|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
14.11.2008 18:14:45   
dini
Kalypso ma ****? Ne, sam tako uprašam ker kao paše pod prve znakeuser posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
14.11.2008 18:19:38   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Ej sonček če je blauser posted image 2.11. je možno da se je že kej primlo?user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: kalypso

primlo komu? tebi?
Jah odvisno kdaj imaš O, ponavadi (ampak ne pri vseh) pa je cca 14 dni pred naslednjo M (jaz sem prejšnji mesec mela O 11 dni pred M... Torej dodaj še kakšnih 6-8 dni po O, takrat se ponavadi "Prime" - oziroma vgnezdi v maternico =))

se podpišem pod tole.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
14.11.2008 18:21:12   
dini
Hvala sonček.user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
14.11.2008 18:25:44   
bubika86
ne gre a ne, nemorš kr odmislit znakov.user posted image  želja je želja in je močnejša od vsega.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
14.11.2008 18:27:02   
dini
Cel cajt pa res ne morš mislt na user posted image ker se že naveličaš.

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
14.11.2008 18:30:31   
bubika86
itak da ne sam men gre že počas na živce vse skupi-te znaki pa sej ma kalypso prov da  smo že tečke no saj men se zdi da sm....user posted image  

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
14.11.2008 18:34:13   
dini
user posted image Jst že 2 dni sanjam da sm in se mi žeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
14.11.2008 18:45:14   
bubika86
dini sej bo slej ko prej saj sva še mlade jst skoz pravm ko bo bog dal in mi je usojen bom user posted image res da se ti meseci že vlečejo in želja je velika po user posted image , do takrat pa uživajva maksimalno saj ko bo enkrat otrok je cajta malo manj in ogovornost večja.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
14.11.2008 18:46:36   
dini
Manj cajta sploh ne zame, čist zakon bouser posted image , odgovornost je pa v vseh stvarehuser posted image

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
14.11.2008 18:49:56   
bubika86
ja no,user posted image jst sm full optimistična

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
14.11.2008 18:51:06   
dini
Jst tudiiiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
14.11.2008 18:53:05   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: bubika86

ja no,user posted image jst sm full optimistična
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Jst tudiiiiiiiii
in edino to je važno nikoli izgubiti upanja in optimizmauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
14.11.2008 18:54:00   
bubika86
a se teb tut zdi da je letos full bebi boooom. vse okrog mene so noseče moje prijateljice.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
14.11.2008 18:55:05   
dini
Enako, letos so ble kar ena za drugo user posted image in use jih že majouser posted image

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
14.11.2008 18:55:40   
dini
sonček nas podpira namest steneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
14.11.2008 18:58:03   
dini
Jst pa grem jes, pa mal ven, bodte pridne, pa še kej pridem gor, čim prejuser posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
14.11.2008 19:01:05   
bubika86
ja lepo od sončka res. no punce se slišmo kej, jst bom tut zdele jedla.user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
14.11.2008 19:06:13   
sonček85
jst sem pa jedla med in limono in bomo videli če bo kaj pomagalo.Lepo se imejta in še naprej ostanita optimistični kot sta.Upanje umre zadnje,sreča je povsod

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
14.11.2008 20:14:30   
baby1978
Hja meni se je prikazala tečkauser posted image , zato gremo dalje v december.....

Ful sem žalostna..

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
14.11.2008 20:57:25   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in za naprej veliko moči in voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
15.11.2008 6:55:24   
ursula3
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  baby1978...

Jst sem vsa smotana, da moram čakat na delanja testa, lahko katera mal v kavo pogleda še zame?

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
15.11.2008 7:45:54   
Upsss
Punce.. vem da je smotano od mene da se oglašam kr nekje "vmes" in da se nisem "prijavila" na novembrski seznam, čeprav sem vas vseskozi spremljala in tudi držala pesti, da vam uspe user posted image
ampak pred pol ure sem naredila CB in sem user posted image !
zato bi vas prosila, da me kakšna prijazna duša da na seznam (če seveda lahko), pa da malo izboljšamo novembrsko povprečjeuser posted image
upsss je user posted image ! vesela sem nenormalno. Naj vam tudi povem, da sem zadnje tri mesece imela user posted image  na 27 dni, tako bi ta mesec morala biti bubana že v torek, pa ni bilo nič... test BC sem delala v ponedeljek in v torek - obakrat je bilo negativno! potem sem se razkurla in kupla še CB, ki je danes pokazal +.
tako da.... tudi če na dan iizostanka še ne pokaže +, ne bit slabe volje, upanje ostane!
pozdravčke in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem!

(odgovor članu ursula3)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
15.11.2008 7:48:12   
Upsss
JOj punce, da ne pozabim!
iskrene čestitke vsem, ki ste že nosečke user posted image  , tistim, ki pa še niste, pa držiiiim pesti, da čimprej zagledate user posted image user posted image .

(odgovor članu Upsss)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
15.11.2008 8:37:13   
tihoupanje
Upsssss...Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image .....

user posted image Kar ne morem verjeti, da ti BC ni pokazal nič, ker ta test zelo hiti s rezultati. Pokaže že 10 enot hormona v urinu, FS 20 enot, CB pa šele 40 enot. user posted image  Kakorkoli, glavno da si ti user posted image .user posted image

((Pri meni pa tako.....Če sem bila oplojena v sredo, se danes začne proces vgnezdenja, ki lahko traja do srede. In, če se vse to uspešno zgodi, bi test mogel pokazati zgodnji rezultat čez en teden. To naj bi bila tista raaaahhhla črtica na BC testu po 10.minutah, za katero pravijo, da ne sme biti odčitana. Da ne bi bilo pomote in nejasnosti, sem danes naredila BC test, da se prepričam, kako na testu ni nič in je tudi po eni uri vse belo. In je resnično vse belo. OK.user posted image ..Jaz sem pripravljena na naslednji teden. Danes me je malce križ začel boleti, kar je tudi nek dober znak. Teren je pripravljen in zdaj samo čakanje od 8 do 10 dni. Saj bo.....
Prosim, naj bodo tiho tiste, ki trdijo, da ne iskati znake in ne razmišljati.....Ker to temo bomo zaprli, če se začnemo pogovarjati o vremenu, recesiji, dietah......user posted image ))

Kako je z novimi user posted image ? user posted image  Študiram, da bi uvozniku BC testov predlagala, da na udeleženke RR-ja ustvari poseben popust, da tiste teste lahko večkrat pokurimo. Če je njihova cena v lekarni in trgovinah okrog 2,5 eur, potem je pri uvozniku nekje 1 eur. No, za 1 eur pa ni panike, če vsakih 12 ur lulaš in preverjaš. Kaj ne?!user posted image user posted image user posted image  Na testu piše dr.Gorkič. Ta je iz Logatca.
Res, ne bi bilo napačno, da bi pri prijavi in registraciji na RR dobili celo en paketek zastonj.
Pravzaprav, bi lahko lastnik RR-ja služil s temi testi....user posted image
No..biznis.....Jaz  bi ga hitro ustvarila in bi vsi bili zadovoljni. Celo to bi organizirala, da ocenjujem rezultate testa, če mi ga ženske pošljejo po pošti, mailu slikice.....Definitivno bi bila na razpolago s nasveti in predlogi.
Prodajala bi teste in omogočila pomoč pri očitavanju rezultata. user posted image  To ženske rabimo. Ne pa, da ti ga drago proda in jih prav briga, kaj se s tabo dogaja.....user posted image

uffffffffff..

Sem se razpisala....user posted image user posted image .

Pridem še popoldan preveriti, koliko je novih user posted image ...
Lep dan vama želim........

(odgovor članu Upsss)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
15.11.2008 9:15:57   
dini
Oj, čestitam usem novimuser posted image , tihoupanje to je pa ful dobra ideja ampak bi se sploh dalo to narest?user posted image user posted image

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

finale - julijski otročki
katrinka

cesarčki in cesarične (12%)

sončki (32%)

piščančki (6%)

poletne žabice (21%)

morski ježki in zvezdice (29%)

Število vseh glasov: 269

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!