Pandica
|
Saraya uuuhh, ti pa si si danes privoščila, prvo kopanje in razvajanje z , pol pa še pizzo. Pol pa je prišel žal tut tisti ne najboljši del na vrsto ne, šola Ampak kaj se moram, se mora, ne? Kdo pa ti je mali2 čuval? Babica? Aja, Babynos kapljice sem jaz imela pri Zali, ji niso popolnoma nič pomagale tako, da verjetno res odvisno od , če piše Čmrlika, da njeni Taji pa so. Zali so najbolj pomagale kapljice proti krčem iz Tržiča, iz lekarne Deteljica. miko dobrodošla Da čimprej minejo krčki. Sicer pa, tolaži se s tem, da nas je več takih tu gor, ko smo dajale to skozi. Meni se je že mešalo kako me mala šravfalo, da nisem več vedla kaj naj naredim joj, hb, da je to mimo, res je blo grozno Vrtnica79 kje pa si ti? Botrca tebe sploh nem vprašala kje imaš , ker itak vem, da dela. Imam prav, ne? Mi2 pa imava ju3 posvetovalnico. Res me full zanima koliko je velika in predvsem težka moja miška. Ker, ko jo nosim se mi zdi, da mi bodo roke bek padle Aja, pa cepljena bo upam, da nebo prevelike reakcije. Držite pesti. Koala kam si pa ti pobegnila?