|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 14:25:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4026
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
12.11.2008 14:25:03   
24julij
A RES PORDNISKA JE  to sem jo pa tolk veselauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4027
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 14:26:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 4028
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 14:33:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4029
12.11.2008 14:33:18   
Tinky
auroraa, kolko vam bager računa na uro? računa tudi premik?
tak mali v naši koncih, hoče imet 25 eur na uro + 25 eur premik

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4030
12.11.2008 14:38:13   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij

A RES PORDNISKA JE  to sem jo pa tolk veselauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, je nakazano! user posted image

Aja, obvestilo sem ponavadi dobila kak dan ali dva pred nakazilom ...

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
12.11.2008 14:43:13   
Blacky30
Kaj? Porodniška je nakazana al kaj??? Tak hitro?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
12.11.2008 14:45:28   
24julij
sem pogledala preko interneta in je nakazano

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 14:48:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4034
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 14:52:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4035
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 14:53:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4036
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 14:55:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4037
12.11.2008 14:56:35   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Tinky - zdaj sem spomnila, ko se Bor sam s seboj pred ogledalom pogovarja, a si probala Tea dat pred ogledalo - mogoče se bo pa lažje zamotil

nisem probala, hvala za nasvet

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4038
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 15:02:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4039
12.11.2008 15:02:29   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: tims

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Tims - kaka uprava za rojstvo?

Sem mislila, da se ne boš več z mano pogovarjalauser posted image user posted image user posted image .

Uprava najboljšega sosedauser posted image . Drugače nisem Mercatorjevka, samo pod njihovo upravo pa spadamo.

Jaz sem tudi najprej pomislila, kakšna "uprava za rojstvo" pa je to? A to tudi imajo v določenih firmah??? Potem pa vidim, da je uprava nekega podjetja poslala darilo za rojstvo tvojega otroka.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
12.11.2008 15:18:47   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: flower

tinky ti si par hitro uspela porabit porodniško. user posted image

mastercard dela čudeže user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4041
12.11.2008 15:21:01   
Netta

Tinky - zdaj sem spomnila, ko se Bor sam s seboj pred ogledalom pogovarja, a si probala Tea dat pred ogledalo - mogoče se bo pa lažje zamotil

super idejauser posted image user posted image bom tud jaz probala.

dajte še ostale povedat katere stvari kaj palijo pri vaših malih...men se zdi da skor vsak dan isto počnemo (igralnica, ropotuljice, pojoči kuža, malo pojemo, plešemo...) in je meni ratalo že malo dolgčasuser posted image Tak za kakršnokoli idejo bom res hvaležna.

Aja pa danes smo se igrali s svilenim in zimskim šalom (se pokrivale, božale, ga prijemala itd)...skor pol ureuser posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
12.11.2008 15:32:26   
3jeMi
Evo, midva sva back!

Mali spi, je bil full priden, zajokal je, ko je bila injekcija že zunaj, ampak se je hitro pomiril user posted image .

Mere za dobre 3,5 mesece: 6850g in 67 cm... smo za tako dolžino menda malo prelahki, ampak ni panike. Sva se z zdravnico vse pomenile okoli njegove prehrane in je rekla, da potem je pa tako OK.
Cepivo za rotavirus... kakec menda ni toliko kužen, da bi povzročil pravo okužbo, se pa vseeno priporoča higiena rok po previjanju.

Zdaj pa grem, pri takem vremenu, tudi jaz malo zakinkat. user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
12.11.2008 15:38:48   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: flower

tims kdaj je pa izzvenela alergija? Naš lan jo ima tudi, nisi nikoli nič omenila.

Enkrat sem pisala, da je imel alergijo na kravje mleko, mislim pa da še takrat, ko smo bile user posted image . Ja, je imel. Alergija na jajca je izzvenela okoli prvega leta, na kravje mleko pa okoli drugega. Sicer ni imel nikoli takih reakcij, kot so tipične za alergije, ker je imel zelo blago vrsto. Bi pa se mu lahko zelo poslabšalo, če se ne bi držali diete. No, pri dveh letih in pol pa smo imeli kontrolo in so ugotovili, da so jajca in mleko ok, pojavle so se pa alergije na pršice, trave in pelode. Pa tud še nisem opazila, da bi bilo karkoli narobe. Mogoče je ponoči malo bolj pogosto kašljal, pa smo zamenal ležišče za Dormeo in od takrat je kar ok. Drugače pa ves čas jemlje zdravilo, ne vem kako bi bilo, če ga ne bi user posted image

Uprava za rojstvouser posted image user posted image user posted image .. Nisem si mislila, da bo tako zvenelo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4044
12.11.2008 15:40:35   
tims
Je pa naša dons za znort tečna. A je že luna al kaj?

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
12.11.2008 15:45:06   
metuljcek321
Cau!

Z malo sva uspeli biti eno uro zunaj - sva se fino naslalomirali med deznimi kaplicami ... potem se je pa ulilo kot iz skafa & je ze ene 2 uri pretty much the same --- ena velika zalost.

flower, rovarka, thanks za nosek info - ja, filam s fiziolosko in izpihavam z aspiratorjem. Kurim na stedilnik/kamin, tko da menda ni prevec suh zrak?!

karamela - 150 km je pa precej dalec, ja. No, ko bos dobila foto, daj gor slikice. Hm ... a da naj bi potegnila gor srednji del? Ampak jaz sem vse ostalo zadaj na hrbtu zavezala - sem na netu nek instruction manual nasla in po teistem zavezala. Se priporocam se za kaksen namig, kako se lahko! Pa vincek pravis, da deluje? Zdaj ste mi dale ze toliko nasvetov za dlesni, da sploh ne bom utegnila vseh stestiratuser posted image

Majuska, bravo za prestano prvo pikico & lepe podatke o tezi/visini.

Glede velikosti noge se pa nisem delala norca, da ne boskaj zamerila. Samo tako ljubko majhno se mi zdi st. 36 - kot kaksna Pepelka. Ful fletno! No, vidis, zdaj bos pa med odrasle presaltala ... Je res, da se noga poveca po porodu, a ne? Moja je nekak sirsa, se mi zdi.

Hi, hi, levinja, krasni slikici tvoje frajlice. Reklama - jaz bi rekla, da nekaj Volkswagnovega, ker je pisava taka, kot jo uporabljajo v svojih reklamah ---- morda novi GOLF?

Hvala za link, zajcek izgleda tko kjut, da je joj. Pa se o jajcki sprasujes: nasa je se v prvotnem stanju in Anja lepo pase notri. Na knap, a se gre.

tims, musaka - mnjaaaaaaaaaaaaaaaaam - ce bo kaj ostalo, a lahko pridem na en griz? In thaks za info o krpici. Testiram soon!

soncika, tvoj Matic postaja pravi fant - zdaj ze obvlada pasenje kravic, obraca se tud ze - bravo!

ilatic, ja, tole s prstki namesto dude sem pa ze slisala, da je slabse kot ce bejbi zuli dudiko. Bomo torej vztrajali na tem. Prima slikice!

3jemi, lepo da ste back to normal. Praznovanje pa zveni, da bo fajn. Glih prav folka, da bo ornk zabava. Bos porocala. Pa prima mere ima Lovro - pravi maneken.

A, ti si tud malo jedla kot bebica? Jaz baje v zivljenju nisem pojedla vec kot 50 ml naenkrat ... za znort, ej! Meni bi se skegljalo, ce bi nasa pikica tko malo pojedla. No, sem bila posledicno pri 2 mesecih za en mesec v bolnici, da so me spitali, da sem vsaj malo napredovala ... potem pa spet nic od nic. V 1. razred sem sla z 18-imi kg! No, do danes mi je uspelo fajn zrast & prit na normalno tezo, tako da brez skrbi tiste, katerih otrocki so bolj nejesci ... vse se zgliha ...

zimska, ne poznam ... otrocek ene moje frendice ima atopicni dermatitis, a to ne pase sem, a ne?

Tinky, pri nas igralna podloga laufa, parkrat na dan je notri, zamoti se do ene ure, velikokrat jo zmanjka in kar notri zaspi. Je pa res, da je bla ful bolj zainteresirana slab mesec nazaj (ko jo je dobila) kot zdaj, ko bi frajla rajsi dvigala glavo in sedela. Pise sicer, da naj bi bilo aktualno do 10 mes., a malo dvomim. Pa ostale???? Kaksne izkusnje imate?

Aptamil AR se hitro zgosca, ja. Midva sva ta mali povecala luknjico na dudi, da boljse tece. Proti grudicam, ki so nas obcasno zezale, je treba dati malce hladnejso vodo kot pise v navodilih, pa je. Jaz naredim kar tako, da dam vso vodo naenkrat, ves prah gor, potem pa sejkam in sejkam, pustim na mizici, grem preoblect ta malo ... in ko se vrneva, je glih prav. Ce je morda prehladno mleko, flasko mal potopim v salcko z vroco vodo. Nasi Aptamil AR zelo pase - je tudi polivala sto na uro, zdaj je prima ... trkam ... trkam (ker smo imeli zadnjic obdobje ponovnega pljuvanja in bruhcanja, zdaj je mimo). levinja, kako pa tvoja? Se veliko poliva? Koliko pa poje v enem dnevu?

mirjam, beautiful pic!

Almera, tud jaz sem nekaj dni nazaj mal urejala oblacila ... poletno ven, zimsko notr. Ni kaj, bliza se zima .... brrrrr .... Zdaj bo zimska prisla na svoj racun (al od kje tvoj nick - predvidevam, da obozujes zimo?!).

mojcek, le pogumno z malo Zivo! In hvala za nasvet s paro v kopalnici ... bomo tud to stestirali. Kar danes, ko se bo sla kopat. Hm ... post je dolg, ni pa najdaljsi ... Pridna vseeno! Dobis eno 5-ko!

zimska, ti sam optimisticno naprej! Zuriranje se bo slej ko prej nehalo in tvoj bo kmalu ob tebi! Bos vidla, se poln kufr ga bos imela, ker se ne bo nikamor speljal - hi, hi. Drz se, bejbi!

lavita, vidim, da ima vasa rada luno - bravo!

Almera, a se pri Boru ze vidi kaksno izboljsanje zdaj, ko se drzis diete?

auroraa, precekiraj pogodbe & bos videla, ali je starsevsko nadomestilo ali dodatek za nego. Jaz imam recimo od 1. 10. naprej dodatek za nego, prej je bi starsevski dodatek. Odvisno je, kdaj si nastopila porodniski dopust. In ze dons je al kako? Nobel! To je pa res hitro ta mesec. Sicer je zmeri 15. (dan gor/dol) .. in res cudno, obvestila pa se ni. Prej je pa prisel kak dan prej. Hm ...

Blacky, "uprava za rojstvo" --- tocno tako kot ti sem tud jaz razmisljala in debelo gledalauser posted image  user posted image  user posted image

Igranje z otrocickom:
mirjam, a v lezalniku ga imas kaj? Nasi je to zadnje case precej kul. Ali pa na kolenih in da se jo dviguje v zrak (binglja kot ena vreca krompirja, ko jo primes pod pazduhami, a rezi se tako, da kar vriska in gruli - ji ful dogaja), pa zgeckljiva je sto na uro --- polozi Ano na hrbet, potem jo pa mal zgeckaj po rebrih (spehku) in bos videla, ce ji pase. Mi tud kravice pasemo, ko postane prevec nemirna, in se skulira. Sicer pa isto kot pri vas - igralna podlaga, ropotuljica, pojemo, plesemo, se pacimo zraven, se stiskamo, gnetemo, lupckamo, delamo kazin po bajti, da je jojuser posted image  user posted image  user posted image  Kot sem ze omenila, se ji po novem zdi blazno fajn, da se dviguje in potem se lahko igras "mami, pomagaj mi, da bom sedela" ful dolgo (sam mami noce, da se ne bi hrbtenicka kaj zafrknila) ... za nekaj minut je pa fletna zabava. Aja, pa trenirali smo obracanje iz hrbta na trebuh, a ji nekak ne potegne. Bo treba se delat na tem:-)

Najbolj lustno in pomirjujoce je pa it na sprehod ... danes sicer ne vec, ker je bljak zunaj, drugace je pa zakon! The more, the better. Zrak dela cudeze.

Omenjas sal - ja, vse, kar miga, ali pa da se kaj selseti zraven, je blazno zanimivo in pali sto na uro. Pa eno gumasto zirafo imamo in si jo preklada okoli ust, da je veselje --- pa mal v oko, potem je jok ---- pa mal na trebuscek, potem jo zabrise na tla ... ni, da ni!

Tu in tam gre v wrap, da je bolj zabavno in da opazuje svet okoli sebe, ne da bi pri tem mami roke bingljale do tal.

Pa se in se ...

Dajte se druge povedat, kako zamotite svoje male zabice in zabone ...

Last but not least: Samsa, thanks za locevalno!

Ajd, grem kaj za kosilo pristimat. Mala pa itak ze 1 uro in pol spi kot polh - sem tko lepo zakurila, da jo je zmanjkalo. Nosek se mi zdi, da je bolje.

Imejte se, naj vas tole drekasto vreme ne depresira prevec.

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 12.11.2008 15:47:44 >

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
12.11.2008 15:46:35   
metuljcek321
Dzizs, spet sem zafilala stran z mega dolgim postom ... mal se bom mogla zacet bremzat!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
12.11.2008 15:53:23   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

A, ti si tud malo jedla kot bebica? Jaz baje v zivljenju nisem pojedla vec kot 50 ml naenkrat ... za znort, ej! Meni bi se skegljalo, ce bi nasa pikica tko malo pojedla. No, sem bila posledicno pri 2 mesecih za en mesec v bolnici, da so me spitali, da sem vsaj malo napredovala ... potem pa spet nic od nic. V 1. razred sem sla z 18-imi kg! No, do danes mi je uspelo fajn zrast & prit na normalno tezo, tako da brez skrbi tiste, katerih otrocki so bolj nejesci ... vse se zgliha ...

user posted image user posted image user posted image ... ja, ko sem bila bebica sem malo jedla... danes pa bijem boj, ne boj, mesarsko klanje s kilami user posted image . Ma, mojadva sta bilo tolk zasekirana, da potem, ko sem pa začela ostale stvari jest, je bil pa oče full vesel in me je samo na tortice in sladoled vozil. Sem pa leto pred zanositvijo shujšala za 26 kg (z 92 na 66), se mi je oče začel opravičevati za tortice itd. Ma, sploh ne vem zakaj, takrat so bile tortice fajn, pa še danes so... mnjami... nič po žuru pa res začnem... obvezno -10!, pa da desca spet na rt vrže user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4048
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 15:55:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4049
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 15:55:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Vrtec Radlje ob Dravi

Mamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?

Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (54%)

Sem zadovoljna. (24%)

Je kar v redu, vend (22%)

Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!