Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 12.11.2008 20:36:03
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Manjkali sta kokica32(katera se je opravičila) in Frutolina. Ne vem, če je pozabila ali kaj . Saj me je kar sram samo ...sem danes tuhtala in tuhtala in potem sem ob 15:58 še gledla na uro in potem se odločla da ne bom šla sem mislila da ste itak same marčevke, pa še tako poznam vas ne, pa kajpavem kak bi me sprejele... zaj mi je pa žal upam da mi oprostite . Tak da ne, nisem pozabila, ampak mi je blo malo nerodno pa kajpavem..ne bom iskala izgovorov. Sem itak bebico prikrajšala za en kos (al celo dva) Illich sacher torte . Verjamem da ste se imele fajn... mogoče pa se opogumim drugič .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 12.11.2008 20:41:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Manjkali sta kokica32(katera se je opravičila) in Frutolina. Ne vem, če je pozabila ali kaj . Saj me je kar sram samo ...sem danes tuhtala in tuhtala in potem sem ob 15:58 še gledla na uro in potem se odločla da ne bom šla sem mislila da ste itak same marčevke, pa še tako poznam vas ne, pa kajpavem kak bi me sprejele... zaj mi je pa žal upam da mi oprostite . Tak da ne, nisem pozabila, ampak mi je blo malo nerodno pa kajpavem..ne bom iskala izgovorov. Sem itak bebico prikrajšala za en kos (al celo dva) Illich sacher torte . Verjamem da ste se imele fajn... mogoče pa se opogumim drugič . draga moja Frutolina- me se tudi nismo poznale. Smo mele rezervirano na srečo, tak da smo vedle, kam it. Bomo pa zagotovo še ponovile, tak da...Dobodošla naslednjič.. pa nič bat. Slikic pa mi še kuj ne gre gor dat..zdaj pa sem že jezna kot lev
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 12.11.2008 20:42:03
|
|
|
|
Dali*
|
novo - imaš zs
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 12.11.2008 20:46:18
|
|
|
|
Dali*
|
Vsem marčevkam, ki jih ni več na seznamu Ker se več časa niste javile in ker razen vašega PDP nismo imele nobenega podatka, smo vas iz seznama izbrisale. To pa ne pomeni, da smo jezne na vas, ali karkoli. Želimo si namreč, da je seznam pisan in predvsem ažuren, kar pomeni, da vsebuje vse podatke. Pišite in znašle se boste ponovno na seznamu, seveda brez podatkov ne gre.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 12.11.2008 20:50:58
|
|
|
|
tasa_m
|
ma ne gre mi pa da se na trpalnice dam.. Sem si zdaj ustvarila moj-album, tak da upam, da mi tam rata pa vam dam povezavo,... Ne vem zakaj ne gre,.. če pa mi je stalno šlo..zdaj pa hočemo očitno zasebnost. Hehe
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 12.11.2008 20:51:47
|
|
|
|
Naja30
|
Dali, si brala kaj od tega in če si, kakšne se ti zdijo knjige: - Prebujna domišljija Olivie Jules - Samo mrtev moški je dober moški - Hudičevka v Pradi - Zlikane gube in štrleči balkoni (ne se zgražat ob naslovih, moj je skoraj dol padel, ko je videl te knjige )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 12.11.2008 20:54:53
|
|
|
|
Dali*
|
ne, nisem še brala tega. Zadnjič sem na HBO ujela polovico filma Hudičevka v Pradi. Preberi in če bodo fajne nam kar priporočaj, si jih bom dala na svoj seznamček knjig.
< Sporočilo je popravil Dali* -- 12.11.2008 20:55:35 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 12.11.2008 20:56:26
|
|
|
|
Naja30
|
Je bil dober film? Joj, jaz pa sploh ne morem gledat filma, če sem prej knjigo brala. Mi je knjiga vedno dosti boljša kot film.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 12.11.2008 20:59:05
|
|
|
|
Dali*
|
Jaz sem si pa dala knjigo na seznam in potem sem prejšnji teden na HBO pogledala pol filma. Knjige pa še nisem prebrala. Po mojem je tudi ne bom, zdej ko mal vem za ka se gre. Ja, je bil kr fajni fil. Kr preberi knjigo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 12.11.2008 21:00:41
|
|
|
|
novo
|
Joj, js sm vas komaj prebrala! Pridne ste, smo, ni kaj-2. del. Danes sm imela morf. in z veseljem delim: vse ok, naj bi bila in kot je že povedala cita, g. zelo razpoložena in prijazna, tako da je bila izčrpna morf. Cita, me veseli za vse dobro in tvojemu počutju. Vsem čestitke za dobro opravljeno morf. Vsem novim dobrodošle. Dali, hvala za povabilo, a sem v službi. Imejte se lepo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 12.11.2008 21:01:21
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m upam, da rata zdaj Bom se jutri bolj z tem ukvarjala, danes mi ni več..priznam slike so na tej strani : http://www.moj-album.com/uredi/natasa25/14175186/ Evo... vidla vaše fotke. Kje so pa tortice???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 12.11.2008 21:03:17
|
|
|
|
Dali*
|
novo - predno spet pobegneš napiši še ostale podatke za seznamček - nas. pregled, kg, cm....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 12.11.2008 21:03:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m upam, da rata zdaj Bom se jutri bolj z tem ukvarjala, danes mi ni več..priznam slike so na tej strani : http://www.moj-album.com/uredi/natasa25/14175186/ Evo... vidla vaše fotke. Kje so pa tortice??? tortice pa so v naših trebuščkih.. saj imam tud tortice slikane. Bodo jutri gor.. Razen če mi še poveš kak dam slikico v svoj post??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 12.11.2008 21:04:07
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Manjkali sta kokica32(katera se je opravičila) in Frutolina. Ne vem, če je pozabila ali kaj . Saj me je kar sram samo ...sem danes tuhtala in tuhtala in potem sem ob 15:58 še gledla na uro in potem se odločla da ne bom šla sem mislila da ste itak same marčevke, pa še tako poznam vas ne, pa kajpavem kak bi me sprejele... zaj mi je pa žal upam da mi oprostite . Tak da ne, nisem pozabila, ampak mi je blo malo nerodno pa kajpavem..ne bom iskala izgovorov. Sem itak bebico prikrajšala za en kos (al celo dva) Illich sacher torte . Verjamem da ste se imele fajn... mogoče pa se opogumim drugič . frutolina pa ne se sekirat. preveč razmišljaš... he he saj me smo se tudi danes šele prvič v živo videle. jaz sem tudi na forumu šele kaki dober teden in nisem kaj dosti vedela o nobeni od mariborskih marčevk. drugič pa ne toliko skrbet. ko se bomo naslednjič srečale, si prav lepo vabljena, da se nam pridružiš
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 12.11.2008 21:05:24
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m upam, da rata zdaj Bom se jutri bolj z tem ukvarjala, danes mi ni več..priznam slike so na tej strani : http://www.moj-album.com/uredi/natasa25/14175186/ tasa_m hvala, dasi porihtala slikice. ma smo prave frajerke, kajne
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 12.11.2008 21:07:45
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m upam, da rata zdaj Bom se jutri bolj z tem ukvarjala, danes mi ni več..priznam slike so na tej strani : http://www.moj-album.com/uredi/natasa25/14175186/ Evo... vidla vaše fotke. Kje so pa tortice??? tortice pa so v naših trebuščkih.. saj imam tud tortice slikane. Bodo jutri gor.. Razen če mi še poveš kak dam slikico v svoj post?? Jaz jo označim in uporabim simpl copy-paste varianto in to je to
< Sporočilo je popravil Dali* -- 12.11.2008 21:08:37 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 12.11.2008 21:11:37
|
|
|
|
Dali*
|
Grem...zdej pa res. Moj lubi pride iz rekreacije in mu grem pripravit pozno večerjo. Fižolovo-korenčkova mineštrčka s paštko in vaniljev puding. Sej pol ni čudn, da se samo redi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 12.11.2008 21:13:39
|
|
|
|
tasa_m
|
Dali* - ti obvladaš, jaz pa sem očitno preveč na RR in premalo na kakšnih predavanjih o računalništvu za telebane.. Meni nič ne gre,..ma ni mi več. Očitno moj ni vsega inštaliral na računalnik in mi kr neke napake javlja bom jaz to jutri pogruntala in instalirala kaj še ni..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 12.11.2008 21:14:55
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Moram pa se zahvalit VSEM ostalim 4 puncam, da so prišle in povem, da sem se res imela krasno. Hvala vam,..zagotovo se še srečamo. Takrat bodo še večji bušiji in nas natakar nebo spraševal za vinček , katerega si bomo privoščle.. pod to se pa tudi jaz podpišem res je blo super smo se načvekale, nasmejale, najedle...no, saj je pasal sladoled samo domov sn pa js tut lačna prišla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 12.11.2008 21:16:58
|
|
|
|
Najaa
|
Checking! Ugante, kdo sem, jaz grem pa slike pogledat!
< Sporočilo je popravil Najaa -- 12.11.2008 21:17:39 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 12.11.2008 21:18:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika smo se načvekale, nasmejale, najedle...no, saj je pasal sladoled samo domov sn pa js tut lačna prišla bo naslednjič bolše da se dobimo eno ulico nižje od Ilicha..v Mc Donaldsu.. da nebomo domov lačne hodle..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 12.11.2008 21:19:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Checking! Ugante, kdo sem, jaz grem pa slike pogledat! prepoznam te po slikici, četudi ni Tija so pa njeni copatki..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 12.11.2008 21:20:13
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika smo se načvekale, nasmejale, najedle...no, saj je pasal sladoled samo domov sn pa js tut lačna prišla bo naslednjič bolše da se dobimo eno ulico nižje od Ilicha..v Mc Donaldsu.. da nebomo domov lačne hodle.. ma po moje bi oboje sfolgale oblaufat... kaj menite
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 12.11.2008 21:21:15
|
|
|
|
tasa_m
|
ja verjetno pa res.. Kaki Big Mac pa bi že pasal po sladoledu. Verjetno jim je pol bilo tak dolgčas v Ilichu, ko smo me glasne (predvsem sem bila jaz glasna ) odšle, se verjetno ni več slišalo smeha in babjega čveka.. Mi je moj rekel, ko je po mene prišel: upam, da pa nisi bla med najbolj glasnimi ?! Hmmm, jaz ? Sploh ne...
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 12.11.2008 21:25:35 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?