|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
14.11.2008 11:25:52   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: urška13

pozdravljene punceuser posted image

še ena marčevka (pdp 19.3.2009) in celjanka...,me pa včeraj žal ni bilo na njihovem srečanju, ker še delam.

sem vas začela brat v tem drugem delu, prvega mislim, da ne bom načela, pa brez zamere, ste pač preveč pridne user posted image  vas bom pa sedaj bolj pridno spremljala in kdaj kakšno reklauser posted image

lep vikend vsem, jaz ga komaj čakam, saj sem ful utrujena

Ejla urška13, dobrodošla še tukaj pri marčevkah! Me veseli, da si se nam pridružila še tukaj. Smo ornk čveke. Jah, cca 5. strani na dan....

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 276
14.11.2008 11:30:31   
Dali*
Dali, a test za glukozo delamo vse, ali samo če doktor opazi kakšna odstopanja? se vidi, da sem prvič nosečka, a neuser posted image

Sploh ne vem zakaj me je dala na test. Nazadje, ko sem bila na pregledu sem bila v 19. tednu in je rekla, da se vse tok super vidi, da ne more verjet, da se tko razvija. Nismo ga pa ne izmerile in stehtale tudi ne. Je pa res, da sem imela vsakič UZ. Kar je tudi luksuz.Lahko, da je naš malček večji ali kaj, da mi je potem čekirala. Ali pa, ker sem se v 1 mesecu zredila 4 kg. Ja, sladkorno merijo, če je otrok velik ali pa če se preveč zrediš, baje. ???

Urška, a ti se voziš vsak dan v LJ? Ojoj, pa se ti da. Kaj si prav iz CE?

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 277
14.11.2008 11:40:55   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Najaa, meni je vseeno glede datuma. Se bom poskušala prilagoditi, ker pri nas se bo full dogajalo in ne morem tok naprej planirat.

Že kaj pakiraš počasi? user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 278
14.11.2008 11:42:36   
urška13
Dali, ja vidim, da ste prave čvekice:)))) pa saj mi paše, da vmes malo pokukam k vam, ker se mi ne da delat. uf, pa moram. tole še napišem, pa vas dam mal na off. k sreči je petekuser posted image

ja, vozim se vsak dan, prav iz celja. Ljubi se mi ne več, a moram. saj prej je šlo, sedaj mi je pa vsak dan težje, sploh odkar je tako hitro temno in gužva vedno večja. jaz pa utrujena...predvsem popoldne je kriza.
kok si ti pridna s temi seznami. svaka čast. pa tisti linki so mi všeč na koncu. pridna punca ni kajuser posted image  a ti si pa na bolniški al kako? no, upam, da mene ne čaka tale test za glukozo, ker se nič kaj prijetno ne sliši.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 279
14.11.2008 11:42:54   
Najaa
Pri nas tudi po joti diši bajta. Ratala je kot vedno super. user posted image

Ej punce, tukaj se kaže sonček. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 280
14.11.2008 12:03:17   
tasa_m
Urška13 dobrodošlauser posted image pri nas..

Jaz pa sem zdaj vso stanovanje posesala, pa pomila,..zdaj pa grem na kavč. Me je tak vsekalo v križu, da boli kot user posted image . user posted image Od bolečin sploh nisem lačna več..

Pol naredim samo še cmoke, pa se danes ne premaknem več... user posted image user posted image

Najaa.. sonček ?  Hmm,...da vidim..ja pri nam tudi, če ga narišem ali pa poiščem na netu user posted image user posted image

Jota? Nisem je že delala,čeprav verjetno tud ni tak težko. Bom malo na kulinariko pogledala, da vidim kak pa kaj..
Trezika, verjetno je ful dobra..user posted image

Zdaj pa grem na kavč za kakšno urco,..ve pa kr pridno čvekajte, da bom mela kaj za brat pol.. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 281
14.11.2008 12:17:27   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

pošlji ga še mal na Štajerskouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 282
14.11.2008 12:18:22   
spps

pozdravljene punceuser posted image

še ena marčevka (pdp 19.3.2009) in celjanka...,me pa včeraj žal ni bilo na njihovem srečanju, ker še delam.

sem vas začela brat v tem drugem delu, prvega mislim, da ne bom načela, pa brez zamere, ste pač preveč pridne user posted image  vas bom pa sedaj bolj pridno spremljala in kdaj kakšno reklauser posted image

lep vikend vsem, jaz ga komaj čakam, saj sem ful utrujena

Ejla urška13, dobrodošla še tukaj pri marčevkah! Me veseli, da si se nam pridružila še tukaj. Smo ornk čveke. Jah, cca 5. strani na dan....
dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image marca bo pa zgleda tud v CE -porodnišnici pestrouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 283
14.11.2008 12:30:33   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

pošlji ga še mal na Štajerskouser posted image user posted image user posted image user posted image

Daj mi naslov, da ga zapakiram v kuverto. user posted image  Bi še malo prav nič prijetnega vetra zraven? user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 284
14.11.2008 12:32:13   
Dali*

Najaa, meni je vseeno glede datuma. Se bom poskušala prilagoditi, ker pri nas se bo full dogajalo in ne morem tok naprej planirat.

Že kaj pakiraš počasi? user posted image

Ma sej spakiran mam že vse razen cot, heh. Včeraj sva sedežno naročila. Zdej je pa na vrsti moj lubi, ki bo pridno izdelal vso pohištvo, ker je pravi profi. Potem vas pa vsa povabim na obisk. Ko bo komplet. Joj, pa če vedno pride kaj vmes, da ne gre naprej. No decembra položimo parket, pa kopalnica bo fertik do konc decembra. Ostalo pa počasi naprej.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 285
14.11.2008 12:35:11   
Dali*

Dali, ja vidim, da ste prave čvekice:)))) pa saj mi paše, da vmes malo pokukam k vam, ker se mi ne da delat. uf, pa moram. tole še napišem, pa vas dam mal na off. k sreči je petekuser posted image

ja, vozim se vsak dan, prav iz celja. Ljubi se mi ne več, a moram. saj prej je šlo, sedaj mi je pa vsak dan težje, sploh odkar je tako hitro temno in gužva vedno večja. jaz pa utrujena...predvsem popoldne je kriza.
kok si ti pridna s temi seznami. svaka čast. pa tisti linki so mi všeč na koncu. pridna punca ni kajuser posted image  a ti si pa na bolniški al kako? no, upam, da mene ne čaka tale test za glukozo, ker se nič kaj prijetno ne sliši.

Ja ja, jaz sem na bolniški in je super. test za glukozo pa sploh ni panike. Dej nehite ga srat. Mogoče je fajn, če rečete, da vam zmeša hladno vodo, ker potem sploh ne čutiš okusa sladke vode. Meni je tko naredila in je blo super. Po mojem mi je kr pasal, ker sem mogla bit tešča, pa cukr mi je mogoče mal padu, ker zadnje čase samo sladkarije jem in me je mal okrepilo, heh.

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 286
14.11.2008 12:37:35   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Daj mi naslov, da ga zapakiram v kuverto. user posted image  Bi še malo prav nič prijetnega vetra zraven? user posted image

Ti ga pošlji kr na eno imed pošt v mb. Bodo ga že znali razdelit malo. Ali pa če ga daš tak, da ko se kuverta odpre skoči kr sam ven in pol bomo tudi mi občutili soonček.user posted image user posted image Ga že kr mal pogrešam, ko je pa tu samo turobno vreme stalno.. user posted image

Sem si spisala recept za joto. Bo v pon. to na mizi.. Sem misla, da je to kaj bolj zakompliciranega, pa vidim, da ni ..da je " ajnfoht " user posted image user posted image

Sem se odločla, da si danes naredim še puding, za vsak slučaj, če mi pade sladkor..user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 287
14.11.2008 12:49:08   
Pupa7
LEJCAAAAAAAAAaa user posted image hehe, pa si tukaj, ravno ko sm napisala da te že pogrešamo user posted image Kako kaj? Sm mela že fructal zate prpravljen hahaha

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 288
14.11.2008 13:30:51   
buksi
Ojla punce!

Končno doma!!!!! in vikend!!!!!
jaz nama bom pa dans sam makarone  z ragujem nredila, ker pol sibava naprej. Se je moj zmenil za polovico pujseka. Imava cisto prazno skrinjo. Sproti pa greva se k njemu domov mal na obisk. Sam vem pa da je tam v visavah ( beri 1000 m.n. v. ) verjetno še ful megla. Tako da na zalost ne bo nič s prelepim razgledom.

Jutri pa upam, da koncno dobiva satelitsko anteno, da bom lahk vsaj tv kaj gledala ko pocivam. Je ze skrajni cajt. Imava sam hisni jkino in se to sva ze skor vse filme pregledala.....

Tu tudi še ni sončka!!!!! je tako turobno. upam, da bo vsaj vikend lepš, da grema lahko kam na obisk.

Sicer pa ste kar večinoma na bolnišk berem. Meni te možnosti sploh ne omeni. Mogoče zaradi tega ker je do zdaj bilo vse v redu. no upam, da bo še naprej. Se mi pa zdi, da imam tudi jaz kdaj ponoči, ko se zbudim trd trebuh. ampak me nič ne boli.  Kako to gre s trdim trebuhom? To je zame nekaj čist novega kar slišim. A bi lahko katera mal pojasnila te zadeve?

POzdravček

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 289
14.11.2008 13:38:02   
Anonimen
Ojej, ma kje sem jaz ostala z branjem...

Najprej...

cmoki - Jaz sem jih delala danes in so zelo dobri! user posted image Celo moj sinko je nekaj spravil po grlu, kar kaže, da so res dobri, ker je drugače res švoh jedec in razen makarončkov in juhic ne poje nič (ok, čokolado ne štejem user posted image ).

Dali* - Meni na seznamu napiši +2kg user posted image (od začetka do sedaj), pa 108cm. Joj, se vidi, da imam apetita za vola pojest in jem za tri, ne sam za dva. Ampak sej do 25t +2kg tud ni take hude panike (huda tolažba). Pa slikce iz srečanja so super, vidim da ste se imele luštno! user posted image

Pa čestitke vsem za preglede in MF! user posted image
Dobrodošal naša nova marčevka urška13. Vas je pa kar nekaj Štajerk med marčevkami! user posted image

felix7
- Joj, tole pa es ni bilo fajn. Ampak ponavadi se ne vračajo na isto mesto, sploh ne kakšne privat hiše, stanovanja kjer niso našli nič "koristnega". Filing pa verjamem, da ni dober.

tasa_m
- Jaz sem tud mogla tam sedet? V prvo vem, da sem šla malo po trgovinah, tokrat je pa redkla naj kar v čakalnici sedim? Nimam pojma zakaj. Pa meni so v nasprotjo z Dali* kri vzeli vse skupaj na koncu po eni uri čakanja, da me niso dvakrat špikali. Sej po mojem na tokso cukr nima vpliva. Eh, sej so polnoletne pa že vedo kaj delajo tam v laboratoriju... Upam... user posted image

dana - Moj trebuh je tudi velik, sploh če gledamslikce iz 1.user posted image , ko se ej v 25t (tako kot sem sedaj) videlo le kot da sem se malo bolj najedla. user posted image Pa sem sedaj takšna kot v prvo, ko sem šla rodit. user posted image

pocka - Za uho vem kako je hudo, sem sama ene 3 leta nazaj hodila po ORL-ju zarad tega. Pa zmeri sem čakala v čakalnici vsaj 3 ure, men se je pa trgalo od bolečin. Pa sploh, ko ti gre s tisto cevko v uho, da ti počisti vse vn in ti moraš sedet pri miru. Ojej, se sploh ne smem spomnit. Upam, da boš kmalu na starih tirih.

Najaa - Oh, jst bi prišla k vam na joto. Bi jo tolk jedla, pa jo mož, niti sin ne jesta. Za enega kuhat joto pa... user posted image

Tko... verjetno se oglasim šele enkrat v nedeljo. Jutri greva na poroko kolegov... pa še obujala bova najine spomine izpred 2 let... kajti midva sva se ženila 18.11.06, žurka bo v isti gostilni, imela bosta istega fotografa,... in jaz sem bila takrat noseča in sedaj spet. se isto, le glavna dva akterja sta druga. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
  Neposredna povezava do sporočila: 290
14.11.2008 13:46:18   
Dali*
MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image  

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 26.11., Izola  user posted image   +6 kg 
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 17.11., ? user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?,LJ user posted image user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
24.11. , LJ user posted image +2 kg, 108cm
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj user posted image +3,8 kg, 85 cm 
dushka (26)                 (št. 1user posted image , št. user posted image 0) 3.12., LJ user posted image   +2 kg
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, LJ user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE user posted image
+7,5 kg, 95cm
Steffi (32)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.11., ? user posted image +3 kg, 92 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 9.12.,
LJ user posted image +5 kg, 85cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE  user posted image +6,7 kg
09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) 14.11., CE user posted image +6 kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE user posted image +6 kg,100 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.12., Izola user posted image +4,5 kg
12.03. 
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)2.12., MBuser posted image user posted image +6,4 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 21.11., LJ user posted image    -3,5kg, 93 cm
13.03.
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj user posted image +9 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  ?, ? user posted image  +8 kg
14.03.  
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ?, user posted image    +5 kg  
Skorpija (30) user posted image  user posted image        (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 4.12., ? user posted image  user posted image +8 kg
15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., ITA user posted image +10 kg, 103 cm 
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 9.12., LJ, user posted image
+5 kg
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.12., NM user posted image  + 1,8kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 12.12., CE user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MB user posted image   +3,5 kg, 85 cm
MalaČebelica (27)              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.11. , MB user posted image +8 kg
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11., CE user posted image
+5 kg, 85 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 25.11., PO user posted image +2 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., MB user posted image +5 kg, 98cm
19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 2.12, CE, user posted image + 7 kg  
20.03.
KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 18.11, MB user posted image +5 kg, 93 cm
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 4.12., Izola user posted image  +7 kg,90cm 
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
21.03. 
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image ,št. user posted image 1)18.11.,TRB user posted image +0,5kg,118 cm     
mojčika (32)                 (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 2.12, LJ user posted image +6 kg, 97 cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.12, CH user posted image +6 kg, 107 cm
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., LJ user posted image +5,5 kg, 89cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) ?, NM  user posted image +4 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 2.12., LJ user posted image +4 kg, 82 cm
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  17.11, KR  user posted image +6kg, 88 cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, FRA user posted image
+8 kg, 105 cm
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 26.11., MS user posted image +6 kg 
24.03.  
felix7 (26)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, LJ user posted image +4 kg   
25.03.

piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ user posted image
+5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MS user posted image  + 2 kg, 96 cm 
marec 2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 18.12., LJ user posted image  -1 kg, 120 cm
27.03.

SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 27.11., LJ user posted image  +5 kg
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE user posted image +7 kg, 95 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 18.11, LJ user posted image   +4 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12, LJ user posted image +2 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., LJ, user posted image  +3 kg, 94cm
29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11.,SG-CEuser posted image
+6 kg, 97 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 18.11., KR user posted image  
-0,1 kg,108cm
31.03.
Najaa
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 28.11., LJ user posted image +4,5 kg
dolči (29)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.11., ? user posted image +3,5 kg, 84 cm
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.11., PO user posted image , 87 cm

user posted image  - 17 fantkov
user posted image  - 12 punčk
user posted image  - 32 presenečenj

Trentno je 58 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
user posted image  fragola - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  Nikita   - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  zasavka, pikica36, MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 291
14.11.2008 13:55:49   
mediuhec
pozdravljen punce,

javljam se toliko da vam želim lep vikend (pa ne preveč čvekat, ker bom v ponedlejek spet rabila 1 uro da se prebijem skoz).

vse te dobrote ki jih kuhate mi delajo skomine, mam še 2 uri do konca šihta, joj kje je to. jaz bi že zdej eno toplo joto! bi se prilegla v tem mrzlem vremenu..

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 292
14.11.2008 14:11:02   
tasa_m
cmoki- tudi jaz sem jih naredla. Full so mi bli dobri a meni malo premalo sladki.. (nisem jih nič sladkala user posted image pozabla sem priznam). Se zgodi..bodo dručič bolj sladki.

Ma te v mb. ne vem če glih vedo zakaj so tam.. Delajo v laboratoriju taaak počasi, da kamot prebereš vse letale parkrat pa še verjetno kakšno poglavje v knjigi user posted image

zdaj pa sem palačinko zažgala..si jih je sestra zaželela.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 293
14.11.2008 14:19:04   
PERSIDA
urška13 - dobrodošla na klepetu

=jasna= - zapleši še za mene kakšno na poroki.Poroka to ,pa je res lepa stvar.Bom zvečer dala kakšno vprašanje na to temo ,mojemu seveda.

sladko - vidim ,da vam sladko paše.Jaz,pa sem kar srečna ,da mi dišijo bolj kisle stvari. Škoda ,da ne poznam kakšnih tortic s kisom.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 294
14.11.2008 14:21:17   
PERSIDA
Naj me nekdo brcne v rit ,da se spravim nekaj delat.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 295
14.11.2008 14:45:16   
trezika
se morn malo pohvalit...jote ni več, so jo vso zmazaliuser posted image user posted image  

persida pol sva že dve, ki bi rabli pošteno brco v rituser posted image user posted image  od kosila dalje samo lenarim...pa se mam še toliko za učit... saj bom...samo počakam, da mi cote opere in da jih obesem, pol pa grem za knjige...verjetno...user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 296
14.11.2008 15:10:21   
tasa_m
persida .... brcaaaaaa v riiiiiiiiitt,

&

trezika
... brcaaaaaaaaammmmmmmm šššeee teeebbeeee

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 297
14.11.2008 15:50:29   
Dali*
tkole...jst mam dost...user posted image

Sem spekla 5 peciv, zdej pa se grem rihtat ker gremo s puncami danes v kino in na večerjo.

Čez vikend me najbrž ne bo, tko da ciaooooo do ponedeljka!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 298
14.11.2008 16:35:17   
felix7
Čao, punce,

evo mene iz službe. Danes sem delala samo 4 ure, kot že rečeno, koristim nadure in tole je prav fajn user posted image  Vstaneš bolj pozno, greš v službo podelat glavne stvari in čez kratek čas si že spet doma. Tole bi mi znalo v kri priti, ampak kaj, ko delam v taki branži, ko imamo kljub manjšemu prometu ob koncu sezone ogromno drugega dela. In če sem več doma, imam boljši občutek, da hiša ni prazna.

helimaša, hvala za vabilo, pridem pokukat tudi kaj na "grosupeljško" stran user posted image  

buksi, glede otrdevanja trebuha sem enkrat zasledila tole (mogoče je to to): Pojavijo se lahko tudi Braxton-Hicksovi popadki. To je neboleče in neredno otrdevanje maternice, s katerim se telo pripravlja na porod. Ti nepravi popadki so kratki, bistvo pa je, da ne odpirajo materničnega vratu, kar bi vodilo v začetek poroda. Če bi slučajno ti popadki prihajali v rednih intervalih več kot pol ure, se čim prej posvetujte z zdravnikom.

Še eno prošnjo imam, pri večini punc vidim, da ko se z miško postavim na njihovo ime, da se pokaže časovna premica poteka nosečnosti. Kje si to naštimate?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 299
14.11.2008 16:36:11   
Nina00
Sem vas prebrala, a je bilo toliko, da me sedaj že pošteno glava boli. Se mi je viroza zakomplicirala z vnetjem ušesa in sinusa. Je bolelo za znoret. Po antibiotiku je sedaj že malo boljše, a še vedno vse zabasano in sinus še kar boleč.
Naja mislim, da si bom tudi jaz privoščla ene inhalacije kamiličnega čaja. Morda bo malo boljše.

Lep vikend vsem souser posted image , pa dobrodošla Urška13.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?