Naša črtica koraka
|
Dobro jutro, gospe. Za nami je ena običajna noč. anja se je prebujala in dojila, ampak ne vem ne kolikokrat in kdaj, ker sva tako skupaj in že tako usklajeni ... morda se pa kar sama prilopi na zizo? Zdaj se že drugi teden pospešeno doji, imam spet ponoči kar mokro majco. In čez dan kdaj tudi trde dojke. Zdaj pančka, svoj običajni pojutranji spanec ... IZVIRNO SPOROČILO: Zofy NČK, kako se to z ninicami izvede? Kako jih navadiš? In kaj so pravzaprav to? Jaz bi tudi rada, da ima kaj drugega za ninico kot mojo zizo. A že kaj razmišljate o ukinitvi nočnega dojenja? ninica - to je ena, ponavadi mehka igračka ali odejica, ki jo ima otrok za pocrkljat se. Kakšni jo imajo samo v postelji, kakšni jo pa s seboj nosijo in k sebi stiskajo, da se malo pocrkljajo. Je pa ponavadi tako, da ninico izbere otrok sam ... ... tu se pa zakomplicira - anja še ni izbrala nobene igračke, ki bi ji bila posebej všeč, niti odejice. Zato ji bom ninico verjetno kar sama izbrala. IZVIRNO SPOROČILO: terida Kje pa ste našle maline? Jaz sem noooooraaaaaaa nanje!!! [/ quote] na vrtu. v gozdu so še robide (samo so kisle!). maš pa tudi zamrznjene ... v trgovini pa borovnice ... te najdeš še sveže v trgovini, ponavadi kakšen hipermarket. IZVIRNO SPOROČILO: Zofy naša Julija pa mi je že parkrat zvečer na stolčku zaspala med ve. čerjo. Ob 20h je hin, zgleda, da ji plazenje toliko kalorij pokuri in jo toliko zmatra, da je ob 20h čisto fuč, spi pa pol do 8h zjutraj ali še več (z 2 ali več prebujanji, seveda). Včeraj sem jo kar s kamero posnela kako mi je opletala z glavo in zaspala na stolčku . Tudi Erika zadnje dva dni hodi spat prej kot navadno. In spi samo enkrat, medtem ko je do zdaj vedno spala dvakrat na dan. To mi ni preveč všeč, raje vidim, da spi dvakrat in potem hodi spat zvečer ob 20h, kot da mi spi enkrat in je potem crknjena že ob 19h. Ker potem tudi prej zjutraj vstane! No, to je bilo do zdaj samo dvakrat, bomo videli kako bo v naslednjih dneh. anja spi še 2x na dan. Najprej dopoldne, potem pa popoldne okrog med 13 in 14.30 uro. Spi pa manj kot uro. IZVIRNO SPOROČILO: tina50 Zala-srečanje! jaz bi kr bila, da bi se dobile kje v Ce! zdej se bomo težko dobile kje, da bi bile zunaj! sam ne vem, kolk bi kej ble druge pripravljene prit v Ce?????? Glede srečanj - po moje je najbolje, da se čim manj komplicira. Smo ravno zadnjič na srečanju govorile, da jih moramo jemat kot npr. sprehode, ne pa projekte, pa se bomo večkrat dobile. Torej, naj ena reče, dobimo se ta petek v Celju (ali pa kje drugje) tu pa tu ob tej in tej uri in potem naj pride kdor more! Tako se bomo vsaj še kaj videle, sicer bo prej porodniške konec! Vem, da se na ta način manj "premešamo", a bolje to kot nič do februarja! Povejte še druge, kaj si mislite o tem! se strinjam s teboj, Terida. Malo mini srečanj ta preostanek leta, potem pa januarja eno veliko, mega srečanje, tako poslovilno ... IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Kaj so vaši malčki že tako pridni in zaspijo sami? Kje pa! To se zgodi samo na sprehodu, takrat še dude ne rabi. Sicer pa čez dan zaspi z dudo in mojo roko, ki jo malo boža po licu, za ponoči pa včasih na zizi včasih pa tako, da jo uspava - jo boža ali pa ji govori s tako monotonim glasom, da še jaz skoraj zaspim zraven upam, da mu bo danes mu bo ta sposobnost prav prišla, ko boš šla ti v lajf na LIFE ... vazička ... kater film greš pa gledat? IZVIRNO SPOROČILO: Zofy A že kaj razmišljate o ukinitvi nočnega dojenja? malo me že ima, pa ne upam. Ker je taka suhica. Zaenkrat sem to prestavila na januar.
|