|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   novoletna darila
17.11.2008 13:04:36   
matejchy
imate kaj idej kaj kupit svojim partnerjem za darilo za novo leto, kaj nej božiček prinese
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: novoletna darila
17.11.2008 13:11:00   
Anonimen
Ja odvisno kakšen je tvoj partner.

Moj bo dubu en nesov pulover nad kterm se slini že dva mesca, pa je preveč škrt da bi ga kupuuser posted image

(odgovor članu matejchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2008 13:13:12   
blaža
Meni je to z leto vleto manj pomembno. Še posebaj, ko smo dobili še drugega otročka, mi je važno samo, da smo za praznike skupaj, da iz kuhinje zadiši po  raznovrstnem pecivu, ki ga rada spečem, da se otročkom zasvetijo učke, ko pride Dedek Mraz.

Vseeno sem razmišljala, da bi šla v Wellnes Dea,ki je tle blizu in bi samo midva privoščla kakšno novoletno namakanje.user posted image . Bo traba še prej varstvo zrihtatuser posted image

Drugače sem pa ful zadovoljna, ko se dobimo stara klapa vedno en dan pred Božičem v Sneak baru in kej rečemo in spijemo.

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2008 13:39:04   
Lianna
Mislim, da bom jaz naljepše darilo za svojega dragega, saj po 2.5m pridem domovuser posted image  Midva si ne dajeva daril, ampak greva na večerjo v kakšno fansy restavracijo (Cubo ali kaj podobnega). Drugače pa se mi zdi lepo darilo šal in rokavice.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2008 13:46:36   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: matejchy

imate kaj idej kaj kupit svojim partnerjem za darilo za novo leto, kaj nej božiček prinese

nič si ne kupujeva...oz. mogoče kakšn mala malenkost (nogavice rokavice)

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2008 13:55:08   
Anonimen
Moj je nabolj zadovoljen če si kupim kakšno hudo spodnje perilo...to je najlepše darilo zanj user posted image

Bo pa dobil tist baterijski vrtalni stroj s štemarco (ker govori da si ga mora kupit) user posted image  Če bi bilo po moje bi mu kupila nov okvir za očala.

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2008 14:07:34   
pupca
no jaz sem lani mojemu kupila nov brivski aparat  ker je govoru da si ga mora kupit.res sem kupila skoraj najdražjega ampak je bil pa ful  zadovoljen in ga skoz  uporablja.letos pa ne vem kaj mu bom kupla.verjetno samo kako malenkost.bomo vidli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.11.2008 16:06:49   
ronja
Imam preveč idej, pa premalo časa in financ, da bi jih lahko vse speljala, hehe. In tako še vsaj za 2 življenji naprejuser posted image . Vedno dobi vsaj 1 knjigo od mene, ker jih ima rad, si jih je želel že kot otrok, pa jih nikoli ni dobil, zato zdaj to jaz probam nadoknadit za vsa leta nazaj. Letos dobi "Gardening with kids", ker se je pač ponudila prilika, da bo lahko malo sodeloval pri enem vrtu svojih staršev in je čist not padu. Rada bi mu sešila milijon boxarc, ker so mu všeč samo en kroj, ki pa se nikjer ne dobi in mu jih moram pač sešituser posted image . Grelne vrečke za v žepe, da ga ne bo zeblo na terenu. Boršo za na basket. Nahrbtnik, da bo mel dva, če enega umaže, pa se mu ga ne da spucatuser posted image . Rada bi mu sešila en flis, da ga bo lahko nosil pod drugega, da ga ne bo zeblo na terenu. D-čokoladna torta - to je tista, ki jo ima najrajši - to dobi vsako novo leto. joj, moram nehat, da ne bo videl, je prišel domuuser posted image

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.11.2008 16:07:32   
muška
jaz sem mojemu lani kupla dvojne smučarske štunfe, take specialne za v pancarje in pa neke hude smučarske rokavice.  Imam veze, ker ima svak to športno trgovino in sem ga malo podkupila, da mi pove, po čem moj vzdihuje user posted image  . Sicer ko sem dobila račun, mi je bilo malo žal, ampak stari pa je bil presrečen.

Za letos pa še ne vem kaj mu bom kupila. user posted image  Skoz nekaj joče, da nima nič za obleč, mogoče bo pa kaj takega dobil

(odgovor članu pupca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.11.2008 16:25:32   
Felicita
jest letos tut še ne vem, morm pa 2 darili se zmislit - za božička in rojstni dan... sicer 'poslušam' že od avgusta, pa kar si res želi si sam kupi al pa je čist predrago tut zame user posted image bi mu dala pa rada kej res osebnega, tko da bo...težko.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.11.2008 17:22:50   
hrchy
Jaz sem ful vesela ker ze nekaj casa vem, kaj mu bom kupila. Moj je cisto nor na knofe... Bo dobil pa tako fajn darilo, da premisljujem, ce ga ne bi kar sebi privoscila namesto njemu...user posted image joj sem zleht...

Dobil bo pa pilotiranje letala v flight simulatorju od Adrie :) Knofov v cockpitu kolikor ces user posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.11.2008 18:58:09   
Anonimen
Razmišljam o pidžami, bonsaiu, kapi... kaj od tega bo pa res dobil, bomo pa še videli.

(odgovor članu matejchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
17.11.2008 20:28:55   
blackcoffee
hmm.. najbrž bom naslikala kako sliko. sam pol jo bom kr zase hotla obdržat - sploh, če bo dobra.. user posted image
decembra dobiva dojenčka... tako da miklavž bo pokrit, božiček in novo leto bom pa kar združila..
rad ima rože.. sam ne vem kolk je kaj dobro podarjat rože.. to mu lohk tud kak drugi dan v letu....
knjigo je dobil za rojstni dan, tako da če mu kupim še eno.. bom že patetična. user posted image
najbrž bo dobil kak kos perila in iz Ahata kak poldrag kristal - kot dodatek ali obesek za verižico. ne vem.. očitno se bo treba še kaj po trgovinah sprehodit in malo pogledat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.11.2008 20:33:21   
ALWAYS LARA
js ga bom pa na finto vrgla in bomo lepo skupaj napisal pismo božičku pa bo pač mogu povedat kaj si želi :p
itak nima nikol nobenih želja user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.11.2008 20:35:22   
atanja
Moj bo dobil za foro najprej nekaj kar sem dobila idejo tukaj na RR : kupla bom majco belo in spodnje gate. potem bova pa s tamalim z barvami naredila odtis rok-jaz na boksarce, mali na majico... Tak dobr kompletuser posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.11.2008 21:39:28   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: atanja

Moj bo dobil za foro najprej nekaj kar sem dobila idejo tukaj na RR : kupla bom majco belo in spodnje gate. potem bova pa s tamalim z barvami naredila odtis rok-jaz na boksarce, mali na majico... Tak dobr kompletuser posted image

Uuu, simpatično!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.11.2008 21:39:59   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: hrchy

Dobil bo pa pilotiranje letala v flight simulatorju od Adrie :) Knofov v cockpitu kolikor ces user posted image

Kolk pa to stane? In kam moraš poklicat?

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.11.2008 21:51:32   
Ancy
Jz mu bom pa verjetno kupila album životinjskega carstva, ker ma ful rad čokoladice in nimava več kam teh nalepk devat, pa je prav da se jih mal vkup spravi user posted image

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.11.2008 22:21:11   
hrchy
okoli 50 eur za pol ure...
kontakt pa najdes na adriini strani - letalska sola... ne vem zdaj na pamet

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.11.2008 9:45:21   
malania
Lahko izgleda malo otročje, ampak jaz bom verjetno mojemu kupila Lego kocke za sestavljat, kakšen velik kamion ali kaj podobnega. To mu je zelo všeč sestavljat že iz otroštva, tako da mislim, da bo zelo vesel user posted image

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.11.2008 11:44:28   
ronja
Aja, sicer pa dobi enkrat takrat tudi user posted image - če pa to ni dovolj osebno, pa tudi ne vem, kaj najuser posted image - saj ma pol njegovih genovuser posted image .
Simpatična ideja z boxarcami in majco - mogoče jo bova ukradliuser posted image .

malanija, vsi smo še otroci, samo da si eni tega ne upajo priznatuser posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 21
18.11.2008 18:17:01   
atanja
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Aja, sicer pa dobi enkrat takrat tudi user posted image - če pa to ni dovolj osebno, pa tudi ne vem, kaj najuser posted image - saj ma pol njegovih genovuser posted image .
Simpatična ideja z boxarcami in majco - mogoče jo bova ukradliuser posted image .

Vi kar-jaz sem jo tud!user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.11.2008 8:19:52   
5ra_28
Moj si že tudi dolgo kupuje brivski aparat. No, pa ga bo zdaj verjetno dobil. Ali pa kuharsko knjigo Jamie-a Oliverja. Rad kuha in je nor na to oddajo, tako da bova oba imela nekaj od tega. user posted image
Sicer pa dobi za Miklavža naziv ati. No, vsaj v tistih dneh. user posted image  Bo to najlepše darilo.

Končno smo trije:)

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.11.2008 8:25:11   
Pikapolonica_
Pojma nimam, to me ubijauser posted image user posted image user posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.11.2008 18:32:55   
Skratek46
Midva sva pa obsedena z božičem...wiii user posted image
On bo dobil letos vrtalno mašino, ki si jo tko zelooo želi-pa še kaj za oblečt in sigurno kake sladkarije...

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?