|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
12.11.2008 10:45:09   
malcekvita
ojla,
naš otročiček pa zadnje tri dni bolj intenzivno brca, ful lep filing, tko da komaj čakam naslednje premike user posted image .
Čestitam za dobre rezultate pri MF, pa seveda čestitam tudi malemu dvoletniku Anžetu user posted image user posted image

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
12.11.2008 10:48:05   
NinaMM
Zdravo, punce!

Jaz se vam pridružujem malo pozno, ampak bolje to, kot pa nikoli user posted image . Rok imam 15.4., je pa to zame prva nosečnost. Na nuhalni je bilo vse ok, menda pričakujemo punčko, čeprav se nočem preveč navadit na to idejo... Me full veseli, da ste tu res take prave čveke user posted image

Lep dan vsem.
Nina

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
12.11.2008 10:53:52   
Piruri
Helouuu po dolgem času...ti moram pokomentirat...

IZVIRNO SPOROČILO: zojaB
Zdele sem se prov nasmejala, sem dobila nov GSM z vgrajenim GPS in ko sem se postavila na moj trenutni položaj mi je pokazal, da sem nekje v Las Vegasu.... user posted image  I WISH

user posted image  user posted image  ...mogoče pa nosiš v sebi kakšnega potencialnega direktorja, ki bo pri nas ustvaril Las Vegas...če HITu ne bo uspelo user posted image  user posted image  user posted image ...mogoče je to prerokovalski gsm?!user posted image

Sonček...ker sem še na seznamu, naj povem, da imam 18.11. pregled...s kilami sem prišla na 0...no, bomo videli v torek kaj bo pokazala vaga pri G...zbiramo imena...in se ob tem režimo ko nori...

Ta moja nosečnost je tudi tako samoumevna, ko pomislim na prvo, ko sem vse čitala in vsak teden posebaj spremljala...in vsak gib in mazanje trebuščka...

Bodite fajn in lepo skrbite za bušije...

www.by-ab.si

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
12.11.2008 10:54:20   
kataka21
jao jao punce kok vi klepetateuser posted image  sem emla kr velik dela, da sem vse skupi prebrala in ugotovila, kaj se je kje zgodilo, kdo je kje bil, kdo ma rojstni dan,.... jao jaouser posted image  in čestitamuser posted image

evo jst mam pa en link: http://www.zurnal24.si/Kar-trikrat-cenejse-plenice/zstil/vasotrok/75393 kjer so vsi pametni glede plenic. baje piše, da so naravne boljše in cenejše in bla blabla... kakšno maste pa vi mnenje o tem? uporabljati ene ali druge ali kombinacijo- kakšno?

pa razpište se (kot da se ne biuser posted image )

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
12.11.2008 11:00:55   
anchika
O Piruri se je javila. Lepo od tebe. Skoraj nič jih ni iz primorske da sem te prav pogrešala. Kako ti je pa ratalo da se nisi nič zredila? Baje si zdaj marčevka?

Dorodošle vse nove user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Jaz imam jutri pregled pri G. Komaj čakam.

lp

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
12.11.2008 11:01:18   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: zojaB

Jest bi rada mela plišastega medota, na katerem piše baby on board in ima tiste priseske za na steklo v avtu. Ne maram tistih trikotnih nalepk, mi gredo že prav na živce...če bo katera kdaj zasledila v kakšni trgovini naj mi prosim javi.

ja jat sem zasledila v nedeljo v enem avtu ga.Bil je od kolekcije teh medvedkov me to you in je pisalo na tablici otrok v avtu.Res je bil lep pa moder -ker je šlo za user posted image verjetno.tako da malo povprašaj v teh trgovinah s temi medvedki.

Las Vegas:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to bi vsi bili.Si ga moraš še po moje naštimat na slouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
artičoka:a nisssi imela ti ene modre slikce  prej ,ki jo imaš pa sedajuser posted image
malcekvita : bravo za intenzivne brcikeuser posted image user posted image user posted image user posted image
NinaMM :welcome in javi se še kaj pa seveda poročaj svoje podatke in božaj bušija-svojo pupouser posted image user posted image user posted image user posted image
piruru:hejlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ,te pogrešamo ,lepo da si se javila ,sem ti pa že pisala nazaj na mail.hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kataka:hejla ,kje se skrivaš?za pleničke ne morem bit pametna ,saj ne vem katere bom sploh kupovala ,ker bo moj prvi bebi

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
12.11.2008 11:10:44   
NinaMM
Hvala za dobrodošlico user posted image

Jaz sem iz Ljubljane, iz centra. Študentka, 22 let.

5.12. imamo morfologijo, pa me prav zanima, če bo tam potrdila, da čakamo punčko. Jaz sem imela ves čas do nuhalne full bolj filing, da je fantek, mož si pa bolj želi deklico in je zdaj čist blažen user posted image  Bomo pa videli, kaj bo ven prilezlo user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
12.11.2008 11:33:37   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: balbina

Pozdravljene,

končno sem se odločila, da se vam pridružim. Rok imam 03.04., ravno danes sem imela morfologijo in je vse super. Spola ginekolog še ni mogel ugotoviti, sicer pa sva se s fantom odločila, da ne bova želela vedeti. Bo potem večje presenečenje. Rodila bom v SG-ju saj sem iz koroškega konca.

Že dolgo vas berem, pravzaprav že od samega začetka in moram reči, da ste super.

Dobrodošla Korošica, vedno več nas je user posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu balbina)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
12.11.2008 11:35:42   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

O Piruri se je javila. Lepo od tebe. Skoraj nič jih ni iz primorske da sem te prav pogrešala. Kako ti je pa ratalo da se nisi nič zredila? Baje si zdaj marčevka?

Hej, ja sem kar pri marčevkah pristala...mi je moj bratranec "prerokoval", da bom 26.3. rodila...že v prvo mi je točno zadel...in še parim..pa tudi sama mislim, da bo kar prej...glede na znake...
Prvi mesec sem šla dol ene 5 kg, ki sem jih do sedaj lepo pridelala nazaj...tako da sem na 0 glede na začetek nosečnosti...ma, sem pa na prvo nosečnost kar bolj produktivna glede hitrosti pridobivanja kg...tako da upam, da je to zaradi tega, ker bo user posted image  večji...user posted image user posted image user posted image ...

Ma kaj Goričanke se boste kaj zmenile za kakšen čaj ali kavo? Lahko pa se medve kaj zmeniva, če imaš čas....

www.by-ab.si

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
12.11.2008 11:46:14   
frutolina
Piruri bi še ta tvoj bratranec meni povedal točen datum? user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
12.11.2008 12:19:53   
Piruri
Frutolina...user posted image user posted image user posted image user posted image ...bom prašala...sem mu rekla, da bi lahko skupaj z mojim odprla jasnovidno svetovanje, ker moj pa v vseh primerih zadane spol-no, razen doma mu to ne gre najbolje......user posted image user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
12.11.2008 12:23:08   
BrinaBA
Nalepke OTROK V AVTU:
lahko pa počakate in dobite v porodnišnici eno izmed teh...

user posted image

...malo reklame ne škodi

LP!

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
12.11.2008 12:28:38   
anchika
Jz sem kupila BABY ON BORD-ni nalepka ampak se da notri v avtu na šipo, ker mi ni všeč da se nalima na avto  te nalepke.

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
12.11.2008 12:45:03   
jernejav
Poglejte te nalepe za avto, samo je nemška stran.....
Meni so zelo všeč in jo bom verjetno naročla....user posted image user posted image user posted image

http://www.my-baby-shop.com/cgi-bin/public.cgi/en

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
12.11.2008 12:47:28   
jernejav
user posted image ali user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
12.11.2008 13:05:48   
Pat74
Dobrodošla NinaMM! Še vsaj 4 user posted image rabimo za naš seznam.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
12.11.2008 13:12:00   
nmag
Evo mene,sem opravila pregled,bil je bolj hiter,srček bije,mala miga,celo kri imam vredu,prej sem bila bolj slabokrvna in voda je tudi ok,tako,da vse štima.Naslednji pregled imam 9.12.MF.BrinaBA se vidiva takrat.
Jaz imam to nalepko za katero sprašujete,kupila sem jo pred leti v mothercare v emporiumu,mislim pa da te trgovine ni več tam,nisem pa sigurna.lp

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
12.11.2008 13:23:19   
sonček85
vsem čestitke za uspešne preglede in hvala nina za podatke ,ki jih bom vnesla nekje proti koncu dneva ,da še počakam z ostalimi ,ki bodo javile da so uspešno prestale pregled in kdaj imajo naslednji datum.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
12.11.2008 13:35:52   
urnebes
21.11. imam morfologijo (samo za seznam sonček, ker me ta "starejše" smo verjetno bolj štoraste s formi, no vsaj jaz sem).

Jernejav...čestitam za morfologijo. Saj meni je brezveze sploh vprašat ker naši pocarji (beri: dohtarji) večinoma kar nekaj na slepo ven bleknejo. Govorim iz izkušenj sodelavk in prijateljic.

mišk...ja, jaz si vsak dan rečem, zdaj pa RES nič več sladkega in RES samo zelenjavo in sadje. Ja pa kaj k v tem mrazu bolj sladko paše tako ali tako. Problem je, da ko enkrat začneš, ne moreš več nehat. Zdaj sem čisto čokolado ukinila, pojem še kak piškot sem pa ke, ogljikove hidrate sem zminimalizirala. Kruha sploh ne. Probam ko me lakota zagrabi popasti kak jogurt, sadje....sam kaj ko je piškot bolj fin od tega....

vsem novim user posted image dobrodošlica!
In anže naj lepo piha svečkice!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
12.11.2008 13:40:27   
olea
čestitam vsem za pregledeuser posted image jaz tudi komaj čakam MF 9.12user posted image upam da bo hitro minilo...a že kaj razmišljate kje boste za Novo leto?user posted image Jaz bom vrjetno kar sama doma, ker možek bo moral delatuser posted image

Lep čeprav deževen danuser posted image

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
12.11.2008 13:59:03   
sonček85
urnebes:zavedeno.

No jaz pa v tem oblačnem vremenu rišem z barvami na folijo in ko se bo posušilo bom lepo dala na steklo.user posted image user posted image user posted image
potem pa grem še malo pred tv in naprej ne vem

pa ve

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu olea)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
12.11.2008 14:12:00   
krfjolca
Hvala za čestitke, punce user posted image . Frajer pošilja vsem aprilčicam lupčke user posted image
Je danes že dobil dve posteljnini od Carsov, v nedeljo pa bo od babice dobil še mizo z orodjem. Dve stvari, na katere je čisto mahnjen user posted image . Pa za torto imam tudi že vse sestavine, bom packala v soboto.

Če bo drugi user posted image  res punčka, bo pomojem totalna divjakinja. Če bo vsaj malo po meni - z vzorom od starejšega brata pa sploh. user posted image

Pleničke - Anže ima pleničke za enkratno uporabo od začetka in jih bom imela verjetno tudi pri drugem. Mi na misel ne pride, da bi praskala dol drekec in vse to prala. Pa naj bo še tako naravno. Sicer pa na drugi strani tudi pralne plenice niso ravno ekološke. Prašek, voda, elektrika, tudi to nanese. Pa še cena je kar malo prehuda, no. Tudi se mi ne zdi, da bi bilo kaj dosti bolje za otroško kožo, saj je vse še 3x bolj zadihtano, kot pri pamperski. Pri nas bomo še naprej na kamot user posted image . Sploh pri dveh malih otrocih dvomim da mi bo zneslo še s tem imet opravka. Že pri enem sem imela veliko dela, sploh pri Anžetu, ki je bil ekstremno naporen dojenček, ne predstavljam si, da bi v tistem obdobju prve pol leta imela opravka še s pranjem plenic user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
12.11.2008 14:23:55   
zojaB
jernejav kje si dobila tiste slikice dečka in deklice, to bi si sama oblikovala in stiskala na folijo ampak teh slikic, ki si jih prilepla gor ne morem shraniti in potem obdelati v rač.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
12.11.2008 14:32:51   
sonček85
klikni na miški desno tipko in daj shrani sliko kot pa jo shrani v katero mapo hočeš,sprintaš in daš povečati in lahko narediš z barvami kot delam jst sedaj.

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
12.11.2008 14:41:18   
kataka21
sonček85- jst sem bila pa na bolniški... prejšnji teden me je moja spalnica zmotila in sem jo šla spucat (zdej je spet grozna, ampak tisti dan je bla SUPERuser posted image ) in kaj se je zgodilo? BOLEČINE povesod v trebuhu- sploh okrog maternice... seveda me je prestrašilo in sem šla ležat- in je trajalo tri dni. pa še to mi je butasto, da tega najprej nisem povezala in sem bla čist prestrašena kaj je narobe in se RES nisem upala NIČ premaknit.user posted image user posted image  ampak je blo pa tud za neki dobr- vsi so skakali okrog mene kot, da sem zlatauser posted image user posted image user posted image

no seveda moj ginekolog ni bil dosegljiv, ampak mam v naslednjem tednu pregled in mi bo povedal, da je vse ok.... komaj čakam, da spet vidim mojega srčkauser posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?