|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 14.11.2008 9:26:25
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hej! Joj, kako ste me nasmejale z vcerajsnjim cvekanjem ... noro ... cist ste odstekane, punce moje! Prave frajle na kvadrat. In res bo danes ocitno padla 200-tka ... madonis, smo cveke. hd, dobra tista z zapostavljenimi otrocki, ker mame tolk cvekajo - pa sej ni res, a ne? Ker mal se pa clovek vprasa, kaj in kako ... Blacky, meni se zdi mal za lase privleceno, da bi bila ti odgovorna za AD zaradi prezgodnjega uvajanja GH ... lari fari ... to je bolj iz trte izvito. Ma, sam, da pomaga kremica! Sem vesela , jutranji pticek ti pravis meni, ne? Ma, je pticek tko lepo zazgolel vceraj, da ti ne morem povedat levinja, za dobro (ma kaj dobro, izvrstno!) konkurenco - fletni posti! In odlicna novica, da mala predvcerajsnjim med dvema obrokoma ni prav nic polila - yeeeeeeees! Pa tko srckana je tvoja mala bruhica - prvi cukrcek. flower, ja, spanje z na pol odprtimi ucki se je tud pri nas ze zgodilo - totalno spooky, k ne ves, a gleda al drnjoha. Odpuljeno do konca! mirjam - v salonarckih s peto kot "kobila na hoduljah" Drek za sluzbo! Ze ves, kaj bos po koncani porodniski? Kaj isces? lidija, tvoja Mojca pa res izgleda na slikah prava baba. Ko je moj prisel mimo, je komentiral: "Ja, tale puncka pa logicno, da se ze obrca, saj je stara 1 leto" .... no, tolk imajo pa moski predstave o starosti otrok. Se pa strinjam, da Mojco laski naredijo precej odraslo Pa res se lepo obracajo vasi mali, moram kar se 1x napisat, ker pri nas je to neznanka, misterij svetovnih dimenzij - so far! mojcek, dihaj, dihaj, stej do 10 in bo bolje. Kako se drzis danes? lunica & lukec - ubogi mali revcek. 7 x driska, sum na rotavirus . Ja, dzizs, no! En poljubcek in objem, da bo cim prej bolje ... mwa za mami in njenega fantka!!!! socnika, dobrodosla v svet slinjenja, puscanja mehurckov in brrrrrrr-anja ... Anja in Matija bi bila nepozaben duet, ce bi se srecala. dzanika, jaz uporabljam trdo milo Bubchen ... 2 x / teden. netki - lustne fotke s krsta, sam bolj take liliputanske so. Dej vecje, plis. Lepi ste, torta pa izgleda socna. Cokoladna? Sadna? GR, Mustela vs. Nutela .... no biggy, vse je to isto. Sem se narezala k pecen macek. petra, tu smo v dobrem in slabem, da se podpiramo, si pomagamo, si izmenjujemo mnenja, debatiramo, se hecamo ... skratka - pri vzponih in padcih. Ne, ne tezis! Drz se, punca! rovarka, kaj za eno delo pa se mu obeta v Avstraliji? Kdaj? Resno razmisljata, da bi sla? Porocaj, I'm all ears:-)
|