|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 12.11.2008 15:45:06
|
|
|
|
metuljcek321
|
Cau! Z malo sva uspeli biti eno uro zunaj - sva se fino naslalomirali med deznimi kaplicami ... potem se je pa ulilo kot iz skafa & je ze ene 2 uri pretty much the same --- ena velika zalost. flower, rovarka, thanks za nosek info - ja, filam s fiziolosko in izpihavam z aspiratorjem. Kurim na stedilnik/kamin, tko da menda ni prevec suh zrak?! karamela - 150 km je pa precej dalec, ja. No, ko bos dobila foto, daj gor slikice. Hm ... a da naj bi potegnila gor srednji del? Ampak jaz sem vse ostalo zadaj na hrbtu zavezala - sem na netu nek instruction manual nasla in po teistem zavezala. Se priporocam se za kaksen namig, kako se lahko! Pa vincek pravis, da deluje? Zdaj ste mi dale ze toliko nasvetov za dlesni, da sploh ne bom utegnila vseh stestirat Majuska, bravo za prestano prvo pikico & lepe podatke o tezi/visini. Glede velikosti noge se pa nisem delala norca, da ne boskaj zamerila. Samo tako ljubko majhno se mi zdi st. 36 - kot kaksna Pepelka. Ful fletno! No, vidis, zdaj bos pa med odrasle presaltala ... Je res, da se noga poveca po porodu, a ne? Moja je nekak sirsa, se mi zdi. Hi, hi, levinja, krasni slikici tvoje frajlice. Reklama - jaz bi rekla, da nekaj Volkswagnovega, ker je pisava taka, kot jo uporabljajo v svojih reklamah ---- morda novi GOLF? Hvala za link, zajcek izgleda tko kjut, da je joj. Pa se o jajcki sprasujes: nasa je se v prvotnem stanju in Anja lepo pase notri. Na knap, a se gre. tims, musaka - mnjaaaaaaaaaaaaaaaaam - ce bo kaj ostalo, a lahko pridem na en griz? In thaks za info o krpici. Testiram soon! soncika, tvoj Matic postaja pravi fant - zdaj ze obvlada pasenje kravic, obraca se tud ze - bravo! ilatic, ja, tole s prstki namesto dude sem pa ze slisala, da je slabse kot ce bejbi zuli dudiko. Bomo torej vztrajali na tem. Prima slikice! 3jemi, lepo da ste back to normal. Praznovanje pa zveni, da bo fajn. Glih prav folka, da bo ornk zabava. Bos porocala. Pa prima mere ima Lovro - pravi maneken. A, ti si tud malo jedla kot bebica? Jaz baje v zivljenju nisem pojedla vec kot 50 ml naenkrat ... za znort, ej! Meni bi se skegljalo, ce bi nasa pikica tko malo pojedla. No, sem bila posledicno pri 2 mesecih za en mesec v bolnici, da so me spitali, da sem vsaj malo napredovala ... potem pa spet nic od nic. V 1. razred sem sla z 18-imi kg! No, do danes mi je uspelo fajn zrast & prit na normalno tezo, tako da brez skrbi tiste, katerih otrocki so bolj nejesci ... vse se zgliha ... zimska, ne poznam ... otrocek ene moje frendice ima atopicni dermatitis, a to ne pase sem, a ne? Tinky, pri nas igralna podloga laufa, parkrat na dan je notri, zamoti se do ene ure, velikokrat jo zmanjka in kar notri zaspi. Je pa res, da je bla ful bolj zainteresirana slab mesec nazaj (ko jo je dobila) kot zdaj, ko bi frajla rajsi dvigala glavo in sedela. Pise sicer, da naj bi bilo aktualno do 10 mes., a malo dvomim. Pa ostale???? Kaksne izkusnje imate? Aptamil AR se hitro zgosca, ja. Midva sva ta mali povecala luknjico na dudi, da boljse tece. Proti grudicam, ki so nas obcasno zezale, je treba dati malce hladnejso vodo kot pise v navodilih, pa je. Jaz naredim kar tako, da dam vso vodo naenkrat, ves prah gor, potem pa sejkam in sejkam, pustim na mizici, grem preoblect ta malo ... in ko se vrneva, je glih prav. Ce je morda prehladno mleko, flasko mal potopim v salcko z vroco vodo. Nasi Aptamil AR zelo pase - je tudi polivala sto na uro, zdaj je prima ... trkam ... trkam (ker smo imeli zadnjic obdobje ponovnega pljuvanja in bruhcanja, zdaj je mimo). levinja, kako pa tvoja? Se veliko poliva? Koliko pa poje v enem dnevu? mirjam, beautiful pic! Almera, tud jaz sem nekaj dni nazaj mal urejala oblacila ... poletno ven, zimsko notr. Ni kaj, bliza se zima .... brrrrr .... Zdaj bo zimska prisla na svoj racun (al od kje tvoj nick - predvidevam, da obozujes zimo?!). mojcek, le pogumno z malo Zivo! In hvala za nasvet s paro v kopalnici ... bomo tud to stestirali. Kar danes, ko se bo sla kopat. Hm ... post je dolg, ni pa najdaljsi ... Pridna vseeno! Dobis eno 5-ko! zimska, ti sam optimisticno naprej! Zuriranje se bo slej ko prej nehalo in tvoj bo kmalu ob tebi! Bos vidla, se poln kufr ga bos imela, ker se ne bo nikamor speljal - hi, hi. Drz se, bejbi! lavita, vidim, da ima vasa rada luno - bravo! Almera, a se pri Boru ze vidi kaksno izboljsanje zdaj, ko se drzis diete? auroraa, precekiraj pogodbe & bos videla, ali je starsevsko nadomestilo ali dodatek za nego. Jaz imam recimo od 1. 10. naprej dodatek za nego, prej je bi starsevski dodatek. Odvisno je, kdaj si nastopila porodniski dopust. In ze dons je al kako? Nobel! To je pa res hitro ta mesec. Sicer je zmeri 15. (dan gor/dol) .. in res cudno, obvestila pa se ni. Prej je pa prisel kak dan prej. Hm ... Blacky, "uprava za rojstvo" --- tocno tako kot ti sem tud jaz razmisljala in debelo gledala Igranje z otrocickom: mirjam, a v lezalniku ga imas kaj? Nasi je to zadnje case precej kul. Ali pa na kolenih in da se jo dviguje v zrak (binglja kot ena vreca krompirja, ko jo primes pod pazduhami, a rezi se tako, da kar vriska in gruli - ji ful dogaja), pa zgeckljiva je sto na uro --- polozi Ano na hrbet, potem jo pa mal zgeckaj po rebrih (spehku) in bos videla, ce ji pase. Mi tud kravice pasemo, ko postane prevec nemirna, in se skulira. Sicer pa isto kot pri vas - igralna podlaga, ropotuljica, pojemo, plesemo, se pacimo zraven, se stiskamo, gnetemo, lupckamo, delamo kazin po bajti, da je joj Kot sem ze omenila, se ji po novem zdi blazno fajn, da se dviguje in potem se lahko igras "mami, pomagaj mi, da bom sedela" ful dolgo (sam mami noce, da se ne bi hrbtenicka kaj zafrknila) ... za nekaj minut je pa fletna zabava. Aja, pa trenirali smo obracanje iz hrbta na trebuh, a ji nekak ne potegne. Bo treba se delat na tem:-) Najbolj lustno in pomirjujoce je pa it na sprehod ... danes sicer ne vec, ker je bljak zunaj, drugace je pa zakon! The more, the better. Zrak dela cudeze. Omenjas sal - ja, vse, kar miga, ali pa da se kaj selseti zraven, je blazno zanimivo in pali sto na uro. Pa eno gumasto zirafo imamo in si jo preklada okoli ust, da je veselje --- pa mal v oko, potem je jok ---- pa mal na trebuscek, potem jo zabrise na tla ... ni, da ni! Tu in tam gre v wrap, da je bolj zabavno in da opazuje svet okoli sebe, ne da bi pri tem mami roke bingljale do tal. Pa se in se ... Dajte se druge povedat, kako zamotite svoje male zabice in zabone ... Last but not least: Samsa, thanks za locevalno! Ajd, grem kaj za kosilo pristimat. Mala pa itak ze 1 uro in pol spi kot polh - sem tko lepo zakurila, da jo je zmanjkalo. Nosek se mi zdi, da je bolje. Imejte se, naj vas tole drekasto vreme ne depresira prevec.
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 12.11.2008 15:47:44 >
|