|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.11.2008 0:13:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4651
   [Brisano sporočilo]
14.11.2008 0:16:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4652
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
14.11.2008 0:27:07   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

Mene pa zanima a ve vedno namilite svoje malčke z milom al ktera uporablja tut kakšno kopel ki jo da kar v vodo??

zaenkrat milo od Nivee

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
14.11.2008 0:28:02   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: flower

mali mi kar v dnevni spi, ker sem sama... gledam in ima oči malo odprte in spi, prav grozno zgleda! Sem se čist ustrašila! 

a ne, kako je čudno ... naš Aleksander večkrat zaspi z priprtimi očmi, pol nikoli nisem ziher, a spi ali me gleda. Je pa res kar scary user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4654
14.11.2008 0:30:34   
Majuska
Končno sem se prebila skozi naklofano ... čist ste podivjane user posted image

No da povem, da sva se danes malo lepše dojila, po 15 minut na vsaki strani, sva že malo napredovala. Sem pa razmišljala, da se bomo najbrž morali navaditi dojiti še sede; če bomo kam šli, ne bo najbrž vedno možno se razkomotiti za leže. Naš mali je pravi gurmanček; si vzame svoj prostor in čas, da lahko uživa v hrani user posted image   edino zvečer je bil siten ko user posted image   čisto možno, da je luna kriva...

No počasi grem lahko spat ne ...

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
14.11.2008 7:46:11   
Tinky
Waw, noro dobro, da imam zjutraj kaj za brat in se nasmejat. Čveke čvekaste user posted image user posted image user posted image

Midva sva se zbudila ob 6:43, kot vsako jutro, zdej pa že spi na igralni podlogi. Jutro je jasno in mrzlo, bom počakala še malček pa greva v trgovino, ker ima tati neke posebne plane za danes zvečer. Moram nabavit liter refošk. Ne vem, če je njegov namen me napit in naskočit user posted image user posted image
Jutri pride cela njegova familija na obisk, pogledat bajto in malega. Za kosilo bom naredila rezance s tartufi (ki so mimogrede afrodiziak - pitaj boga kaj ima tip spet v mislih user posted image ). V nedeljo pa pride brat s familijo, da se zmenimo kaj in kako za mamin abraham.
Ima katera kakšno idejo, kaj ji kupit? Jaz bi jo poslala na vikend relax, pa moj brat neki teži, da je to kr neki, ko ga vprašam pa kaj bi on kupil, reče ...buuu, ne vem....

Tinky meni je rekla G da lahko tabletke začnem jemati kar tako in da mi ni treba čakati na user posted image . Pa tut v navodilih se mi zdi da piše da se lahko tut tko začnejo jemati...

G mi je rekla naj počakam do prve M, bom pa Puškota vprašala kaj on pravi. Če moje user posted image ne bo tako kmalu mi bo mož dal odpoved user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

a se je lunica kaj javla??

Lunčka je prav boga. Baje bosta še danes v bolnici. V glavnem niso ugotovili še nič, sedaj je dobiš še drisko po mleku (ne vem točno po katerem). Imajo za neredit še uz. In to je to.

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

Blacky..to je bil razlog da sva ostala..pogodbo ima se letos in drugo leto...potem bomo pa videli...

To je pa k.urc pri športnikih.
Pri mojem bratu je glih isto, sam da se je mali zdej full zaljubil in je pogodbo podpisal še za 3 leta, kljub temu, da bi v drugem klubu več zaslužil.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
   [Brisano sporočilo]
14.11.2008 7:46:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4657
   [Brisano sporočilo]
14.11.2008 7:48:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4658
14.11.2008 8:01:33   
Tinky
Sveže novice od Lunice.

V 24 urah 7x driska. So delali test na rotavirus. Upam, da je sam huda reakcija na Allernovo, sam se bojim, da je rota, ker ga noro zvija, pe 1x je bruhal.

Revček naš Luka, upam da čimprej vsega konec in da bosta šla čimprej domov!!!!!!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4659
14.11.2008 8:05:51   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: lex

neboglasnica bejž po cukeruser posted image user posted image user posted image  - pa meni enega pošlji

Kakor rečeš ....

inigo to pa ni varno, kolegica je v svetu za preventivo na občini in ko je bilo tole predavanje o varnosti otrok, je vprašala če ga lahko prestavi, pa so ji odsvtovali, ker mora otrok dobro sedet.

Pa saj to že ves čas govorim... Hvala.

Dobro jutro....

blacky30:
a še ne veš, da otročki na srečanjih julijka večinoma spijo?? Vsaj praksa LJ tako kaže.

stran 200:
kdaj sem vas že izzivala, dva dni nazaj, pa se pozna, da ni naše lunice24, da bi nam pomagala.

dojenje - do kdaj:
no, če jih boste dala v vrtce, jih malo prej le navadite na GH. Ko sem prišla s porodniške pri Sari delat, so me dali v jasli. Pa je bil en mali, ko se je samo dojil. Kričal je od jutra do popoldne, ko so prišli ponj. PA ves čas s e je vame tiščal, ker je vohal moje mleko, saj ni znal jesti po žlici, je bil samo dojen. Včasih me je imelo, d abi ga kar podojila.

Se spomnite komada:
Ružo...ružice, sve sam suze izplakao... od Prljavega kazališta? Kake fešte so bile takrat, uf... Ravno se vrti po radiu. O, mogoče ste pa le malo premlade user posted image

danes spet ne bom upala it spat.    Da ne bom jutri preveč v zaostanku.  Si predstavljate jutri neboglasnico?    Pa še ktero ki je danes ni med nami.   

Ha, samo neboglasnica zgodaj vstaja in do takrat, ko ve dvignete ritke, že vse prebere, pokomentira, poje zajtrk, včasih pa že malico.

lunica24&lukec: user posted image user posted image user posted image

Bemti, so prišli eni težit na vrata, malo zaostajam z branjem. Nič, moram it...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
14.11.2008 8:31:55   
nanka
Dobro jutro,
čeprav midve sva pokonci že od 6. Sicer je super, ker zaspi že ob 19, samo kaj ko se zjutraj zbudi že ob 5. Jaz sem že kronično neprespana. Ko bi zjutraj vsaj do 8 potegnila, pa ni šans. Ob 19 pa že spi, čeprav se trudim, da bi bila pokonci dlje.

Ja, ja ružica je bila zakon, samo kje je že to.....

Lukauser posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
14.11.2008 8:32:39   
nanka
Zdaj vas grem pa brat nazaj, da vidim kaj vse ste obdelale.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
14.11.2008 8:52:57   
Netta
user posted image user posted image user posted image po dveh urah branja in odgovarjanja na vaše poste mi je zmrznil računalnik in vse zbrisaluser posted image user posted image user posted image user posted image

tak da zdaj ne bom šla še enkrat pisat.
no mi smo vstali že ob 5.30, ker je imela ana potres v plenici, po 20 minutah pa še en popotresni sunek, tak da je blo spanja konec.user posted image

HD - glede dojenja. jaz bom (če bo vse ok) dojila tja do enga leta, ker pol gre ana v jasli. sem tudi sama delala v jaslih pred leti in vem kakšne probleme so imeli malčki, ki so se še dojili. so ful jokal non stop, tak da si ne želim da bi bil to tak šok za ano.

a pol mormo par slikc naložt da bo prej 200tka. že iščem...!!!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
14.11.2008 8:58:46   
papir
dobro juro vsem!
ruuuužo ružice,mislim da za ta komad ne moreš biti nikol prestar ali premlad.kadarkol ga  lahko zavrtiš.
ijej bogi luka in lunica...me kar stisne pri srcu.prav hiter se pocajtata in se nam priddružita.
no jaz sem moji punčki že začela malo za okus dodajat.sem ji skuhala korenček in ga najprej spluvala ,potem sem ji dala malo mleka,ga je spila pol flaše,potem je bil pa korenček tako dober.ene 3 žličke sem ji ga dala.
včeraj je pa dragi jedel banano in jo dal jo je kar z obema rokama potegnila k sebi in lizala.sem ji kar pustila.je bla tko vesela.
upam da nisem kej narobe naredila.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
14.11.2008 9:08:26   
Netta
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

no zdaj pa še ostale...pokažte mal svoje male!!user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
14.11.2008 9:10:11   
Netta
jej, zakaj so pa tak male?? kak se to poveča??

sem glih prebrala..boga lunca in lukec...tinky posreduj ji naše dobre željeuser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
14.11.2008 9:23:39   
ilatic
ruuuužo ružice,mislim da za ta komad ne moreš biti nikol prestar ali premlad.kadarkol ga lahko zavrtiš.

se podpišem pod to!!

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
14.11.2008 9:26:25   
metuljcek321
Hej!

Joj, kako ste me nasmejale z vcerajsnjim cvekanjem ... noro ... cist ste odstekane, punce moje! Prave frajle na kvadrat.

In res bo danes ocitno padla 200-tka ... madonis, smo cveke.

hd, dobra tista z zapostavljenimi otrocki, ker mame tolk cvekajo - pa sej ni res, a ne? Ker mal se pa clovek vprasa, kaj in kako ...

Blacky, meni se zdi mal za lase privleceno, da bi bila ti odgovorna za AD zaradi prezgodnjega uvajanja GH ... lari fari ... to je bolj iz trte izvito. Ma, sam, da pomaga kremica! Sem veselauser posted image

user posted image  user posted image , jutranji pticek ti pravis meni, ne? Ma, je pticek tko lepo zazgolel vceraj, da ti ne morem povedatuser posted image  user posted image

levinja, user posted image  za dobro (ma kaj dobro, izvrstno!) konkurenco - fletni posti! In odlicna novica, da mala predvcerajsnjim med dvema obrokoma ni prav nic polila - yeeeeeeees! Pa tko srckana je tvoja mala bruhica - prvi cukrcek.

flower, ja, spanje z na pol odprtimi ucki se je tud pri nas ze zgodilo - totalno spooky, k ne ves, a gleda al drnjoha. Odpuljeno do konca!

mirjam - v salonarckih s peto kot "kobila na hoduljah"user posted image  user posted image  user posted image
Drek za sluzbo! Ze ves, kaj bos po koncani porodniski? Kaj isces?

lidija, tvoja Mojca pa res izgleda na slikah prava baba. Ko je moj prisel mimo, je komentiral: "Ja, tale puncka pa logicno, da se ze obrca, saj je stara 1 leto" .... no, tolk imajo pa moski predstave o starosti otrok. Se pa strinjam, da Mojco laski naredijo precej odraslouser posted image  Pa res se lepo obracajo vasi mali, moram kar se 1x napisat, ker pri nas je to neznanka, misterij svetovnih dimenzij - so far!

mojcek, dihaj, dihaj, stej do 10 in bo bolje. Kako se drzis danes?

lunica & lukec - ubogi mali revcek. 7 x driska, sum na rotavirususer posted image  user posted image  user posted image . Ja, dzizs, no! En poljubcek in objem, da bo cim prej bolje ... mwa za mami in njenega fantka!!!!

socnika, dobrodosla v svet slinjenja, puscanja mehurckov in brrrrrrr-anja ... Anja in Matija bi bila nepozaben duet, ce bi se srecala.

dzanika, jaz uporabljam trdo milo Bubchen ... 2 x / teden.

netki - lustne fotke s krsta, sam bolj take liliputanske so. Dej vecje, plis. Lepi ste, torta pa izgleda socna. Cokoladna? Sadna?

GR, Mustela vs. Nutela .... no biggy, vse je to isto. Sem se narezala k pecen macek.

petra, tu smo v dobrem in slabem, da se podpiramo, si pomagamo, si izmenjujemo mnenja, debatiramo, se hecamo ... skratka - pri vzponih in padcih. Ne, ne tezis! Drz se, punca!

rovarka, kaj za eno delo pa se mu obeta v Avstraliji? Kdaj? Resno razmisljata, da bi sla? Porocaj, I'm all ears:-)

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
14.11.2008 9:27:50   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

ruuuužo ružice,mislim da za ta komad ne moreš biti nikol prestar ali premlad.kadarkol ga lahko zavrtiš.

se podpišem pod to!!

Me too. Ful fletna pesmica ...

(author unknown)

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
14.11.2008 9:36:07   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

se podpišem pod to!!

Me too. Ful fletna pesmica ...

itakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro jutro

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
   [Brisano sporočilo]
14.11.2008 9:39:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4671
14.11.2008 9:39:51   
Netta
metuljček - takle post sem mela napisan jaz kot ti, ko mi je zmrznil rač.
glede službe-se bom začela obremenjevat spomladiuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
14.11.2008 9:41:25   
ilatic
Dobro jutro. Mi smo vstali že ob sedmih. Včeraj je imel slab dan in je bil ves jokav. Takega ga sploh ne poznam. Spal ni skoraj nič od tretje ure pop do 10h zvečer. Ponoči pa je hvalabogu spal. Tudi sedaj nima spanca. Malo se je prehladil pa ga to mogoče ovira, al pa buši. Kaj pa vem.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
14.11.2008 9:43:03   
Netta
...al pa luna ilatic...vsaj pr nas je tak zadnje dva dniuser posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
14.11.2008 9:43:28   
metuljcek321
Drage dame, I give you AUSTRALIA:

Tule sva sla - prepotovala celo od J do S z avtodomom, bila tudi na JV - Sydney in okolica & na SV (potapljanje na koralnem grebenu - Cairns):

user posted image

Koale na poti ... kjut, kjut, kjut:
user posted image

Rdeci kenguru, ki se je pasel ob avtodomu - ko se je postavil na noge, je bil visok 2 m ... sva jo z mozem ucvrla stran, da ne bi kasirala kaksnega udarca:
user posted image

Sla z ladjico na eno popotovanje, poucna voznja, izvedeli vse o krokodilih, bila izzrebana, da sem lahko enega nafutrala. Mi je adrenalin kar dobro sopal po zilah, moram priznat, pa ceprav so mi zaupali eno bolj majhno krokodilko:
user posted image

Prekrasna oprera v Sydneyu, zadaj most Harbour Bridge, s katerega se baje kdaj tudi kdo zabrise ... jikes ...
user posted image

Darwin, S Avstralije, non-stop tropsko podnebje, beautiful:
user posted image

12 apostolov - skale, ki strlijo iz oceana, prava pasa za oci, panoramski view neverjeten, turistov malo morje. Uf, pa moji dolgi laski ... smrk, smrk ...
user posted image

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Varuška
Janjikaaaa

Koliko ste pripravljeni odšteti za varuško vašega otroka?

2€/uro (36%)

2,5€/uro (11%)

3€/uro (18%)

3,5€/uro (8%)

4€/uro (12%)

4,5€/uro (15%)

Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!