|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
14.11.2008 11:54:51   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

neeee lubči, to je zarad srečanja. user posted image user posted image user posted image

Theonewhomustnotbenamed. Spuki. A ti Harry Potterja bereš? user posted image user posted image user posted image

Ja, psst ne okol govort, ampak meni je HP zakon.
Sem pa zadnji del v angleščini brala... saj veš nestrpnost... sem morala vedet kako se razplete zgodba...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
14.11.2008 11:57:28   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Morda se kateri od vas oddahne...user posted image

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/ocka-spet-nosec.html

Ampak ko tole vidiš...
Ja, pol pa res ni vrag, da še nam ne rata...

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
14.11.2008 11:57:52   
T1979
user posted image  Darja* žal mi je, da ni uspelo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
14.11.2008 12:00:17   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

neeee lubči, to je zarad srečanja. user posted image user posted image user posted image

Theonewhomustnotbenamed. Spuki. A ti Harry Potterja bereš? user posted image user posted image user posted image

Sem pa zadnji del v angleščini brala... saj veš nestrpnost... sem morala vedet kako se razplete zgodba...

a se hecaš, kar na glas povej, da je Harry zakon. Jaz imam tri knjige doma, ostale 4 pa imam še namen v tem življenju kupiti. Drugače pa, ko sem bila septembra med trepetalkami sem vsak dan pogledala en Harryev film. Kaj češ sem pač velik otrok

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
14.11.2008 12:05:59   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

a se hecaš, kar na glas povej, da je Harry zakon. Jaz imam tri knjige doma, ostale 4 pa imam še namen v tem življenju kupiti. Drugače pa, ko sem bila septembra med trepetalkami sem vsak dan pogledala en Harryev film. Kaj češ sem pač velik otrok

ahem, jaz mam vseh 7 user posted image  že za otroke, da bojo lahk brali, k bo to klasika v njihovi puberteti user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
14.11.2008 12:06:01   
miska73

user posted image Ti si moja sorodna duša.
Saj ni čuden, če imava še nicke podobne.

Jst mam tudi tri knjige doma. Pa me ima, da bi šla vseh 6 brat ponovno, ampak tokrat vse v angleščini.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
14.11.2008 12:19:57   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Dejzika....jutri bo itak fulll otročkov čakalo...nič bat. A si že kaj klicala kako napredujejo?

Nč nisem klicala. A ti si? A sta bla zmenjena? Men še nikol ni reku, da naj pokličem.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
14.11.2008 12:20:04   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ahem, jaz mam vseh 7 user posted image  že za otroke, da bojo lahk brali, k bo to klasika v njihovi puberteti user posted image

Jaz mam tud vseh sedem v angleščini, da se slučajno kaj ne zgubi s prevodom. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
14.11.2008 12:20:13   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Morda se kateri od vas oddahne...user posted image

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/ocka-spet-nosec.html

Ampak ko tole vidiš...
Ja, pol pa res ni vrag, da še nam ne rata...

Evo miška, meni je isto na pamet padlo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
14.11.2008 12:22:00   
Goldy
Abra - hvala. Se bom nehala obremenjevat z velikostjo, PDP..... Samo, da je ok pa je. Je pa kar hecno brati na junijkah, ko te velikosti napišejo - ena je noseča 9t5d in je user posted image  velik 3,8 cm. Bi pa jaz mojega user posted image  kar vsak teden gledala na UZ, da bi videla, da je vse ok.user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
14.11.2008 12:25:22   
zarja1
babike moje samo sem vas malo preletela kr mam ful gužvo......vas bom zvečer prebrala.

Hvala za vse!!!!! Lubčka.......

Horny Teddy

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
14.11.2008 12:43:46   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: nokes
lav ju fejst nazaj!

jaz tebe tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
14.11.2008 12:44:58   
pikovit
Ja kva dogaja nouser posted image

O pišuka Darči,pa naj se gre srat vse skupajuser posted image Ma klincuser posted image .

Pa kako sem spustila novico o naši Jazzzuser posted image Lubica moja čestitkeuser posted image

A Tine pa še ni nazaj?
Abra kako si opravila danes?
Bambi jaz sem z akupunkturo zaključila za enkrat.Naslednja bo tam okol novega leta in januarja.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
14.11.2008 12:46:29   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Zarja, ne posluš ti vsakega G, kolko jih pa ima v resnici izkušnje z ivf? Saj veš, da mamo tuki neki pingvinčkov!!! Seveda manj kot svežih, predvsem zato, ker večina ne pridela pingvinčkov! Kot vidiš, se tudi sveži ne primejo vedno, zato po enem et res ni za obupavat. Ti boš božična nosečka! Kok ti je Daisy faj napisala user posted image

pa ja saj sem se že pomirla....je spanec pomagal. Božična user posted image ...kak bi blo luštnouser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
14.11.2008 12:48:22   
pikovit
Zarči samo se res prav fajn sliši božična nosečka

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
14.11.2008 12:49:44   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Zarja - srčica moja, prepovedujem tvojmu, da v hišo vozi take ljudi, če ne znajo bit tiho pri vsej tej doktorski pametnosti user posted image

saj sem mu prepovedala vstop v bajto. Zavedno!!!!! Mislim, da mu je tud moj malo pametnih natrosil. Sem zjutraj dobila sms...samo jokat po toči je prepozno.....user posted image  ha ha ha sem zloba????

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
14.11.2008 12:51:51   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

NETKICA SAM ZATE LUBIKA, ČEPROU KOMAD NI NITI PIKICO PO MOJEM OKUSU AMPAK NAMEN JE DOBER

http://www.youtube.com/watch?v=mKzaQgFqPMk

O hvala pikasonček!!

Ojeeej, Darja....Bodi močna in čimprej nove načrte nardit!!user posted image user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
14.11.2008 12:52:35   
zarja1
Zarja a res ni variante, da bi ti jutri prišla. Jst bi tebe tudi rada spoznala.

pa Mišek jaz tebe tudi, samo dans full slabo kaže, na meji neizvedljivosti!!!!!!! Lahko pa enga zame spijete!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
14.11.2008 12:57:08   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Zarja - srčica moja, prepovedujem tvojmu, da v hišo vozi take ljudi, če ne znajo bit tiho pri vsej tej doktorski pametnosti user posted image

saj sem mu prepovedala vstop v bajto. Zavedno!!!!! Mislim, da mu je tud moj malo pametnih natrosil. Sem zjutraj dobila sms...samo jokat po toči je prepozno.....user posted image  ha ha ha sem zloba????

Nisi zloba. A se je opravičil?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
14.11.2008 13:04:03   
netka34
Še mal čiračara....user posted image

Knjiga prerokb mi je ob vprašanju, če sta pikici ostali pri meni, pokazala: NEDVOUMEN DA!!!!user posted image user posted image

He He....user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil netka34 -- 14.11.2008 13:11:27 >

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
14.11.2008 13:05:21   
zarja1

Nisi zloba. A se je opravičil?

ma neki je zmutil...kao on pač pove, pa itak da mi bo ratalo...pa bla bla bla. Sem se odločila, da ga ne maram preveč.user posted image user posted image user posted image  Tud on še nima otrok, mogoče bo kdaj drugače razmišljal......

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
14.11.2008 13:17:10   
DaisyE
ma neki je zmutil...kao on pač pove, pa itak da mi bo ratalo...pa bla bla bla. Sem se odločila, da ga ne maram preveč.user posted image user posted image user posted image  Tud on še nima otrok, mogoče bo kdaj drugače razmišljal......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
14.11.2008 13:18:08   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Še mal čiračara....user posted image

Knjiga prerokb mi je ob vprašanju, če sta pikici ostali pri meni, pokazala: NEDVOUMEN DA!!!!user posted image user posted image

He He....user posted image

user posted image

No vidiš, netkič naš zlati. Al naj raje rečem - beli!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
14.11.2008 13:19:30   
DaisyE
Mlinčkica, a si že doma? Pigi sedi na laptopu naslonjen na monitor in se smeji, ker je hepi zate. Kdaj me pobereš, ti frišna nosečka?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
14.11.2008 13:22:44   
mismis
Daisy,

ma kaj je tebi danes dolgčas user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?