|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
17.11.2008 20:46:43   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Danes sem srečala v Pesnici Lilyprinces al kak že ima nick ona mamica, ko ima deklico Zojo, saj je bila v petek tut na srečanju. Vrtnica ali botrca vi2 bosta vedeli, če sem prav napisala nick, ker je decemberka. Sma se malo tut pogovarjali, je letela iz lekarne, jaz pa sem bla tam na kavici.

Ja vem katera je nick pa je lillyprincess. Jaz sem jo pa z malo in fantom srečala v soboto v milerju.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
17.11.2008 21:14:02   
tea78
Ojla babike, ve pa ste res prave čvekiceuser posted image .  Napišete pet strani v štirih dnevih? Fajn ste, se vam človek kar mora nasmejat, ko vas bere tam po polnočiuser posted image . Kdaj pa spite? Če se boste dobile kaj mi javite ok? Lepo mi bodite. Pozdravček.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
17.11.2008 21:22:31   
arabela*
čao,babikeuser posted image

Uh kar precej naporen dan je za mano.
Dopoldan sem z mojim user posted image  bila na bazenu.Sva uživala 100 na uro.Namasirala sem se za cel mesec naprej in spotila tudiuser posted image .
Potem me je dragi še povabil na pizzo,nato pa sem komaj ob štirih prispela domov.
Ob pol petih sem že sedela v šoli.user posted image
Zdaj pa sem se najedla goveje juhce in mesnih kanelonov,Mariso še bomo počasi spokali v posteljo,pol pa na uhouser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 17.11.2008 21:23:03 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tea78)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
17.11.2008 21:23:52   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: žabicamala

Pozdravljene mamice, da se še tukaj javim.
30.10. sem postala drugič mamica dva meseca prehitro rojenemu sončku. Za zdaj je še sicer na intenzivni ampak se stanje že krepko zboljšuje.
Doma pa imamo še dve in pol leti staro punčko.

dobrodošlauser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu žabicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
17.11.2008 21:24:47   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Ti imaš lefaxin kapljice ali se motim

Ne babynos....avstrijske- sem ti jih že zadnjič prehvalila...user posted image

za te pa še nisem slišala.A so tud za krčkeuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
17.11.2008 22:07:29   
Pandica
Nea spim user posted image  user posted image  user posted image jem sirov burek in rabim obe roki fraj user posted image zato kaj več napišem, ko pomalicam do konca user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
17.11.2008 22:09:20   
miko
Pozdravljene mariborčanke!

Končno sem se ojunačila in se vam pridružila saj imam tudi dva sončka.Prvi je Matjaž,ki hodi že v prvi razred,10.9.08 pa se nam je pridružil še Tim user posted image .Matjaž zelo rad hodi v šolo in ga vse zanima, največje veselje pa mu je seveda nogomet saj ga tudi trenira pri NK Mariboru.Timija pa zelo mučijo kolikeuser posted image ,ampak se tolažim,da bo kmalu minilo.

Toliko za zdaj,lp

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
17.11.2008 22:10:17   
Čmrlika

Ti imaš lefaxin kapljice ali se motim
Ne babynos....avstrijske- sem ti jih že zadnjič prehvalila...

za te pa še nisem slišala.A so tud za krčke

Ja, že zadnjič sem ti govorila, no pisala o njih, ko sma debatirale o polivanu pa krčekih...
Meni  oziroma taji so ble zakon user posted image  , pa kr nekaj žensk ma samo dobre izkušnje z njimi...jaz sem jih taji dajala kar preventivno mlekeca zjutraj in zvečer...pa ni blo  nikoli hudo...prej ko še tega nisem prakticirala pa jo je matralo pa smo ji dali pa je tud ful hitro pomagalo...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
17.11.2008 22:13:22   
Čmrlika

grem kufer zmetat skupaj pol pa na sončka v portorož.

Ja, misli si, da je v Portorožu sonček

user posted image user posted image user posted image  pa je bil pa še 17 stopinj je blo......ti pa mi nisi privoščla. user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
17.11.2008 22:18:58   
botrca
Miko dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
17.11.2008 22:21:40   
botrca
Ki pa ste ostale? Pandica si se najedla bureka?

Saraya kaj danes te ne bo v nočnouser posted image ? Čmrlika je bilo fajn v Portorožu?

Jan spi jaz pa zopet tu visim, samo če boš še dolgo sama s sabo govorila grem spat.

< Sporočilo je popravil botrca -- 17.11.2008 22:22:03 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
17.11.2008 22:32:37   
Pandica
Evo, pojedla, zdaj pa vas grem prebrat in izpolnit domačo nalogo, beri napisat odgovore  user posted image  user posted image  user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
17.11.2008 22:33:15   
arabela*
botrca,ku kuuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
17.11.2008 22:33:47   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Jaz sem pa danes tako vesela in dobre volje 

Zakajuser posted image

Nebi tu gor pisala o tem, mogoče ti povem, če boš pridna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
17.11.2008 22:37:31   
botrca

Jaz sem pa danes tako vesela in dobre volje 

Zakajuser posted image

Nebi tu gor pisala o tem, mogoče ti povem, če boš pridna user posted image user posted image user posted image

bom pridna user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
17.11.2008 22:37:57   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

botrca,ku kuuser posted image

ku ku user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
17.11.2008 22:38:59   
arabela*

če pa si že začela pisatuser posted image
Mene tud zanimauser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 17.11.2008 22:39:45 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
17.11.2008 22:42:09   
arabela*
miko,dobrodošlauser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
17.11.2008 22:43:15   
Pandica
Saraya   uuuhh, ti pa si si danes privoščila, prvo kopanje in razvajanje z user posted image   , pol pa še pizzo. Pol pa je prišel žal tut tisti ne najboljši del na vrsto ne, šola user posted image  user posted image
Ampak kaj se moram, se mora, ne?
Kdo pa ti je mali2 čuval? Babica?
Aja, Babynos kapljice sem jaz imela pri Zali, ji niso popolnoma nič pomagale tako, da verjetno res odvisno od user posted image , če piše Čmrlika, da njeni Taji pa so.
Zali so najbolj pomagale kapljice proti krčem iz Tržiča, iz lekarne Deteljica.

miko   dobrodošla user posted image user posted image user posted image
Da čimprej minejo krčki. Sicer pa, tolaži se s tem, da nas je več takih tu gor, ko smo dajale to skozi. Meni se je že mešalo kako me mala šravfalo, da nisem več vedla kaj naj naredim user posted image joj, hb, da je to mimo, res je blo grozno user posted image

Vrtnica79  kje pa si ti?

Botrca   tebe sploh nem vprašala kje imaš user posted image   , ker itak vem, da dela. Imam prav, ne?

Mi2 pa imava ju3 posvetovalnico. Res me full zanima koliko je velika in predvsem težka moja miška. Ker, ko jo nosim se mi zdi, da mi bodo roke bek padle user posted image
Aja, pa cepljena bo user posted image upam, da nebo prevelike reakcije. Držite pesti.

Koala  kam si pa ti pobegnila? user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
17.11.2008 22:44:25   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

če pa si že začela pisatuser posted image
Mene tud zanimauser posted image

Pa joj radovedne babe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
17.11.2008 22:47:43   
arabela*
koala,saj nisem sigurna,a si se ti v nedeljo šetala mimo planeta Tuš?user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
17.11.2008 22:50:18   
Vrtnica79

Danes sem srečala v Pesnici Lilyprinces al kak že ima nick ona mamica, ko ima deklico Zojo, saj je bila v petek tut na srečanju. Vrtnica ali botrca vi2 bosta vedeli, če sem prav napisala nick, ker je decemberka. Sma se malo tut pogovarjali, je letela iz lekarne, jaz pa sem bla tam na kavici.

Ja vem katera je nick pa je lillyprincess. Jaz sem jo pa z malo in fantom srečala v soboto v milerju.

user posted image user posted image user posted image user posted image  punce Lilprincess  ima nickuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
17.11.2008 22:50:29   
miko
Hvala za dobrodošlico.Saj vem da minejo ti krči ampak je včaih prav neznosno že da se nakoncu oba jokama.Moram pa reč da sem mu nehala dajat te AD3 kapljice in se mi zdi da je malo bolje bomo vidli še čez kak dan kako bo stanje saj mi je P. dal zdaj te D3, pustimo se presenetit.

Pandica ti pa sii mi zdaj lušte naredila s sirovim burekom,ki ga obožujem.user posted image ampak saj veš kile user posted image samo grejo gor...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
17.11.2008 22:51:24   
arabela*
botrca,kak si pa kaj ti,že kaj boljše voljeuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 17.11.2008 22:52:09 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
17.11.2008 22:53:38   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: miko

Pozdravljene mariborčanke!

Končno sem se ojunačila in se vam pridružila saj imam tudi dva sončka.Prvi je Matjaž,ki hodi že v prvi razred,10.9.08 pa se nam je pridružil še Tim user posted image .Matjaž zelo rad hodi v šolo in ga vse zanima, največje veselje pa mu je seveda nogomet saj ga tudi trenira pri NK Mariboru.Timija pa zelo mučijo kolikeuser posted image ,ampak se tolažim,da bo kmalu minilo.

Toliko za zdaj,lp

Pozdravljenauser posted image

na katero OŠ pa hodi tvoj starejšiuser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu miko)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......