ronja
|
Meni pa ni jasno, kak lahko tip spi, takoj po tem, ko je ženo prosil za usmiljenje. Majku milu, res ga ne razumem. tanikaa, ma to so moški! Ženske vse premlevamo in ne moremo zaspat, če mamo problem. Oni zaspijo še lažje, da se ni treba s problemom ukvarjat . Ne pomeni pa to, da mu je vseeno, samo oni ratajo zmatrani, pa če vidijo, da ne morejo takoj rešit, kar zaspijo - ko eni netopirčki, ki zaspijo, če jih napadeš - dobesedno! Se jim zdi blesavo trošit energijo, ker so itak mali, pa nič ne morejo naredit in kar zaspijo, če se jim kaj približa, za crknit smešno... No, fantje (nekateri) so isti. Moj lubi je tudi (bil) tak. Zdaj že ve, da se je pametno prej zmenit, pa ker ve, da se da, se potrudi, pa ne zaspi . Ampak v tej situaciji ne rečem, da ne bi takoj zaspal (ker bi šel verjetno prej na basket, pa sploh ) A je dovoljeno varati ženo? Hm, zakonsko preganjano mislim, da ni, morajo žene kar same za to poskrbet . mič, a ti si tudi sama hodila plesat? jaz tudi ene parkrat, sem se mela super! hehe, mi je bilo hecno tisto, če spimo povprek - no, jaz res - spim na njem, no glavo in roko in nogo mam na njem - tak da če on gre, nekaj manjka... ko na to pomislim, se mi zdi, da bi jaz svojega lubija kar nazaj vzela , pa tut če ga kaj ušpiči . Ne vem, odvisno. Ampak zdaj si ne predstavljam.
|