Pandica
|
Nadaljujem, mala je nazaj zaspala, hb Ja, men je blo full fajn v Baru, je pa tut res, da sem imela sabo 4 full dobre prijateljice, ker itak, da je full veliko odvisno tut od družbe, ne? Smo se babe še slikale z vsemi tam, z Klemnom, Andrejem, Mišotom, pa kaj je bil on peder že Boris ne, joj, kak je bil smešn jaz sem pa ga zanalašč prijela za rit v tisti gužvi pa je skoraj znorel, ko je videl, da sem baba Jaz pa sem se danes za večerjo tak napokala tatarskega bifteka, da se mi zdi, da me bo razneslo joj, če pa mi je full dober, a še kateri drugi? Aja, pa botrca pozabla sem ti povedat, da imaš full dobro barvo zdaj, rula men je full všeč. Saj sem jaz tut malo razmišljala, da bi se mogoče ( spet ) malo pobarvala na rdečo, pa ne vem no saj sem že bla tak, da tak vem kaka sem "rdečka" samo ne vem, če si zdaj upam spet koala ti pa si mi res pune znana od nekod, pa ne vem kam te naj dam Že celo pop. razmišljam od kje bi te lahko poznala. A si slučajno hodila kaj na pasje razstave gledat? Mogoče pa sem te tam kje videla, ko sem mojega velikana razstavljala ne vem no sem pa ziher, da sem te nekje že videla prej