|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.11.2008 21:19:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
   [Brisano sporočilo]
17.11.2008 21:26:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
17.11.2008 21:31:09   
Anonimen
evo grem počasi brat 60 strani in sprot komentirat, če bom kej vedla... nekje do pojutrišnjem bom verjetn uspela objavit user posted image tamali je mal zadremal, verjetno se bo sam zbudil v roku ene ure, se najedel in šel naprej spat (upam), če pa bo tole vzel kot nočno spanje, pa tudi prav. user posted image


debata o moških: ja my ass da ne slišijo otrok. razumem, da ne slišijo če mal zajamrajo, če pa se začnejo konkretno dret, pa dvomim, da je kter takoooo koma, da tega ne bi slišal no. enkrat poskuste potiho sredi noči govorit: dragi bajta gori. potem pa vedno glasneje, da vidite katero jakost bodo pa slišali user posted image user posted image user posted image user posted image al pa : dragi, sexa se mi. to bo verjetno že pri šepetanju pokonci!
ok možno, da je kakšna izjema, ki bi ga lahko tudi odnesli, pa ne bi slišal, ampak verjamem, da je pa večina pač kamot. češ, sej bo mamica vstala. tudi moj je to parkrat poskusil, pa sem se še sama pretvarjala, da lukca ne slišim in je kar naenkrat vse slišal in vstal. je pa res, da mamice imamo bolj čut in ušesa za to. tudi če otročki samo na glas zadihajo, jih slišimo.
zanimivo je tudi, kak si fant ne upa spat ob lukcu, ker se boji, da bi ga pomečkal. pa bi ga verjetno res lahko v spanju, medtem ko se lahko midva z lukijem stiskava skupaj, pa se ne bojim, da bi se to zgodilo. v porodnišnici sem ga mela poleg sebe, na tisti majhni postelji, zaspala, se zbudila čez eno uro in še vedno imela vsak prst in roko enako kot preden sem zaspala, čeprav me je vse bolelo.
ah mamice user posted image

nov zobek
... evo pravkar imamo nov zobček. je spančku kot sem napisala že zgoraj... kr naenkrat straaašen krik in se ni nehal dret 10 minut. zverinsko dretje. pogledam okol dlesni, pa opazim čisto spredaj vneto dlesen, hitro namažem s calgelom. čez dve minuti jok utihne, pogledam in konica je zunaj. bravo luka za drugi zobek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej se pa tu cartama pred računalnikomuser posted image


blacky30 ma glede bolečih ovulacij, mene ne boli zelo, pač toliko, da čutim kar prej nisem. in mi je res interesantno, da mnige tke pavite, da se vam je to začelo dogajat šele po porodu. čist so nas sfrdirbali tile porodi user posted image user posted image user posted image

neboglasnica ti maš pa kr orng problem okol teh sladkarij. so hudičevo seme priznam. jaz bi za kinderjajčke ubijala, če podramatiziram mal. v bolnici sem živela bolj ali manj od cukra. me je dragi fino zalagal z njimi, skratka če bi se začela vojna, bi imela vsaj en teden zaloge user posted image 4 kinderjajčke, 4 rogljičke, tri čokoladne, en karamelin, kinder bueno, mala milka mjoy z lešniki, pa še obiski so prinesli eno 70% čokolado, gorenjko z lešniki (mimgrede ni mi dobra) in še en kinderbueno. no sej, veliko je še ostalo, sem bolj tamajhne jedla, tako da mirne duše prideš k meni na čokoladni žur! user posted image user posted image (tile slončki nisto v standardnem kontekstu !!!!!user posted image )
aja p.s. tehtnica se je nekaj pokvarila, kaže več kot je kazala preden sem šla v bolnico!user posted image

glugluglu: na strani 145 ste se pogovarjale o receptu dneva, ki izgleda kot kakec! kateri je to? me firbec matra, sem malo ugibala, pa ne vem. kakšna zelena juha?

tinky kaj pomeni izraz "ne stoj hodit" ?? madona se besedi izključujeta. a ne hodi al ne stoj? al kej vmes, res si ne pridem gor. vidiš, tebe mam najbolj rada, pa ti namenim najmanj besed user posted image user posted image

HD, moj luka se zamoti čez dan bore malo. če ma dober dan je pa res najraje v ležalniku, igralna podloga prej še ni prišla preveč v poštev, ker ga ni zelo zanimala, zdej pa ga dajem postopoma gor in vedno bolj uživa.


danes smo meli posvetovalnico! bi mogel bit cepljen, pa ni bil zaradi bolezni prejšni teden. men je kr pasalo tako. dobila sva še en recept za ad3 kapljice, ki jih zdej skoz pridno dobiva, pa tehtala ga je in zmerila.

v bolnici so mi rekli, da je velik 74 cm user posted image user posted image in mi nekok to ni delovalo realno. in res ni blo

realno so ga zmerili danes in sicer ima moj fantek

8300 g
68 cm

pošljem še blacky na ZS.

mimgrede blacky, jaz sem ti hvaležna za sezname, predvsem pa zato, da si vedno vzameš čas in vse prebereš za nazaj. je to res kr pohvalno, čeprav razumem tudi tiste, ki tega ne počnejo, ker ene pač kdaj uletijo, pa kaj odgovorijo, druge kr malo čvekamo, ene pa greste lepo po vrsti in to se mi zdi zelo lepo. user posted image user posted image user posted image user posted image

sem vmes menjala barvo in zdej ne najdem tiste osnovne svetlo črne. user posted image

sem vam pozabila povedat še eno prigodo iz bolnice. dvakrat so lukca zjutraj uredili dijaki srednje zdravstvene šole... na hitrico.. so ga mogli umit, zmerit vitalne funkcje, stehtat, nosek in ušesa obrisat, oblečt... kak je blo fajn, ko mi ni blo dolgčas, pa še mali je bil čist. prav pogumno je vse skupaj sprejel in ni skoraj nič jokal.

no in vsako stvar je naredil drug dijak ali dijakinja. en obugi revež je dobil za nalogo kopanje otroka in se mu je že na daleč videlo, da je šprical ure o tem user posted image user posted image user posted image čist trd je bil. pripravi vodo, lepo termometer noter, mili otroka, konča in ga mentorica vpraša, kaj zdaj. on pa samozavestno kot da je to najbolj logično na svetu:
ja kaj v vodo ga bom dal.
mentorica je vztrajala, da preveri temperaturo vode, dijak pa vztrajno trdil, da je voda ok. potem ga vpraša, koliko se mu zdi, da naj bi bila temperatura vode za dojenčke. in on samozavestno : temperatura telesa. mentorica pa ga vpraša, če se mu zdi, da se potem najprej otroku zmeri temperaturo in potem gre skopat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in končno s pomočjo drugih dijakov pogrunta, da je temperatura vode za kopanje dojenčka 37 stopinj celzija. mentorica : in koliko TEBI kaže termometer????
dijak: 44 stopinj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IN ZAKAJ SI POTEM MISLIL, DA JE TO OK TEMPERATURA?

dijak: ja če pa piše na termometru "ideal for babies" user posted image user posted image user posted image user posted image


aja. danes smo potem še v nabavo šli. luka je dobil stolček za hranjenje, ves pribor za hranjenje in zdej čakamo še tistih magičnih 5 mesecev, da začnemo. tale stolček sva kupila:  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192653 je v rumeno zelein barvi, lušten je.

pa ene čevlje prehodne sem si kupila. je šlo danes okoli 250 evrov kot bi rekel keks user posted image user posted image


sva ga dala že v trgovini noter, se poleže in je bil čist srečen. bo tudi namesto ležalnika, da ne kupujemo dvojno.

izpadanje las: grozljivka, meni tudi v kosih letijo, baje pomagajo vichy kapsule, še ni tko drastično, da bi sprobala, ampak če bo katera od vas rabila. ma ne moreš verjet, v kosih letijo, pa še vedno jih je polna glava. me pa moti, povsod so, še v lukčevih pleničkah user posted image pa ne vem al jih poje in pokaka al kajuser posted image ne zezam se!

inigo kako je zdej s tvojim mlekom? sme brala, da počas prihaja nazaj? sej si lahko ponosna nase, da si tako vztrajna res, maš moje komplimente user posted image user posted image

mojcek eni tasti in tašče so res grozni no, pa seveda tudi mame in očetje, pač babice in dedki, ni za verjet res, da jih ne gane taka majhna štruca! moja tašča se je res ful unesla, sem že zadnjič pisala, pa tudi sama sem mal popustila pri nekaterih stvareh. na živce mi gre še edino dvojno, da ga NONSTOP poseda, kot da se norca dela, pektra rečem naj neha in evo njo, že spet ga ma gor, pol pa pravi: če pa sam hoče. VALDA, SEJ ZREZKE BI TUT ŽE JEDU, PA MU JIH BOŠ DALA user posted image ??
pa skoz mu tišči hrano, danes mu je na enem obisku kjer smo bli skupaj rinila žemljo v roke, mene je pa sveta jeza prijemala, moj pa cel trd poleg, ker ve, da bi znala jst ponoret. in ker mali ni reagiral na žemljo, mu jo je odlomila, češ bomo vidli kaj bo... in pol je hvalabogu ni dal v usta in je rekla: čudno, da ni dal v usta ko vse ostali nosi notri. jaz pa sem rekla, da : no sej to je zato, ker vsaj otrok ve, kaj še ne sme, če že nekateri odrasli ne!

madona no.user posted image

zimska en hip hip huraaaaaa za brino user posted image user posted image user posted image sem danes videla majhnega enomesečnega dojenčka in nisem mogla verjet, da je luka bil kdaj tako majhen. meni se še zmeri zdi tak drobižek, potem pa šele vidiš kako so naši čmrlji že veliki. res nor občutek. že če vidim kakega trimesečnika, se mi zdi kot da se je luka tak že rodil, ne vem ful je smešno no.

mirjam80 vprašala si za plenice. mi uporabljamo ( no večinoma jih luka) pampers, ampak kupljene v avstriji! se mi zdi, da so boljše no. one kupljene tle so vse premočile. zdej smo na 4, ampak so mu še prevelike malo. madona, VEDNO ko se pokaka, na levi strani kakec pogleda preko, je fant vprašal če so mu v bolnici navezali kanal na levo user posted image user posted image pa seveda pokaka body in hlačke. jupiiii
še glede flekov od kakanja, a veš da ne vem, meni vse opere pralni stroj. mam pa spet persil iz avstrije, ki je kar se tiče flekov FUL bolj učinkovit. ven je potegnil celo nekaj starih flekov, več kot dve leti1 pa še bolj diši. nene ne dobim nič procentov od avstrijskih podjetij za reklamiranje user posted image user posted image

čestitke vsem za 4,5 in 6 mesecev, madona še malo pa bodo julijčki hodili!!!!!

ilatic sem vesela da si se ponovno javila, o depresiji hvala bogu ne vem veliko, zato naj ti samo povem, da sem v mislih s tabo. tudi sama sem imela neke vrste depresijo, drugačno do tvoje, ampak zelo kratkotrajno. veš, drugi dan po rojstvu sem naenkrat dobila tako grozne občutke glede lukca, da ti ne morem opisat, bil mi je odveč, nisem čutila veselja, nisem čutila ljubezni, samo želela sem da mi ga nekdo odnese... poklicala sem mojega in mu povedala, da si najinega sina ne želim, da se mi bruha, ker leži tu ob meni od vseh negatinih čustvih, hvala bogu je moj očitno že slišal za poporodno depresijo, zato me je mirno potolažil, naj preguram noč, naj ne skrbim in da bova šla na posvet k psihologu. hvala bogu, so meni negativni občutki čez noč izpuhteli, spomnim se pa še danes groze in občutkov ob tem, da sina preprosto nisem čutila. zato mi je zate grozno hudo. povej, kako ti gre zdaj? za moje pojme, je to ena najhujših stvari, ker nimaš nobenega vpliva na to. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rebeca: to sem že večkrat napisala, pa bom še enkrat. meni sploh ni jasno, kako sfolgate z dvojčki ali celo trojčki, ali dvojčki in še enim otrokom do prej. ok, vem pač nimaš druge ker pač moraš. samo vseeno,jaz še svojega včasih težko pošlihtam. verjetno je to odvisno tudi od karakterja odtrok, ampak vsa organizacija pa je čisto drugačno, če sta otroka dva ali pa eden. tak da za moje pojme ste mamice dvojčkov res carice user posted image user posted image user posted image

neboglasnica, zgleda da bo tebi noga nagajala še na 7 delu julijskih čvek, že od drugega dela se vleče. madona no, a ti ne morejo to nekak porihtat,tak si dobra da se ne začneš fiksat še s čim drugim kot s cukrom. mislim dva meseca konstantnih bolečin in omejenosti. groza no, do 5 dela glej da jo pozdraviš! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

almera in populis, kaj vse še ne bomo pogruntale in se pol tolkle po glavi, da smo šele zdej. sta napisali glede dude, da se malecka zbudita in prej sta jih kr v roke vzeli, zdej pa dudo dasta. haha, jaz sem delala isto napako. tamali mal pojoka, letim tja in animacija. enkrat se mi pa ni lublo takoj it in je kar nazaj zaspal user posted image in zdej vedno počakam, da vidim če je to že zbujen ali še bo spal.

punce, sem na strani 154 user posted image user posted image pa sej mam čas. če tega danes ne rešim, ne bom nikol. si predstavljate da tole pisanje izgubim 
user posted image user posted image ojoj user posted image

upam, da se ne malči ne bo zbudil do 11, ko še nameravam mal za računalnikom spravit notr odsotnost od računalnika.

krst, vidim da ste že skoraj vse imele krst. a je katera ki bo dala krstit otroka, pa ga bo kasneje? jaz sicer nisem verna, ampak je fant in sva si rekla, da naj vsaj krščen bo, kasneje se bo pa sam odločil kako in kaj. nekje pri 8 mesecih bi ga šele dala, ko bo malo večji, da bo imel kaj od tega. ojoj od česa user posted image

joooj zdej sem se spet spomnila na božiččččč, jupiii, moj ma 2 tedna dopusta, če si ne bo spet kej sesul, zvil, prehladil etc, bomo uživali sto na uro.

mojcek kje so zdej še slikce ostalih čevljev? jaz sicer nisem modni navdušenec, ampak maš tko lepo vse urejeno, da bi z veseljem pogledala prav vse čevlje.

tinky iiiiii kak luškan je teo. a veš, da sem mela popolnoma drugačno slikco v glavi. na tistih fotkah ko je bil še čist čist majhen, je ful drugačen, tle pa je res kr dost podoben lukcu. a veš, da ko ga pogledam, se mi zdi tak taprav karakter, mali vragec user posted image user posted image to ga bo še sračkal.

družinski dvoboj. matr še zdej ne morem verjet kak hitro ste se organizirale user posted image user posted image komaj čakam, da pridete na vrsto, bom navijala ful. če dobite še pa kakšno nagrado od gostilne, pa vse julijke povabite na kosilo user posted image user posted image user posted image ali vsaj sokec no user posted image itak boste zmagale.


slikce julijčki so res lepi otročki no! ena je nalepila punčko v ponču. ahaha taka lepota, da sem mislila de je lutka! res prisežem, šele ko so začele hvalit, sem si prišla gor, da je to naša julijka. samo ne vem katera je nalepila.

petra tudi od mene iskreno sožalje user posted image

auroraa tvoj matic pa že kar nogice papa, haha zgleda da rokice niso več dovolj. kak so smešni tile črmlji no. vsak dan je kaj novega, jaz vedno bolj uživam s tamalim, pa še bolj luštno bo. komaj čakam, da zalne tisto res kamot samostojno sedet, pa bo imel igračke poleg!! jupi kaj bo luštno

HD bravo za odprto novo temo, neboglasnici si speljala biznis user posted image user posted image user posted image

159lila joj jaz tut še mam konkretno viška kil. ampak ne od poroda, ampak na splošno. ker pa imam še trebuh od poroda, komaj kaj oblečem user posted image user posted image mam strašne težave s hlačami, ampak se mi res ne ljubi hujšat. pa bo treba prej kot slej user posted image

levinjat midva mava zeleno smrekico plastik fantastik, sam mi je boljše kot tiste iglice... potem pa modre in rdeče bunke ter modre in rdeče lučke, meni je pravljična, sej bomo vse slikale smrekice ob priliki in pasle očke na njih. user posted image user posted image user posted image

rotavirus: ne bova cepila, mogoče se bom kasneje tolkla po glavi, ampak trenutno se mi ne zdi, da bi rabil. ni v stiku s kakšnimi otroci.

evo to je to za ta denar, potem pa še en dan preberem 4 del. madona no... pa je res grozn bit tkole od zadaj, upam, da se nikoli več ne zgodi, to ej katastrofa svetovnih razsežnosti user posted image user posted image user posted image


glede knjigice, upam da niste pozabile nanjo, ste si menda kr oddahnile ko je mal potihnilo vse skupaj user posted image user posted image user posted image gre v tisk v roku par dni, potem pa akcija. sem želela met že pred miklavžem, pa mi je bolnica mal prekrižala načrte, ampak ok, dobro da bo pred božičem.

glede napak se opravičujem, ne bom brala za seboj.

vejice si postavite po želji ,,,,,,,,

lepo noč, grem prekuhat vodo in spat! ne bom zdržala do 23 ure user posted image user posted image user posted image













(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
   [Brisano sporočilo]
17.11.2008 21:38:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 279
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
17.11.2008 21:48:41   
lex
glugluglu bane nimava tuki kjer smo zdaj. sva pred 4 leti vse na novo renovirala, ker sva mislila prizidek zraven delat, potem se je pa ponudila priložnost za bajto (v bistvu sem kriva jaz in moj dolg jezik, da tu ne bom nikoli srečna, ker to nikoli ne bo moje, pri parceli sem vztrajala, da sva oba lastnika)

likalnik............ moj me že tudi žica iz kota, da bi šel na randi z mano, pa se meni ne da.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 280
   [Brisano sporočilo]
17.11.2008 21:49:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
17.11.2008 21:53:44   
lex
jaz klejem december od kar sem prišla v njegovo familijo, ker imajo vsi ostali njegovi decembra roj. dan. letos ma tašča še okroglo (ma katera kako idejo?)

mi smo vedno praznovali miklavža in božič oni pa samo dedka mraza in valda če hočem jaz svoje obdržat je trba kompromis in je pol še njegova obveljala. je pa fino, da se ne rabimo vedno neki komu opravičevat, sva rešila super: doma božiček prinese darila dopoldan, popoldan gremo k mojim in smo tam na večerji, za silvestra smo pa pri njegovih. in nikoli ne more bit kdo jezen.
za miklavža dobijo samo šibe pa sadje, mogoče kake sladkarije, božiček in dedek mraz sta bolj radodarna.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 282
   [Brisano sporočilo]
17.11.2008 21:54:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 283
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
17.11.2008 21:58:02   
glugluglu
lunica recept dneva je bil nek zajčkov paprikaš (očitno iz zelene paprikeuser posted image )

mi tudi že uporabljamo stolček za hranjenje prima pappa (sedaj imamo sposojenega, pri Marku in Nini sem smo imeli svojega pa smo ga po uporabi prodali - pametno neuser posted image ), saj hranimo se še ne v njem, trenutno je bolj za  igranjeuser posted image in Tianu se zelo dopade.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 284
   [Brisano sporočilo]
17.11.2008 22:00:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 285
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
17.11.2008 22:02:02   
glugluglu
Lex, dobro, da imaš dolg jezikuser posted image , da se je na koncu tako fajn izšlouser posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 286
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
17.11.2008 22:20:30   
glugluglu
Aja lunica moj user posted image res spi in nič ne sliši, bolj pa zato, ker jaz zrihtam Tiana še predno začne močno tulit. Če pa bi Tian ponoči močno jokal pa ga ne bi samo Mitja slišal ampak še cela ulicauser posted image . Edino Mark in Nina se pa še nikoli nista zbudila zaradi Tiana tudi takrat na začetku, ko je res kar ene parkrat močno jokal ponoči in so sosedje rekli, da so ga slišali. Ma veš, da ravno zato sedaj letim do njega, če se malo premakne, samo, da ne bi tulil.
Pa brez skrbi, če je panika tudi jaz Mitja zbudim, ampak med tednom pa ne vidim potrebe zakaj bi se še Mitja zbujal in vstajal.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 287
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
17.11.2008 22:22:37   
glugluglu
Se vidi, da sem sama, otroci spijo, Mitja nekje po Nemčiji luta, pride šele v petekuser posted image , jaz pa na RR visim. 

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 288
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
17.11.2008 22:23:59   
glugluglu
Rovar_ka jaz svoje tickerje vidim čisto lepo.

Ma nič ,grem pa še jaz kaj polikat, pa lahko noč.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 289
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
17.11.2008 22:25:13   
lex
glugluglu moja Alina tak tuli, da se ponoči oba zbudiva, da jo 1 miri, drugi ji pa flašo dela (že od 2 meseca dalje - u mater naju ma zdresirane, šele zdaj vidimuser posted image ), da Aleksa in Vito ne zbudi. ne pomaga nič druga kot flaša oz. baša po njeno

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 290
   [Brisano sporočilo]
17.11.2008 22:35:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 291
   [Brisano sporočilo]
17.11.2008 22:40:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 292
   [Brisano sporočilo]
17.11.2008 22:47:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
17.11.2008 22:50:04   
dzanika
lunica user posted image   za post. Res si se potrudila! Jaz pa šibam spat. Lahko noč!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 294
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
17.11.2008 23:00:21   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_
Tukaj pa še ena, kjer vsak reče, da mi je tamala ful podobna, pa še ve povejte user posted image  Je blo pa to za krst. (samo tu je bla že preoblečena, smo bli na kosilu).

user posted image

Čisto prav imajo. Mala je izrezana ti! Pa ful si luštna!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 295
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
17.11.2008 23:12:08   
tims
Neboglasnica, hvala za info o materini dušici. Sicer jo na Nini še nisem sprobala in sem prav vesela, da ne.

Lunica,vsa čast za tale post user posted image . Sem se pa nasmejala o štoriji s študenti user posted image  in kopanjem.

Likanje, jest likam vse. No, se moram pohvalit, da sem vse polikala, sam kaj, ko se mi hudič spet suši. Se mi zdi, da ima to perilo mlade. Sem pa že parkrat probala, da vsaj kuhinjskih krp, pa posteljnine ne bi likala, pa kar ne gre. Mogoče bo zdej drugač, ko bom imela sušilc.

Tuš ali banja-jest prisegam na tuš kabino. Smo imeli doma banjo, pa sem se vedno samo tuširala. Ko sva kupila prejšnje stanovanje, je bila kopalnica tako majhna, da je komaj tuš kabina stala notr in mi je bilo ful fajn. Zdaj sva v nov stanovanje kupila bano, ampak jo bova ogradila s tisto premično stekleno steno, tako da ko se bom tuširala, ne bo vsepovsod mokro. Se ne spomnim, kdaj sem se nazadnje kopalauser posted image . Po moje tam pri 13-ih.

Nč, grem kar v pojstlo. Jutr se morm že ob sedmih dvignit. Ne vem kako mi bo zneslo.user posted image




(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 296
   [Brisano sporočilo]
17.11.2008 23:14:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
17.11.2008 23:24:07   
majar.
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska


IZVIRNO SPOROČILO: majar.

jst bi vas pa prosila za eno uslugico...

s fantom iščeva neprofitno stanovanje in nikakor ne vem kako se lotiti prošnje, ker pri nas je tako, da moraš sam napisati prošnjo in ne oddati vloge kakor drugje...
res ne vem kako naj se je lotim, ker nujno potrebujeva stanovanje in vse kar napišem je čudno za prebratuser posted image user posted image user posted image

a ima katera kakšen predloguser posted image user posted image



Hm, mogoče narobe razumem ... ampak a ni pri neprofitnih stanovanjih vedno razpis? user posted image

po resnic povedan, ne vem...
šla sem vprašat, če je možnost da dobimo stanovanje, pa so rekli, da naj napiševa prošnjo....
je pa res, da je direktor od mojga atija bratranec in zarad tega ne bo treba čakat na razpisuser posted image user posted image user posted image
ampak prošnjo je pa vseen treba napisat...

...ja tako je v malih rudniških mestih, vse po vezah...
...upam, da mi prov pridejo

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 298
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
17.11.2008 23:30:09   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims


Tuš ali banja-jest prisegam na tuš kabino. Smo imeli doma banjo, pa sem se vedno samo tuširala. Ko sva kupila prejšnje stanovanje, je bila kopalnica tako majhna, da je komaj tuš kabina stala notr in mi je bilo ful fajn. Zdaj sva v nov stanovanje kupila bano, ampak jo bova ogradila s tisto premično stekleno steno, tako da ko se bom tuširala, ne bo vsepovsod mokro. Se ne spomnim, kdaj sem se nazadnje kopalauser posted image . Po moje tam pri 13-ih.




Meni sploh ni jasno, kako nekaterim ni do uživancije v dišeči kopeli ... jaz si težko predstavljam, da ne bi imela banje user posted image


_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008


(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 299
   RE: JULIJSKE čveke '08 IV. del
17.11.2008 23:32:23   
Majuska
Evo, še ena fotkica našega fanta ... ko je bil v očkovem naročju user posted image

user posted image


_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008


(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?