|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
13.11.2008 15:47:35   
memole
Ja ja tudi tam sem!
A si tudi ti?user posted image

Ja meni je ful všeč v takih trgovinah kot je BC,pa pikapolonica,pa še kakšen leonardo kej takega!
Mah bo že!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
13.11.2008 16:49:45   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: memole

Ja ja tudi tam sem!

Ja meni je ful všeč v takih trgovinah kot je BC,pa pikapolonica,pa še kakšen leonardo kej takega!

JAuser posted image ...jst vem katera si tiuser posted image .

Jst sem bila poslovodja v Naf Naf in Chevignon.

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
13.11.2008 17:45:06   
majcci
Se spet malo oglašam.
Pri nama se je končno začelo premikati.
Včeraj sva rezervirala gostišče. Bolj podrobno pa se bomo še dogovorili.
V nedeljo greva pa verjetno še do duhovnika.
Enkrat v teh dneh pa še ansambel in fotograf.

Imam v službi takšno norijo, da mi prav paše na organizacijo poroke misliti. Je bolj sproščujoče kot pa sužba user posted image .

V zadnjem obdobju oba z dragim delava cele dneve, tako da se videvava samo ob večerih. Zdaj bo začel še ob sobotah na teren hodit, tako da bo še manj doma user posted image .
še sreča da se bliža december in malo dopusta user posted image .

Kot vidim ste bile pridne tudi z albumom. Bom morala tudi sama kaj prispevati user posted image .
uživajte

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
13.11.2008 18:59:32   
Martina27
Halo...dekleta..
vidim da ste ve delovne dopoldne user posted image  je prav fajn malo prebrat....najbolj itak naša pupsika...user posted image

Ne vem zakaj mi ne gre v album prilepit slikco vabil, katere imava midva za najino poroko....user posted image
Pa niti tiare ne, katero bom imela....ne vem zakaj.....

Drugače pa se poročiva v Galeriji Repanšek, tako da so to slikce od tam, če pa ne bo lepo vreme (močno upam, da bo) bomo pa imeli v gostilni...bom prilepila slikice....
Šopek bo oblika bidermajerja to zagotovo v njem bodo pa vrtnice.....bele in take lila kot imama v oblekci....

Moj bo imel obleko barvo smetane in lila srajco te kravato še razmišljava...al bo imel srajco barvo smetane pa lila kravato al pa lila srajco in belo kravato....

Lep večer.....

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
13.11.2008 19:10:03   
Pupsika
Moj šopek bo pa malo neklasičen in bo prepleten po moji celi rokiuser posted image . Ne bom ga držala ampak dobesedno nosila na sebi. Izgleda pa fenomenalno.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
13.11.2008 19:52:11   
memole
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Ja ja tudi tam sem!

Če si tle pupsika si vrjetno tam nekaj podobnega sam mal krajše a ne?user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
13.11.2008 19:57:30   
Pupsika

IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Ja ja tudi tam sem!

Če si tle pupsika si vrjetno tam nekaj podobnega sam mal krajše a ne?user posted image

jauser posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
13.11.2008 22:13:42   
Martina27
Moj šopek bo pa malo neklasičen in bo prepleten po moji celi roki . Ne bom ga držala ampak dobesedno nosila na sebi. Izgleda pa fenomenalno.

A res al kajuser posted image  In od kje si pobrala to idejo? Al je to zgolj sam tvoja?
To mora bit ful hudo in tega še nisem zasledila nikjer no??? Mora bit zanimivo? A imaš kakšno slikco, da vidim kako to zgleda???

No, mi gremo aprila v Egipt, tako da bom potem do poroke barvo vzdrževala v solariju ... Na poroki bom po telesu namazana z bleščicami (srebrnimi) in na trpalnicah bom imela te svarowski biserčke....

Uh, bi se že kar takoj to soboto poročila....kako bomo lepe in srečne....ja ja naš čas se hitro bliža, pa čeprav se nam mogoče zdi še takoooo daleč, bo ta naš dan kar hitro tu.....user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
13.11.2008 22:26:36   
lyra*
Čeer.

martina a veš,da boma midva tut mogočeee mela lilauser posted image  Ma sej nevem,če bo ravno lila.. bo drugačna od tistega na tvoji oblekiuser posted image  V album pa negre nalepit zato ker si probala direkt iz njihove strani prilepit,ane? No,če si hotla kr tko ne moršuser posted image

Waaa popsika ti pa maš ideje. Daj malo bolj podrobno opiši al pa kakšno slikco prilepiuser posted image

Moj šopek pa bo iz kal in vrtnic. No mogoče si bom omislila brez vrtnicuser posted image  Bo pa tut v kombinaciji roza(vijolčno)belo. Mam slikco pa bom prileplauser posted image

A ste vidli mojo slikco v albumu?user posted image  Če me boste prepoznale ker je skupinska slikauser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
13.11.2008 23:53:12   
bernip
oj!

tud jz se poročim v letu 2009 in to naj bi bilo majauser posted image user posted image user posted image če imam kakšn predlog za fotografa bi bila zelo vesela predlogovuser posted image

< Sporočilo je popravil bernip -- 13.11.2008 23:58:07 >

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
13.11.2008 23:58:23   
memole
Bernip dobrodošla in čestitke!

A datuma še nimata?

No lepe priprave vama želim!user posted image user posted image

(odgovor članu bernip)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
14.11.2008 0:18:33   
bernip
vrjetno 16.majuser posted image

berni

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
14.11.2008 6:56:02   
Pupsika
Dobro juuutrouser posted image ...sem zgodnja ane? Ja, ja, rana ura je zlata ura, vsaj Tjaša misli takouser posted image .

Zmbra in majcci, vidve lumpe, nista nič povedali, da sta dali slikce v albumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ful sta luškani, mater mi bomo same super, duper,lepe neveticeuser posted image user posted image user posted image .

Lyra, ti pa hitrpovej št. dresa, ker se mi sanja ne katera siuser posted image ..lahko ugibam ampak ne bom, ker bom ziher zabluzilauser posted image .

Ideja o takem šopku ni moja,žaluser posted image . Kolikor vem to dela samo ena cvetličarna,možno, da še kje drugje ampak res ne vem. Moj prijateljica je imela tak šopek in ko sem to videla sem takoj vedela, da bom tudi jst tko imela. Sloh ona mi je predlagala, da je to ful super, praktično in še krasno izgleda, pa malo odbito, točno to kar si jst želim in iščemuser posted image .

Sikce žal nimam,ker sem na spletni strani te cvetličarne ful  iskala ampak ni slikceuser posted image

(odgovor članu bernip)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
14.11.2008 7:38:25   
zimbra
Dobro jutro,

sem pač pridna punca in sem naredila domačo nalogo. Če ste rekle, da je treba sliko prilimat, sem jo pač prilimala. Čeprav še vedno mislim, da bi se raje v živo dobile in se nagledale user posted image .

No Pupsika, v kateri salon greš na probo? Jaz kar ne morem počakat na december.. se že ful vleče..

Lrya, daj povej številko, ker se nam res še sanja ne, katera si? Kaj pa je to za eno moštvo? Odbojka?

Tudi jaz mislim da ne bom imela šopka, ampak kroglo. Saj poznate, krogla iz cvetja, pripeta na svileni trak.. Pa tudi vrtnic ne bom imela ali orhidej, kaj bolj nenavadnega. Pupsika, a tista tvoja kolegica ti ne more dat nobene slikce tega njenega "šopka"? Tudi mene zanima kako to zgleda. Sliši se fantastično.

Jaz pa mislim, da bova midva v belo - svetlo zeleni kombinaciji.. Sem tudi jaz videla ene slike iz poroke s tako kombinacijo in mi je blo ful všeč.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
14.11.2008 7:50:23   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: bernip

oj!

tud jz se poročim v letu 2009 in to naj bi bilo majauser posted image user posted image user posted image če imam kakšn predlog za fotografa bi bila zelo vesela predlogovuser posted image

user posted image user posted image Dobrodošla Bernip user posted image user posted image

o fotografih smo se razpisale par strani nazaj, malo preberi.. Boš morala kar pohiteti za 16. maj, fotografi so kar zasedeni.

(odgovor članu bernip)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
14.11.2008 11:48:07   
bernip
zimbra hvala sem najdla bom še mal prebrskala mal me je že strah kr ne paše mi nič jest tko da upam da bom dala kak kilogram doluser posted image  moj je pa ful flegma drug tedn greva pa s sestro za obleko komi čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image  

berni

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
14.11.2008 15:52:14   
Pupsika
zimbra ji bom rekla, če ima kakšno sliko na compu, da mi pošlje, prav?user posted image

Ja, jst bi vas tudi raje v živo vidla..nazadnje sva bili samo midve za , ane zimbra?user posted image  No se bova pa sami dobili, če nobena ne bo moglauser posted image user posted image .

Aja, v Krinolino grem...imajo ful nove kolekcijeuser posted image . Mogoče se pa tam srečava?user posted image

(odgovor članu bernip)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
14.11.2008 15:52:35   
Pupsika
bernip, dobrodošlauser posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
14.11.2008 16:31:34   
lyra*
7ka sem....je približno 2leti nazaj to! Smo na novo dali programe gor in mam vse slike na USB-ju. Tak,da ko bom mela čas še vam kakšno boljšo pokažmuser posted image

Mi smo malo prej iz sprehoda prišli! In sta princeski že zaspani in lačni tko,da kr pičimuser posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
14.11.2008 19:36:34   
bernip
memole kam si šla na razgovor sem vidla da si nki pikapolonico omenjala jz sem delala tm ful dobr je blo zdej sem pa na porodniškiuser posted image

berni

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
14.11.2008 20:09:18   
total
Čer punce,naprej dobrodošle nove..user posted image . Iyra vauuu še ena blondika...user posted image user posted image user posted image ,tako se dela..user posted image . Punce povejte mi kaj boste dale za zahvalnice? Kaj se dajo dobit modre vrtnice,oz pošpricane?

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu bernip)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
14.11.2008 20:21:16   
bernip
ali sveže vrtnice
user posted image

berni

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
14.11.2008 20:25:29   
bernip
jz bom sama delala zahvale in vabila
vjetn nč posebnega napisala bom da se zahvaljujeva pa sliko bom nalimala pa piškoteuser posted image

berni

(odgovor članu bernip)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
15.11.2008 8:49:11   
lyra*
Jutroo bejbeuser posted image

Mi smo danes stari 1meseecuser posted image
Drugače smo se ponoči 3× zbudili zdj pa že kakšne pol urce spitauser posted image

Joooj...jz za poroko še čisto nič nimamuser posted image  Se mi zdi,da še mam fuul časa pol pa bo junij 1,2,3 tu pa bomo zadnje dni laufali okoliuser posted image user posted image

Danes pride tašča na obisk...tko,da držite pesti,da bom vzdržalauser posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
15.11.2008 9:35:21   
Martina27
Ja, jst bi vas tudi raje v živo vidla..nazadnje sva bili samo midve za , ane zimbra? No se bova pa sami dobili, če nobena ne bo mogla .

To pa ni res, sem bila tudi jaz za, ampak potem ne vem več točno, kaj je prišlo vmes....
Pa se dajmo zdaj 1x dogovorit, sam bolj zvečer, ker jaz res ne morem prej, tam okol 18.00... bom prišla, dajem častnouser posted image ...če si me še sploh želite spoznatuser posted image

Kaj pa če bi se 1x decembra pa gremo na enga kuhanega vinčeka v pravljično Ljubljano, pa še jaz imam r.d.user posted image

Če vam je prav, v glavnem se bom glede datuma prilagodila, sam glede ure ne morem, ker jaz končam ob 17.00, tko da sem v centru najkasneje ob 17.30.

Lyra čestitke za tvoji dve pupikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Partner in porod
M_mojca

Je bil vaš partner z vami pri porodu?

Da (82%)

Ne (18%)

Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!