|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
14.11.2008 21:05:28   
tasa_m
najaa kak pa dam kako slikico gor? tak kot imaš ti te copatke od Tije ? A si prvo shranla v moj-album??
user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 326
14.11.2008 21:09:29   
Najaa
Ne. Najprej moraš sliko pomanjšat v kakšnem picture managerju na 70x70 in jo seveda shraniš. Potem pa greš na Moj profil in izbereš tisto funkcijo Naloži mojo sliko - avatar in se ti odpre okence, kjer poiščeš sliko na svojem rač.
Poskusi, če ne bo šlo, sem tukaj, da ti pomagam. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 327
14.11.2008 21:21:02   
tasa_m

delam na tem da bo slikica user posted image
ali ni format dovoljen ali pa so mere prevelike.. user posted image user posted image

bom lačna verjetno prej postala zraven kot pa slikico naredla..moram it po energijo pol pa dalje veselo na delo..user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 328
14.11.2008 21:24:05   
Najaa
Moraš jo pomanjšat. Na 70x70.
Če hočeš, jo pošlji meni in ti jo pomanjšam in pošljem nazaj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 329
14.11.2008 21:31:45   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

kam ti jo pošljem? na zs
ali ti lahko dam kr www naslov?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 330
14.11.2008 21:40:02   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

kam ti jo pošljem? na zs
ali ti lahko dam kr www naslov?

Sem ti poslala zs.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 331
14.11.2008 21:43:13   
tasa_m
R A T A L O !!!! user posted image

Joj dolgo sem se jezla.

Midve najaa pa sma dober tim. Hvala za pomoč...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 332
14.11.2008 21:44:52   
helimaša
jeeee....vama je ratalo

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 333
14.11.2008 21:45:57   
helimaša
kaj zdej sm še jst nimam slikce.....bom jutr če bom mela cajt mal nalagala.....če ne bo pa kr najaaauser posted image user posted image user posted image .....vidm da si že čist ulaufana

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 334
14.11.2008 21:47:26   
marec2009
Ojla punce, madona ste napisale še včeraj ob 1h sem bila gor in do zdaj je 8 strani več.

Sem se komaj prebila čez.user posted image

No včeraj sem šla na vodno vadba na dif-uuser posted image , bilo super sem se končno malo premigala po ležanju v postelji, edino iz bazena je bilo težko ven it, ker pol spet čutiš vso težo

v ponedeljek grem v službo, ta teden sem še ure koristila, pol bom pa videla, ginekologinja mi je rekla da mi da 4 ure bolniške, pa bom videla prvo kako bo pon in torek, če ne bom mogla sedeti pa hiter k njej sem se kar razvadla, da sem doma.

Vidim, da sam o hrani govorite user posted image
Mimogrede ves dan že čutim nekakšno miganje v bušiju je zelo hecno user posted image a ve tud? sem pa v 21 tednu

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 335
14.11.2008 21:47:34   
Najaa

R A T A L O !!!! user posted image

Joj dolgo sem se jezla.

Midve najaa pa sma dober tim. Hvala za pomoč...

Hura! Sama si naredila! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 336
14.11.2008 21:47:42   
tasa_m
hehe, joj mi je bla muka.
Kaj mi je bilo všeč ni bilo v pravem formatu user posted image Neke komplicirajo za brezveze...user posted image
najaa pa obvlada..user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 337
14.11.2008 21:49:54   
helimaša
v glavnem.....dons sm bla v Lublan.....sm mela Mašo s sabo.....sm mogla it po plenice in ostale prčkarije....v glavnem sem spet ob dnar....kr naprej neki....to je za znoret....
kupit si morm eno bundo....pa bi si rada eno pocen ker jo sm za zdej rabm....pa sploh ne vem kam jo nej grem kupit....a ste ve že kej nabavlale.....sm bla zadnič v Kepici pa majo luškano bundico za 97 ojru....haloooo.....tok pa ne dam....ker itak mislm da sm zadnič noseča in je ne bom več rabila....si grem pa rajš kej druzga za ta dnar kupit....a ne....
mislm kok znajo nabit cene....za kozlat.....

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 338
14.11.2008 21:50:47   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: marec2009
Mimogrede ves dan že čutim nekakšno miganje v bušiju je zelo hecno user posted image a ve tud? sem pa v 21 tednu

user posted image user posted image
jaz tudi že čutim ja. Sem pa v 23 tednu. Koda bi nekdo po meni hodil .. user posted image

sicer zadnja 2 dni ne tak intenzivno, mogoče zarad tega ker nisem bila tak pozorna ? Ampak ko sem na kavču in se čist umirim, pa ma naša user posted image raj (upam, da ne na rock Otočcu user posted image user posted image )

(odgovor članu marec2009)
Neposredna povezava do sporočila: 339
14.11.2008 21:53:05   
tasa_m
helimaša - cene imajo full nabite za nosečnice. Jaz imam sicer še staro bundo ampak tud za dolgo več neuser posted image
Bom se pol na primorsko preselila, tam ni tak hudih zim, kot pr nam.user posted image user posted image   Tam mam en debel volnen pulover pa brezrokavnik pa gre ven..user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 340
14.11.2008 21:54:21   
helimaša

helimaša - cene imajo full nabite za nosečnice. Jaz imam sicer še staro bundo ampak tud za dolgo več neuser posted image
Bom se pol na primorsko preselila, tam ni tak hudih zim, kot pr nam.user posted image user posted image   Tam mam en debel volnen pulover pa brezrokavnik pa gre ven..user posted image

pejt se srat....pol grem pa še jst na primorskouser posted image user posted image ....a odpremo eno slaščičarno da se bomo marčevke tm sestajale....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 341
14.11.2008 21:58:54   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša
pejt se srat....pol grem pa še jst na primorskouser posted image user posted image ....a odpremo eno slaščičarno da se bomo marčevke tm sestajale....

user posted image user posted image bi šlo ven ja... jaz sem za..
Še kdo?? user posted image

MalaČebelica sem ti poslala zs

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 14.11.2008 21:59:13 >

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 342
14.11.2008 21:59:50   
tasa_m
kaj najaa nama je pobegnila ?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 343
14.11.2008 22:01:20   
Najaa
tasa_m, lepa slikca! user posted image user posted image

helimaša, raje vzemi v navadni trgovini večjo št. bunde kot pa v trgovini za user posted image  kjer so cene hudo visoke.

Brcike - danes sem prvič vidla oreng brco... user posted image  pa sama sem doma... user posted image  No ja, saj je še čas za gledanje valovanja trebuha. user posted image

Lahko vse pridete h meni na primorsko. Jaz tud hodim ven tako oblečena kot tasa_m pravi - debelejši pulover in brezrokavnik in je ravno prav.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 344
14.11.2008 22:01:35   
helimaša
najaa sigurn deca naskakujeuser posted image user posted image ....sta  sama dva doma.....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 345
14.11.2008 22:02:33   
Najaa

kaj najaa nama je pobegnila ?

Očitno ne tipkam dovolj hitro za vaju. user posted image

Slaščičarna na primorski - ja, to bi šlo. Sam pol bi bila pa marca res ko en slon, ker bi mogla vse tortice najprej probat, preden bi jih prodala. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 346
14.11.2008 22:03:23   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

najaa sigurn deca naskakujeuser posted image user posted image ....sta  sama dva doma.....

Kje si pa to prebrala? SAMA sem! user posted image  Naskakujem samo tipkovnico. user posted image  In si nos brišem vsako minuto.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 347
14.11.2008 22:04:10   
helimaša
najaa....jst zdej ne zastopim čist dobr....a si ti po celi Sloveniji mal raztresena al kuga...enkrat tm....drugič drugje.....a maš avion doma da se soz selš.....kje pa si pravzaprav domauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 348
14.11.2008 22:04:35   
marec2009
Ja, sem bila tud jaz tam včeraj, sem si šla še dodatno po spodnje hlačke in nedrček. Pa sej imaš kartico za 10%?

Za bunde pa lih nisem gledala, sam dejte mal pogledat na quelle, sem dobila katalog in imajo pod aktualno ponudbo kar nekaj jaken 50% popusta cene tam 30-50€, je pa res da ne vem zaradi bušija

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 349
14.11.2008 22:05:15   
helimaša
sm mislna da k si tamalo dala babi....da maš vsaj deca doma....pa dobr.....tud tipkovnica je nekiuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?