felix7
|
čao, punce, eno uro sem rabila, da sem prebrala vse od včeraj zvečer, zdaj pa tudi jaz letim v posteljo, ker je za mano težka noč in težek dan. Namreč, včeraj zvečer med 6. in 8. uro naju ni bilo doma in so nama vlomili v hišo... Sva opazila šele ob 22.30, pa še to zgolj naključno, ker so vlomili čez balkonska vrata v eni sobi, ki je še ne uporabljava. Strašno čuden vlom, saj niso čisto ničesar vzeli (je policajka rekla, da novodobni lopovi ne kradejo predmetov, temveč le denar, zlatnino, dokumente in kartice). Denarja doma nimava, zlatnine imam blazno malo (dva prstana, ki sta skoz z mano), pasuši so na svojem mestu, kartic pa tudi ni bilo doma... Skratka, poškodovana imava balkonska vrata, ki gredo v zamenjavo, pa en zoprn občutek, da te nekdo opazuje in da je nekdo hodil po tvoji hiši. Zdaj imam paranojo, če je zunaj tema in sem sama doma. Imam prisluhe... Tale stres ni prav nič fajn zame in našega otročička. Se poskušam umiriti in misliti pozitivno. Tolažim se tudi s tem, da res nimava veliko vrednih stvari, ker sva v hiši šele eno leto in jo počasi opremljava, pa mogoče tem nisva dovolj zanimiva, da bi se še vrnili... helimaša, a ti si tudi Grosupeljčanka? Jaz sem se sicer pred dvemi leti odselila malo južnije, ampak še vedno delam v Grosuplju. Glej, kako majhen je ta svet, mogoče se celo poznava Najaa, glede našega zmenka sem tudi jaz za 5.12. po 17. uri. Torej, lepo spite bodoče mamice.
|