Cveta28
|
Jutro čvekice! Nisem pozabila na vas ampak doma smo ostali brez interneta (krivec: Telekom, kdo pa drug), v službi sem imela pa goro sestankov! Vmes sem vas pridno brala in brala in brala....ČVEKE smo! Najprej ČESTITKE za vse nove in vaše ! Sem malo čekirala po drugih forumih in nam ne sežejo niti do kolen. Daleč največ nas pričakuje aprilske !!! ME! Lepo, da s pregledi tako super nadaljujemo ter da se naši tako lepo razvijajo in nam nagajajo...sama sicer sodim med tiste, ki svojega kodrčka še nisem začutila. Imam feeling, da mi nagaja...po očku je Pa saj bo še čas za prve brcike, a ne. Sonček85 tebi gre extra zahvala, da tako super skrbiš za naše seznamčke, pa nas pridno opominjaš na vse pomembne datumčke ter se tako angažiraš okoli nas (slikice pa tko naprej). Res fino, da imamo eno tako aprilčico, ki nas predena od spredaj in zadaj Bolniška...jaz pa se moram kar pohvaliti, ker se počutim odlično in mi niti na pamet ne pride, da bi ostala doma. Res je, da cel dan presedim pred računalnikom (včasih bolijo očke, pa križ) ampak še vedno raje to kot pa da bi ostala doma. Tako vsaj nimam časa zapravljati dinarčkov za vse neumnosti, ki bi jih kupla za kodrčka Nasveti, takšni in drugačni...ful mi je fino, ker rade delite mnenja, nasvete, predloge kam se splača kaj pogledat, pa kje imajo kakšne stravi ceneje kot drugje in kaj vse lahko naredimo same (če imamo vsaj malo ustavrjalne žilice). Tako vsaj vemo, da ne obstaja samo Babycenter ali pa Buši. FUL HVALA vsem puncam, ki nas zalagate z linki, telefonskimi itd.!!!! supermiška jaz sem hotela iti v septum na 3D/4D UZ pa me je sedaj moj "prepričal", da je škoda dinarčkov in da na si privoščiva kaj drugega. Jaz tečka pa njemu nazaj, da potem pa tudi za spol otroka ne bova vprašala sedaj pa že tuhta kako bi prepričal G, da mu prišepne na uho kaj bo naš koderček...ovca ali oven Jaz bi na tvojem mestu kar poklicala in vprašala za ime dr. KG+telovadba...slabe 3kg od začetka nosečnosti na **** kg podlage od prejšnjega zimskega spanja...sedaj pa se pridno pazim pri papici in pupici ter pridno hodim na telovadbo (2x na teden) + vsakodnevni dolgi sprehodi (vsaj 1h). Ob slabih in zelo hladnih zimskih dnevih pa bom zavila še na fitnes na kolo. Aja, a je bila morda katera od vas LJ aprilčic včeraj na telovadbi za nosečke v Mojem Fitu v Črnučah? Naj se javi, drugače pa bomo rekrutirali novo aprilčico, da podremo magično 100! meeting 2009...jaz se tudi bolj nagibam, da se ne bi vozila ven iz LJ...sem pa bolj za popoldanske ali večerne variante med tednom, ker nameravam delati do konca. Za kraj pa predlagam restavracijo Casa Nostra v Areni Vodafone. Tako, da lahko s seboj pripeljete tudi svoje malčke. EA+porod...jaz po pravici povdano še sploh nisem razmišljala o tem. Moje kolegice so v večini rodile vse naravno in verjetno bom tudi jaz. Bolj me skrbi osebje, ki je prisotno pri porodu. Sem nekaj našla na forumih in se nagibam k temu, da bi se probala zmenit katero babico/babičarja bi imela poleg. Rada bi imela nekoga, ki ti sproti razlaga kaj se dogaja, ne pa samo ...pritisni, dihaj.... Verjetno je še milijon zadevic, ki bi jih rada komentirala ampak nimam časa. Bodite v cvetju!
|