Jo@n
|
Čer, sem se že zjutraj javila, pa je šmentan računalnik rekel, da je sori. Pa sem ponovila vajo, za ziher še skopirala, pa tudi ni bilo nič. V tretje sem ga hotela prelisičiti, ker pa sem hkrati še nekaj brskala po škatli, sem povozila tudi kopijo in pejstanje ne bi pomagalo... Bajet pametnejši potem odneha in gre na plavanje. Po obveznem poplavalnem čveku sem jo mahnila še v leklerka za drobni nakup igrač, še enkrat srečala Srečko in Kristo in domov prinesla kocke in zimsko opravo (kapo, šal in rokavice) za malega princa. Plavanje je tokrat preživel v budnem stanju (ne bomo dnarja stran metali), pa tudi potem ni bil kaj preveč zaspan, je omagal šele v avtu. In še enkrat pozno popoldne, ko bi bilo treba obnovit zaloge futra v bližnjem šparu. Sva ga počakal, da je spesnil celo urico, se potem napol v spanju še zdrl, no potem je bil pa dober za v civilizacijo . Spat je šel malo čez osem, sem ga po dolgem času spet zvečer nafutrala s kašico (do sedaj je bilo mleko), pa da vidimo če nuca za čez noč. Avtosedež: kupili smo Roemerja king plus, ker v moji kišti ni izofixa. Komunalci: kljub non alko postrežbi v sredo, se včeraj in danes niso pojavili . Morda se bodo jutri, v upanju, da bo doma bolj prijazna gospodinja. Drugače mi je pa vseeno, kdaj naredijo, saj njim pušča, ne meni. Do pomladi, ko bomo spet potrebovali zamočvirjen vrt, bodo pa že zrihtal, ne? Big mama, lepo te je bilo videt, upam da se kmalu pozdraviš. Jernej je pa res taparvi dečko. Tia je bila ob njem žepna izvedba v pravem smislu. Upam, da pisma dobrim stričkom ne bodo preveč ambiciozno nastavljena. Saj veš, tudi oni imajo recesijo. Eva, super za frizerja. Tudi mene čaka ta podvig v naslednjih dneh. Sky, upam da Brina ne bo imela reakcije na cepljenje, pa da vama spet zalaufa GH. Glede Roka pa nimam nasveta. Miša, super slikice Mihca, na spodnji izgleda, kot da je veliko starejši, tak nagajiv pogled... Jabolko, tako pišeš o predajah paketkov, da se bo res še kdo komu na vrata nalimal... Nas imata že Speli in Miny na sumu. Tasyo, naj bo noč mirna. In glede tiste teme, tudi jaz nisem mogla verjet, kaj je potem nastalo iz tega. Bi skoraj mislila da sta 2 različni stvari. Nataša, čestitke za zobek. Jih tako lepo pišeš v evidenco, le glej da vašega biserčka ne pozabiš. Simvir, super Tevževe fotke! A je posadka še na spidu danes, da se nič ne oglasi? Bo punca enkrat še sebe nekje srečala. Majček, za tako velik filmček še iščem, a zamanjšat, stisnit ali kaj zrezat pa ne gre? Toliko od mene, se beremo kasneje, se grem malo napojit, sem cel dan bolj štorasto jedla (skoraj nič, še tisto kar je bilo pa je bil junk food) in skoraj nič pila, pa me tepka boli. Mene bi bilo treba kar na hidrant priklopit, ker se spomnim na tekočino šele ko sem žejna in sitna. In potem naj dojim? Od česa le? Ah, sem koza...
|