobe s tem, glede na to, da vsepovsod ful priporočajo plavanje kot idealen šport za nosečnice, pa tam jih je bilo tudi kar nekaj. Ne vem, če bi mi pa kdo rekel naj se izogibam zaradi kakšnih konkretnih razlogov, pa se verjetno bi. Sem šla tudi enkrat na tobogan (sicer sem se čisto počasi in previdno peljala.. ) Je pa res, da sem en dan preden sem naredila test, preplavala en zaliv z mojim dragim, in potem sem imela 4 dni tako minimalno vročino - 37.2 do 37.4,(brez smrkanja, kašljanja,.. ničesar.) in sem bila potem ful zaskrbljena, da je kaj narobe, in sem klicala ginekologa, pa mi je rekel, da če nimam nobenega izcedka, ni panike, in da če je karkoli narobe v prvih tednih, se potem plod itak ne obdrži. Uf, kakšna tolažba.. Joj sem se razpisala. Jaz sem kupila par bodijev, dva najmanjša (no, ne čisto najmanjša, imajo tudi take za nedonošenčke), pa enega malo večjega, pa enega še večjega. Gor so itak tudi oznake za katero starost - 0-1mesec, 1-3, 3-5.. Nekak tak. Meni ne bo žal kupovati stvari za prve mesce, ker sem ta vikend izvedela, da dobiva komplet opremo in oblačila (vse razen vozička) od ene prijateljice, ki ima že kar velike otroke, ampak je ful dolgo vse šparala.. Tako da za od 1 leta naprej bo ogromno stvari, ki jih ne bo treba kupiti. Mislim, da je fajn imeti vsaj po 4-5 komadov treh prvih velikosti, pa potem ko pride malček ven, dokupiš. No lepo spite, kot vidim, sem spet zadnja tukaj....
|