|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
13.11.2008 21:55:30   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

VALENTINA: kJE PA TIČIŠ??????

A ni rekla, da bo pomagala. user posted image

Ja rekla že............user posted image user posted image user posted image user posted image Sigurno njen možek pozira v kakem sexy spodnjem perilu in je pozabla na rruser posted image

Joj joj babe... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... TO PRIDE VČ KSNO...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
13.11.2008 21:55:36   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

A veste, da se vam sploh ne morem pridružiti, ker ste prehitreuser posted image user posted image , zato se bom verjetno poslovilauser posted image

Oh ne no... majčken še bod... mal gučanja bo popestril user posted image

Naj van bou. Te mo pa še malo gučala z vami, te mo se pa pa po glavi mlatila kda mo mogla vnoči gor stanjüvatiuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
13.11.2008 21:56:15   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Meni Videk že sedaj dela sive lase, ko noče in noče zaspat. Enih 500 x sem že vstala in mu popravila dudo, pa še sedaj trmari. 

Kako bo čez 15 let, se že sedaj bojim.

Tvoj bo sigurno priden, naše nam bodo pa roge nasadileuser posted image

Če se bo preveč s temi majskimi lepotičkami družil, ga bodo čisto zmešale, bom mela pa res hudičeve težave. user posted image

Težave bodo itak, ker bo obkrožen s temperamentnimi štajerkamuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
13.11.2008 21:56:45   
hijenca

Ja rekla že............user posted image user posted image user posted image user posted image Sigurno njen možek pozira v kakem sexy spodnjem perilu in je pozabla na rruser posted image

user posted image user posted image user posted image

hijenca kaj pa če ga malo pustiš brez dude user posted image

tally to vsi atiji pravijo

anitka a greste v apartma?

Pa eno uro sem se matrala sedaj, sem ga pustila tulit, pa ni nič pomagalo, sem ga previla, pa še malo za jest dala. Ampak pred 5 minutami je končno zaspal.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
13.11.2008 21:57:30   
tally

Meni Videk že sedaj dela sive lase, ko noče in noče zaspat. Enih 500 x sem že vstala in mu popravila dudo, pa še sedaj trmari. 

Kako bo čez 15 let, se že sedaj bojim.

Hijenca pri nas isto včasih noče zaspat pa kr neki "skače" po pojstli, pa ji skos dudo popravljam, potem sem enkrat probala brez dudke sem jo pustila ene 15 min da se je premetavala pa neki brundala in sem ji potem dudo dala in je v hipu zaspala.user posted image Probej ga mal brez dude pustit če ne joka.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
13.11.2008 21:57:52   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

valentina a se nisi ti za maraton javila. Zdej pa nobenga posta več user posted image !

Sej sem tuki... mam še tok dela zdravn... pa še modno revijo user posted image zdraven spremljam... zaenx še v sp. perilu user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
13.11.2008 21:58:05   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: tally

A veste, da se vam sploh ne morem pridružiti, ker ste prehitreuser posted image user posted image , zato se bom verjetno poslovilauser posted image

sami izgovori user posted image user posted image user posted image

Poleg vsega pa nobena majčica ne bo zahajala v Prekmurje Gala osvajatuser posted image user posted image user posted image

Anitka, pazi, da jih ne boš še sitauser posted image Se boš po buči tolkla, da si tolk čvekala na rruser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
13.11.2008 21:59:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

edina a si probala tisto uno...?user posted image

Primož je totalno navdušenuser posted image user posted image user posted image user posted image , je kar vesel, da si taka suhica da ti ni provuser posted image Probala pa nisem, ker sem imale glavobol, bom ju3user posted image upam da mi ne bo premalo.

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3558
13.11.2008 21:59:41   
špelin@
Anitka: sabo vzami palični mešalnik, trgovine so tudi v čatežu in mu lahko pripraviš GH, sadje bi pa vzela hipp kašice, pa jeuser posted image

Jaz sem za punci vedno jemala s sabo sadne kašice v lončkih. Slaba&komot mama pač. Zelenjavo se da v hotelu lepo stlačiti z vilicami, komot malo zmešaš s pire krompirjem,... Čimmanj kompliciraj, naj mali počasi okuša vse po vrsti user posted image  Aja, vodo za kakšne mlečne oz. žitne kašice pa komot pogreješ v tistem vrču za vodo, ki ga samo priklopiš v vtičnico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3559
13.11.2008 21:59:57   
Anitka

sami izgovori user posted image user posted image user posted image

Poleg vsega pa nobena majčica ne bo zahajala v Prekmurje Gala osvajatuser posted image user posted image user posted image

Anitka, pazi, da jih ne boš še sitauser posted image Se boš po buči tolkla, da si tolk čvekala na rruser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 3560
13.11.2008 22:00:58   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

špelin@: A vidiš kakšna razlika je med najinima postoma... don sem te pa jest šišala za 1 sekundo... AAAAA, kva pa na to pravš user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image

HVALA user posted image ... še neki... dons  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image za Gregijevo spanje.... upam, da se bo obrestovalo... pa da navš misnla, da morš že it z RR-ja - - nasprotno, ostan gor, sam morm zdej napisat, ke pol pozabm, ti po pa kr naex zbrišeš. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
13.11.2008 22:01:17   
Estrella*

Joj joj babe... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... TO PRIDE VČ KSNO...

dej, dej kaj se delaš fino, kar priznaj, pa kako fotko napopajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3562
13.11.2008 22:01:23   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

jaz grem pod tuš. bom hitro nazaj....

Jaz si bi mogla še lase sfenat. Pa se mi ne da. user posted image

Men gre tut fenanje pa likanje las na živce in sa komaj spravimuser posted image k temu opravilu.

Likam si jih ne, ker sem prelena, pa še izgovor imam, ker mi je škoda las. user posted image

hijenca ne bom ti pameti solila, ampak boš ga mogla nekako navadit, da bi šel prej spat. Saj vem, da je lažje reči. Mogoče bo potem lažje, ko bo lazil in tekal okrog. Ko bo treba v službo in vrtec je lahko to problem. Tvoj je ponavadi bil zaspanček. A ima samo ta teden težave?

Anitka tole vreščanje nas je že nekaj dalo skozi. Pri nas so hitro zatem pokukali zobki. Zdaj pa čakam zgornje. Niso več daleč.
Jaz bi vzela še ribež sabo. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
13.11.2008 22:02:15   
Anitka

Anitka: sabo vzami palični mešalnik, trgovine so tudi v čatežu in mu lahko pripraviš GH, sadje bi pa vzela hipp kašice, pa jeuser posted image

Jaz sem za punci vedno jemala s sabo sadne kašice v lončkih. Slaba&komot mama pač. Zelenjavo se da v hotelu lepo stlačiti z vilicami, komot malo zmešaš s pire krompirjem,... Čimmanj kompliciraj, naj mali počasi okuša vse po vrsti user posted image  Aja, vodo za kakšne mlečne oz. žitne kašice pa komot pogreješ v tistem vrču za vodo, ki ga samo priklopiš v vtičnico user posted image

Se strinjam - hvala Špelin@ tudi tebi. Saj itak nočem komplicirati. Če sem se za prvi maj dobre tri tedne pred PDP-jem podala do Splita pa nisem nič komplicirala, potem tudi sedaj ne bomuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
13.11.2008 22:02:33   
Estrella*

Naj van bou. Te mo pa še malo gučala z vami, te mo se pa pa po glavi mlatila kda mo mogla vnoči gor stanjüvatiuser posted image user posted image

Punca moja, nočnega vstajanja si že navajana, zato piši!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
13.11.2008 22:02:35   
valentina2006

Oh... dons pa ne... tud za Gala  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
13.11.2008 22:03:10   
špelin@
špelin@: A vidiš kakšna razlika je med najinima postoma... don sem te pa jest šišala za 1 sekundo... AAAAA, kva pa na to pravš user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

HVALA user posted image ... še neki... dons  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image za Gregijevo spanje.... upam, da se bo obrestovalo... pa da navš misnla, da morš že it z RR-ja - - nasprotno, ostan gor, sam morm zdej napisat, ke pol pozabm, ti po pa kr naex zbrišeš. user posted image

O hvala, hvala user posted image  Res upam, da bo uspel spati, kot se šika user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3567
13.11.2008 22:03:26   
valentina2006

Se strinjam - hvala Špelin@ tudi tebi. Saj itak nočem komplicirati. Če sem se za prvi maj dobre tri tedne pred PDP-jem podala do Splita pa nisem nič komplicirala, potem tudi sedaj ne bomuser posted image user posted image

Anitka: TKO SE GOVORI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
13.11.2008 22:03:34   
barbaw

Tako kot ti vsakdan napišeš, da te emšo daje, pa da moraš spat. Si se zasvojila malo. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 3569
13.11.2008 22:04:28   
Anitka
Hvala za navijanje za Galovo spanjeuser posted image user posted image user posted image Upam, da bo pomagalo.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
13.11.2008 22:04:47   
valentina2006

O hvala, hvala user posted image  Res upam, da bo uspel spati, kot se šika user posted image

Ja itak... majski hroščki so fejst deci, ne vem kva ga biksajo... se prpravlajo na noči... čez 18 let user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
13.11.2008 22:05:20   
špelin@
Če sem se za prvi maj dobre tri tedne pred PDP-jem podala do Splita pa nisem nič komplicirala, potem tudi sedaj ne bomuser posted image user posted image

Ma ti meni misli bereš!!! Veš, da sem ti hotela točno tole napisati? user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
13.11.2008 22:05:22   
Soncnica Sandra ***

[
Zdaj mi pa PROSIM pomagajte in povejte kaj naj vzamem za Gala v Čatež - kar se tiče hrane? Nimam pojma kako bo to tam potekalo sedaj, ko smo začeli tudi z GH? Kako bom kaj zmiksala, vodo segrela.....

Jaz sem mela vodo s sabo od doma za prve 3 dni, pol so pa tko ali tko mi jo obiski nosili (beri: teta, tašča), ker je bila takrat stara šele 4 mesece in nisem hotela reskirati, da bi kaj staknila.
Drugače pa sem jo jaz prekuhala in dala v termovko vodo, v flaški pa sem mela hladno in sem samo zmešala pa je blo.

Jaz bi s sabo vzela palični mešalnik in tako mu lahko pripraviš vso zelenjavo in sadje, mlečne kašice pa itak delaš samo z vodo, tako da ni panike.

Manj ko boš komplicirala, lažje bo šlo.

Drugače pa imajo ene hiške celo mikrovalovko notri, no naša je ni imela, smo bili v Mlinotestovi

SS kakšne skutke papca tvoja Manca? Se opravičujem, če ste že pisale o tem.user posted image user posted image

Najprej sem ji kupila une male od LJ mlekarn: sadna skuta junior, ampak je bila čisto premajhna za njen želodček. Sedaj pa jih imam od Obstgarten: podložene s sadjen in pa od LJ mlekarn, podložene s sadjem

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
13.11.2008 22:06:03   
Soncnica Sandra ***
Jaz se poslavljam, grem panko panko user posted image

NOČKO

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
13.11.2008 22:06:05   
Estrella*

Tako kot ti vsakdan napišeš, da te emšo daje, pa da moraš spat. Si se zasvojila malo. user posted image

maloooooo, ne velikooouser posted image Vsak dan si rečem, danes se pa ne boj javila, ja vrajt nič od tegauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?