|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
12.11.2008 21:26:42   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina

Ohoj,

na hitrco sporocim, da imamo user posted image user posted image . Srcka bijeta. Bomo oba obdrzali, pac bomo lezali in se mirkali. Sem v soku, tko da nevem vec kaj napisat.

user posted image user posted image user posted image Ležat, mirkat, nč v šoku bit!! This is a gift!!! Marsikatera, ki si želi, ne bo NIKOLI prišla do takega rezultata!! Žalostno, ampak resnično. Iskrene čestitke, iz vsega mojega velikega srčka!!user posted image user posted image user posted image

Mislm, Lučka, si prow nesramna, k nas vlečeš s tem čakanjem na lulanje!!!user posted image Itak vemo, d te čaka 5. mesto na seznamu srečk!!user posted image user posted image

Ej Noki, ti si res zakon s tem seznamom...pa še posebno hvala, kr sm mlajša za 10 let!! Pašeeeee!!user posted image Pa mam test 24.

Lara, ma veš d sm tut js danes mislna na to punco, našo Oktavijo!! Upam, da je z njo vse ok, in da ima ob sebi človeka, ki jo spoštuje, podpira in jo ima rad!!user posted image
In ne mi niti omenjat več nasedlih kitov, ker to je grozno! D pa še sama sebe primerjaš z njimi, je pa prav katastrofa!!user posted image Kolkor si u muvingu, ti še tazadnja ne bo zrasla....user posted image Vidš Laro, sami joški in en mičken buši....(sej ne zameriš, ane?)user posted image

Želvi, Netka je itak hudo zaposlena brezposelna oseba. Tko d, loh  me najdeš, loh pa d me ni!user posted image user posted image user posted image Grejem veselo, ampak....pustmo stat znake, smo rekli!user posted image

Šukiiiii????? Menda nisi tut ti ušla nam u rim??user posted image

Gigi, te objemčkam močno!

Ojej, Pija, nism vedla, d se dobi klomifen tut v tubi, za namazat....user posted image user posted image user posted image

Ma MLINČKOTA!!!! Ma kaj prow do solz sta me spravila, al kaj!! Marička, kako vama privoščim!!! Marička, kako bi vaju zej objela!!! Pivo rabm! Na zdravje!! Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil netka34 -- 12.11.2008 21:28:50 >

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
12.11.2008 21:33:40   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Dober večeruser posted image
Čestitke vsem novimuser posted image , za vse , ki ste v postopku in ki se še borite za male štručkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem prišla pred eno uro iz LJ in vam sporočam, da so hormončki OKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jutri še pokličem za spermiogram in Androloga in nazaj k njej na posvet, tiste, ki ste rekle, da ni šans da pridem na vrsto do Decembra ste imele pravuser posted image , malo se bo to vse skupaj zavleklo, ampak kaj čmo, važno da gre proti koncu, kaj ne?user posted image
Me pa zanima, za naročanje spermiograma, a je čakalna doba dolgauser posted image ...ker me je Pinterjeva naročila 6.1 in nevem kdaj me bojo naročili, ker takrat morajo izvidi biti že pri njej, a se da to po telefonu zmenit?
Hvala!
P.s: rekla pa mi je, da bom imela IVF-kratek,upam da sem prav razumela, kaj naj to pomeniuser posted image

ojla BEBIII, najprej čestitke za dobre hormončke, to je že veliko za dober postopek! škoda, da nisi danes zatežila za datum tako spermiograma, kot androloga, predlagam ti, da pokličeš in če ne dobiš decembrskega datuma, rečeš, da MORAŠ čimprej opravit (zaradi datuma pri pintarjevi), magari samoplačniško. naju so tako vzeli en mesec prej! vprašaj še za to, kdaj so rezultati spermiograma, ker jih mora imeti androlog, da pogleda stanje. torej najprej spermiogram, nato androlog, nato pintarjeva. za IVF kratek pa ti bo katera druga povedala.

ti kar optimistično! lahko si že spomladi nosečka!!!!

nokes

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
12.11.2008 21:34:37   
Tina1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Evo draga mlinčka samo za vaju!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image
Mali fižolček v trebuhu se greje,
Mamico heca preko vse meje.
V tretje gre rado pravi star rek,
Končno prilezla sta preko preprek.
Kaj vaju čaka, nobeden ne ve,
Vse bo uredu fant, al dekle.
Če pa na toplem slučajno sta dva,
Skakali bomo do neba.
ČESTITKE OBEMA! PRIDNO SE GREJTE user posted image

Čudeži se dogajajo, ČESTITAM!!!!!!!!!!!1

Pismu, sem mogla kr parkrat prebret, k nisem vedla al berem, al si domišljam.
Super!!!!!!!!!!!!

Drgač pa punce hvala za nasvete, pesmico za stopko. Še malo, pa pade tazadna.user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
12.11.2008 21:36:26   
pika.po
mismis in noki HVALA , sem pomirjena.
Mi ni blo nič jasno, ko me je kar naenkrat začelo kuhat!

Grem jest zdej lepo nazaj v horizontalo! Bit pridna in tud otroke prepričat da morjo pridni bit!user posted image

Nočko pupe!

Tina pa mirno roko za stopko!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
12.11.2008 21:42:39   
Goldy
Hvala za navijanje - javim popoldan, ker imam G šele ob dveh. Se že veselim, da spet vidim našo pikico, no zdej bo že malo večja pika.user posted image
Moj kar sprašuje, če bomo že videli, a je user posted image , ali user posted image . Saj mene tudi firbec, samo bomo še malo počakali.user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
12.11.2008 21:43:35   
Tina1
pika.po hvala. Ti pa le počivaj, držim pesti, da je tale tvoja vročinica dober znakuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
12.11.2008 21:46:55   
pinjolca
Ata Mlinček še tebi čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image   in pazi na ženo! Po čokolado hodit, pospravljat, kuhat, kumarice z nutelo mazat, eko zelenjavo vzgajat, masirat (ne premočno), vojaka v hlačah držat (beri zgolj v zgornjih ženinih nadstropjih user posted image ), prenašat muhe (zdej bi to, pa ne bi to, zakaj si to naredil, prestavi tja...). ipd.

Do večera sem čakala pa zato, ker sem bla na terenu in dvema bejbama, k sta u žlahti s foliklom, osebno predajala novičko. In vsaka posebi se je kr neki hotla pogovarjat pa pogovarjat pa obe zakajene, jaz pa tam zuni zmrzujem, brez čika, lačna...

Jao jao! Tri leta in pol nazaj sem od zgodnje do visoke nosečnosti vdihovala sveže izpuhan "zrak" iz Mlinčkinih pljuč-takrat se je še kadilo v lokalih, a ne draga Mlinčka, delala družbo ob pivu, kuhanem vinu, ponočevala, se pogovarjala svinjarije user posted image user posted image user posted image   Pej bek tajm!
Vidiš Mlinček, tako te bo peglala dooooolgih 8,5 mesecev.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
12.11.2008 21:47:16   
nokes
user posted image          user posted image     user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Četrtek, 13.11.
Blanč - pregled

Petek, 14.11
Kajatina- začetek postopka
želvica99 - ET
Tina1 - punkcija

Sobota, 15.11
DaisyE - ET
sapi - UZ

Ponedeljek, 17.11
Se* - UZ

Sreda, 19.11
Bumo - UZ
Shadow - UZ
Bambi75 - UZ

Četrtek, 20.11
 11122379b - UZ
user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V NOVEMBRU  

Četrtek, 13.11.
Goldy - pregled
jazzz27 - pregled
mojsonček - pregled

Petek, 14.11
abra - UZ

Ponedeljek, 17.11.
LaraLight - pregled

Torek, 18.11.
LaraLight - NS
anci banci - UZ

Torek, 25.11.

sonček85 - pregled
mandreja - NS

Sreda, 26.11
Shuka - pregled

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled 

Petek, 28.11.
kicsi - UZ
hedvika - pregled 
 user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU  

Ponedeljek, 01.12.
mojsonček - NS
mlinčka - UZ

Torek, 02.12.
kicsi - NS

Sreda, 03.12.
Ledenka - pregled

Sreda, 10.12
Zvezdica - pregled

user posted image user posted image user posted image

OBJEMČKI
          user posted image   Miška73, mami26, womanpolice, zivalica, Zofka7, n74, daisy23 user posted image

user posted image  user posted image anna1user posted image user posted image

user posted image user posted image bozzauser posted image user posted image

user posted image user posted image  gigi user posted image user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

Lučka25 greje user posted image user posted image test 13.11.2008
mateja_goljev grejeuser posted image user posted image test 15.11.2008
Darja* greje user posted image user posted image
test 17.11.2008
Netka34 greje user posted image user posted image test 24.11.2008
obayifo greje  user posted image   ali  user posted image user posted image test 26.11.2008
pika.po greje user posted image user posted image test 27.11.2008

user posted image    user posted image   user posted image user posted image   user posted image user posted image

user posted image  KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• DaisyE (dr. Reš, 23.10. snif snaf Superfact)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)  
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, november)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)  
  • Jill (1. ICSI, MB)
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, 29.10. Dipherline)  
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vanja44 (PO, dr. Reš)  
  • Serendipity (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)
  • Citrončica (4. IVF)
  • Bumo (1. IVF, MB, Dipherline + Gonal)
  • Shadow (2. IVF, MB)
  • 11122379b (1. IVF, LJ)
  • vijolica30 (3.IVF, Dr. Bokal, GK LJ)
  • UPČI (1. IVF)
  • anja31 (2. IVF, GK LJ)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image    

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy* (3. IVF, dr. Reš, zmrznjenčki)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 15.1.2009, kratek postopek+femoden)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, januarja v nov boj)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ, dr.Drobnič)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ, dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon) 
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič, zamrznjenčki)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 6.1.09 pregled)
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • N74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler) 
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)

sayuri 
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image Amelia user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image  user posted image , Konina user posted image  user posted image , Hope2 user posted image

dakec user posted image  user posted image Zvezdica user posted image  user posted image , Pinki36 user posted image user posted image , Abra user posted image  user posted image , Sonček33 user posted image  user posted image , Julija30 user posted image , Orto2 user posted image , Hedviga user posted image user posted image   user posted image , Shuka user posted image , Linda25 user posted image , Nokes user posted image user posted image  user posted image , Rožica29 user posted image , Jadrnica user posted image  user posted image , Sonček85 user posted image , Dobrovoljčica user posted image , Ledenka user posted image  user posted image , LaraLight user posted image , Stijan user posted image , mojsonček user posted image , martin6 user posted image , Mandreja user posted image , Kicsi user posted image , Goldy user posted image , Sabsa user posted image , Jazzz27 user posted image

Špelka12 user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image NOVE NOSEČKE NOVEMBER user posted image

user posted image      Lana08 (LJ)  

user posted image       Kalina (PO)

user posted image      anci banci (PO)

user posted image    Mlinčkovi (LJ)

nokes

(odgovor članu Goldy)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3033
    12.11.2008 21:51:18   
    Rakica_80
    Nokes, hvala za nasvetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    Že jutri zjutraj bom poklicala pa vam javimuser posted image - Upam samo, da bo vse pravočasnouser posted image
    Joooj kako je lepo slišat, da bom lahko že spomladi user posted image , tako mi je rekla tudi danes Dr. Pinterjevauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika.po)
    Neposredna povezava do sporočila: 3034
    12.11.2008 21:54:48   
    nokes
    torej tina, mirno roko, pa pogumno z zadnjo špikco!user posted image

jutri navijam user posted image  za blanč, ma kaki sam en folikel? zakaj? hočmo vsaj 5!

pa za nosečkice, važičke, ki bodo vidle srčke! poročajte, jazzz, mojsonček in goldy!user posted image

pa seveda že danes mislim na to, kako lepo se bo začel jutrišnji dan, ko bo lučka nalulala!user posted image

jst šibam tud v mižulke, papa pikice, se tipkamo jutri!

nokes

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 3035
    12.11.2008 21:55:03   
    Rakica_80
    Bi vas prosila, če mi lahko katera pove kaj pomeni KRATEK POSTOPEK!
    Hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3036
    12.11.2008 22:05:26   
    miska73
    Mlinčkota, mojo prvo evforijo sta že po telefonu dožvela...
    Ja, podganca ni mogla potrpet in prebrat v miru dogajanja tam od strani 114 naprej...
    Ampak je morala po telefonu zvedit vse podrobnosti.
    Potrpljenje pač ni moja vrlina.

Pa ka si ti ja nor.
    Evo, polepšala sta mi dan, teden...
    Učke so še kr orosene...

Mlinčka, nč bat, saj maš zdej 8 mescov cajta, boš že počas na telesu vidla in čutla, da si noseča.
    Ti pa verjamem, da ti ni nič jasno.

Mlinček, svaka čast. Zdej pa le glej, da ne bo Mlinčka kej težkega dvigvala. Pa gospodinjska dela ji tudi znajo škodvat...

Pa saj vaju človk še kregat ne more, da sta bla tele dni tiho.
    Ko je blo pa zdle tako sladko presenečenje...
    Pa kako zvito sta najavila novico...

Ja, lahko meni, ko sem šla vse skupaj brat po tem, ko sem že vedla, kaj dogaja...

Neposredna povezava do sporočila: 3037
    12.11.2008 22:07:31   
    Tina1
    Stopka padla, roka je bla mirna, bolelo ničuser posted image user posted image user posted image .
    Je bla pa ravno prav ohlajenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 3038
    12.11.2008 22:10:31   
    miska73
    Se oproščam ostalim, ker vas nisem nič pokomentirala.
    Tale Mlinčkota novica je tako prekrila vse ostale...

JEEEEEEE ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No upam, da obadva prideta v petek na srečanje.
    Mlinček se je že izkazal, da čist lepo paše v žensko družbo.

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 3039
    12.11.2008 22:13:12   
    mlinček
    IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Mlinčkota, mojo prvo evforijo sta že po telefonu dožvela...
    Ja, podganca ni mogla potrpet in prebrat v miru dogajanja tam od strani 114 naprej...
    Ampak je morala po telefonu zvedit vse podrobnosti.
    Potrpljenje pač ni moja vrlina.

Pa ka si ti ja nor.
    Evo, polepšala sta mi dan, teden...
    Učke so še kr orosene...

Mlinčka, nč bat, saj maš zdej 8 mescov cajta, boš že počas na telesu vidla in čutla, da si noseča.
    Ti pa verjamem, da ti ni nič jasno.

Mlinček, svaka čast. Zdej pa le glej, da ne bo Mlinčka kej težkega dvigvala. Pa gospodinjska dela ji tudi znajo škodvat...

Pa saj vaju človk še kregat ne more, da sta bla tele dni tiho.
    Ko je blo pa zdle tako sladko presenečenje...
    Pa kako zvito sta najavila novico...

Ja, lahko meni, ko sem šla vse skupaj brat po tem, ko sem že vedla, kaj dogaja...

Hvala podganca, hvala za čestitke in lepe misli, ampak zdej bom pa očitno mogu pomočnico najet. Ma ne - ni panike sam da je PLJUS!!!

Pupki, pupkici, mali moji,
    očka vaju čaka in z mamico
    se veselita srečnega dne.
    Ta srečni dan prišel je že,
    pupike domov odpeljala sva,
    presrečna z mamico oba.

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 3040
    12.11.2008 22:13:48   
    mlinčka
    IZVIRNO SPOROČILO: pinjolca

Do večera sem čakala pa zato, ker sem bla na terenu in dvema bejbama, k sta u žlahti s foliklom, osebno predajala novičko. In vsaka posebi se je kr neki hotla pogovarjat pa pogovarjat pa obe zakajene, jaz pa tam zuni zmrzujem, brez čika, lačna...

Jao jao! Tri leta in pol nazaj sem od zgodnje do visoke nosečnosti vdihovala sveže izpuhan "zrak" iz Mlinčkinih pljuč-takrat se je še kadilo v lokalih, a ne draga Mlinčka, delala družbo ob pivu, kuhanem vinu, ponočevala, se pogovarjala svinjarije user posted image user posted image user posted image   Pej bek tajm!

Ja...to je pa čist res...nimam kej dodat...razen mogoče...dej zanos hitr user posted image !!!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu pinjolca)
    Neposredna povezava do sporočila: 3041
    12.11.2008 22:13:59   
    miska73
    Tina svaka čast za stopko.

Lučkec  5:30 in +

Kje jme že navijaški seznam za jutri...
    Navijam tudi jaz.

Blanč - dobro opravi na pregledu
    Lučka25 - pridno nalulaj +

Drage , naj bo bodo jutri vsi otroci nasmejani in naj vsi  bijejo z vso močjo.

Goldy - pregled
    jazzz27 - pregled
    mojsonček - pregled

(odgovor članu Tina1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3042
    12.11.2008 22:16:03   
    mlinček
    IZVIRNO SPOROČILO: pinjolca

Ata Mlinček še tebi čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image   in pazi na ženo! Po čokolado hodit, pospravljat, kuhat, kumarice z nutelo mazat, eko zelenjavo vzgajat, masirat (ne premočno), vojaka v hlačah držat (beri zgolj v zgornjih ženinih nadstropjih user posted image ), prenašat muhe (zdej bi to, pa ne bi to, zakaj si to naredil, prestavi tja...). ipd.

Vidiš Mlinček, tako te bo peglala dooooolgih 8,5 mesecev.

pin pin pin jolly - pinjolca draga, hvala za lepe besede in čestitke. Če pa bo samo to kar si napisala, pa ni panike, bom tud kumarce z marmelado pa zenfom mazu, če bo treba user posted image user posted image user posted image

presrečna z mamico oba.

(odgovor članu pinjolca)
    Neposredna povezava do sporočila: 3043
    12.11.2008 22:17:51   
    mlinčka
    Blanči, kake pa ti to strelaš user posted image ?! En sam folikel?! Ju viš! Cel grozd jih bo, da se razumemo! Nema ovde trte mrte!

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 3044
    12.11.2008 22:18:43   
    mlinček

Se oproščam ostalim, ker vas nisem nič pokomentirala.
    Tale Mlinčkota novica je tako prekrila vse ostale...

JEEEEEEE ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No upam, da obadva prideta v petek na srečanje.
    Mlinček se je že izkazal, da čist lepo paše v žensko družbo.

I'll be there.

Samo ne vem še kdaj, ampak pridem vas pa pogledat pa kako rečt in enga hajnija častit.

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

presrečna z mamico oba.

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 3045
    12.11.2008 22:19:27   
    miska73
    Mlinček  ma pa tikerčka user posted image user posted image user posted image user posted image
    Pa še en post mu fali do dveh zvezdic.
    Prava čveka si, da veš.

(odgovor članu mlinček)
    Neposredna povezava do sporočila: 3046
    12.11.2008 22:20:39   
    mlinček

Tina svaka čast za stopko.

Lučkec  5:30 in +

Kje jme že navijaški seznam za jutri...
    Navijam tudi jaz.

Blanč - dobro opravi na pregledu
    Lučka25 - pridno nalulaj +

Drage , naj bo bodo jutri vsi otroci nasmejani in naj vsi  bijejo z vso močjo.

Goldy - pregled
    jazzz27 - pregled
    mojsonček - pregled

NAVIJAM NAVIJAM NAVIJAM

presrečna z mamico oba.

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 3047
    12.11.2008 22:22:29   
    mlinček

Mlinček  ma pa tikerčka user posted image user posted image user posted image user posted image
    Pa še en post mu fali do dveh zvezdic.
    Prava čveka si, da veš.

sta že dve - ti k jih maš štiri (zvezdice)

tikerček pa mora bit - vsaj tako pravjo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

presrečna z mamico oba.

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 3048
    12.11.2008 22:26:59   
    mlinčka
    Upam, da uspem mlinkota odtrgat od kompjuterja, da gre družinica počas skupaj spat user posted image .
    Lepe sanje vsem skupaj! Hvala, da ste z nama v teh srečnih trenutkih user posted image !

Nočkaaaa in cmokaaa vsem!

(odgovor članu mlinček)
    Neposredna povezava do sporočila: 3049
    12.11.2008 22:29:01   
    Zvezdica
    IZVIRNO SPOROČILO: mlinček

fala za čestitke, ampak še vedno mislim da sanjava prelepe sanje, ampak če doktor reče pol pa že drži (krvni test). Zdej bova rabla ene par dni da dojameva in da lahko začneva tudi uživati to srečo, ki sva jo zakuhala. Dejzi, hvala za pesmico, jo bom shranil, da me bo vedno spomnila na en tisti deževni dan (kot pravi Noki - tih deževen dan),
    ko bi kričal pa ne moreš,
    ko bi skakal pa ne moreš,
    ko bi jokal pa več ne znaš,
    ker nasmeh na obrazu imaš.

Ja no pa še nekaj za mojo mlinčko 
    user posted image user posted image  PS: zdej grem pa eno pivo odpret, da malo zalijem to srečo user posted image  

bemti, kako presenečenje. Pa vi2 sta zmagala.

Obema čestitke in lepo nosečnost (moj se pridružuje lepim željam in upa, da bo šlo pri vas brez tečnobe )user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mlinček)
    Neposredna povezava do sporočila: 3050
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kakšen očka bo?
    Nekateri bodoči očetje so skeptiki, drugi sanjači, tretji vsevedi … Preberite članek (obvezno v dvoje!) in se nasmejte o...
    Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Jaslice ali varuška
    пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?