|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
13.11.2008 21:07:14   
mojčika
schockotröpfchen

A niso to čokoladne kapljice, majhni koščki, krogci čokolade, ponavadi jedilne. Dobi se jih pa ponavadi kar pri kakih dekoracijah za torte ali jedilnih čokoladah, so pakirane v vrečkicah ... Te pomešaš v testo, potem pa se raztopijo, mmmm

evo: http://www.rtvslo.si/slike/photo/10444

< Sporočilo je popravil mojčika -- 13.11.2008 21:08:59 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 226
13.11.2008 21:09:42   
Dali*
Sicer pa test za glukozo sploh ni bil čist nč ogaben. no, vsaj meni ne. Meni je dala 4 dcl hladne sladke vode, ki sem jo morala spiti kar se da naenkrat in hitro. No, mogoče ni blo nekega full sladkega okusa, ker je bila voda kr hladna, zame skor mal preveč, ki naima rada preveč mrzlih pijač. Potem sem šla v čakalnico in odsedela eno uro , nato pa sem dala kri. No pred testom sem dala 3 epruvete krvi, še za toxo, potem po pitju sladke vode pa še eno. Rezultati so že pri G, ampak mam itak drug teden G in bom počakala, da bom na pregledu izvedela rezultate. Ne bom nč gnjavila.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 227
13.11.2008 21:11:12   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: mojčika

schockotröpfchen

A niso to čokoladne kapljice, majhni koščki, krogci čokolade, ponavadi jedilne. Dobi se jih pa ponavadi kar pri kakih dekoracijah za torte ali jedilnih čokoladah, so pakirane v vrečkicah ... Te pomešaš v testo, potem pa se raztopijo, mmmm

evo: http://www.rtvslo.si/slike/photo/10444

Jst narežem v muffine kar jedilno čokolado in se fino stopi.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 228
13.11.2008 21:13:38   
Dali*
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=11702

Evo nas...Celjanke na današnjem srečanju. Jaz sem na sliki osem. Ma kaka fača. Kr neki. Tist ki pa ima belo in sv. modro majčko pa ima PDP danes. Pa še nič...user posted image  

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 229
13.11.2008 21:17:21   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=11702

Evo nas...Celjanke na današnjem srečanju. Jaz sem na sliki osem. Ma kaka fača. Kr neki. Tist ki pa ima belo in sv. modro majčko pa ima PDP danes. Pa še nič...user posted image  
same fejst punceuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 230
13.11.2008 21:23:36   
mojčika
Tist ki pa ima belo in sv. modro majčko pa ima PDP danes. Pa še nič...

He he, jaz pa sem lih hotela reči, ma ja ne ena izmed nasuser posted image

Lepe user posted image ste.

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 231
13.11.2008 21:38:45   
Dali*
Tko, zdej sem pojedla še preostalih 5 mandarin...

Zdej grem pa počasi v posteljo, ker sem pokonc že od 5.30, pa še nisem niti neki dobr in velik spala.

Do jutri...

Nočko...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 232
13.11.2008 21:53:54   
spps
ćvekice lepo spiteuser posted image user posted image user posted image mene že tud postelja vabiuser posted image user posted image user posted image
nočko vsemuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 233
13.11.2008 22:08:06   
felix7
čao, punce,

eno uro sem rabila, da sem prebrala vse od včeraj zvečer, zdaj pa tudi jaz letim v posteljo, ker je za mano težka noč in težek dan. Namreč, včeraj zvečer med 6. in 8. uro naju ni bilo doma in so nama vlomili v hišo... user posted image  Sva opazila šele ob 22.30, pa še to zgolj naključno, ker so vlomili čez balkonska vrata v eni sobi, ki je še ne uporabljava. Strašno čuden vlom, saj niso čisto ničesar vzeli (je policajka rekla, da novodobni lopovi ne kradejo predmetov, temveč le denar, zlatnino, dokumente in kartice). Denarja doma nimava, zlatnine imam blazno malo (dva prstana, ki sta skoz z mano), pasuši so na svojem mestu, kartic pa tudi ni bilo doma... Skratka, poškodovana imava balkonska vrata, ki gredo v zamenjavo, pa en zoprn občutek, da te nekdo opazuje in da je nekdo hodil po tvoji hiši. Zdaj imam paranojo, če je zunaj tema in sem sama doma. Imam prisluhe... Tale stres ni prav nič fajn zame in našega otročička. Se poskušam umiriti in misliti pozitivno.
Tolažim se tudi s tem, da res nimava veliko vrednih stvari, ker sva v hiši šele eno leto in jo počasi opremljava, pa mogoče tem user posted image  nisva dovolj zanimiva, da bi se še vrnili...

helimaša, a ti si tudi Grosupeljčanka? Jaz sem se sicer pred dvemi leti odselila malo južnije, ampak še vedno delam v Grosuplju. Glej, kako majhen je ta svet, mogoče se celo poznava user posted image

Najaa, glede našega zmenka sem tudi jaz za 5.12. po 17. uri.

Torej, lepo spite bodoče mamice.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 234
13.11.2008 22:13:53   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

čao, punce,

eno uro sem rabila, da sem prebrala vse od včeraj zvečer, zdaj pa tudi jaz letim v posteljo, ker je za mano težka noč in težek dan. Namreč, včeraj zvečer med 6. in 8. uro naju ni bilo doma in so nama vlomili v hišo... user posted image  Sva opazila šele ob 22.30, pa še to zgolj naključno, ker so vlomili čez balkonska vrata v eni sobi, ki je še ne uporabljava. Strašno čuden vlom, saj niso čisto ničesar vzeli (je policajka rekla, da novodobni lopovi ne kradejo predmetov, temveč le denar, zlatnino, dokumente in kartice). Denarja doma nimava, zlatnine imam blazno malo (dva prstana, ki sta skoz z mano), pasuši so na svojem mestu, kartic pa tudi ni bilo doma... Skratka, poškodovana imava balkonska vrata, ki gredo v zamenjavo, pa en zoprn občutek, da te nekdo opazuje in da je nekdo hodil po tvoji hiši. Zdaj imam paranojo, če je zunaj tema in sem sama doma. Imam prisluhe... Tale stres ni prav nič fajn zame in našega otročička. Se poskušam umiriti in misliti pozitivno.
Tolažim se tudi s tem, da res nimava veliko vrednih stvari, ker sva v hiši šele eno leto in jo počasi opremljava, pa mogoče tem user posted image  nisva dovolj zanimiva, da bi se še vrnili...

helimaša, a ti si tudi Grosupeljčanka? Jaz sem se sicer pred dvemi leti odselila malo južnije, ampak še vedno delam v Grosuplju. Glej, kako majhen je ta svet, mogoče se celo poznava user posted image

Najaa, glede našega zmenka sem tudi jaz za 5.12. po 17. uri.

Torej, lepo spite bodoče mamice.

mislim da vem kdo si.....sicer te navidez poznam....oziroma bi te spoznala....ker sem te ene parkrat že vidla......drgač sm pa jst priseljena Grosupeljčanka.....sm bla pa prej na tvojmu(zdejšnmu) koncu doma.....ja to je pa tud user posted image  da so vama vlomili.....groza.....sm da ni kej hujšga.....pa da ni še več škode.....to pomen da je nekdo vaju opazoval....in je točn vedu kdaj bota doma in kdaj ne.....

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 235
14.11.2008 5:24:05   
Dali*
Joj... tok sem zaspana, pa že od 3.30 ne morem ve zaspat naprej. Groza. Nč ne pomaga, ne knjiga, ne revija, ne toplo mleko....nč nč nč.

Poleg tega se mi pa to dogaja že en teden. Še mal, pa bom hodla okol ko marsovc...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 236
14.11.2008 5:34:52   
PERSIDA
Pol pa je še ena tu ,ki je skoraj posteljo v treske vrgla,ko se ne morem naštimat.Včeraj so me tako križali,da je blo za crknit.Vse me tišči ,pa ko nisem vajena na boku spat me kolki ,pa vse boli.V glanem za ponoret.Bit če bolje.Upam.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 237
14.11.2008 6:49:14   
buksi
Ojla!

Smo že tri z salbim spancem!  In to se že cel tedendogaja. POnoči ne psat, zjutraj, ko pa je treba v službo bi pa še tako spaaaaaaaaaaaalllllllaaaaaaaaaaa.
No k sreči je danes petek in s tem vikend, da se lahk vsaj zjutri mal pospi.

Punce a veste kje je sneg, ki so ga napovedovali?

Pa kako hitro bo konec leta. Sem vidla, da se čez 14 dni začne že advent. Torej bo ptreba mal pomislit na venčke itd.  To jemoj najlepši čas. Potem pa praznovanje novega leta. Že kaj razmišljate?

OK, zelima vam vsem, da vam čimprej mine čas v službi in da se mate lepo tako kot da bi bil sonček. Pa veliko brcik:)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 238
14.11.2008 6:57:13   
Dali*
Jst sem začela malo zehati, tko da bom poskusila it spat za kaki dve urci, če mi bo ratalo.

Ja, advent se približuje. Prva adventna nedela je že 30.11., tko da bo treba kmalu nabavit svečke in naredit venčke. To leto je blo tko hitro naokoli, da mi sploh ni jasno, da bo spet december.

Buksi - upam, da še dolgo ne bo snega. Potem bomo morale biti z našimi trebuščki bolj pazljive pri hoji. Pa sploh no, nimam rada snega. Naj bo v hribih in na smučiščih. Za nosečke pa res ni idealna podlaga za sprehode.

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 239
14.11.2008 7:23:39   
helimaša
jutro!

ste pa hitre....jst bi pa še spala pa me je že Maša vrgla iz postle....pa dons ni nč ponoč spala....je ful kašlala....za ****....
v glavnem evo ena user posted image .....za dobro jutro.....

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 240
14.11.2008 7:47:49   
dana
dobro jutro! zame sicer bolj slabo, ker je tamali ful slabo spal in potem še mene zmoti. Pa tudi mene kar nekaj praska po grluuser posted image .

Ej punce men vsi govorijo kako velik trebuh imam. In bi me že kar vsi dali na porodniško. Nimam nič protiuser posted image  Samo sem pa prav sita tega da stalno to poslušam. No ker slikce ne znam naložit naj povem, da imam (trenutno) pri svojih 70 kg in 164 cm obseg trebuha 97 cm. Kot da lahko kaj naredimuser posted image   Sem imela pa tudi že v 1. nosečnosti ogromen trebuh, pa ga po 2 mesecih po porodu ni bilo večuser posted image  

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 241
14.11.2008 8:01:36   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša
v glavnem evo ena user posted image .....za dobro jutro.....

no, pa še od mene ena. Jo je kr helimaša skuhala user posted image , jaz sem danes bolj lena.

Hvala za info za lekadol plus C, saj na koncu ga tudi  jaz nisem vzela. Sem šla samo ležat ampak spala nisem nič. Danes ponoči pa mi ni pasalo nič..premetavala sem se sem in tja, tak da user posted image eh..bo že.
Zdaj pa se mi je še sestra na kosilo povabla, tak da bom mogla kaj bolj konkretnega skuhat. Jaz pa sem misla sam cmoke naret pa kompot. Ker je za mojega pasulj še ostal..

Dali* vidim, da ste se imele fajn..upam, da nam sporočiš ko bo kakšna celjanka dobila naraščaj. Jaz sem si vedno želela živet v CE. oz. ce.okolici. Ne vem zakaj,mogoče ker imam kar nekaj sorodnikov v Laškem in sem vsa srečna, ko grem tja na obisk (ali pa mogoče, ker delajo Zlatoroga.. user posted image ).

Felix7 - upam, da bosta vse porihtala z tvojim. Važno je da sta vidva cela in da vama niso ničesar vzeli. Uh, pravi user posted image so ti lopovi...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Sicer pa test za glukozo sploh ni bil čist nč ogaben.  Potem sem šla v čakalnico in odsedela eno uro , nato pa sem dala kri.

a pol moraš še tam sedet ? Jaz grem ta test delat konec meseca, ker mi je rekla da pred 24 tednom ne smem. , pa bom pol dala še kri za toxo. Pol pa takoj čez 2 dni klicala sestrično, če je vse ok s krvjo.. Dela glih na ZZZV v laboratoriju, pa me pol malo potolaži če je vse ok..

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 242
14.11.2008 8:02:52   
helimaša
ah, Dana ne sekiri se.....jst mam tud že velik trebuh.....se mi zdi da se v drugi nosečnosti prej pozna.....sicer pa jst sm mela v 1. nosečnosti tok velik trebuh, da je rekla moja G da kej tazga še ni vidla....tko da se sploh ne sekiram.....
jst mam pa drug problem......začela sm ZATEKAT......v prvi nosečnosti sm proti koncu.....zdej pa......sej mam še 4 mesce do konca pa že zatekam.....groza.....
pa ful velik pijem.....pa slano tud bl mal jem....že zarad tamale.....pa kaj nej nardim.....a ma kera kšn predlog

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 243
14.11.2008 8:05:53   
helimaša
ena je spraševala za jabolčne cmoke....kok jih pride vn....jst sm bol male delala pa jih je blo ene 10....ma glih prov.....tko da sm dons rekla da bi kinder pingvin nardila....al pa mančmelov.....neki se mi lušta.....morm it še v Lublano.....pa itak mam tamalo doma.....bomo vidl kok bo kej cajta......

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 244
14.11.2008 8:09:53   
felix7
dobro jutro, punce,

jaz grem pa danes malce kasneje v službo, imam čez 300 nadur, pa bi rada kakšno do februarja še pokoristila user posted image  Ampak kot da brez mene ne morejo, so me v pol ure že dvakrat klicali.
No, jaz težav s spancem nimam, sem pravi zaspane. Ko pa bom še bolj obilna, kot sem že, bom pa začela spat s tisto blazino, ki jo med spanjem lepo objemaš in baje lažje spiš.

Lep dan,

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 245
14.11.2008 8:18:19   
tasa_m

ena je spraševala za jabolčne cmoke....kok jih pride vn....jst sm bol male delala pa jih je blo ene 10....ma glih prov.....tko da sm dons rekla da bi kinder pingvin nardila....al pa mančmelov.....neki se mi lušta.....morm it še v Lublano.....pa itak mam tamalo doma.....bomo vidl kok bo kej cajta......

jaz sem spraševala ja, če bi mogla kje duplo vse delat. Ker cmoke imam že tak rada, ko pa so zraven še jabolka...mmm user posted image

no, pol pa pridem na neki sladkega. user posted image ti sam povej kaj boš nardila, tamalo pa ti bom že jaz vmes pazla,..user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 246
14.11.2008 8:22:43   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jaz sem spraševala ja, če bi mogla kje duplo vse delat. Ker cmoke imam že tak rada, ko pa so zraven še jabolka...mmm user posted image

no, pol pa pridem na neki sladkega. user posted image ti sam povej kaj boš nardila, tamalo pa ti bom že jaz vmes pazla,..user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image .....ti jo bom mal za dam posodlauser posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 247
14.11.2008 8:23:55   
helimaša
drgač pa felix7 se nam lahko pridružiš starši čvekamo....Grosupeljske mamice z okolico.....

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 248
14.11.2008 8:26:04   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image .....ti jo bom mal za dam posodlauser posted image user posted image user posted image .....

kamot. Bomo jo že obvladali. Bom jo pelala k sestrični ki ima 2 tamali, ni user posted image da se nebi neke zaigrali.. Pol pa ti nebi htela domu it... user posted image user posted image

A mi lahko katera pove, je v materinski knjižici vidim koliko je moja pupa velika. Meni na MF ni nič tega povedala..user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 249
14.11.2008 8:28:13   
mediuhec
Tist ki pa ima belo in sv. modro majčko pa ima PDP danes. P

o, hvala bogu, sem se že ustrašla, da moj buši izgleda strašno majhen glede na njenega! user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?