Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:44:56
|
|
|
|
Blacky30
|
Levinja, čestitke za post!!! Si me morala izdat z vedeževalko, spet ne bom imela mira. Pa še kasirat ne morem, ker so moje prijatlce. Tvoj "kozlek" je en tak srček, da bi bil genau za pojest. Mnjamsi, res je sladka. Nasara, hja, veš, kje je???? Na Facebooku. Hudič prekleti, kdo si ga je izmislil, eno smo že izgubile, zveste pa se niso pustile noter potegnit. Bravo za Dzaniko in Majusko, Auroroo in še par drugih. Mi je pa tudi TODI sumljiva, je ni nič kaj sem, tam je registrirana, samo ne vem, kolko kaj sodeluje.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:45:25
|
|
|
|
sončika84
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 uf,zdaj sem se spomnila.nekaj o polivanju. matija včasih bruhne,ma pride samo slina la neki. pač prozorna tekočina pa malo sesirjenga mlekca vmes. sej to se res zgodi redko,pa vseeno vprašam kaj je to. ker ponavadi,ko polije je ful tega sesirjenga,nič prozorno. kot da bi vodo zbruhal. yo je rahlo polivanje...mi imamo tega za izvoz no,saj se mi je zdelo,ampak vseen sm mogla vprašat.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:45:37
|
|
|
|
dzanika
|
netki prav lepa zgleda tortica sam slikce bi pa res lahko dala mal večje.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:46:10
|
|
|
|
lex
|
ja ko zabije prvi žebelj v rušt se šteje koliko krat udari v žebelj toliko litrov mora častit in moj bi moral častit 29 litrov vina - me čaka, da bom pomagala pit , ko so bli samo 4 pri ruštu zraven
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2008 22:47:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:47:37
|
|
|
|
sončika84
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 ma ja do 4 leta??? uf,to pa je res too much.mense že do 2.leta zdi čudno. Hvala!! sem isto rekla...pol mi je pa njena hčerka - ne vem kaj je to men-snaha rekla..ja kaj mi pa manjka..je pa totalno neodvisna pr svojih 23..se evra v zivljenju ni zasluzla, da ne recem da ji zobje kr ven padajo Pa ti hočeš, da jaz danes umrem od smeha al kaj????? Snaha???? A ti veš, kaj bi to pomenilo???? Da bi ti bila TAŠČA! Edina med julijkami, me pa jih tak šinfamo. Ne, tvoja svakinja je. men te družinske stvari niso jasne.. tut men ne. razn pač,sestra brat in to,kar je bližnje sorodstvo. čeprav se mi že ustavi pr inpr. kaj sem jaz otročku od moje sestrične?. ah,pa kaj se čem s te mukvarjat. to so pol kolena pa tole. NIČ ej,nič,nekaj pa že mora bit.sestrična v drugem klenu al kej tazga. ma sej ne da me zanima in to. se sam neki afna mzdej. drgač pa mi je totalno ravno.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:48:29
|
|
|
|
lex
|
saj jaz sem tud na facebooku, sam rr rules na facebooku mam bolj une osebne kolegice, ki pa bolj malo čvekajo, al pa pridejo na kofe
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:49:00
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 ma ja do 4 leta??? uf,to pa je res too much.mense že do 2.leta zdi čudno. Hvala!! sem isto rekla...pol mi je pa njena hčerka - ne vem kaj je to men-snaha rekla..ja kaj mi pa manjka..je pa totalno neodvisna pr svojih 23..se evra v zivljenju ni zasluzla, da ne recem da ji zobje kr ven padajo Pa ti hočeš, da jaz danes umrem od smeha al kaj????? Snaha???? A ti veš, kaj bi to pomenilo???? Da bi ti bila TAŠČA! Edina med julijkami, me pa jih tak šinfamo. Ne, tvoja svakinja je. men te družinske stvari niso jasne.. tut men ne. razn pač,sestra brat in to,kar je bližnje sorodstvo. čeprav se mi že ustavi pr inpr. kaj sem jaz otročku od moje sestrične?. ah,pa kaj se čem s te mukvarjat. to so pol kolena pa tole. NIČ ej,nič,nekaj pa že mora bit.sestrična v drugem klenu al kej tazga. ma sej ne da me zanima in to. se sam neki afna mzdej. drgač pa mi je totalno ravno. tamala sestrična?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2008 22:50:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:50:28
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka iiiiii, hišica od lex pa ma smrekico na glavi (strehi) kaj to je taka navada al je bil kdo tak izvirn? na koroškem je taka navada...pa seveda se ga pije Rovar_ka, saj štajerci tudi to naredimo, ko se streha dokonča. To pomeni, da bo sreča pri hiši. Čeprav ne vem, zakaj je lex to gor vlačila, itak več sreče ne more imet, kot jo ima. Kak pa ti to veš???? Si vohunila tam okoli lex??
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:50:38
|
|
|
|
sončika84
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 ma ja do 4 leta??? uf,to pa je res too much.mense že do 2.leta zdi čudno. Hvala!! sem isto rekla...pol mi je pa njena hčerka - ne vem kaj je to men-snaha rekla..ja kaj mi pa manjka..je pa totalno neodvisna pr svojih 23..se evra v zivljenju ni zasluzla, da ne recem da ji zobje kr ven padajo Pa ti hočeš, da jaz danes umrem od smeha al kaj????? Snaha???? A ti veš, kaj bi to pomenilo???? Da bi ti bila TAŠČA! Edina med julijkami, me pa jih tak šinfamo. Ne, tvoja svakinja je. men te družinske stvari niso jasne.. tut men ne. razn pač,sestra brat in to,kar je bližnje sorodstvo. čeprav se mi že ustavi pr inpr. kaj sem jaz otročku od moje sestrične?. ah,pa kaj se čem s te mukvarjat. to so pol kolena pa tole. NIČ ej,nič,nekaj pa že mora bit.sestrična v drugem klenu al kej tazga. ma sej ne da me zanima in to. se sam neki afna mzdej. drgač pa mi je totalno ravno. tamala sestrična? morda. ma sej ni važn. pstmo stat!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:50:43
|
|
|
|
lex
|
hd tega so pa popili na hektolitre. evo 1000€ sma do zdaj pri bajti samo za pir dala samo če tak računaš, da so delali v največji vročini, da jih je bilo na začetku ful pa da je vsak spil po 3-4 pire na dan, no razen 9.7. ko so jih skor po gajbah nosili domov
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:50:48
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška kaj bomo? mame julijske čveke 4.del zapostavljeni julijčki,ker so mame čveke 4.del julijske čveke sčvekane 4del? tale je pa huda.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:51:28
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška da se ne bo kera uštulila..jaz odprem 4. del Ok, neka ti bude.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:52:20
|
|
|
|
lex
|
blacky mislim, da je firbec pasla na blogu sreča - jaz verjamem vanjo, zato pa vse naredim, da ma mlade
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:52:30
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 ma ja do 4 leta??? uf,to pa je res too much.mense že do 2.leta zdi čudno. Hvala!! sem isto rekla...pol mi je pa njena hčerka - ne vem kaj je to men-snaha rekla..ja kaj mi pa manjka..je pa totalno neodvisna pr svojih 23..se evra v zivljenju ni zasluzla, da ne recem da ji zobje kr ven padajo Pa ti hočeš, da jaz danes umrem od smeha al kaj????? Snaha???? A ti veš, kaj bi to pomenilo???? Da bi ti bila TAŠČA! Edina med julijkami, me pa jih tak šinfamo. Ne, tvoja svakinja je. men te družinske stvari niso jasne.. tut men ne. razn pač,sestra brat in to,kar je bližnje sorodstvo. čeprav se mi že ustavi pr inpr. kaj sem jaz otročku od moje sestrične?. ah,pa kaj se čem s te mukvarjat. to so pol kolena pa tole. No, še dobro, da ne bi slučajno Tii rekla mamica al pa možu brat.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:52:36
|
|
|
|
rovar_ka
|
mn
< Sporočilo je popravil rovar_ka -- 13.11.2008 22:53:08 >
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:53:37
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška kaj bomo? mame julijske čveke 4.del zapostavljeni julijčki,ker so mame čveke 4.del julijske čveke sčvekane 4del? tale je pa huda. sem se prav nasmejala ob temle
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:53:47
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika je moj pršu domov jaz se pa tukaj tok smejim da me ful čudn gleda. Mu ni nič jasno. Jaz sem se morala prav skulirat in umirit, preden sem mu dvignila gsm. Da se mu ne bi režala noter kot zmešana. Je že na poti domov, adijo moj maraton. No, saj fajn, da pride domov...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:54:01
|
|
|
|
sončika84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 ma ja do 4 leta??? uf,to pa je res too much.mense že do 2.leta zdi čudno. Hvala!! sem isto rekla...pol mi je pa njena hčerka - ne vem kaj je to men-snaha rekla..ja kaj mi pa manjka..je pa totalno neodvisna pr svojih 23..se evra v zivljenju ni zasluzla, da ne recem da ji zobje kr ven padajo Pa ti hočeš, da jaz danes umrem od smeha al kaj????? Snaha???? A ti veš, kaj bi to pomenilo???? Da bi ti bila TAŠČA! Edina med julijkami, me pa jih tak šinfamo. Ne, tvoja svakinja je. men te družinske stvari niso jasne.. tut men ne. razn pač,sestra brat in to,kar je bližnje sorodstvo. čeprav se mi že ustavi pr inpr. kaj sem jaz otročku od moje sestrične?. ah,pa kaj se čem s te mukvarjat. to so pol kolena pa tole. No, še dobro, da ne bi slučajno Tii rekla mamica al pa možu brat. ja,ja mal neumno sem to napisala.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:54:19
|
|
|
|
dzanika
|
rovarka zakaj si spremenila post?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2008 22:54:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:54:42
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka iiiiii, hišica od lex pa ma smrekico na glavi (strehi) kaj to je taka navada al je bil kdo tak izvirn? na koroškem je taka navada...pa seveda se ga pije Rovar_ka, saj štajerci tudi to naredimo, ko se streha dokonča. To pomeni, da bo sreča pri hiši. Čeprav ne vem, zakaj je lex to gor vlačila, itak več sreče ne more imet, kot jo ima. Kak pa ti to veš???? Si vohunila tam okoli lex?? ja slikice sem malo prečekirala ne - ddddddd
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:54:50
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 ma ja do 4 leta??? uf,to pa je res too much.mense že do 2.leta zdi čudno. Hvala!! sem isto rekla...pol mi je pa njena hčerka - ne vem kaj je to men-snaha rekla..ja kaj mi pa manjka..je pa totalno neodvisna pr svojih 23..se evra v zivljenju ni zasluzla, da ne recem da ji zobje kr ven padajo Pa ti hočeš, da jaz danes umrem od smeha al kaj????? Snaha???? A ti veš, kaj bi to pomenilo???? Da bi ti bila TAŠČA! Edina med julijkami, me pa jih tak šinfamo. Ne, tvoja svakinja je. men te družinske stvari niso jasne.. tut men ne. razn pač,sestra brat in to,kar je bližnje sorodstvo. čeprav se mi že ustavi pr inpr. kaj sem jaz otročku od moje sestrične?. ah,pa kaj se čem s te mukvarjat. to so pol kolena pa tole. NIČ Kaj NIČ???? Ona je njemu MRZLA TETA.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 22:54:55
|
|
|
|
netki
|
naslov 4. dela: čveke julijčkov (a je sploh prav napisan) tolk mi šteka comp da ko napišem post, ste ve že 2 strani naprej pol pa da grem slike še enkrat nalagat......joj prejoj
< Sporočilo je popravil netki -- 13.11.2008 22:57:06 >
|
|
|
LubeničkaVam je všeč ime Arian?Da (
24%)
Ne (
76%)
Število vseh glasov: 421Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!