Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 13.11.2008 22:06:43
|
|
|
|
sani1
|
No zdej sem pa jaz imela mrk z računalnikom... ampak pametna jaz sem poklicala lepo majstra in je danes vse zrihtal... In medtem, ko me ni bilo ste vi že lepo odprle 5 del... čvekice... alfabeta- vidiš še sreča, da sem zadnjič tolko načvekala, ker včeraj zvečer nisem mogla in danes zjutraj tudi ne. Zdej pa že veselo tipkam... Sem pa na vseh slikah prvo opazila tvoje nohte. Super so... Grem jaz jutri si poštimat še nohte... piškamiška- ja ta baby art je super zadeva. Jaz bi ti to svetovala. sunny- mi smo pa naredili pri šterih mesecih Manji ta Baby art kit- delux. Je imela tako male roke in noge, da smo lahko naredili vse levo in desno roko in nogo. Drži pa na desni roki figo. To se ful splača naredit. Je zanimivo in simpl ob enem... Sem razmišljala, da bi zdej, ko bo eno leto stara tudi nekaj takšnega naredili ampak pol bo pa že vsega preveč. Ji bomo dali za prvi roj. dan čevlje bronzirat( tiste v katerih bo shodila) Dobila bo darilo ampak kasneje. Namenjeno bo pa za prvi roj. dan... Pa sej sploh ni važno zdej še itak ne ve zakaj se gre... mml- vi pa ste imeli prigodo. Tebi sigurno ni bila smešna. Jaz pa sem brala kot en napet roman in se na koncu nasmejala. Ti pa se zdej, ko je to vse že za tabo gotovo smejiš na ta račun... Danes je luna zato je tako čudno ozračje. Ampak jaz pa ravno te dni prekipevam od energije in imam toliko prigod za sabo in dogodivščin. Pa še kar se bodo nadaljevale saj je pred nami vikend... lepo ga preživite in se kaj beremo... Vsem bolančkom čimprejšnje okrevanje... Vsem slavljenčkom pa veliko vsega lepega...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 13.11.2008 22:10:21
|
|
|
|
nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan Če sem jaz dobro pogledala mora bit mastercard, ali visa pa american expres. Nisem pa sigurna a sem dobro pogledala. Zgleda da ne bo nič iz tega. Ja danes sem že popoldan smetila na 4.delu da smo prišli sem...
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 13.11.2008 22:11:11
|
|
|
|
nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Jaz hitim proti peti zvezdici... ti lahko pa cel večer smetiš pa je ne boš danes ujela To pa res verjamem.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 13.11.2008 22:11:46
|
|
|
|
majra
|
Go, Sunny, go
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 13.11.2008 22:12:28
|
|
|
|
sani1
|
No sunny daj!!!
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 13.11.2008 22:13:31
|
|
|
|
Sunny Morning
|
Evo lahko neham za danes, ker je tu. jaz. Alfabeta hvala za info glede plenic. Grem jutri takoj po njih, čeprav imam že zalogo ampak, če so tako poceni jih raje nabavim za dlje časa.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 13.11.2008 22:14:47
|
|
|
|
nana35
|
dašabina,sem vprašala na ebyu,kako bi bilo če bi denar nakazali na račun,pa mi je odgovorila,da tega ne prakticirajo,ker si banka zaračuna 10€ ali 10$,zdaj nisem sigurna kaj.Sem ti poslala ZS. majra,jaz sem te dala na listo,sem te prepisala iz alfabetinega adresarja,upam,da nisi huda. Pa k smetarjem se ne bi vpisala,bom kar tukaj zastonj smetila.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 13.11.2008 22:16:55
|
|
|
|
majra
|
Sunny
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 13.11.2008 22:17:17
|
|
|
|
mala pikica
|
Ah punce, niste resne! Me 10 ur ni tukaj pa imam 4 strani za prebrat Ne bo šlo danes, raje jutri zjutraj, sem zdaj čisto Moram še prej malo počistit
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 13.11.2008 22:17:43
|
|
|
|
lutiropan
|
Nočko...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 13.11.2008 22:19:33
|
|
|
|
majra
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 majra,jaz sem te dala na listo,sem te prepisala iz alfabetinega adresarja,upam,da nisi huda. Pa k smetarjem se ne bi vpisala,bom kar tukaj zastonj smetila. seveda nisem huda, saj sem rekla, da se cel večer režim mailom
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 13.11.2008 22:19:45
|
|
|
|
nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka nana, a ti pol zdaj obvladaš nakup na e-baju?! KER če ja, prosim inštrukcije v živo enkart. KEr jaz nimam pojma, kje sploh začeti .SAm to vem, da na začetku . Pa še glede zimske vreče; ja, možno da so po 69€, ker jaz sem bolj od daleč gledala, pa bila sem ravno od okulista z diagnozo "kratkovidnost", tako da... mi je oproščeno Ja nekako tako,da sem takoj kupila zimsko vrečo,čeprav nisem imela resnega nemena ,samo tam plačaš na račun firmi,HB.Nič druga ne rabiš kot se vpisat,dobiš na mail kodo...potem pa kupuješ.Meni samo nekaj še manjka...Kreditna kartica te pa žal nimam...Bo jo treba porihtat v bližnji prihodnosti. Sunny m. za 5 zvezdic,ko pridem jaz do njih sva se zmenili,da pijeva kajne?Ti bambus,jaz mišmaš.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 13.11.2008 22:23:38
|
|
|
|
nana35
|
sani,sem zjutraj čakala na tisto,kar si obljubila,da nam boš napisala,da nam polepšaš dan,pa nič iz tega... Alfabeta,tudi jaz sem opazila tvoje nohte,če smo že pri nohtih.Moji so katastrofalni.Ampak bodo lepši,upam,da kmalu. majra,potem pa te bom zalagala z maili,pričakuj jih vsakodnevno
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 13.11.2008 22:34:27
|
|
|
|
sani1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 sani,sem zjutraj čakala na tisto,kar si obljubila,da nam boš napisala,da nam polepšaš dan,pa nič iz tega... Sem napisala verz. Sicer ga ni nobena pohvalila ampak je pa na 194 strani. Ne morem ga prenest sem, ker je tista stran že zaklenjena... Ga bom pa verjetno dala v podpis...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 13.11.2008 22:35:18
|
|
|
|
SuzanaKK
|
Ko smo že pri zvezdicah, koliko pa jih rabiš za 4.? Po moje sem še zeloooooooooo daleč.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 13.11.2008 22:36:13
|
|
|
|
sani1
|
Sunny Čestitke za ... Te bom probala dohiteti...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 13.11.2008 22:37:52
|
|
|
|
sani1
|
Suzana 1000. nana- med drugim sem opazila tudi tvoj podpis. In noram rečt, da mi je ful všeč me vedno spomni na zimo in sneg, ki ga že komaj čakam...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 13.11.2008 22:38:55
|
|
|
|
SuzanaKK
|
Ej, sani povej ti meni, zakaj ne prideš v sredo v novih čizmicah? Se mi zdi, da smo vse firbčne, kake si nabavila . alfabeta jaz sem tudi takoj nohte opazila, res hudi. sunny zdaj si pa prava čveka. Slikice so pa itak fenomenalne. dašabina če jaz prav razumem, ne bo nič s copatki, ne.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 13.11.2008 22:40:28
|
|
|
|
SuzanaKK
|
1000? No, potem pa niti nisem tako daleč od cilja, .
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 13.11.2008 22:44:34
|
|
|
|
sani1
|
suzana- nisi več tako daleč. Še malo... Pridem pridem, ker sem si zdej še hlače za zraven kupila. Take vojaške z žepi...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 13.11.2008 22:46:13
|
|
|
|
sani1
|
nana- kaj praviš. Bom imela par dni pol bom pa dala kaj drugega, ker je to predolga zadevščina za tukaj, a ne? zdej pa grem spat... nočko...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 13.11.2008 22:52:44
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK alfabeta jaz sem tudi takoj nohte opazila, res hudi. jest jih pa grizem, ne vem če bom prišla na srečanje sunny zdaj si pa prava čveka. bravo, bravo, go sunny, go Slikice so pa itak fenomenalne. dašabina če jaz prav razumem, ne bo nič s copatki, ne. tvoji so v paketu pri Ursulini, tako da se na njo obrni.... DO KDAJ MORAMO ODDATI VLOGO ZA ZNIŽANO PLAČILO VRTCA, ČE GRE OTROK PRVIČ V VRTEC 1.1.2009 Sani, sem bila že na robu živčnega zloma danes, pa si mi s tem verzom polepšala dan....
< Sporočilo je popravil dašabina -- 13.11.2008 22:54:54 >
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 13.11.2008 22:53:14
|
|
|
|
nana35
|
sani,zelo lep verz.oprosti,nisem ga videla,bi ga pa pohvalila,če bi ga. Hvala,da si opazila moj podpis...tole je namenjeno vsem vam. Zdaj grem jaz tudi spat,lahko noč.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 13.11.2008 22:54:15
|
|
|
|
nana35
|
dašabina,zakaj te je skoraj kap zadela??
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 5. del 13.11.2008 22:58:41
|
|
|
|
dašabina
|
Ker sem skoraj 3 ure bla na E-bayu, vmes mi je crknu računalnik, miška, vpila na otroke, če sem pa kaj zasrala, bom pa itak jaz prodajala te copatke, ker jih bo potem prišlo glih 20 na moj naslov.... otrokom sem se že oddolžila , sebi pa še ne morem oprostit... se opravičujem, ker tle težim, ampak sem res en čuden človk...naj me eden naslednjič v rit brcne, ko bom rekla, da bom prevzela kakšno organizacijo...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
kajenjemimi81V katerem času ste zaradi nosečnosti nehale kaditi (če ste - zmanjšanje kajenja ne šteje)?Že pred nosečnostjo (
44%)
Ko je test potrdil nosečnost (
19%)
V času prvega tromesečja (
11%)
Nisem nehala (
27%)
Število vseh glasov: 312Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!