Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Kot sem že prej napisala, je ta uporabnica nekdo, ki ga poznam, "pozna" jo tudi VOlga(ki ima veliko simpatijo do te deklice), Mišni...in še marsikatera stara uporabnica RR-ja, zato nehajte dvomiti, kajti te, ki me poznate, veste, da ne bi pisala nekih stvari, ki niso res... Mogoče je zgodba zmedena, ne mogoče, sigurno je...vendar se postavite v njeno situacijo....katera pa ne bi bila zmedena, v šoku? In vsak človek reagira drugače...en se zapre vase, drugi mora pisati, tretji....kaj pa vem kaj....TUdi sama sem zmedena ob tej novici, kar ne morem verjeti... Joj, Marogica, pa ne da res. Mislim, a veš, da je MIšni res kmalu začela sumničiti na eno deklico, ja, meni pri srcu, pa marsikomu tudi. Ampak kar ne morem verjeti, da bi bilo to lahko res. Mislim, nikoli ne bi mislila, da se kaj takega lahko zgodi. .hmm, se ti res iskreno opravičujem, ker sem svomila v resničnost zgodbe. Želim ti vse dobro, lahko pa se mi tudi na ZS ogalsiš, če želiš. Te bom vesela, kot vedno.
|