|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
17.11.2008 21:55:16   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mandreja

Vidim, da mi ja zarja odpeketala.
A morda katera druga, ki bere ve?

sem še tukaj samo ti žal, ne znam pomagat. Jaz sem v Mb.... karte pa sem dobila od radijskega kolega.....Morale bi še bit, ker ima koncert 19/11 in 20/11, oba dneva pa bi bla težko takoj razprodana....

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 17.11.2008 21:56:34 >

Horny Teddy

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
17.11.2008 21:57:45   
Tina1
zarja1 hvala.  Kako pravjo: iz tvojih ust v njegova ušesauser posted image

Ma nekak sem vedla da je blaga hiperca, sam sem rekla ziher je ziher.
Pa tud g.(je bil prou simpatičen) reku da je prou da sem se pršla pokazat, da velik punc čaka predolg in pridejo k je že hudo.
Pijem pa full velik, pa tud lulam full, tko da tuki ni panike. Je pa panika k ne morem na velko potrebo, k se ne morem napenjat. Mi je pa moj dons dopoldan stisnu sok iz mandarin. Rezultat: po 30min sem bla na wc-ju.

Pija76 in Shuka hvalauser posted image , upam da bo jutri kaj bolše.

Pija in Shuka nočkouser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
17.11.2008 21:58:29   
mandreja
A nič, hvala ti. Bom jutri malo posrfala pa ni hudič da bi kaj našla.

LN

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
17.11.2008 22:12:16   
zarja1
Nočko babike moje....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
17.11.2008 22:46:52   
miska73
Dober večer in tudi kar lahko noč.
Sem vas zlo na hitro po diagonali prebrala...

Nočkouser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
17.11.2008 22:50:20   
pikovit
Dober večer in lahko noč punce moje.user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
17.11.2008 22:51:36   
miska73
Sm še tole...

Sapi, upam da je stopka uspešno padla.

Še ena mini stimulacija zate

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
17.11.2008 22:55:01   
n74
Ojla,

najprej hvala nokes, da si me dala nazaj na objemčke, sem tolk otročja, da sem se pritožila, čeprav v resnici ne bi želela biti tam.
Uglavnem sem se javila, da odgovorim
gospodarici-medve sva na istem, jaz dobim januarja user posted image  tam okrog 7-ega, pa mi je Reš rekel, da potem padem v februarski postopek, ker so teden prej, ko me mora pregledati, prazniki.
blanč-no vidiš, pa se je lepo zrihtalo s celicami, tko da bo tudi konec uspešen
daisy-meni je bilo tud žal, ker sem Reša poslušala glede Afrike, v naslednji postopek grem sigurno z bolj zdravimi navadami

Aja, pa še to. Zdaj sem se podala tud malo v bioenergetske vode. A imate kakšne izkušnje? V soboto bila v Žusterni pri bioenergetiku in imam po desnemu ušesu kup magnetkov zlepljenih user posted image . Glede otročka mi je pa rekel, da ga bom seveda imela, ampak da je v meni bolj problem, da si ga preveč želim in potem s preveliko željo naredim kontra reakcijouser posted image  No, ja v to me ravno ni prepričal, ker želje po otroku ne bom mogla nikoli odklopit. Naslednijič ga moram bolj zaslišat, ker sem bila zdaj bolj zmedena.

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
17.11.2008 23:39:07   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

jutri pa.....
žogica13 vredu zrihtaj na UZuser posted image user posted image user posted image in

naši lepi nosečki pozdravita pikece pokece
LaraLight - NS user posted image
anci banciuser posted image - UZ

user posted image
user posted image user posted image
user posted image

Bom kr preplonkala tole! user posted image user posted image user posted image

Sem malo po diagonali prebrala. Blanč čestitke za dober pridelek user posted image user posted image user posted image

Citrončica user posted image user posted image user posted image  za dve pikici,

Tina naj ti hiperca prinese debel plusek, pa nč več težavic,

. . .  če sem kej spustila se pardoniram user posted image  

Jest sem bla danes prvi dan v službi. Pa še popoldansko sem imela. Punce moje, sem čisto hin. Boli me cel trebuh, jajčniki me kar tiščijo, v križu boli...
Če bo vsak dan tkole bom šla nazaj na bolniško. user posted image

Si nisem mislila, da bo tkole, pa nisem kaj strašno pretiravala. Vsaj mislim, da ne...user posted image

Zdej pa nočko, grem v horizontalo...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
18.11.2008 5:55:29   
Kruce Fiks
Naj vam leže!

user posted image

Pa še malce drugačna stimulacija za danes!

user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
18.11.2008 6:22:13   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

žogica13 vredu zrihtaj na UZuser posted image user posted image user posted image in

naši lepi nosečki pozdravita pikece pokece
LaraLight - NS user posted image
anci banciuser posted image - UZ

user posted image
user posted image user posted image
user posted image

Punce, dobro opravite.user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
18.11.2008 6:24:37   
lučka 25
Kruce, dobro jutro. Hvala za malo drugačno kavo in hkrati še stimulacijo.

Lep dan vsem skupaj, včraj se je naš klomifenski klepet odvijal enkratno, samo kaj ko so me punce tako zmatrale (miška user posted image ), da sem potem doma kar padla v posteljo.user posted image

Se beremo in tipkamo popoldne, zvečer. Lep dan vsem skupaj.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
18.11.2008 6:36:19   
bbpikica
Jutro Kruce in Lučka pa hvala za kavico
Gospodarica jaz imam tudi takrat enkrat user posted image  zato se kar za 5. januar naroči in to čim prej ker ima gužvo. Upam da ti uspe. Drugače pa februar.

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
18.11.2008 7:01:14   
Tina1
Dobro jutro, Kruce hvala za kavico in luštno slikico.

pika.po hvala, noč je minila ok, zaenkat tudi nimam bolečin, bomo pa videl kaj bo prinesel dan.
Ti pa le bejž nazaj v bolniško, če se ne  počutiš dobro in počivaj. Če se pa počutiš ok, pol pa ni panike. Sej bo. Navijamo za user posted image user posted image .

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
18.11.2008 7:22:29   
zarja1
uššššššššššššššaaaaaaaaaaaaaaaaa kak je zunaj mraz..............
dobro jutro srčice......vidim, da že delate plane za naslednje postopke. Tak se govori!!!!!

n74 jaz mam slabe izkušnje z bioenergetiki, pa sem baje k takemu mojstru hodla.
Kruce ti si naš uradni kofetkar ratal.user posted image

Bodite pridne in pridni (Kruce in Mlinček in Foliklček).......

Horny Teddy

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
18.11.2008 7:37:34   
biba007
Dobro jutro pupike! Pri nas je sonček, ne morš verjet!! Že zjutraj, brez megleuser posted image user posted image user posted image Akhem, no ja, mogoče je pa zjutraj zmeri tkole, pa jest prepozno vstajam.. Ja, bi znal bituser posted image

Gospodarica, pri nas je situacija podobna - menstruacija po praznikih etc. No, pa smo se z Reškotom zmenili, da gremo v postopek v februarju. So mi sestre rekle, da se moram prej še enkrat oglasit, in so mi kar dale datum - 19.1. Sicer mi ni čisto jasno, zakaj, ampak oni že vejo. Bodo pa menda januarja čisto zasedeni, tako da je mogoče najbolj pametno čim prej poklicat, pa se naročit.

Dejzika in Pikovitka in druge (a sem mogoče kaj pomešala?), preden greste v fanatične prehranske transformacije, mogoče še tale izkušnja: že kakih 10 let se pridno izogibam ogljikovim hidratom, enostavnih sladkorjev skorajda ne jem (nič kruhka, krompirčka, riža ipd.). Mojemu telesu to pač paše, je super za ohranjanje teže, pa še crejvingom (hm, bom poskusla tole prevest, neustavljivim željam po točno določeni hrani?) se človek izogne. No, pa sem na istem kot večina tule, nič bebejev, pa sigurne ne zato, ker se premalo trudimo.... A, pa še glede kilc: nisem nobena preklja, ampak je moj G. potuhtal, da bi se probala še mal zredit za user posted image (tole pač ni ekzaktna znanost, pa probajo z vsem, ki bi znalo bit dejavnik za zanositev). Za crknit!!! No, ampak česa vsega na naredimo za našo ljubo deco...pa smo šli na fattening dieto. Sliši se smipl, ampak mislim, da česa težjega v življenju še nisem počela... Finta je namreč v tem, da se KONTROLIRANO in ZDRAVO rediš. Encore, za crknit. Sem na koncu pridobila 6kg namesto priporočenih 4kg, pa še lačna sem ves čes. Ni finouser posted image

Evo, pa še subsumpcija: po mojem se kaže lotit tehle sprememb v življenju z zrnom soli, pa ne vseh naenkrat.

Mimogrede, a je katera že bila v novi Ikei v Celovcu?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
18.11.2008 7:40:40   
anci banci
dobro jutro dekleta

sem že kr malo na trnih... celo noč nisem spala...upam da bo Uz pokazal da je vse ok....sedaj sem v službi in sploh ne morem delat, ker samo o tem razmišljam.... komaj čakam da bo ura 12 da se odpravim iz službe in ob 13 sem naročena na UZ

za vse današnje akterke pa full user posted image user posted image user posted image ...
naj bo danes srečen dan za vse

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
18.11.2008 7:52:32   
Pija76
Dobro jutro,

anci banci fajn opravi danes.

Mrzlo je pa ko hudič........brrrrrr....lep dan

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
18.11.2008 7:56:55   
biba007
Ančica, dobro opravi danes. Sicer pa bo poldne zdej zdej tuki. Če bi znala poopat slikce, bi ti poslala kakšno fotostimulacijo, da ti čas hitreje mineuser posted image

Pija, ja mraz je pa resuser posted image user posted image user posted image Ampak pri nas zato prvič ni zjutraj megle. Yes!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4044
18.11.2008 8:01:34   
miska73
Dobro jutro pupe in Kruce.

Kruce ti si pa res postal pravi majster in uradni kafe kuhar na IVF-ovkah.

anci banci
še dobro, da si v službi. Veš kolk bi te šele doma živčki dajali.
Držim pesti, da bo vse OK danes.

biba007 tebe vedno zelo rada preberem.
Ja, saj v pravilni hrani ni vse.
Je pa vsekakor veliko in se zato še kako splača lotiti spremembe.
Zakaj nisi prišla na naše srečanje? Se mi zdiš glih ta prava, da bi zraven pasala.

Zdaj pa se posvetimo še malo službi...

Neposredna povezava do sporočila: 4045
18.11.2008 8:04:51   
netka34
Dobro jutro, lepotičke!!

Madona, sm bla jezna včeraj!! Vse lepo po vrsti šla, za dva dni vsaki posebi neki napisala, pol pa crkne televizor!!user posted image user posted image user posted image
Danes imam sposojenega, pa je itak šel ves tekst v malorco!!

Ma v glavnem, vse vas polubčkam, pozdravčkam, navijam, mislim na vas!

Pri nas pa stanje tako...danes ponoči sem se obrisala čisto nič belo!!!! Zdej sm tolk na trnih, d si sploh ne upam it več lulat!! Ne vem, če bom zdržala, in bom kar poklicala za bhcg, pa v čet še na enga. Kaj čm...sej se mi bo še zmešalo....user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
18.11.2008 8:08:59   
biba007
Ratatujčica, v petek sem menjala gume. Tri ureuser posted image user posted image user posted image

Bi vas pa z veseljem prišla pogledat naslednjič. Sej ne boste predolg odlašale z dejtom, a ne?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
18.11.2008 8:24:26   
bbpikica
Jutro še enkrat vsem. Danes je pa zunaj brrrrrrrrrr sm šipe na avtu 10 minut drgnlauser posted image . No do četrtka sem šekar na bolniški in dieti. Tale rotavirus je pa vseeno za nekaj dobruser posted image user posted image . Sem nehala kadituser posted image user posted image pa še na zdravo hrano se moram po hitrem postopku navadituser posted image user posted image . Zdaj pa rabim vašo pomoč. Dobrodošle so vse ideje za jedilnike. Jem lahko samo kuhano hrano čim več riža pa korenčka nič pečenega razen jabolk nič kvašenega nič kar napenja, sladkorja pa sploh neuser posted image user posted image . Na pomoč jaz pojma nimam kaj naj kuhamuser posted image user posted image .
Biba007 jaz sem naročena 5. januarja rdečko pa pričakujem nekje 11 ali 12 če ne bo kakšnih presenečenj. Tako da gremo januarja v nove boje.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
18.11.2008 8:28:38   
bbpikica
Biba007 Reško prakticira da te vsaj par dni pred začetkom postopka pregleda na UZ za vsak slučaj da ni kakšnih cistic ali česa podobnega, da ni potem kakšne panike.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
18.11.2008 8:29:42   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Pri nas pa stanje tako...danes ponoči sem se obrisala čisto nič belo!!!! Zdej sm tolk na trnih, d si sploh ne upam it več lulat!! Ne vem, če bom zdržala, in bom kar poklicala za bhcg, pa v čet še na enga. Kaj čm...sej se mi bo še zmešalo....user posted image

Netka držim pesti, da bo vse skupaj tako kot pri jazzzi, mlinčki in lučki... in da se izcedki spremenijo nazaj v belino. Držim pesti.
Kdaj si imela transfer?

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?