|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
12.11.2008 14:49:55   
olea
glede plenic: jaz resno razmišljam o nakupu pralnih plenic Bumgenius...se mi zdijo zelo enostavne...ali jih morda katera že pozna oz uporablja?
Je pa res da si težko predstavljam kako bo vse to izgledalo v realnosti glede previjanja, ker bo to moj prviuser posted image

Vsaj pri meni je tako...user posted image user posted image

(odgovor članu kataka21)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
12.11.2008 14:55:03   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pazi nase in probaj malo manj delat.Jaz sedaj sploh ne čistim brez dragega ,da mi lahko pomaga,saj me je strah da bi do česa prišlo.Ja verjamem da je bila spalnica sijoča ,a kaj ko pa pride dec domov pa vrže cote vspovsod,kajneuser posted image user posted image user posted image
Moj ima navado da jih vedno obesi pol pa naj pospravljam ,samo sedaj sem mu pa že začela dopovedovati da ne bo šlo tako naprej ker bo veliko dela z bebo in da bo moral biti malo bolj srben glede tega.Ah se bo že navadil.Zdaj pa le počivaj .Si kaj bolje ali te še kaj boli?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kataka21)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
12.11.2008 14:57:03   
sonček85
jaz glede previjanja in tega ne bomi mela problema ,čeprav bo moj prvi user posted image ,bo pa problem edino dojenje ,da se bom navadila.Previjati že znam ,saj sem previjala od bivšega bratca ,ki ga je dobil in sem bila z njim od rojstva do 6 leta ,pa še pri tašči je delo z otroci tako da tle ne bo problem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu olea)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
12.11.2008 15:00:39   
rea27
pozdravljene čveke nosečke :)

bravo, koliko nas je že user posted image .
Kaj danes počenjate? Pri nas na Dolenjskem je takooo slabo vreme, da se mi nič ne da...
sicer sem nekaj izdelovala iz žice in perlic..danes se mi pa ne da več...

Kako ste kaj s kavo? Meni kdaj pa kdaj tako zapaše kak kapučin, da je kar noro..pa ga
na žalost ne smem user posted image .

Pa še eno vprašanje, koliko ste kaj pridobile na cm okoli trebuščkov? Ko gledam pri marčevkah je stanje zalo pestro, ene so že pravi "tanki" -
Bog ve, kakšna letalonosilka bom jaz??user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa pod tuš odmočit, pa se mal polepšat in uredit, s kremico namazat...

aja..moram si pa še dušo olajšat...včeraj, ko sem bila na francoščini, je zraven mene sedela še ena ženska, ki tudi hodi na fra...
in je non stop neki kašlala pa kihala pa jamrala...pa sem ji rekla, da zakaj, če se tako slabo počuti, ne ostane doma in se pozdravi..pa to je bilo
rečeno lepo, z nobenim sarkazmom...halooo, navsezadnje, se pa res lahko nalezeš od ljudi, ki so tko šmrkavi in jih en klinc briga za druge...
In mi ona zabrusi: " Ja veš, jst sem danes cel dan delala, veš, ne pa tko k ti k sam celo dan ležiš!!!!!"
Sem pa misla, da me bo kar razneslo...in to mi govori ena baba, samska pri 40ih, brez moža in otrok...ki sam po svetu luta, jasno sama..zategnena na kvadrat!!!!
Halo?? Tako sem bila užaljena...matr, tudi če sem cel dan doma, to ne pomeni da pa 24 ur ležim ko trdo kuhan jajc!!!!
Treba je likat, pa pospravit, pa pomivat, pa kuhat, pa prat, ....haloo da sploh ne govorim o nosečniških težavah, ki nas sproti pestijo!!!!

Pa povejte če niso eni ljudje res žleht!!! Pa ne vem, ali je ljubosumna ker sama tega nima ali je pa res tako žleht??!!!

Anyway...zdaj mi je lažje...danes pa v nov boj :)

dijo

(odgovor članu kataka21)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
12.11.2008 15:01:00   
Piruri
Pralne plenice...punce...najprej vam toplo priporočam en ali dva tedna s pamperskami...pa se boste pol odločile, če bi poleg tetra prale še te...se ne izplača...mogoče je cenovno ugodno, ampak ni komot...preden si delate stroške z nakupom pralnih plenic počakajte na rojstvo dojenčka in si jih vseeno pol še nabavite...
Že tako bo na začetku veliko pranja, ker bo dojenček kakal ob vsakem obroku (to je ene 8-10 x dnevno)...pol če bo dojenček bruhal, je veliko bodijev...pa še tetra plenice prve tri mesece...dvomim, da se vam bo dalo na roke izpirat drekec iz plenic pol še dajat prat in sušit...za premislit...

www.by-ab.si

(odgovor članu olea)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
12.11.2008 15:10:12   
sonček85
lahko rečem samo 100 ljudi 100 čudi.
Ja kaj češ je imela slab dan ,kot ponavadiuser posted image user posted image user posted image

piruri:se čisto strinjamuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
12.11.2008 15:20:24   
copka
Oj!

Sem nazaj s pregleda. Vse okuser posted image  
Ker se z napravico za poslusanje srcka, srcka ni slisalo najbolje, mi je naredila se UZ. In koncno sem videla tamaukota se premikatuser posted image . Na NS je bil cisto pri miru, ve pa ste navduseno govorile, kako so malcki migali in mahali, tako da sem bila kar malo "surlasta"user posted image  .

Mi pa se sedaj ne gre v glavo, da se nisem prebolela toksoplazmoze. Pobozala sem milion mack, zelenjavo in sadje ne utapljam v vodi, ampak samo malo splaknem, nikoli se nisem branila mesa-prsuta, salam, tudi takih kupljenih od kmeta. Res, mi ni jasno.user posted image  Sicer pa ima mami prav, ko pravi, da se z zelenjavo kupljeno v trgovini res ne mores okuzit s toxo, saj je toliko pesticidov in antibiotikov, ki unicijo vse.

V glavnem, naslednji pregled, morfologijo, imam 18.12. Takrat gre tudi moj z mano, ker vem, da komaj caka, da vidi spet malega.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
12.11.2008 15:35:40   
nmag
Ne sekirajte se,če vam očitajo,da samo ležite,pa kaj,sploh tiste,ki ste prvič noseče,ležte kolikor vas je volja,če že imaš kakega nadobudneža je to malo težje,ljudje so pa tako za vsak drek fovš.Ko sem jest rekla,da bom pustila službo po tej porodniški,se je moja svakinja skor zadušila od zavisti in poslušte njeno izjavo,češ kaj bom pa delala cel dan doma,pri petih otrocih,dveh kužkov in veliki hiši,ja res ne bom imela kaj delat.Pa še to vse govori za mojim hrbtom.Zato se ne ozirajte na druge,uživajte v svoji nosečnosti,tako,kot vam paše,tako ali tako smo skoz v skrbeh za našeuser posted image .lp

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
12.11.2008 16:02:31   
sonček85
nmag:ja ležala boš kaj pa ,malijij se bojo pa sami previjal in pospravljal ,pa južno ti kuhal ,pa šli v vrtec.Kaj češ super ti bo šlo-če verjameš.Joj kaki ljudje obstajajo-groza

copka:super za pregled .Me pa zanima ali ti je kaj prestavilka PDp ali je še kar 1.5.Joj upam da boš res aprilka ,ker te ne damo ,saj si našauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
12.11.2008 16:09:53   
malcekvita
Nobene aprilke ne damo, pa še par jih rabimo, da dosežemo magično številko user posted image .
Punce, ve ste take pridne čvekice, da vas komaj dohajam zdej, ko sem ponovno v službi. Ko sem bla pa na bolniški, se mi je zdelo, da pa nobenega posta ni od nikoder user posted image .
 Grem počasi po user posted image , pol pa šibava domov user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
12.11.2008 16:16:03   
sonček85
le stiskajta se z dragim ,ja res pa jec da zadnji teden čvekamo kot prave čveke in tako je prav.Naj se naša tema malo razživi ,da pridemo do novega leta na aprilčice 2009 I.del

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
12.11.2008 17:25:00   
sonček85
no da vam pokažewm kaj sem jaz delala sedaj popldan.SLIKALA sem vam samo par sslikic ,ostalo se še sušiuser posted image user posted image user posted image   user posted image   samo malo bolj temna jeuser posted image   no dolgčas mi je bilo in sem šla to delat in

user posted image

lep večer vam vsem želim ,sedaj grem še urediti seznam in počas malo pred tv

nočko vsem

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 12.11.2008 17:30:14 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
12.11.2008 17:44:30   
sonček85
user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)        (štuser posted image . ,št.user posted image )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
user posted image metuljčica27             (št. 3 ,št. 1)                           
user posted image srečka82(26)            (št. 1, št . 0)           11.11.    user posted image CE 
user posted image miška2006                
(št.2, št 1)             14.11      user posted image GO
02.04.
user posted image supermiška(28)         (št. 3, št. 1)                             LJ
user posted image malcekvita                  (št. 1,št. 0)           01.12MF,12.12LJ/PO
user posted image ladybird01(30)         (št.  2 ,št. 0)          13.11.     
user posted image _malina_  (30)           ( št. 1,št. 0 )                          
03.04.
user posted image mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
user posted image PIruri(30)                    (št. 3 ,št. 1)                          user posted image   PO
user posted image bibona   (29)                (št. 2, št. 1)                          user posted image
user posted image SuzyB                            (št. ?, št. ?)
user posted image balbina                       
  (št. ?, št. ?)                                  SG                      
04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št. ?, št. ?)                          
user posted image janja*                           (št. 5 ,št. 3)           09.12 MF user posted image PO  
user posted image kataka21 (23)             (št. ?, št. ?)           19.11

05.04. 
user posted image april09                         (št. 3, št. 1)           25.11MF01.12user posted image LJ
user posted image mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
user posted image Mici7(28let)               (št.  1,št. 0 )         17.11                      

user posted image Adelina                         (št. 3,št. 2)        
user posted image orhidejka                     (št.  1,št. 0)                                MB     

06.04. /7.4
user posted image
simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)           27.11 MF user posted image LJ

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.   2, št. 1)                           
user posted image jernejav                      (št. 1, št.   0)        16.12.  user posted image /user posted image SG-JU       
user posted image urnebes(36)               (št. 2, št. 1)           21.11MF    Trst
user posted image Artičoka                       (št. 2 ,št. 1)          02.12.MF     KR  
user posted image jakanejc                       (št.  3,št. 2 ) 
user posted image tia12

(št.  ?,št. ?  )    
 08.04.
user posted image katkica007                  (št. ?, št. ?)                             
user posted image bineti                            (št. ?, št. ?)   
user posted image ninca19                    
   (št. ?, št. ?)          26.11 MF                
09.04.
user posted image Nalini                           (št. 1, št. 0)                              MS
10.04.
user posted image Cveta28 (28)             (št.  1,št. 0)            04.12        LJ
user posted image detelja                         (št. 2, št. 0)           02.12.           
user posted image linči 312                      (št. ?, št. ?)                                 

11.04.              
user posted image angelito (28)              (št. 1,št. 0 )            03.12MF    LJ
user posted image aljab                            (št. 2 ,št. 1)                                   
user posted image matt                             (št. 1, št. 0)          
19.11            
user posted image kimmii (31)                 (št. 1, št. 0)                                   
user posted image aprilcica09                   (št. 1, št. 0)                               LJ                          
12.04.
user posted image poka1                          (št. 2 ,št. 1 )                                  
user posted image baltazarka                   (št. ? , št. ?)                                  
user posted image Bojana 29                    (št. 4 ,št. 1)            11.12MF    MB
user posted image diti(27)                       (št. 1 ,št. 0)             01.12MF   CE  
13.04.
user posted image tink@                            (št. 1 ,št. 0 )                           NM         
14.04.
user posted image  vud                              (št. 2, št. 1)           25.11.      SG
user posted image zanchy                          (št. 3, št. 2)                                   
user posted image KaTkA24                       (št. ?, št. ?)                            user posted image
15.04.
user posted image mavika                         (št. 1 ,št. 0 )                                 
user posted image pat                                (št. 2,št. 1 )                                 
user posted image sobra(27)                   (št. 2, št. 0)           28.11.MF3.12LJ 
user posted image ninaMM  (22)
             (št. 1,št. 0)            05.12MF user posted image LJ      
16.04.
user posted image krfjolca(25)                 (št. 2, št. 1)                                
user posted image lily32                            (št. 1 ,št. 0)                                 

17.04.

user posted image L & L(29)                     (št. 3,št. 2)          11.11.,  user posted image KR
user posted image MAJLANA                      (št. ?, št. ?)                      
user posted image nmag  (38)                  (št. 5, št. 4)          09.12MFuser posted image LJ
user posted image *nana*                          (št. 3 ,št.1 )                        SG
user posted image klavdyk                          (št.  2,št.1)
user posted image Tabletka dOr                 (št. 1,št. 0 )          03.12MF

18.04.
user posted image neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
user posted image blancica (34)               (št. 1, št. 0 )         24.11.    PO  
user posted image malapikica(36)            (št.  3 ,št. 1)         28.11.,8.12MFMS

user posted image čokoladica1                  (št. ? ,št. ?)                     
19.04.
user posted image uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)           27.11 MF LJ                          
user posted image zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           26.11 user posted image TRB
20.04.
user posted image lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                        
user posted image BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          09.12MFuser posted image LJ
user posted image Akina (25)                    (št. 1,št. 0)                   
user posted image tani22                           ( št. ?, št. ?)                                        

user posted image frutolina                        (št. 1, št. 0)          03.12.             

21.04. 
user posted image tojeto1(30)                   (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
user posted image m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)
user posted image PikaV                              (št.3,št.1 )            11.11ACuser posted image               

23.04.
user posted image mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    
user posted image NenaLena                     (št. 1 , št. 0 )         11.12. user posted image LJ             
user posted image RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)          13.11.,
24.04.
user posted image Sonček 85user posted image (23)        (št. 1 ,št. 0)           25.11.,    CE
user posted image kunda  (29)                  (št. 1, št. ?)            10.11.
user posted image duda1                     
     (št.  3,št. 2 )            04.12      MB                     
25.04.
user posted image pikaro                          (
št. 1 , št. 0)                          MS
user posted image Pat74  (34)                 (št. 3,št. 2)              05.12.MFPO
user posted image Patrica                          (št. ?,št. ?)
26.04.
user posted image anca(27)                       (št.  
1,št. 0)                             LJ         
user posted image zoja B                            ( št. 4 , št. 1)            18.11     LJ
user posted image olea                                (št. 1,št. 0)               09.12    LJ
27.04.
user posted image štorkljica                      (št.   2,št.  1)             cht 11.11                           
user posted image barboom                       (št.  ?,št.   ? )                                  
user posted image zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
user posted image anchika                           (št. 2 ,št. 1)             13.11 
user posted image rea27 (27)                     (št. 2,št. 0)              04.12NM/LJ                            

28.04.
user posted image
narcisa (26)                   (št. 2,št. 1)              18.11 ZASAVJE

29.04..
user posted image mišk (26)                       (št. 2, št. 1)            25.11.BREŽ
30.04.
user posted image *junona* (24)               (št. 3,št. 0 )            24.11.,  CE
 1.5.                     
user posted image copka(28)                      (št. 2,št. ?)             18.12.MF     
xx.04.
user posted image ančula                             (št. ?, št.  ?) 
user posted image vesa13                           
  (št. ?, št.  ?)   

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

13.11
anchika
ladybird01
RDEČA VRTNICA

14.11
miška2006

Trenutno imamo:

user posted image :11
user posted image :5
user posted image :80                    

TRENUTNO NAS JE: 96 nosečk 

OBJEMČKOMETER:
   8user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                user posted image    DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA   user posted image   SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST              user posted image     ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.      user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                    user posted image    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                            user posted image    VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
user posted image  TUKAJ                            user posted image TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
12.11.2008 17:44:44   
sonček85

user posted image ZANIMIVOSTI  JUTRIuser posted image

13.11
anchika
ladybird01
RDEČA VRTNICA

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
12.11.2008 18:01:08   
rea27

V glavnem, naslednji pregled, morfologijo, imam 18.12. Takrat gre tudi moj z mano, ker vem, da komaj caka, da vidi spet malega.

ti imaš morfologijo že v decembru? v 19 tednu?
hmm..meni pa vsi govorijo kako se dela od 22. tednja dalje..hmmm

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
12.11.2008 18:33:32   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: zojaB

jernejav kje si dobila tiste slikice dečka in deklice, to bi si sama oblikovala in stiskala na folijo ampak teh slikic, ki si jih prilepla gor ne morem shraniti in potem obdelati v rač.

ZOJAB
Poglej tu:http://www.my-baby-shop.com/cgi-bin/public.cgi/en

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
12.11.2008 18:38:24   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

V glavnem, naslednji pregled, morfologijo, imam 18.12. Takrat gre tudi moj z mano, ker vem, da komaj caka, da vidi spet malega.

[/quote

Tudi jaz sem mela včeraj v 19 tednu morfologijo, pa je potekala brez poroblema, se je vse videlo kot se mora.

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
12.11.2008 18:40:57   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

meta:lepo da si nas prišla pozdravit in nam povedat malo za naprej.Ja sej koliko jih se še skriva ,pa na forumu mama.si jih je nekja ,sam tam se nimajo tako super kot me,kajne?
Čestitam za korenjaka Lovra ,je lep kot sonček

user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
12.11.2008 19:05:09   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Danes sem v 15t4d in cez 5tednov (18.12) bom v 20t5d. Kasneje mi pa ne bo mogla delat, ker me cez bozicne in novoletne praznike verjetno ne bo doma, tudi ona pa je rekla, da tisti teden se dela, potem pa ne..
Sicer je meni G rekla, da se dela od 20-22 tedna.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
12.11.2008 19:07:25   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

copka:super za pregled .Me pa zanima ali ti je kaj prestavilka PDp ali je še kar 1.5.Joj upam da boš res aprilka ,ker te ne damo ,saj si našauser posted image user posted image user posted image user posted image

Na NS mi je izracunala 2.5., ampak se mi ne zdi smiselno spreminjat za en dan.

Sem pa zadnjic sanjala, da sem rodila 24.4., na RD mojega pokojnega oceta. Kaj pa vem, morda pa bom resuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
12.11.2008 19:18:26   
Tabletka dOr
Živijo se od mene.

April04 in Blancica ful vama hvala za nasvet glede dermatologa. Res nisem videla komu bi se obrnila, ker še nikoli nisem potrebovala dermatologa. Sem potem poklicala kar v obe ordinaciji (Kralj in Bartenjev). Pri Bartenjevu je bila sestra ful prijazna in je rakla, da lahko kar takoj pritečem in da me bodo na hitro pogledali. Pri Kralju pa bi morala čakati tri mesece ali pa enega, če bi sama plačala. Zdravnica mi je nato razložila, da pri nosečnicah, ni kaj dosti za narediti, saj se razne teste na alergije bojijo delati, ker lahko bolj škodilo kot koristilo user posted image  prav tao pa nosečnicam ne predpisujejo krem s kortikosteroidi kot npr. Afroderm, ker bi s tem spet bolj škodili kot koristili user posted image . Mi je pa dala neko zeliščno kremo in me naročila na kontrolo.

V bistvu se mi je kar zdelo, da bo tako, če user posted image  ne smemo niti aspirina jemat. No, saj zaradi srbeža me ne skrbi toliko, bo že. Glavno, da bo user posted image  ok. Dermatologinja je rekla, da nanj te alergije ne bi smele imeti nekega bistvenega vpliva. Upajmo, da je res tako.

Sonček ful si pridna, da si ažurirala vse naše datume pregledov. user posted image  Res si Sonček!!!!

Ali bomo še po naših porodih mele tole stran odprto? Bi se še o naših sončkih pogovarjale.

Pozdravček pa lep in miren večer

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
12.11.2008 19:23:42   
Tabletka dOr
Copka,

tudi mene je moja G naročila takoj ko sopolnim 20 t na MF. Tako, da mislim, da je to čisto ok.

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
12.11.2008 19:25:00   
Tabletka dOr
tipkarska - namesto s je d - dopolnim

Neposredna povezava do sporočila: 4398
12.11.2008 19:42:12   
*Junona*
Danes ste pa spet pridne, ste tolk napisaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 4399
12.11.2008 19:42:53   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam

junona, pa kajga čajčka spij, da te pogreje.jaz grem pa zdajle v Celje

Sem zaspala potem za 2 uri in je bilo ok. Zdej si še mormo dat duškauser posted image user posted image user posted image

Kje si se pa ti potepala?

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?