|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
14.11.2008 17:08:11   
jada
Živjo

no najprej naj čestitam vsem mamicamuser posted image user posted image user posted image , za nazaj žal nisem brala ker sploh ne vem kje sem ostala. Vsem ostalim pa želim čim lažji porod.

Caligula ti si še vedno 2 v 1. Tvojemu pa se res ne mudi še na svet user posted image .

No jaz bi vam pa povedala mojo zgodbo. Ne bo ravno vesela, morda pa mi bo vseeno lažje. Z Žigom sva bila od prejšnjega četrtka na pediatrični kliniki na oddelku za intenzivno nego. Včeraj sva prišla domov. Naj povem da se mi je Žiga prejšnji teden v spanju polil (bruhal). Ker pa očitno ni bilo izbruhano tako kot bi bilo potrebno se mi je pričel dušiti. Postal je popolnoma moder, nehal je dihati. V vsej paniki ne vem kako sem reševala svojega otroka, ampak dejstvo je da sva se rešila. V tistem trenutku nisem znala zavrteti nobene št. niti 112 za pomoč, še dobro da je bil med zadnjimi klicanimi moj mož (ki je pa ravno takrat odšel v vrtec po hčero). No jo je prišel domov, v roku 5 minut, je Žiga ponovno pri njemu pomodrel, prenehal dihati, zato sva se vsedla v avto in oddivjala k zdravnici (danes vem da bi v tem primeru klicala samo 112). Ko sva prišla do zdravnice se je stanje umirilo, vendar sva dobila napotnico za pediatrijo, kjer so naju v četrtek sprejeli. Po vseh preiskavah sumijo na refluks (GER). Kar pomeni od dvignjenega vzglavja, podiranja kupčkov, do hranjenja z Aptamilom Ar. Upamo da bomo čim prej prebrodili to zadevo.
Kar pa želim povedati vam ki ste že mamice in tistim ki boste še mamice, podirajte kupčke, če vidite da se otrok duši pokličite 112, brez oklevanja, pazite na njih ker se lahko zgodi dejansko v sekundi. Jaz sem imela srečo da ko se je to zgodilo, da sem bila poleg Žige. 

Bi pa še povedala da sem na tem oddelku srečala neverjetno prijazne sestre, ki so nama pomagale prebroditi krizo, ki so me vzpodbujale in mirile. Saj ko vidiš svojega otroka priklopljenega na aparat za dihanje te oblijejo čustva ki sploh ne veš da jih imaš. Saj se tvoje nemočno malo bitje bori za življenje.  Vem da me bo sedaj spremljal strah, saj polivamo skoraj pri vsakem obroku, sploh pa po obrokih ko ga dojim.
Ampak upam da bo to čimprej mimo, in da tudi jaz prebrodim ta strah po ponovitvi tega.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
14.11.2008 17:28:54   
luna8
Ja moja ima kar precej problemov pri podiranju kupčkov, kar ne gre, se kar veliko matramo - ampak vidim, da se moramo še bolj.

jada glavno, da se je srečno končalo, amapak je pa dober nauk za vse nas druge, ker si nobena ne želi čez to kar si preživljala ti.

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 1552
14.11.2008 18:41:42   
Andromeda
pomaranča- upam, da bo steklo samo od sebe! V vsakem primeru pa vso srečo v Rimu! user posted image
caligula - mislim, da bodo v LJ bolje poskrbeli zate kot uni šalapajzerji v NM. Grozno, človek bi kar v medije objavil kaj se grejo!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
14.11.2008 19:59:47   
carly
Ojla,
nisem imela časa brati nazaj, čestitam pa vsem novim mamicam.
Mi smo kar dobro, smo pa imeli tudi malo panike.Tajo sem dojila vsak dan dalj, potem pa kar naenkrat ni hotela več zagrabiti pa samo jok jo je bil al pa je spala, pa smo potem pogruntali, da so se mi joške zamašile in ni dobila dovolj mleka in je bila lačna.Tako jo sedaj futram z umetnim mlekom, sama si pa grejem prsa pa črpam, da bi jih rešila in lahko še naprej dojila, pa sem po pravici povedano že kar malo obupana ker ni nobenega napredka videti.Sem pa popolnoma izmučena saj ves čas al praznim svoja prsa al pa hranim malo in jo tolažim,tko da upm da se bo stanje kmalu izboljšalo.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
14.11.2008 20:38:13   
nagajiva
Jada-sem prebrala tvojo zgodbo in me je tako stisnilo....kar zajokala sem. Pomislila sem, kako bi reagirala sama-pomoje enako kot ti. Je pa zgodba vsekakor opomin na take stvari in (upam da ne) če se kaj takega pripeti, se bom verjetno spomnila na vas in pravilno reagirala. Hvala. Pa sreča, da se je tako končalo.... user posted image user posted image user posted image user posted image ......
Caligula-pa saj ni res.....a so v nm normalni??? Pojdi v Lj, ker to več ni normalno. Pa res so za v časopis dat.
_katja_-najina user posted image  pa očitno res uživata v bušiju. Še malo pa bova cartali....se tolažim, da kaj več kot tedn dni pa res nima več....user posted image .
Mam pa pregled spet v torek, pa upam, da takrat zadnjič user posted image .......Mi pa zelo dol tišči in trebuh kar pogosto otrdeva. Mi je rekla v P, da se pač pripravlja........
Sedaj pa kmetijo gledam (čeprav letos res redkokdaj). Se mi zdi, da bo danes kar napet dvoboj.....pa seveda mandarine zraven mažem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..........

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
14.11.2008 21:03:50   
Andromeda
jada- sem šele sedaj prebrala tvojo zgodbo. V bistvu se je še dobro izteklo. Verjamem, da je hudo gledati lastnega otročička, kako se bori za življenje. Refluks zna bit pa res zoprna stvar. Našemu tudi ne uspe vedno podreti kupčka, včasih, ko ga podre, pa potem šele v postlejici (ne vedno) malo polije...no, zdaj bom pa še jaz na trnih.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
14.11.2008 21:07:01   
mojsoncek
uh jada, napet dogodek, ki si ga je definitivno vredno zapomniti. No, samo da se je vse dobro koncalo. In upam, da se ne bo vec ponovilo! user posted image

carly, upam da se ti joske porihtajo in da se bosta s pikico ujeli in nadaljevali z dojenjem!!! Meni je patronazna enkrat dala en malo "poseben" nasvet, ko se mi je joska zamasila (sem imela ze zacetek mastitisa). Rekla je, da nas fantic se ni dovolj mocan, da bi "odmasil" josko, medtem ko vlece. In je zato predlagala, da naj mozek pomaga. Saj vem, da se slisi malo tako tako, ampak se splaca poskusiti user posted image .

nagajiva, ti si pridna in papcas mandarine... jaz pa after eight user posted image

Zdej pa grem kar v posteljo, ker bi rada se eno knjigo dokoncala...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
15.11.2008 8:41:40   
mala pikica
Drage novemberčice, moram še vam tukaj sporočiti, da je vaša nagajiva končno postala mamica user posted image user posted image user posted image

Danes ponoči okrog tretje ure je s carskim rezom rodila Lovrota!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 1558
15.11.2008 8:52:24   
lyra*
Waaaa bravo nagajiva

Še včeraj si tu pisala,danes pa se že cartate!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa danes stari 1mesecuser posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
15.11.2008 9:00:25   
luna8
user posted image user posted image user posted image nagajiva in lovrouser posted image user posted image user posted image

carly točno tako se jaz počutimuser posted image  koliko pa si načrpaš?

tiste katere dodajate ali pa hranite z umetnim, katere ste kupile?

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
15.11.2008 9:03:29   
_katja_
u super nagajiva!!!! user posted image user posted image user posted image cestitke!!!!!

Zdej sem pa res ze jaz na vrsti user posted image

Caligula: ti pa kar pojdi v Lj., ker v NM so očitno res cudni.....

Lep dan!
K

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
15.11.2008 9:11:52   
bobika1
Dobro jutro.

ČESTITKE Nagajivauser posted image user posted image

Caligula-mislim da bi ti mogla it kam drugam, ker tole je pa višek....

Kak smo spale kej danes, jaz kot top sem se ravnokar zbudila, zej pa študiram kaj bi jedlauser posted image

Se kasnej še javim

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
15.11.2008 9:35:12   
mojsoncek
Dobro jutro!

nagajiva CESTITKE! Lepo se cartajte in hitro okrevaj! user posted image user posted image user posted image

No, jaz pa cakam na dobrote iz pekarne, da bom lahko pozajtrkovala user posted image . Smo danes vsi skupaj malo potegnili s spanjem. Nas fantic se je zbudil sele ob pol osmih, potem smo se pa se skupaj cartali v taveliki postelji. To je nas predzadnji ali pa morda ze zadnji vikend v troje in ga je treba izkoristiti user posted image .

lyra, vse najboljse za en mesec user posted image

Kot kaze, bom se cakala na zajtrk, pa grem se kaksno zehto prej dati v stroj. Zgleda, da si moram dobrote iz pekarne posteno prisluziti user posted image

Lep dan in cimvec lepih novick, predvsem od tistih, ki ste ze cez rok!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
15.11.2008 10:45:33   
jada
Nagajiva - čestitke za Lovrota user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo se crkljajte.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
15.11.2008 10:56:11   
onur
Bravo nagajiva. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 1565
15.11.2008 11:29:16   
carly
Bravo nagajivauser posted image user posted image user posted image .
luna8, načrpati mi ga uspe na enkrat približno 20-40ml iz obeh skupaj.Velik premal da bi se tamala iz tega najedla.Imam po celi dan vroč gel notri, ki naj bi pomagal da se mleko zadaj prej zmehča pa ni videti kakšnega velikega napredka.Upam da bo.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
15.11.2008 11:29:48   
carly
Aja luna8 a imaš ti tudi take probleme?

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
15.11.2008 11:58:24   
klavdiy4
Čaw...

Najprej :
mala pikica....hvala, ker si nas obvestila o veselem dogodku!!!

user posted image user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE NAGAJIVA, ATI in LOVROuser posted image user posted image user posted image

Kako lepo, včeraj si še poste pisala, danes pa že cartaš svojega sinka...user posted image user posted image user posted image ...

jada ...sem prebrala tvojo neprijetno zgodbo...user posted image user posted image ...še sreča, da se je vse dobro končalo..user posted image

mojsonček ... lepo, da si se oglasilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (sem rekla, da bom pazila nate!)user posted image user posted image user posted image

_katja_ si že res ti na vrsti pa še nekaj vas je pred mano...samo jaz bi že tudi šla...user posted image

Včeraj me je full bolelo v prsih..sva se z user posted image  peljala do njega domov in nazaj, pa sem full težko dihala...ene 2uri tako , da je mislil, da bova že kam šla...sicer pa me že kar par dni trebuh zjutraj boli...user posted image

Danes se bom oglasila še zvečer, ker grem na praznovanje...pa je user posted image  rekel, da moram it zraven njih(staršev in sosede), da ne bom sama doma...user posted image

aja pa še nekaj, danes mi je soseda kupila full lep roza kombinizonček za našo malo...user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
15.11.2008 12:08:05   
Andromeda
nagajiva, čestitke še tukaj! user posted image user posted image user posted image

lyra - čestitke tudi vam za 1 mesec! user posted image

mojsonček - uživajte v zadnjem vikendu v troje!

Nič, šibam, mam dela, da se ven ne vidim! Upam, da bo še kaka vesela novička danes!

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
15.11.2008 12:12:10   
klavdiy4
user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime              (št.user posted image , št.user posted image )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  30.10.   Anime user posted image user posted image        (1user posted image ,0 user posted image )         29 let        LJ      RODILA  user posted image ,user posted image

2.  30.10.   varci                   (3user posted image ,? user posted image )         28 let        LJ       RODILA  user posted image  

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )          25 let       CE      RODILA  user posted image

4.  02.11.   Iyra*  user posted image user posted image         (?user posted image ,0user posted image )          27 let       MB      RODILA  user posted image ,user posted image

5.  02.11.    poli*                  (1user posted image ,0user posted image )          ?? let      kraj      RODILA  user posted image

6.  02.11.   Ssheila                (2user posted image ,0user posted image )          24 let      GO     RODILA  user posted image  

7.  03.11.   vejicica               (1user posted image ,0user posted image )           23 let      kraj     pregled  user posted image

8.  03.11.    tamy31              (2user posted image ,1user posted image )           24 let      NM    RODILA   user posted image

9.  04.11.   zara13               (1user posted image ,0user posted image )           28 let   Jesenice RODILA user posted image   

10. 05.11.   Mijavček user posted image  user posted image (1user posted image ,0user posted image )          32 let        LJ       RODILA user posted image ,user posted image   

11. 05.11.    luna8                 (1user posted image ,0user posted image )          27 let        LJ       RODILA   user posted image

12. 06.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image )          28 let        LJ        RODILA  user posted image

13. 07.11.   carly                  (?user posted image ,?user posted image )          26 let    Jesenice  RODILA user posted image

14. 08.11.     vebo                (4user posted image ,?user posted image )          32 let   Koroška    RODILA user posted image  

15. 08.11. nixie                     (?user posted image ,?user posted image )           ?? let     kraj       RODILA user posted image

16. 08.11     letalo                 (1user posted image ,0user posted image )          28 let     kraj       pregled  user posted image

17. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )          27 let     MB        RODILA  user posted image

18. 11.11.    jada                  (?user posted image ,1user posted image )          ?? let   Domžale   RODILA   user posted image

19. 11.11.    _katja_             (1user posted image ,0user posted image )          24 let   Domžale    14.11.   user posted image      

20. 12.11     petra*k             (1user posted image  ,0user posted image  )        25let    Ptuj        RODILA   user posted image

21. 12.11.  mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image )          27 let    LJ            pregled   user posted image

22. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )          31 let    LJ           RODILA  user posted image

23.
13.11.   Šema                 (2user posted image ,1user posted image )          33 let     LJ           RODILA   user posted image

24. 13.11.   Charleyuser posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )        29 let     Kamnik   RODILA user posted image ,user posted image   

25. 14.11.   pomar*ANČA*    (?user posted image , 0user posted image )           24let    Mengeš     pregled   user posted image

26. 14.11.    Malapikice         (2user posted image ,1user posted image )          29 let   KR            pregled   user posted image

27. 14.11.    Članica             (2user posted image ,1user posted image )          36 let  Kamnik      RODILA   user posted image

28.  16.11    caligula             (1user posted image ,0user posted image )          26 let   NM           11.11.   user posted image

29. 17.11.    taly82              (1user posted image ,0user posted image )          26 let  Gorenj.      RODILA   user posted image

30. 17.11.    TINKA05          (?user posted image ,?user posted image )          28 let   NM            RODILA   user posted image     

31. 19.11.    Lakšmi             (1user posted image ,0user posted image )          30 let   LJ              pregeld   user posted image

32. 20.11.   orka                 (3user posted image ,2user posted image )          33 let   LJ              RODILA    user posted image

33.  20.11.    onur                (?user posted image ,0user posted image )          27 let    Kras         pregled   user posted image  

34. 21.11    Andromeda      (1user posted image ,0user posted image )          28 let   LJ              RODILA    user posted image

35.
21.11.    natasa78 user posted image user posted image  (2user posted image ,1user posted image )      ?? let    kraj         RODILA user posted image ,user posted image      

36. 21.11.    j5ra                  (2user posted image ,0user posted image )          30 let   LJ            pregled    user posted image

37. 22.11.    Jelka123          (3user posted image ,1user posted image )         30 let   kraj           pregled    user posted image    

38. 22.11.   konina user posted image  user posted image    (2user posted image ,1user posted image )             30 let   NM        RODILAuser posted image , user posted image   

39. 22.11.   saba                (4user posted image ,1user posted image )         31 let   KP             pregled   user posted image   

40. 24.11.   klavdiy4             (1user posted image ,0user posted image )      18 let   Ljubno      24.11.   user posted image

41. 25.11.    tayrin                (2user posted image ,1user posted image )         29 let  
 kraj           pregled    user posted image

42. 25.11.    bobika1             (1user posted image ,0user posted image )        21 let  Laško         17.11.  user posted image

43. 25.11.    bebbe                (2user posted image ,?user posted image )        33 let Damask       pregled   user posted image

44. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )       32 let   MB             pregled   user posted image

45. 26.11.   mojsonček         (2user posted image ,1user posted image )       30 let   Žiri             pregled   user posted image  

46. 26.11.    sonček2008     (2user posted image ,0user posted image )       30 let    LJ       
       pregled   user posted image

47. 26.11.    amani                (2user posted image ,1user posted image )      26 let    LJ               pregled  user posted image

48. 26.11.    Marty1              (1user posted image ,0user posted image )      32 let   
 LJ               pregled   user posted image

49. 27.11.    Oaza                 (?user posted image ,?user posted image )       ?? let   kraj             pregeld   user posted image   

50. 27.11.    MissI                (1user posted image ,0user posted image )       ?? let   kraj             
pregled   user posted image

??          Anonimna                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let   kraj           pregled

??          NINAHR                       (?user posted image ,?user posted image )          ?? let   kraj          
 pregled

??          simo                             (2user posted image ,1user posted image )         ?? let  Prekmurje  pregled 

??          bubalina                       (?user posted image ,?user posted image )         ?? let   kraj           pregled 

??          28nina                          (?user posted image ,?user posted image )        ?? let    kraj           pregled

??          orhideja2                      (?user posted image ,?user posted image )        37 let    kraj          
pregled

??          mvtz                              (2user posted image ,1user posted image )       ??let       kraj         pregled  user posted image   

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128
kmercun@gmail.com
Bobika1: 040 231-331 ,
sanja.sobar@email.si
klavdiy4: 070 870- 351,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Andromeda: 031 627-019, jasmina.salic@gmail.com

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
15.11.2008 12:15:44   
klavdiy4
user posted image   
            user posted image

26.08.2008 (8:25)
1. Orka  -     Ema (1040g, 35cm) ( pdp 20.11.08 - 28. teden )

01.09.2008 (18:44)
2. Zara13  -    Tian (1330g, 40cm) ( pdp 04.11.08 - 31. teden )

02.10.2008
3. Mijavček - Ema (1810g) in Tristan (2160g) ( pdp 05.11.08 - 36.teden )

03.10.2008 (21:44) in (21:48)
4. Anime - Tjaša (2740g, 49cm) in Uroš (2250g, 46cm) ( pdp 30.10.08 - 37. teden )

03.10.2008
5. Charley - Maj (1470g) in Mak(1835g) ( pdp 13.11.2008 - 35. teden )

07.10.2008
6. Andromeda -   Dario ( 2200g, 45cm)  ( pdp 21.11.08 - 34. teden )

15.10.2008 (17:00) in (17:07)
7. Lyra - Zoja ( 3100 g) in Zara ( 3000 g ) ( pdp 02.11.2008 - 38. teden )

18.10.2008 (12:50)
8. Emina83 - Emir ( 3470g, 52cm ) ( pdp 1.11.2008 - 38. teden )

20.10.2008 (15:14)
9. varci- Gaj (3560g, 51cm) (pdp 30.10.2008- 39. teden)

22.10.2008
10. vebo - Manca ( 3070g, 50cm)  ( pdp 8.11.2008 - 38. teden )

25.10.2008
11. članica -Tit (2990 g) (pdp 14.11.2008- 38. teden)

27.10.2008 (11:55)
12. poli*- Tanja (3310g, 52cm) (pdp 2.11.2008- 40. teden)

27.10.2008 (19:54)
13. taly82 -Marcel (2900g, 50cm) (pdp 17.11.2008- 38. teden)

28.10.2008 (9:43)
14. jada - Žiga (3140g, 52cm) (pdp 11.11.2008- 39. teden)

04.11.2008
15. Šema - Aljaž Žan (2850g, 49cm) (pdp 13.11.2008- 39. teden)

04.11.2008 (13:30)
16. carly- Taja (3200g, 51cm) (pdp 7.11.2008- 40. teden)

05.11.2008 (17:29)
17. Tinka05 - Žan (2300g, 47cm) (pdp 17.11.2008- 39. teden)

07.11.2008
18. Nixie -  Aljaž (3400g,51cm) (pdp 08.11.2008- 40.teden)

07.11.2008
19. Nataša78 - Zarja (2670g) in Živa (2840g) (pdp 21.11.2008 - 38.teden)

09.11.2008  (10:15)
20.Luna8 - Pia Lucija (2950g, 49cm) (pdp 5.11.2008-41. teden)

10.11.2008
21.Petra*k - Tia (3070g, 51cm) (pdp 12.11.2008- 40.teden)

10.11.2008
22.Konina - Erazem (3180g, 50cm) in Gašper (2590g, 50cm) (pdp 22.11.2008 - 39.teden)

11.11.2008 (11:40)
23. Pat13 - Miha (4080g, 54cm) (pdp 13.11.2008 - 40.teden)

11.11.2008
24. Tamy - Lana (3400g, 54cm) (pdp 3.11.2008 - 42.teden)

11.11.2008 (20:31)
25. Polynesia - Patrick (3950g, 54cm) (pdp 6.11.2008 - 41.teden)

12.11.2008 (18:50)
26. Sshelia - Tilen (3650g, 52cm ) (pdp 2.11.2008 - 42.teden)

15.11.2008
27. Nagajiva - Lovro (pdp 10.11.2008 - 41.teden)

< Sporočilo je popravil klavdiy4 -- 15.11.2008 12:21:54 >

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
15.11.2008 12:18:42   
klavdiy4
lyra* ali imam jaz narobešnje podatke, ker si napisala, da ste danes stari 1 mesec..na seznamu piše pa 16.10-?

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
15.11.2008 12:25:34   
klavdiy4
lyra* sem že popravila!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image ZOJA in ZARA VSE NAJ NAJ ZA 1 MESEC..user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
15.11.2008 13:08:42   
caligula
oj punce
najprej čestitke novim mamicam ter štručkam za obmesečniceuser posted image user posted image user posted image
se samo na hitro javljam,da sem še doma. ležim že od včeraj odkar sem prišla. me vse boli, apetita nimam, jem, malo ko mi mati v posteljo prinese.
jutri bom videla kaj bom, ko je uradni pdp pa če ne bom kaj boljš bom morala nekam it zgrmet čeprav sem čisto brez moči že.
papa

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 1574
15.11.2008 13:45:15   
klavdiy4
caligula...želim ti, da se vse hitro konča in , da se tvoj user posted image  končno odloči pokukati na svet...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

zdaj pa res grem, pa se beremo zvečer,,..upam na kakšnega novega novemberčka ali novemberčico....user posted image

papa

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.