Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:55:30
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA: kJE PA TIČIŠ?????? A ni rekla, da bo pomagala. Ja rekla že............ Sigurno njen možek pozira v kakem sexy spodnjem perilu in je pozabla na rr Joj joj babe... ... TO PRIDE VČ KSNO...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:55:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A veste, da se vam sploh ne morem pridružiti, ker ste prehitre , zato se bom verjetno poslovila Oh ne no... majčken še bod... mal gučanja bo popestril Naj van bou. Te mo pa še malo gučala z vami, te mo se pa pa po glavi mlatila kda mo mogla vnoči gor stanjüvati
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:56:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Meni Videk že sedaj dela sive lase, ko noče in noče zaspat. Enih 500 x sem že vstala in mu popravila dudo, pa še sedaj trmari. Kako bo čez 15 let, se že sedaj bojim. Tvoj bo sigurno priden, naše nam bodo pa roge nasadile Če se bo preveč s temi majskimi lepotičkami družil, ga bodo čisto zmešale, bom mela pa res hudičeve težave. Težave bodo itak, ker bo obkrožen s temperamentnimi štajerkam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:56:45
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA: kJE PA TIČIŠ?????? A ni rekla, da bo pomagala. Ja rekla že............ Sigurno njen možek pozira v kakem sexy spodnjem perilu in je pozabla na rr hijenca kaj pa če ga malo pustiš brez dude tally to vsi atiji pravijo anitka a greste v apartma? Pa eno uro sem se matrala sedaj, sem ga pustila tulit, pa ni nič pomagalo, sem ga previla, pa še malo za jest dala. Ampak pred 5 minutami je končno zaspal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:57:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Meni Videk že sedaj dela sive lase, ko noče in noče zaspat. Enih 500 x sem že vstala in mu popravila dudo, pa še sedaj trmari. Kako bo čez 15 let, se že sedaj bojim. Hijenca pri nas isto včasih noče zaspat pa kr neki "skače" po pojstli, pa ji skos dudo popravljam, potem sem enkrat probala brez dudke sem jo pustila ene 15 min da se je premetavala pa neki brundala in sem ji potem dudo dala in je v hipu zaspala. Probej ga mal brez dude pustit če ne joka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:57:52
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* valentina a se nisi ti za maraton javila. Zdej pa nobenga posta več ! Sej sem tuki... mam še tok dela zdravn... pa še modno revijo zdraven spremljam... zaenx še v sp. perilu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:58:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A veste, da se vam sploh ne morem pridružiti, ker ste prehitre , zato se bom verjetno poslovila sami izgovori Poleg vsega pa nobena majčica ne bo zahajala v Prekmurje Gala osvajat Anitka, pazi, da jih ne boš še sita Se boš po buči tolkla, da si tolk čvekala na rr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:59:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* edina a si probala tisto uno...? Primož je totalno navdušen , je kar vesel, da si taka suhica da ti ni prov Probala pa nisem, ker sem imale glavobol, bom ju3 upam da mi ne bo premalo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:59:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka: sabo vzami palični mešalnik, trgovine so tudi v čatežu in mu lahko pripraviš GH, sadje bi pa vzela hipp kašice, pa je Jaz sem za punci vedno jemala s sabo sadne kašice v lončkih. Slaba&komot mama pač. Zelenjavo se da v hotelu lepo stlačiti z vilicami, komot malo zmešaš s pire krompirjem,... Čimmanj kompliciraj, naj mali počasi okuša vse po vrsti Aja, vodo za kakšne mlečne oz. žitne kašice pa komot pogreješ v tistem vrču za vodo, ki ga samo priklopiš v vtičnico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 21:59:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A veste, da se vam sploh ne morem pridružiti, ker ste prehitre , zato se bom verjetno poslovila sami izgovori Poleg vsega pa nobena majčica ne bo zahajala v Prekmurje Gala osvajat Anitka, pazi, da jih ne boš še sita Se boš po buči tolkla, da si tolk čvekala na rr
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 22:00:58
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 špelin@: A vidiš kakšna razlika je med najinima postoma... don sem te pa jest šišala za 1 sekundo... AAAAA, kva pa na to pravš HVALA ... še neki... dons za Gregijevo spanje.... upam, da se bo obrestovalo... pa da navš misnla, da morš že it z RR-ja - - nasprotno, ostan gor, sam morm zdej napisat, ke pol pozabm, ti po pa kr naex zbrišeš.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 22:01:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA: kJE PA TIČIŠ?????? A ni rekla, da bo pomagala. Ja rekla že............ Sigurno njen možek pozira v kakem sexy spodnjem perilu in je pozabla na rr Joj joj babe... ... TO PRIDE VČ KSNO... dej, dej kaj se delaš fino, kar priznaj, pa kako fotko napopaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 22:01:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz grem pod tuš. bom hitro nazaj.... Jaz si bi mogla še lase sfenat. Pa se mi ne da. Men gre tut fenanje pa likanje las na živce in sa komaj spravim k temu opravilu. Likam si jih ne, ker sem prelena, pa še izgovor imam, ker mi je škoda las. hijenca ne bom ti pameti solila, ampak boš ga mogla nekako navadit, da bi šel prej spat. Saj vem, da je lažje reči. Mogoče bo potem lažje, ko bo lazil in tekal okrog. Ko bo treba v službo in vrtec je lahko to problem. Tvoj je ponavadi bil zaspanček. A ima samo ta teden težave? Anitka tole vreščanje nas je že nekaj dalo skozi. Pri nas so hitro zatem pokukali zobki. Zdaj pa čakam zgornje. Niso več daleč. Jaz bi vzela še ribež sabo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 22:02:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka: sabo vzami palični mešalnik, trgovine so tudi v čatežu in mu lahko pripraviš GH, sadje bi pa vzela hipp kašice, pa je Jaz sem za punci vedno jemala s sabo sadne kašice v lončkih. Slaba&komot mama pač. Zelenjavo se da v hotelu lepo stlačiti z vilicami, komot malo zmešaš s pire krompirjem,... Čimmanj kompliciraj, naj mali počasi okuša vse po vrsti Aja, vodo za kakšne mlečne oz. žitne kašice pa komot pogreješ v tistem vrču za vodo, ki ga samo priklopiš v vtičnico Se strinjam - hvala Špelin@ tudi tebi. Saj itak nočem komplicirati. Če sem se za prvi maj dobre tri tedne pred PDP-jem podala do Splita pa nisem nič komplicirala, potem tudi sedaj ne bom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 22:02:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A veste, da se vam sploh ne morem pridružiti, ker ste prehitre , zato se bom verjetno poslovila Oh ne no... majčken še bod... mal gučanja bo popestril Naj van bou. Te mo pa še malo gučala z vami, te mo se pa pa po glavi mlatila kda mo mogla vnoči gor stanjüvati Punca moja, nočnega vstajanja si že navajana, zato piši!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 22:02:35
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A veste, da se vam sploh ne morem pridružiti, ker ste prehitre , zato se bom verjetno poslovila Oh ne no... majčken še bod... mal gučanja bo popestril Naj van bou. Te mo pa še malo gučala z vami, te mo se pa pa po glavi mlatila kda mo mogla vnoči gor stanjüvati Oh... dons pa ne... tud za Gala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 22:03:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 špelin@: A vidiš kakšna razlika je med najinima postoma... don sem te pa jest šišala za 1 sekundo... AAAAA, kva pa na to pravš HVALA ... še neki... dons za Gregijevo spanje.... upam, da se bo obrestovalo... pa da navš misnla, da morš že it z RR-ja - - nasprotno, ostan gor, sam morm zdej napisat, ke pol pozabm, ti po pa kr naex zbrišeš. O hvala, hvala Res upam, da bo uspel spati, kot se šika
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 22:03:26
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka: sabo vzami palični mešalnik, trgovine so tudi v čatežu in mu lahko pripraviš GH, sadje bi pa vzela hipp kašice, pa je Jaz sem za punci vedno jemala s sabo sadne kašice v lončkih. Slaba&komot mama pač. Zelenjavo se da v hotelu lepo stlačiti z vilicami, komot malo zmešaš s pire krompirjem,... Čimmanj kompliciraj, naj mali počasi okuša vse po vrsti Aja, vodo za kakšne mlečne oz. žitne kašice pa komot pogreješ v tistem vrču za vodo, ki ga samo priklopiš v vtičnico Se strinjam - hvala Špelin@ tudi tebi. Saj itak nočem komplicirati. Če sem se za prvi maj dobre tri tedne pred PDP-jem podala do Splita pa nisem nič komplicirala, potem tudi sedaj ne bom Anitka: TKO SE GOVORI
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 22:03:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A veste, da se vam sploh ne morem pridružiti, ker ste prehitre , zato se bom verjetno poslovila Oh ne no... majčken še bod... mal gučanja bo popestril Naj van bou. Te mo pa še malo gučala z vami, te mo se pa pa po glavi mlatila kda mo mogla vnoči gor stanjüvati Punca moja, nočnega vstajanja si že navajana, zato piši!! Tako kot ti vsakdan napišeš, da te emšo daje, pa da moraš spat. Si se zasvojila malo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 22:04:28
|
|
|
|
Anitka
|
Hvala za navijanje za Galovo spanje Upam, da bo pomagalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 22:04:47
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 špelin@: A vidiš kakšna razlika je med najinima postoma... don sem te pa jest šišala za 1 sekundo... AAAAA, kva pa na to pravš HVALA ... še neki... dons za Gregijevo spanje.... upam, da se bo obrestovalo... pa da navš misnla, da morš že it z RR-ja - - nasprotno, ostan gor, sam morm zdej napisat, ke pol pozabm, ti po pa kr naex zbrišeš. O hvala, hvala Res upam, da bo uspel spati, kot se šika Ja itak... majski hroščki so fejst deci, ne vem kva ga biksajo... se prpravlajo na noči... čez 18 let
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 22:05:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Če sem se za prvi maj dobre tri tedne pred PDP-jem podala do Splita pa nisem nič komplicirala, potem tudi sedaj ne bom Ma ti meni misli bereš!!! Veš, da sem ti hotela točno tole napisati?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 22:05:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka [ Zdaj mi pa PROSIM pomagajte in povejte kaj naj vzamem za Gala v Čatež - kar se tiče hrane? Nimam pojma kako bo to tam potekalo sedaj, ko smo začeli tudi z GH? Kako bom kaj zmiksala, vodo segrela..... Jaz sem mela vodo s sabo od doma za prve 3 dni, pol so pa tko ali tko mi jo obiski nosili (beri: teta, tašča), ker je bila takrat stara šele 4 mesece in nisem hotela reskirati, da bi kaj staknila. Drugače pa sem jo jaz prekuhala in dala v termovko vodo, v flaški pa sem mela hladno in sem samo zmešala pa je blo. Jaz bi s sabo vzela palični mešalnik in tako mu lahko pripraviš vso zelenjavo in sadje, mlečne kašice pa itak delaš samo z vodo, tako da ni panike. Manj ko boš komplicirala, lažje bo šlo. Drugače pa imajo ene hiške celo mikrovalovko notri, no naša je ni imela, smo bili v Mlinotestovi SS kakšne skutke papca tvoja Manca? Se opravičujem, če ste že pisale o tem. Najprej sem ji kupila une male od LJ mlekarn: sadna skuta junior, ampak je bila čisto premajhna za njen želodček. Sedaj pa jih imam od Obstgarten: podložene s sadjen in pa od LJ mlekarn, podložene s sadjem
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 22:06:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Jaz se poslavljam, grem panko panko NOČKO
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 4.del 13.11.2008 22:06:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A veste, da se vam sploh ne morem pridružiti, ker ste prehitre , zato se bom verjetno poslovila Oh ne no... majčken še bod... mal gučanja bo popestril Naj van bou. Te mo pa še malo gučala z vami, te mo se pa pa po glavi mlatila kda mo mogla vnoči gor stanjüvati Punca moja, nočnega vstajanja si že navajana, zato piši!! Tako kot ti vsakdan napišeš, da te emšo daje, pa da moraš spat. Si se zasvojila malo. maloooooo, ne velikooo Vsak dan si rečem, danes se pa ne boj javila, ja vrajt nič od tega
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?