|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke
12.11.2008 23:28:39   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Te je pri tebi skoraj kot na plaži  user posted image

ja,ljubim palmeuser posted image Mi že viška hodijo,ni placauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
12.11.2008 23:29:44   
arabela*

Meni je poštar prinesel user posted image

Jutri ga bom čakala,pa ima da prinese.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
12.11.2008 23:36:26   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Te je pri tebi skoraj kot na plaži  user posted image

ja,ljubim palmeuser posted image Mi že viška hodijo,ni placauser posted image

Saj to se jaz tut sprašujem kako ti rata to vse imet na tistih parih kvadratih? user posted image
Bom prišla 1x k tebi, da dobim kakšno idejo, ker jaz še tu v bajti vsak kotiček napolnim in imam še kr ( kao ) premalo placa user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
12.11.2008 23:37:59   
Pandica
Kaj pa je zdaj z našim srečanjem v petek?

A sploh misli katera prit? Ker imate vse neke izgovore koliko vas berem. No, toliko vprašam, da si vem malo splanirat za vnaprej urnik user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
13.11.2008 0:28:08   
trnuljčica
K&M , če te skrbi za user posted image , bi jaz večjega Kekca vzela ven vsaj ta teden. Magari pokliči v pon (5 dan) v vrtec in vprašaj kakšno je stanje...Če se je okužil se bo pokazalo in tako ne sme v vrtec.  Pa dobi zdravila in bo vse OK.Če pa se ni boš vsaj mirna zaradi user posted image .  Kekec bo pozabil, da je moral še nekaj dni ostati doma. Saj tudi prejšnji teden je bil doma bolj za ziher, kot pa zaradi nuje. 

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
13.11.2008 0:33:56   
trnuljčica
Bova pa sami srebrali kavo. Se že sto let nisva videli...user posted image
Orhidejo ne smeš zalivati. Jaz jo ca 1x tedensko stuširam. Pa ko odcveti pri kolenu odrežem in nato čez ca dva meseca cveti znova. Obstajajo sicer posebna gnojila za orhideje, ki jih tudi imam, samo se mi niso obnesla. Mi je ena crknila... Sedaj pa uspevajo super brez gnojil. A ja  pa prejšnjo sem zalivala.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
13.11.2008 0:34:24   
Pandica

user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
13.11.2008 0:39:54   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Bova pa sami srebrali kavo. Se že sto let nisva videli...user posted image
Orhidejo ne smeš zalivati. Jaz jo ca 1x tedensko stuširam. Pa ko odcveti pri kolenu odrežem in nato čez ca dva meseca cveti znova. Obstajajo sicer posebna gnojila za orhideje, ki jih tudi imam, samo se mi niso obnesla. Mi je ena crknila... Sedaj pa uspevajo super brez gnojil. A ja  pa prejšnjo sem zalivala.

Ja, saj vem, da je ne smem zalivati. Samo, ko eni pravijo, da kao mora bit namočena v "kopeli" 24 ur pa pol samo tisto vodo vstran zliješ, eni pa, da samo tisto lubje namošiš in je vredu. In kako to delati, na 7 ali 14 dni? user posted image
Ker trenutno imam eno res full, full lepo doma in si je nebi rada zajuser posted image    user posted image user posted image
Eno pa sem zgleda preveč porezala, so še samo "palčke" ven user posted image , ampak še jo bom pustila, pa bom videla, če še bo kaj iz nje user posted image
Kje pri kolenu misliš to, da porežeš? In to takrat, ko odcveti, vedno? Vidim, da se spoznaš na orhideje user posted image

Zdaj pa si še grem zobe umit in res spat.

Nočko user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
13.11.2008 8:54:39   
Vrtnica79
Dobro jutrouser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
13.11.2008 9:16:06   
koala
Pandica to tvoje vprašanej pa je za AHA efektuser posted image user posted image  Veš kak bi Bor bil vesel, je stručko za orhideje.
Kaj drugega pa ti ne znam svetovat, ker pri meni nobena roža ne preživi. Aja glede božične zvezde pa, če mate kako mico maco doma pazi da je nebo grizla, so za mačke strupene.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
13.11.2008 10:00:44   
Vrtnica79

Ajde povejte če pride katera da nebom zastonj hodila!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
13.11.2008 10:03:45   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Ajde povejte če pride katera da nebom zastonj hodila!

Enako.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1987
13.11.2008 10:04:46   
Vrtnica79

Včeraj pa me je zvečer zmanjkalo z malo vred, ko sem jo uspavala ................

Ja, ja izgovori. Raje povej da si martinovala user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
13.11.2008 10:05:51   
Vrtnica79
O Botrca ti pridešuser posted image  Kako je Jan, je že bil cepljenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1989
13.11.2008 10:07:04   
koala
Midva prideva!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1990
13.11.2008 10:08:48   
Vrtnica79
Kaki čudni dan pa je danes.............. mene to vreme prav ubijauser posted image . Pa še porodniško sem danes zaključila............. eh sem malo zamorjena sama sebi.

Dajte no, pa se prikažite ju3 da kako rečemo in me spravite v boljšo voljouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1991
13.11.2008 10:11:57   
Vrtnica79
Petek ob 11 uri- EP;

Koala
Botrca
Saraya
Pandica
Trnjulčica
Vrtnica

No, pa se še ostale dopišite katera pride

Neposredna povezava do sporočila: 1992
13.11.2008 10:14:39   
Vrtnica79
Spet se pogovarjam sama s sabouser posted image

micena spi, jaz pa kofetkam. Pol pa morem v mesto, pa mi tak ni za it ven ko ni nič sončkauser posted image . Saj mrzlo ni tako, smo bile že ob 8-mih zunaj ko sem peljala Latašo v šolo.

Neposredna povezava do sporočila: 1993
13.11.2008 10:15:12   
botrca
Dobro jutro tudi od mene.

Ravno sem nahranila Jana in končujem s srkanjem user posted image . Včeraj me ni bilo pop. doma, šli smo malega cepit in smo preživeli, nič se skoraj ni jokal user posted image . Je pravi korenjak. Potem smo se malo potepali po mestu oz. šli smo gledat vabila za r.dan in koledarje pa čestitke. Nič posebnega v foto taboru nimajo. Bova šla še v Miklavž v foto pando, kjer so nama delali poroko.
Zvečer okrog 19h nama je pa zaspal in posledično šel tudi bolj pozno spat. Prvič odkar ga imava je ob 22:30 komaj zaspal. Potem mi ni bilo za nič drugega kot tuširanje in spanje.

Niste bilo kaj dosti aktivne snoči, res utrujajo ti nočni turnusi, neuser posted image user posted image user posted image .

Pandica si se naspala? Ti je Zala še kaj ušpičila? Pa ti Saraya? Sta se z vrtnico79 dobile?
K&M kako si se odločila glede vrtca? Ne bi ti znala preveč svetovat, ker še nimam otroka v vrtcu ampak glede na to da je skoraj bil bolan bi ga verjetno spet imela doma, ne vem ni lahka odločitev.

Sem že posodo iz stroja pospravila, perilo perem, kosilo imam na pol kuhano, tak da imam čas malo klepetat z vami.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
13.11.2008 10:17:04   
botrca

Spet se pogovarjam sama s sabouser posted image

Jaz sem tu user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1995
13.11.2008 10:18:04   
botrca

Petek ob 11 uri- EP;

Koala
Botrca
Saraya
Pandica
Trnjulčica
Vrtnica

Kateri petek user posted image user posted image user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 1996
13.11.2008 10:18:37   
arabela*

A sploh misli katera prit? Ker imate vse neke izgovore koliko vas berem. No, toliko vprašam, da si vem malo splanirat za vnaprej urnik user posted image

jaz pridem tam do enajste,ker bo dež,moram pa itak v štacunouser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
13.11.2008 10:19:10   
botrca

O Botrca ti pridešuser posted image  Kako je Jan, je že bil cepljenuser posted image

Ja pridem, če večina pride. Jan je bil včeraj cepljen in je pravi korenjak, skoraj nič se ni jokal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1998
13.11.2008 10:23:48   
botrca
Kaj zdaj pa imam jaz monologe...............o Saraya dobro jutro. Zdaj si se zbudila?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
13.11.2008 10:23:49   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Petek 14.11.2008 ob 11 uri- EP;

Koala
Botrca
Saraya
Pandica
Trnjulčica
Vrtnica

Kateri petek user posted image user posted image user posted image ?

Sem že popravilauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......