Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 13.11.2008 21:28:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
Meta, bom jutri tk naredila..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 13.11.2008 23:09:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft pa saj nikjer ne piše,da se ne prizna Saraya..... za nazaj ne dobiš samo, če vložiš po treh mesecih od rojstva... sej imaš še do marisinega 3meseca cajta, no... če boš vložila januarja, boš dobila od takra naprej, za nazaj pa nič. ja no,to me je zanimalo.Če sploh dobim ali pa ne. Hvala za odgovor,lara
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 9:19:06
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Dobro jutro z našo temo smo padle že na drugo stran .... ste že spile kavico .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 9:28:43
|
|
|
|
ključek
|
punce, tiste k ste že dobile M.............je tudi vam dobesedno lilo???ker meni že 2 dni lije, lije, lije..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 9:31:24
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! punce, tiste k ste že dobile M.............je tudi vam dobesedno lilo???ker meni že 2 dni lije, lije, lije.............. Jaz sicer še nisem v klubu, ampak mislim, da je to čisto normalno. Pri prvi M, potem pa bi naj bile normalne.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 9:31:49
|
|
|
|
ključek
|
danes ponoči smo imeli pa tako pestro................ob treh se je zbudila, smo pojedli, potem pa do petih bili budni..............najprej se je ful smejala, potem je žlubodrala, nato se je jokala, nato smo pucali nosek, nato menjali pleničko, nato se je 2x pobruhala...........se nam je dogajalo..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 9:33:13
|
|
|
|
ključek
|
okrog 11 mislite name.............grem k pedikerki, da mi uredi noht, ker komaj še hodim, tok me boli............ ...........priznam, če me bo bolelo (kar me bo), bom jokala.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 9:41:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Gold fiš... si ti spraševala za DMjev bom za foto knjigo.... meni se zdi tudi zanimiva, bom dala verjetno delat.... Ma sem pa vidla, da imaš do 17. decembra 5€ popusta.... http://www.dm-drogeriemarkt.si/novica.php?id=2514 To pa sem jaz spraševala. Sem videla to akcijo, ampak velja samo za najdražje knjige - XXL ali pa s trdo platnico (ja, ja, droben tisk marsikaj skriva ) Tako da sem se jaz zdaj odločila in dala delat z mehko platnico (že imamo take in je ravno tak super ) in bom koristila babybonus bon za 6€. Pa še vedno me pride 26€, ampak komaj čakam, da jo dobim - mogoče že danes Ima pa Muller podobno akcijo in tudi cene. Pa isti program za izdelavo, ki mi je super Hofer ima veliko bolj ugodne cene, ampak drugačen program, ki ga moram še naštudirat.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 9:43:02
|
|
|
|
pf
|
Jutro punce. Me to you bom mislila nate. Moram pa tudi jaz k pedikerki pod nujno. Sicer me nič ne boli. Pazi še, se pa nekaj dogaja. Škornčke sem si hotela kupiti dva dni nazaj in jaz ne vem kaj je z mojimi nogami. Nobenih si nisem mogla zapreti z zadrgo. Samo tak do polovice, pa nimam ravno debelih nog. Vsi ki so se mi dopadli so bili zaprti do polovice. Saraya se ti splača iti sedaj do 27.11., ko bo Marisa tri mesece stara. Dobiš za tri mesece nazaj. Pa če si kako cotko kupiš, ko je dobro. Saj ne rabiš nositi, lahko pošlješ tudi. Obrazec pa sem si jaz sprintala mislim da na CSD Šiška, noter sem vpisala podatke iz lanske dohodninske liste in to je to, pa dobim že ta mesec 15.11. za tri mesece nazaj. Ni bog ve kaki denar, pustila pa ne bom. Lara Croft kako izgleda tale fotoknjiga? Nisem še nobene videla in si ne predstavljam čisto. Prosim te za razlago, ker sliši se zanimivo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 9:46:27
|
|
|
|
*bubi*
|
Lara Croft kako izgleda tale fotoknjiga? Nisem še nobene videla in si ne predstavljam čisto. Prosim te za razlago, ker sliši se zanimivo. Super stvar, res. Ko začneš s tem, gredo albumi v pozabo Bi vam rada pokazala, kakšno sem naredila bubiki. Pa ne morem slikic v album naložit Bom kam drugam naložila. Tista, ki jo zanima, ji pošljem link na ZS.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 9:48:10
|
|
|
|
*bubi*
|
Saraya, sploh ne rabiš nikamor hodit. Sprintaj si vlogo, izpolni in pošlji. TUKAJ imaš obrazec.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 10:02:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bambi D Dojenje nama je končno na polno steklo (po več kot 5 tednih mučnega črpanja in dodajanja) . ...ful sem vesela za vaju ......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 10:06:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Gold fiš... si ti spraševala za DMjev bom za foto knjigo.... meni se zdi tudi zanimiva, bom dala verjetno delat.... Ma sem pa vidla, da imaš do 17. decembra 5€ popusta.... http://www.dm-drogeriemarkt.si/novica.php?id=2514 ne jaz, je bla bubi...., pa vseeno hvala...grem danes v dm gledat kako izgleda, če ne dam bon bubi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 10:08:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: meta21 A nimaš samo 3 mesece cajta po porodu? Ne vem, ta podatek mam jaz v glavi a potem jih več ne dobim,al kako Sej maš še mal časa, al ne? ja,imam čas,samo,kaj če kasneje vložim,pa mi jih zavrnejo al kako ne zavrnejo ti, ampak ne dobiš za mesece od takrat, ko si rodila..., ampak od tistega meseca dalje, ko vložiš...za tekoče mesece in ne za najzaj... ..Razumljivo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 10:09:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you punce, tiste k ste že dobile M.............je tudi vam dobesedno lilo???ker meni že 2 dni lije, lije, lije.............. prvič ne, drugič ...ful....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 10:13:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bi vam rada pokazala, kakšno sem naredila bubiki. Pa ne morem slikic v album naložit Bom kam drugam naložila. Tista, ki jo zanima, ji pošljem link na ZS. jaz bi rada videla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 10:15:11
|
|
|
|
gold fish
|
..aja, danes me ne bo več tu gor.... ....priprave... veliki pikec ima danes 9 let....... p.s pa mora revček še danes pisati test v šoli
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 10:19:12
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..aja, danes me ne bo več tu gor.... ....priprave... veliki pikec ima danes 9 let....... p.s pa mora revček še danes pisati test v šoli
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 11:26:46
|
|
|
|
pf
|
Bubi jaz bi ful rada videla fotoknjigo, če lahko seveda.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 11:36:08
|
|
|
|
ključek
|
evo, sem nazaj............preživela............. ...............bilo je kar hudo, vendar sedaj boli veliko manj..............mi je kozmetičarka rekla, da sem prišla zadnji trenutek, da upa, da se mi še ni naredilo "divje meso"............jaz tudi upam........... ................sklep vsega tega-nikoli več si sama ne strižem nohtov...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 11:38:41
|
|
|
|
pf
|
Glavno da je mimo in da je vse vredu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 11:42:18
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bi vam rada pokazala, kakšno sem naredila bubiki. Pa ne morem slikic v album naložit Bom kam drugam naložila. Tista, ki jo zanima, ji pošljem link na ZS. jaz bi rada videla tudi jaz bi rada videla
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 11:52:21
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bi vam rada pokazala, kakšno sem naredila bubiki. Pa ne morem slikic v album naložit Bom kam drugam naložila. Tista, ki jo zanima, ji pošljem link na ZS. jaz bi rada videla tudi jaz bi rada videla ................super svetovn je naredila................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 11:59:55
|
|
|
|
ključek
|
Glavno da je mimo in da je vse vredu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 14.11.2008 12:50:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: tia IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bi vam rada pokazala, kakšno sem naredila bubiki. Pa ne morem slikic v album naložit Bom kam drugam naložila. Tista, ki jo zanima, ji pošljem link na ZS. jaz bi rada videla tudi jaz bi rada videla ................super svetovn je naredila................ kje si videla
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?