|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
12.11.2008 19:43:11   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: zojaB

Dobrodošle vse nove user posted image user posted image user posted image

Junona hvala za tel. številko. Ta številka je verjetno za Dravlje ane?

Jest bi rada mela plišastega medota, na katerem piše baby on board in ima tiste priseske za na steklo v avtu. Ne maram tistih trikotnih nalepk, mi gredo že prav na živce...če bo katera kdaj zasledila v kakšni trgovini naj mi prosim javi.

Ja, ta št. je za Dravlje.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
12.11.2008 19:45:07   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

Živijo se od mene.

April04 in Blancica ful vama hvala za nasvet glede dermatologa. Res nisem videla komu bi se obrnila, ker še nikoli nisem potrebovala dermatologa. Sem potem poklicala kar v obe ordinaciji (Kralj in Bartenjev). Pri Bartenjevu je bila sestra ful prijazna in je rakla, da lahko kar takoj pritečem in da me bodo na hitro pogledali. Pri Kralju pa bi morala čakati tri mesece ali pa enega, če bi sama plačala. Zdravnica mi je nato razložila, da pri nosečnicah, ni kaj dosti za narediti, saj se razne teste na alergije bojijo delati, ker lahko bolj škodilo kot koristilo user posted image  prav tao pa nosečnicam ne predpisujejo krem s kortikosteroidi kot npr. Afroderm, ker bi s tem spet bolj škodili kot koristili user posted image . Mi je pa dala neko zeliščno kremo in me naročila na kontrolo.

V bistvu se mi je kar zdelo, da bo tako, če user posted image  ne smemo niti aspirina jemat. No, saj zaradi srbeža me ne skrbi toliko, bo že. Glavno, da bo user posted image  ok. Dermatologinja je rekla, da nanj te alergije ne bi smele imeti nekega bistvenega vpliva. Upajmo, da je res tako.

Sonček ful si pridna, da si ažurirala vse naše datume pregledov. user posted image  Res si Sonček!!!!

Ali bomo še po naših porodih mele tole stran odprto? Bi se še o naših sončkih pogovarjale.

Pozdravček pa lep in miren večer

Potem se bomo preselile na forum Dojenček---) Starši čvekamo, in tam bomo ustvarile novo temo, npr. Zakladi aprilčic 2009 ali Aprilski lumpiji 2009,... moramo se spomniti kakšnega prisrčnega naslova.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
12.11.2008 19:55:35   
tasa_m
Pozdravljene aprilčice 2009.
Sama sem marčevka 2009 in pri vas iščem Frutolino user posted image . Pozabila je prit na tortico, ko smo se pogovarjale user posted image . Nas je bilo 5 pa smo jo še en čas čakale, pol pa smo se zaklepetale..

Lepo bodite in še lepo user posted image naprej. Mogoče pa se vam še kaj oglasim.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
12.11.2008 20:15:54   
Tabletka dOr
[Potem se bomo preselile na forum Dojenček---) Starši čvekamo, in tam bomo ustvarile novo temo, npr. Zakladi aprilčic 2009 ali Aprilski lumpiji 2009,... moramo se spomniti kakšnega prisrčnega naslova.user posted image user posted image user posted image

quote]

Junona - tole se sliši super! Fino!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
12.11.2008 20:21:23   
simonaa
Pozdravljene!

Joj, kako sem jaz vesela za vsako, ko slišim, da je blo na morfologiji vse v redu, pa za vsako, da srček bije user posted image user posted image user posted image .
A mogoče katera že kaj razmišlja, kateri paket za novorojenčka bi vzela oz. denar? Moje kolegice so se večinoma odločile za denar, ampak meni je pa tak filing dobit paket...user posted image . Otročja, a ne, saj vemuser posted image . Tako da ne vem, kakšna je kvaliteta izdelkov v paketu, če kdo ve, prosim svetujte.
Ugotavljam tudi, da sem postala pravi senzor za vozičke, vsakega premerim od sprednjih do zadnjih koles, da o tem, da skoraj vtaknem glavo noter, da vidim dojenčka, sploh ne govorimuser posted image . Kaj si morjo mislit, tale pa ni čist diht!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
12.11.2008 23:09:37   
krfjolca
Simonaa, meni so pa kake znanke, s katerimi smo se srečevale, najbrž zamerile, ker sem najprej prešnofala voziček od spredaj in zadaj, šele nato sem poškilila še k dojenčku user posted image . Me tuji otroci nikoli niso preveč zanimali, kaj čmo user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
12.11.2008 23:21:00   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: simonaa

Pozdravljene!

Joj, kako sem jaz vesela za vsako, ko slišim, da je blo na morfologiji vse v redu, pa za vsako, da srček bije user posted image user posted image user posted image .
A mogoče katera že kaj razmišlja, kateri paket za novorojenčka bi vzela oz. denar? Moje kolegice so se večinoma odločile za denar, ampak meni je pa tak filing dobit paket...user posted image . Otročja, a ne, saj vemuser posted image . Tako da ne vem, kakšna je kvaliteta izdelkov v paketu, če kdo ve, prosim svetujte.
Ugotavljam tudi, da sem postala pravi senzor za vozičke, vsakega premerim od sprednjih do zadnjih koles, da o tem, da skoraj vtaknem glavo noter, da vidim dojenčka, sploh ne govorimuser posted image . Kaj si morjo mislit, tale pa ni čist diht!

Js sem ista. Se še vedno obrnem nazaj in gledam v vozekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
12.11.2008 23:22:14   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pozdravljene aprilčice 2009.
Sama sem marčevka 2009 in pri vas iščem Frutolino user posted image . Pozabila je prit na tortico, ko smo se pogovarjale user posted image . Nas je bilo 5 pa smo jo še en čas čakale, pol pa smo se zaklepetale..

Lepo bodite in še lepo user posted image naprej. Mogoče pa se vam še kaj oglasim.

Pozdravljena.

Ne vem, kje se skriva naša Frutolinca.user posted image
Lepo, da si se oglasila in še kdaj se nam javi. Lepo user posted image tudi tebi. Pozdravi mi Spps in Jjasno.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
13.11.2008 1:06:57   
sobra
Verjetno že vse spite, eni pa ne mormouser posted image  in mal brskam po netu.
No ena je spraševala dans za nalepke za avto, al medvedke. Neki podobnega sem našla na tej strani:
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/pripomocki-za-varnost-in-zascito/tolo-otrok-v-avtu-medo/952550019287952551

no lahko nočko vsem

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
13.11.2008 8:05:13   
malcekvita
dobro jutro...
moja prijateljica je včeraj rodila. trajalo je dolgo časa, no potem se je pa le odločila za EA. Cel čas je sicer govorila, da bo rodila klasično, jaz pa, da bom prosila za EA. no ja, po včerajšnji izkušnji mi je  toplo priporočila, naj si glede EA nikar ne premislim. user posted image

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
13.11.2008 8:33:06   
zupancdam
Dobro jutro!
malcekvita, čestitke tvoji prijateljici. Jaz bom tudi rodila z EA, saj je bilo prvič preveč hudo, pa nisem jaz za take bolečine, pa še nizek prag imam in vedno vse pobruham kadar me kaj boli. Sm pa zadnjič moji gin. umenila, pa je rekla, da to naredijo če je anestezist fraj in prisoten. Ti šment. Že študiram, da bi šla rodit v Celje, saj lako grem tudi tja. Bomo videli kako bo.
junona, ja mal sem se šla potepat, najprej v Žalec nekaj uredit, nato pa v Celje, ko sem čakala mami in sem šla v eno otroško trgovino, mogoče poznaš, tam ko je bil bivši hardi in je sedaj euro spin. Tam mi je ena prodajalka čist zmešala glavo z enim vozekom, ko mi ga je kazala, pa vse raztavila in pokazala, saj ne rečem je svetovni vse ima v enem kot ta breviju, za 400€ na gotovino. Joj, ne vem kaj naj, saj je še čas.
Kar se tiče paketa ob rojstvu, bom jaz vzela kar denar, sem ga prvič tudi.

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
13.11.2008 8:39:15   
supermiška
Pozdrav punce!
Včerej sem imela kontrola za toxo in rezultati so boljši. Tako, da sem pomirjena da se stanje izboljšuje. Bom pa do konca nosečnosti na antibiotikih. Imam možnost AC samo ne vem ali se bom odločila. Imam mešanja mnenja se težko odločim ali iti ali ne.
Morfologijo imam 27.11.
Ali gre katera poleg morfologije še na samoplačniški 3D/4D?
Pa še če mogoče katera ve kateri zdravnik to dela v novem medicinskem centru Septum v LJ na Šmartinski c.
Pozdravček vsem in dobra volja kljub slabemu vremenu.

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
13.11.2008 8:43:23   
zupancdam
supermiška, Čestitam za boljše razultate, saj bo vse uredu, boš videlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
odgovora na tvoje vprašanje pa jaz nimam, ti bodo punce odgovorile, tiste ki to bolj vejo
drži se!!!!!!

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu supermiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
13.11.2008 9:20:55   
Cveta28
Jutro čvekice!
Nisem pozabila na vas ampak doma smo ostali brez interneta (krivec: Telekom, kdo pa drug), v službi sem imela pa goro sestankov! Vmes sem vas pridno brala in brala in brala....ČVEKE smo!

Najprej ČESTITKE za vse nove user posted image in vaše user posted image ! Sem malo čekirala po drugih forumih in nam ne sežejo niti do kolen. Daleč največ nas pričakuje aprilske user posted image !!! user posted image ME!

Lepo, da s pregledi tako super nadaljujemo ter da se naši user posted image tako lepo razvijajo in nam nagajajo...sama sicer sodim med tiste, ki svojega kodrčka še nisem začutila. Imam feeling, da mi nagaja...po očku je user posted image Pa saj bo še čas za prve brcike, a ne.

Sonček85 tebi gre extra zahvala, da tako super skrbiš za naše seznamčke, pa nas pridno opominjaš na vse  pomembne datumčke ter se tako angažiraš okoli nas (slikice pa tko naprej). Res fino, da imamo eno tako aprilčico, ki nas predena od spredaj in zadaj user posted image

Bolniška...jaz pa se moram kar pohvaliti, ker se počutim odlično in mi niti na pamet ne pride, da bi ostala doma. Res je, da cel dan presedim pred računalnikom (včasih bolijo očke, pa križ) ampak še vedno raje to kot pa da bi ostala doma. Tako vsaj nimam časa zapravljati dinarčkov za vse neumnosti, ki bi jih kupla za kodrčka user posted image

Nasveti, takšni in drugačni...ful mi je fino, ker rade delite mnenja, nasvete, predloge kam se splača kaj pogledat, pa kje imajo kakšne stravi ceneje kot drugje in kaj vse lahko naredimo same (če imamo vsaj malo ustavrjalne žilice). Tako vsaj vemo, da ne obstaja samo Babycenter ali pa Buši. FUL HVALA vsem puncam, ki nas zalagate z linki, telefonskimi itd.!!!!

supermiška jaz sem hotela iti v septum na 3D/4D UZ pa me je sedaj moj "prepričal", da je škoda dinarčkov in da na si privoščiva kaj drugega. Jaz tečka pa njemu nazaj, da potem pa tudi za spol otroka ne bova vprašalauser posted image sedaj pa že tuhta kako bi prepričal G, da mu prišepne na uho kaj bo naš koderček...ovca ali oven user posted image Jaz bi na tvojem mestu kar poklicala in vprašala za ime dr.

KG+telovadba...slabe 3kg od začetka nosečnosti na **** kg podlage od prejšnjega zimskega spanja...sedaj pa se pridno pazim pri papici in pupici ter pridno hodim na telovadbo (2x na teden) + vsakodnevni dolgi sprehodi (vsaj 1h). Ob slabih in zelo hladnih zimskih dnevih pa bom zavila še na fitnes na kolo.
Aja, a je bila morda katera od vas LJ aprilčic včeraj na telovadbi za nosečke v Mojem Fitu v Črnučah? Naj se javi, drugače pa bomo rekrutirali novo aprilčico, da podremo magično 100!

meeting 2009...jaz se tudi bolj nagibam, da se ne bi vozila ven iz LJ...sem pa bolj za popoldanske ali večerne variante med tednom, ker nameravam delati do konca. Za kraj pa predlagam restavracijo Casa Nostra v Areni Vodafone. Tako, da lahko s seboj pripeljete tudi svoje malčke.

EA+porod...jaz po pravici povdano še sploh nisem razmišljala o tem. Moje kolegice so v večini rodile vse naravno in verjetno bom tudi jaz. Bolj me skrbi osebje, ki je prisotno pri porodu. Sem nekaj našla na forumih in se nagibam k temu, da bi se probala zmenit katero babico/babičarja bi imela poleg. Rada bi imela nekoga, ki ti sproti razlaga kaj se dogaja, ne pa samo ...pritisni, dihaj....

Verjetno je še milijon zadevic, ki bi jih rada komentirala ampak nimam časa.
Bodite v cvetju!

Neposredna povezava do sporočila: 4414
13.11.2008 9:20:58   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

Živijo se od mene.

Sonček ful si pridna, da si ažurirala vse naše datume pregledov. user posted image  Res si Sonček!!!!

Ali bomo še po naših porodih mele tole stran odprto? Bi se še o naših sončkih pogovarjale.

Pozdravček pa lep in miren večer

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja stran bo še odprta samo potem bo po moje sončki,navihančki,metuljčki,vrageci,lumpiji,zakladki aprilčic 2009
simonaa:
jaz bom verjetno vzela denar ,saj bolj prav pride in kupim sama ,ker bom večino stvari tako že dobila ,kar je notri.
supermiška:odlično za super rezultate .jaz bom verjetno šla na 4D ,samo v Ptuj verjetno ,bom še videla.Za Lj konec pa ne vem.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
13.11.2008 9:24:26   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Sonček85 tebi gre extra zahvala, da tako super skrbiš za naše seznamčke, pa nas pridno opominjaš na vse  pomembne datumčke ter se tako angažiraš okoli nas (slikice pa tko naprej). Res fino, da imamo eno tako aprilčico, ki nas predena od spredaj in zadaj user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj sedaj mi bo pa nerodno.Ja imam čas ko sem pa domauser posted image user posted image user posted image

Aja danes mi je dala moja os.zdravnica za nos kapljice oz.razpršilo STERIMAR in to kar tako ,ker ga je imela na zalogi.Kako je prijazna ,še obstajajo dobri ljudje.user posted image user posted image user posted image Je pa fiziološka raztopina na osnovi morske soli

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 13.11.2008 9:25:46 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
13.11.2008 9:25:15   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
simonaa:
jaz bom verjetno vzela denar ,saj bolj prav pride in kupim sama ,ker bom večino stvari tako že dobila ,kar je notri.

Midva tudi dinarčke, ker bova ful stvari dobila od njegove sestre, mojih sestričen in kolegic.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
13.11.2008 9:28:22   
sonček85
SREČANJE NOSEČK APRIL 2009 -po novem letu
user posted image

IME                MESTO           LOKACIJA     

Sonček85       Celje              TROJANE               
*Junona*       Celje              TROJANE        
malcekvita      LJ                       ?           
april09            LJ                  LJUBLJANA      
angelito          LJ                       ?              
olea                LJ                       ?                 
rea27             LJ                  JURMAN        
pat 74            LJ                       ?             
şobra            SLO                     ?               
Cveta28         LJ                       ?                 
Artičoka         KR/LJ                  ?                  
nmag              LJ                      ?              
BrinaBa           LJ                      ?                
mišk                CE                     ?                 
zupancdam     CE                     ?                
ZojaB           CE/LJ               TROJANE                 
anca                LJ                      ?               
NenaLena       LJ                      ?                
Tabletka dOR  LJ                  LJUBLJANA       
uka 7              LJ                      ?                 
*nana*           CE                     ? 
cveta 82          LJ                 Casa Nostra(arena Vodafone)             

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
13.11.2008 9:31:24   
Cveta28
Bo takole bolj prav user posted image

SREČANJE NOSEČK APRIL 2009 -po novem letu
user posted image

IME                MESTO           LOKACIJA     

Sonček85       Celje              TROJANE               
*Junona*       Celje              TROJANE        
malcekvita      LJ                       ?           
april09            LJ                  LJUBLJANA      
angelito          LJ                       ?              
olea                LJ                       ?                 
rea27             LJ                  JURMAN        
pat 74            LJ                       ?             
şobra            SLO                     ?               
Cveta28         LJ                 Casa Nostra(arena Vodafone)                 
Artičoka         KR/LJ                  ?                  
nmag              LJ                      ?              
BrinaBa           LJ                      ?                
mišk                CE                     ?                 
zupancdam     CE                     ?                
ZojaB           CE/LJ               TROJANE                 
anca                LJ                      ?               
NenaLena       LJ                      ?                
Tabletka dOR  LJ                  LJUBLJANA       
uka 7              LJ                      ?                 
*nana*           CE                     ?            

user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
13.11.2008 9:37:08   
frutolina
Dobro jutro!

user posted image

Sonček85, kaj mogoče že veš koliko stane 3D/4D na Ptuju in pri katerem je bila tvoja kolegica ( menda sta 2 user posted image  Lukman in Rosić)? Pa kdaj se je potrebno naročit?

Čestitke vsem za lepo opravljene morfologije! Joj, kje je še moja user posted image

20.4 je moj rok za rodit... pa še eno tri al štiri so zraven...a veste punce kdo se je na ta dan rodil???
Za pomoč: http://sl.wikipedia.org/wiki/Adolf_Hitler user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
13.11.2008 9:49:22   
sonček85
joj cveta :hvala ,se vidi da sem cela boga k je zunaj tako vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
frutolina:ne nisem še ker se nisem nč menla z njo ,saj je še čas ,dela se pa lahko  od 18tedna dalje.Sam najbolje je it ko je bebi malo večji da se vse lepo vidi okoli 28tedna.No jo bom vprašaala še ta teden ,najkasneje do ponedeljka ti sporočim,a velja.?

lahko si pa pogledate tukaj
http://www.septum.si/static/uploaded/files/publication/3d%20letak%20brez.pdf  ali
http://www.septum.si/si/3d/4d_uz_za_bodoce_mamice/

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
13.11.2008 9:50:40   
urnebes
Pozdravljene souser posted image !

Jaz bom vzela kar e-paketek....da si ga sama izberem, ker se tudi meni fino zdi da dobiš "darilce" in ne denarja...Ja to je ziher ostalo še od otroštva ali kajuser posted image user posted image

Kava zakaj je ne bi smele piti? Saj vem da ni zdrava, ampak eno ali dve na dan je čist kul...razen če nimaš prav prepovedano od dr. Meni je rekla da lahko vse jem in pijem važno da ne pretiravam. Sama si tudi kak kozarček vina ali piva privoščim. Saj bejbi se mora malo navadit na vse a neuser posted image ?

glede toxe - supermiška še dobro da je stanje izboljšano. Jaz še zdaj se ne morem upreti kaki fetki pršuta. Če je do sedaj nisem dobila, je verjetno tudi sedaj ne bom. Zgleda da mestni otroci tega ne prebolijo, ker pač vse kupujemo v trgovinah in zapakirano.

morfologija meni so rekli da se dela med 20 - 22 tedni. Jaz jo bom naredila v 21 tednu! In upajmo da bo šlo vse kot po maslu!

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
13.11.2008 10:22:32   
rea27
morfologija meni so rekli da se dela med 20 - 22 tedni. Jaz jo bom naredila v 21 tednu! In upajmo da bo šlo vse kot po maslu!

urnebes..tudi jaz jo bom delala v 21 tednu ali celo v 22..
kar se pa kave tiče - jo imam prepovedano, ker sem imela prejšnjo nosečnost čisto ozke žile..
kava pa žile oža in je nažalost zdaj ne smem :(

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
13.11.2008 10:28:19   
supermiška
Sem se pozanimala:
Dr.Jordan, dr.Recer-Kuhelj in dr. Kežar

Ali katera katerega od dr. pozna?

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
13.11.2008 10:33:42   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: supermiška
Sem se pozanimala:
Dr.Jordan, dr.Recer-Kuhelj in dr. Kežar
Ali katera katerega od dr. pozna?

Zelo dobro poznam dr. Jasno Recer Kuhelj. Je bila moja G na Aškerčevi, ko sem bila še študentka. Jo moram pohvalit. Res, da nikoli nisem imela kakšnih večjih problemov vendar se spomnim, da mi je naredila prvi preventivni UZ maternice, da se je prepričala, da nimam nobenih problemov.
Sedaj ko pa vem, da bi mi lahko ona delala UZ bi se pa kar prijavila.

Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?