|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 4.del
12.11.2008 13:01:27   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice mi smo dons tko slabo spali pa še tko sem zmatrana da sem tečna in sem se skregala z mojimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Komi čakam da mine lunauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
12.11.2008 13:04:14   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: eole

DD,  

včeraj in danes sem se spravila ničkolikokrat brat, pa sploh ne znese ...
sva bolj sami, pa je skoz akcija..
sploh ne spi kaj dosti čez dan.. dvajset minut, največ štirideset, pa konec.. pa še to mora biti zelooooo utrujena da zaspi, čisto tečna..

Čez noč pa .. sploh ne bom pisala user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

naša je čez dan doma oblečena v hlačkah (nič podoloženih, te imamo samo za ven) pa navadnih nogavičkih in bodiju z dolgimi.. imamo pa okrog 22 stopinj v stanovanju.
Mene sedaj kar skrbi ko bo bolj mraz, kako bo prenesla tako razliko v temperaturi med notri in zunaj?
za zunaj jo dobro oblečeš, pa bo. To je tudi mene skrbelo pri prvem otroku, pa sem ga dobro zavila in mi je zunaj prav fino spal, tudi če je bilo pod nulo

**** -  sem pogledala fotkice user posted image
Kaj pa videouser posted image ? Sem firbčnauser posted image

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
12.11.2008 13:16:59   
*Tiana*
Evo, sva že doma s čveka. Je bilo prov fletno.user posted image
Ta velka je ostala še pri moji mami, ta mali spi, jest pa ležim in tipkam.

SS in Aurea zelo me veseli da sem spoznala vaju in vajine punčice. user posted image

Zdej grem pa mal za nazaj brat in kej pokomentirat, upam da mi bo mali pustil.

< Sporočilo je popravil *Tiana* -- 12.11.2008 13:17:25 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
12.11.2008 13:26:28   
eole
Tilči in ostele z izkušnjami - koliko oblečeš otroka če je zunaj recimo nič stopinj ali tam okoli? jaz si ne predstavljam čisto user posted image  Kaj pa prehodi iz toplega v hladno ... to je najbrž kar nevarno za prehladit, a ne?

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
12.11.2008 13:27:12   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Naty...hvla za kavo!user posted image

Barbaw...user posted image  za Majo, da je že bolje

Mi smo pa ponoči imeli več budnih obdobij, ga spet zobek matra, mi ne pusti tudi pogledati ne, ga zgleda tako boliuser posted image
Pa še user posted image  je smrčaluser posted image .Ko sem Tilna ponoči futrala, sem mu kar povšter zagnala v glavo, da je nehal. Je imel srečo, da nisem imela kaj drugega pri roki.
Danes pa moram malo user posted image ,za user posted image  bom Nejca zaposlila,pa kaj dobregauser posted image , da user posted image  ne bo lačen.
Danes pride še  en kolega, ki je zavarovalni agent, bo malo denarja pobral, ker moramo avto na novo zavarovati.Spet bojo šli ojri v luftuser posted image

Ja bogi Tilči. Upam da mu čimprej prikuka nov diamantek, da ne bo več tok bolelo.

Ja potem je mel pa tvoj res srečo da je dobil samo povšter.

Jest pa mojga ko smrči sam mal ruknem, tolk da se mal obrne in neha. Pa sem mu zadnjič to omenili, pa pravi da se on nič ne spomni, on spi. user posted image

Pridna boš, jest dons ne bom nč od tega delala, posesala sem že včeraj, kuham pa itak sploh ne, razen za malega. Hodim kar v šolo po kosilo, je dobro, poceni in še veliko dobiš. user posted image

Od mene tud sam letijo evri, sploh ne vem kam, ampak konc mesca sem že na nuli, potem pa čakam spet na porodniško. user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
12.11.2008 13:29:06   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

****, koga pa moti, če se pogovarjamo še o čem drugem, ne le o otrocih?? Misliš, da se meni da 24/7 samo o otrocih pogovarjat? Meni je tule všeč ravno to, da predebatiramo še vse drugo in se malo sprostimo user posted image    

Se strinjam... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Čau mačkice mi smo dons tko slabo spali pa še tko sem zmatrana da sem tečna in sem se skregala z mojim

Komi čakam da mine luna

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
12.11.2008 13:29:44   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

dobro jutro!
jst mam pa eno novico! zobeka smo včeraj dobli! user posted image user posted image user posted image  uh, ko je oster! user posted image
špelin@ user posted image , da ste le dobli izvide za gregija. user posted image user posted image user posted image , da pridete čimprej na vrsto!

naty dobro opravita pri Puser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za zobeka.

Se pridružujem dobrim željam za gregija in žankota.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
12.11.2008 13:33:55   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Dobro jutro!

Jaz ne vem kaj naj naredim, da ne bi zvečer zaspala z otroci v spalnici in to že ob devetih....pa brez si vsaj zobe umit in v trenerki. Vse ste se ali stiskale, ali gledale housa, ali na RR..., jaz pa trdno spala. Moj si bo dobil drugo, če bo šlo tako naprejuser posted image .
Zbudim pa se sredi noči, ko se tudi Varja in ko spet dojim, spet takoj zaspim.............zjutraj pa se po 10 ih urah spanja zbudim neprespanauser posted image

suzy bravo za zobekuser posted image user posted image user posted image ...mi nimamo še nič.

Pa naj ti tvoj malo več pomaga, če lahko, da ne boš tako utrujena. Saj znajo tud moški dobro poskrbet za otroke. Ti se moraš še sploh pazit zarad MS.

user posted image user posted image user posted image da se čimpreje odpočiješ in predvsem pazi nase.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
12.11.2008 13:39:53   
*Tiana*
Jao, se je že zbudil, niti ene strani nisem cele pokomentirala.

Šibam in se oglasim še kaj kasneje.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
12.11.2008 13:40:24   
aurora28
Pozdravljene! user posted image

Najprej, da se pohvalim, da imamo doma novo pridobitev, to je jedilni stol Slex in je super. Sem Gala posedela in je ful užival v njem. Seveda sem ga tudi slikala, brez tega pač ne gre user posted image . Najprej vam moram pokazati sliko Gala v novem stolčku, nato pa bom pokomentirala za nazaj. Ok?

user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
12.11.2008 14:00:55   
valentina2006
****: Super slikce user posted image

Anitka: Ja, maš kr prav... si bo treba neki tazga umislt, pa nav še treba it na šiht user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Obama je zakon

Se strinjam.

aurora28: Krasen stolček user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
12.11.2008 14:04:00   
tilči
jaz bom pa popuser posted image .Smo bili zmenjeni za danes, da pride avto zavarovat, a on je šel na Štajerskouser posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
12.11.2008 14:05:34   
Čmrlika
Hojla! Midve sva že nazaj z druženja , je bil samo eden dedec...pa njegov ati no...tadrugi in mamica sta NE  prišla  user posted image  mala dva sta ful lepo uživala user posted image

Aurora- fajn stol, sem razmišljala tud jaz o njem...ampak vašega zdaj sploh nisem prav pogledala, ker....user posted image  nisem mogla, sem samo lušnega Gala vidla! Kak je lep...user posted image user posted image

Jaz o oblačenju sploh ne razmišljam..........user posted image  večinokrat jo oblačim po sebi...no ,zdaj ji že oblačim žabe, sebi še ne...ampak tak nekak
...je moji Taji skoz vroče...tak da je mini oblečena v stanovanju, za ven se pa bolj oblečeva pol pa čebulca špila user posted image
 ****- video.......valda! Upam, da jih rataš pripopat čimprej...user posted image

Povejte mi, a uporablja ktera od vas menstrualno skodelico....razmišljam da bi jo nabavla, pa še nisem glih ziher user posted image ...pa sem prej na eni temi zasledila, zdaj pa še vas sprašujem....

tana7- probaj z GH, bo sigurno boljše...bogice sta s to zizikouser posted image

Hijenca- torej sta bubana...sej se je Videku vidlo da se ga nekaj loteva...pa še pikec...pa hvala za info o cepljenju in ne jesti sadja..user posted image .pa vemo spet nekaj novega...ampak res prvič slišala user posted image  

Povej, če lahko  najina bizgeca objavim na RR , mislim slikce...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
12.11.2008 14:06:57   
Naty*
No evo naju nazaj s pregleda in potepanja in pospravljanja... vse je že blo vmes user posted image ...
Podatki za seznam so: teža 9270guser posted image , 67cm (tu se je zmotla, ker se je mali čist zvil, da je mene nazaj gledal, ampak ne vem zakaj nisem rekla naj še enkrat user posted image ). Ga bom probala še doma zmerit, nazadnje sm ga pa je blo okrog 70. OG 45cm.
Drugače mali dobro reagira na vse, lepo se dvigne, je rekla, da tud sedi lepo z ravnim hrbtom, da ful lepo napreduje... no to je nekak to. Pri cepljenju je mal zajokal, ampak bolj zato, ker je bil že fuuul zaspan, se je pol tud kr hitro potolažil user posted image .
Drugač sva dobila pa napotnico za alergologa in priporočilo, da neham dojit. Baje dobi otrok do šestega meseca, vsa protitelesa kar jih lahko in če dobiva z mojim mlekom v sebe alergene, ki jih kljub dieti ne moremo določit, je boljše tako. Atopični dermatitis se pa baje poslabša ob virozah, zato je bil zdej verjetno pikast, ker je bil prehlajen.

Hvala vsem za pestke user posted image !

valentina user posted image user posted image user posted image  za Matevževo spanje!

barbaw sam da je Maja bolš... zdej zdej bojo pa zobki ven pririnli, bo pa čist dobruser posted image .

tilči tud pri vam želim, da zobki hitr pridejo, da bo mir user posted image !

suzy za zobka user posted image user posted image user posted image !

kasso super da že maš kašico user posted image , no jutr se pa vidmo ane? Glede spanja se pa ne obremenjuj, js sm zraven mojga na kavču spala user posted image . Če mam srečo zdržim do konca kmetije, ampak včasih me že vmes zmanjka. Tko da tud moj nima kej velik od mene zvečer user posted image . Pri teb je pa še približno 5x bolj opravičljivo!

čmrlika js sm prou vesela kvadratkov v maratonu, ker ko vidim 10 novih strani si mislim OMG!, pol pa vidim kvadratki, kvadratki pa si kr hitr skoz user posted image . Milo vsak dan je baje celo škodljivo, ne samo nepotrebno user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
MOTO DANAŠNJEGA DNE: user posted image " DELO NI LULEK!   STOJI LAHKO TUDI DVA DNI !"

Lep dan!

Iz izkušenj.... lahko tudi več user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

nina pridna, da boš pospravljala, js sm tud že neki dons.... ampak poglej zgornji moto!user posted image

hijenca, Anitka, katy, eole user posted image user posted image  za težko noč in hijenca user posted image user posted image  da se z Videkom pozdravta. Se vid da bo polna luna.

tana mi mamo pribl. isto temperaturo, pa je Žan isto oblečen kot Brina. Js se ravnam po sebi in je on mal bolj oblečen kot js. Držim pesti, da bo z GH lažje kot z dojenjem.

aurora user posted image user posted image  pravi frajer je Gal v stolčku!

Tiana vsaj mal miru si pa mela ane user posted image ...

No dons sm bla pridna pa sem pokomentirala, ker sm zdej dva dni stavkala user posted image . Se še kej beremo!

Aja za jutri povejte kdaj vam paše in kolk vas je za čvek, da se do konca zmenimo!!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
12.11.2008 14:07:59   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Večer!

Jaz sem tukaj sam morm še Emilijo uspavat, danes je ful navihana pa noče spat.

Aja podatki za seznam:

TT: 7520g
TV: 66cm
OG: sama zmerlauser posted image 43cm

Cepljeni nismo bili ker ima še vedno zabasan nosek smo prestavili na drug teden če bo vse ok.

Spet se o seksu pogovarjate moj je pa spet nočna. Jao meni  user posted image user posted image user posted image .

Emilija ja prava bejba user posted image user posted image user posted image

Naty dobro opravita

No še moje poročanje o spanju... spal smo super... glede na to, da je šu Matevž spat 1 uro prej in spal do 7.00 ... pridkan si

Priden Matevž user posted image user posted image user posted image user posted image

Suzy bravo za zobek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolkrat se kaj kopate...pa skoz kako milo uporabljate?

Mi se vsak dan umivamo samo z vodo, dvakrat tedensko pa naredimo kopel v katero kanem Nivejino kopel ali bubchenovo, za lase pa uporabljam šampon od Mustele.

koliko so vaši oblečeni v stanovanju?

Gal ima zgoraj oblečeno bodi z dolgimi rokavi, spodaj pa žabe in še ene zokne počez.

Hijenca za vaše zdravje

Srčekgirl super fore user posted image user posted image user posted image in **** dobre fotke. A veš, da sem probala gledati svingerje preko  neta, ampak mi je prav bedno bulit v rač. ekran in jih raje ne gledam. user posted image

Katy a si dobila dudke po pošti?

No skratka to je bil moj komentar user posted image user posted image . Počasi se odpravim v pasjo šolo. user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
12.11.2008 14:09:54   
aurora28
Povejte mi, a uporablja ktera od vas menstrualno skodelico....

Kaj pa je to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
12.11.2008 14:10:27   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: eole

Tilči in ostele z izkušnjami - koliko oblečeš otroka če je zunaj recimo nič stopinj ali tam okoli? jaz si ne predstavljam čisto user posted image  Kaj pa prehodi iz toplega v hladno ... to je najbrž kar nevarno za prehladit, a ne?

Ko smo šli danes ven, je imel oblečeno bodi- dolg rokav, tanka majčka- dolg rokav, žabice, volnene nogavičke, čez pa pajaca.
ko bo pa precej hladneje, bo pa imel bodi dolg rokav, pulover, žabice, hlačke,nogavičke, škorenjčke iz istega material, kot je pajac, čez pa še pajacka, kapico, šal, rokavičke

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
12.11.2008 14:12:33   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Povejte mi, a uporablja ktera od vas menstrualno skodelico....

Kaj pa je to user posted image user posted image user posted image

KLIK

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
12.11.2008 14:13:17   
Anonimen

****, koga pa moti, če se pogovarjamo še o čem drugem, ne le o otrocih?? Misliš, da se meni da 24/7 samo o otrocih pogovarjat? Meni je tule všeč ravno to, da predebatiramo še vse drugo in se malo sprostimo user posted image  Jaz bi tudi omenjena 2 videa pogledala user posted image  Ja, tako je, kot je barbaw napisala: jaz prav uživam in kar požiram tvoje opise življenja v Kairu.

Eh vcasih kero kaj druzga vprasam pa kar spregledajo ce pa vprasam kaj od otroka pa  takoj dobim zelo dolgo porocilo...
Potem sem pa dobila obcutek, da gre mogoce komu na zivce... ce se men pa res ne da samo od otrok govorit...user posted image user posted image user posted image

Drugace pa evo..vso posteljnino sem dala prat in vse sem posesala pa po tleh pomila... mami pa kuha kosilo.

Sem pozabla povedat...moji mami se je fizicno zdravje kar dost popravilo od kar je spet tuki ( suho vreme prezene vso revmo in artritis) ampak je pa zacela bit sklerozna...kot njena mama... tako da me vcasih kar skrbi...Potem jo pa nocem veliko obremenjevat, zato tud isceva z mozem pomoc za otroke, da bom jaz lahko njemu vec pomagala in da me ne bo skrbelo ne za mami ne za otroke...

Aja, kaj sem sploh hotla povedat.. ah nic...Pridna sem bila sedaj grem pa probat linke poiskat..

Spelin@: Kako je Gregi? Kaj si zrihtala...

Barbaw: hvala tud teb za lepe besede... itak si user posted image  

A je dones kak cvek da ni Estrelle???

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2894
12.11.2008 14:16:15   
Anonimen

****, a obstaja kakšna internacionalna verzija "shrani.si" oz. nekaj podobnega?

Obstaja, samo mi pravi da je datoteka prevelika...user posted image user posted image

A se jaz povem kok je moj mali oblecen v stanovanju ali pa zunaj:

Podnevi body s kratkim rokavi in hlacke z stopali, ponoci spalni pajac...

Se pa tud pri nas pocasi hladi tako da bomo kmalu stunfe nosili...

Dnevi so lepi in vroci tud cez 30 stopinj ampak ponoci pa ze pride tud samo 15...

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2895
12.11.2008 14:21:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Pozdravljene! user posted image

Najprej, da se pohvalim, da imamo doma novo pridobitev, to je jedilni stol Slex in je super. Sem Gala posedela in je ful užival v njem. Seveda sem ga tudi slikala, brez tega pač ne gre user posted image . Najprej vam moram pokazati sliko Gala v novem stolčku, nato pa bom pokomentirala za nazaj. Ok?

user posted image

Kaj je tamal luskan...user posted image user posted image user posted image  Sej stol je tud zelo lep... ampak mali... ja kdaj je pa ratal blondinec??

Res je cuker Gal...user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2896
12.11.2008 14:26:27   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: ****

A je dones kak cvek da ni Estrelle???

Je bil ob 10.00 v Kranju.

Sem že 1X zgori podpisala izjavo špeline... valda je čist uredu, če na tej temi govorimo tud o drugih stvareh... pa sej nismo v lajfu sam mame... smo ženske, žene, gospodinje... in še in  še. Čist cool je... user posted image

aja... PRIDNA, ker si pospravlala, jest sem neki brez energije user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
12.11.2008 14:27:36   
Anitka
Tako naš Gal spi drugo rundo in jaz bom hitro smuknila k njemu, da prinesem notri kakšno nočno minutko. Pa naj že mine ta polna luna, da bodo naši hroščeki nehali nagajati mamicamuser posted image user posted image user posted image

Aurora lep stolček in še lepši model v njemuser posted image user posted image user posted image

**** pridna si ti danes user posted image user posted image user posted image , jaz pa danes bolj luftam. No kuhala sem, pa še to ne bogvekajuser posted image user posted image user posted image - samo mlečno krompirjevo župco.

Naty ti maš pa že kar težkega dedcauser posted image user posted image user posted image

Estrella ko boš urejala seznam - posvetovalnico sem prestavila na 25.11., ker gremo naslednjo sredo v Čatež pa sem iz preventive raje tako uredila.

Čmrlika
jaz ne uporabljam menstrualne skodelice, bi me pa tudi zanimale kakšne informacije o njej.

Zdaj pa grem v horizontalo...

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
12.11.2008 14:33:32   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Podatki za seznam so: teža 9270guser posted image , 67cm (tu se je zmotla, ker se je mali čist zvil, da je mene nazaj gledal, ampak ne vem zakaj nisem rekla naj še enkrat user posted image ). Ga bom probala še doma zmerit, nazadnje sm ga pa je blo okrog 70. OG 45cm.

user posted image user posted image user posted image za pregled... Žan je pa ornh dečko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
12.11.2008 14:35:24   
Anonimen
Evo neki sem nasla:

Moja omiljena destinacija...ampak res enkrat na teden grem rada tja...Saj tukaj okrog imam dva velika centra tako kot City park v Ljubljani ampak tja grem sam po fasengo...

Ampak v City stars si grem pa prov glavo spocit...ponavadi greva na vecerjo pa v kino sedaj sem bila pa tud ze na pedikuri...

Sicer je za slovenske razmere mal delec 52km v eno stran ampak za nas tukaj je to sosednja ulica...ker ima Kairo po zadnjih podatkih ze 22 miljonov ljudi.

Evo na tole kliknete : klik    Potem pa cist na koncu strani tam k pise Corporate tv commercial view video  potem pa se unega  shopping tv commercial view video...

Tedva videa kar dober mal na hitro pokazeta moje omiljeno mesto za sprostitev..

Bolnico pa se iscem... me je pa spodbudilo Spelinino pisanje o zdravstvu... ker mi smo 3 svet ( kao nerazviti) pa bi rada pokazala kako to pri nerazvitih zgleda...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?