|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009
11.11.2008 17:11:07   
sonček85
JOJ PA SEJ NAS BO DO APRILA ŠE PREKO 100user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošla in javi se še kaj.Te dam na seznam
pridno božaj bušija in super da je šlo vse na MF ok
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
11.11.2008 17:20:02   
sonček85
user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)        (štuser posted image . ,št.user posted image )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
user posted image metuljčica27             (št. 3 ,št. 1)                           
user posted image srečka82(26)            (št. 1, št . 0)           11.11.    user posted image CE 
user posted image miška2006                
(št.2, št 1)             14.11      user posted image GO
02.04.
user posted image supermiška(28)         (št. 3, št. 1)                             LJ
user posted image malcekvita                  (št. 1,št. 0)           01.12MF,12.12LJ/PO
user posted image ladybird01(30)         (št.  2 ,št. 0)          13.11.     
user posted image _malina_  (30)           ( št. 1,št. 0 )                          
03.04.
user posted image mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
user posted image PIruri(30)                    (št. 3 ,št. 1)                          user posted image   PO
user posted image bibona   (29)                (št. 2, št. 1)                          user posted image
user posted image SuzyB                            (št. ?, št. ?)
user posted image balbina                       
  (št. ?, št. ?)                                  SG                      
04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št. ?, št. ?)                          
user posted image janja*                           (št. 5 ,št. 3)           09.12 MF user posted image PO  
user posted image kataka21 (23)             (št. ?, št. ?)           19.11

05.04. 
user posted image april09                         (št. 3, št. 1)           25.11MF01.12user posted image LJ
user posted image mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
user posted image Mici7(28let)               (št.  1,št. 0 )         17.11                      

user posted image Adelina                         (št. 3,št. 2)        
user posted image orhidejka                     (št.  1,št. 0)                                MB     

06.04. /7.4
user posted image
simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)           27.11 MF user posted image

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.   2, št. 1)                           
user posted image jernejav                      (št. 1, št.   0)        11.11.     user posted image SG-JU       
user posted image urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                              Trst
user posted image Artičoka                       (št. 2 ,št. 1)          12.11.         KR  
user posted image jakanejc                       (št.  3,št. 2 ) 
user posted image tia12

(št.  ?,št. ?  )    
 08.04.
user posted image katkica007                  (št. ?, št. ?)                             
user posted image bineti                            (št. ?, št. ?)   
user posted image ninca19                    
   (št. ?, št. ?)          26.11 MF                
09.04.
user posted image Nalini                           (št. 1, št. 0)                              MS
10.04.
user posted image Cveta28 (28)             (št.  1,št. 0)            04.12        LJ
user posted image detelja                         (št. 2, št. 0)           02.12.           
user posted image linči 312                      (št. ?, št. ?)                                 

11.04.              
user posted image angelito (28)              (št. 1,št. 0 )            03.12MF    LJ
user posted image aljab                            (št. 2 ,št. 1)                                   
user posted image matt                             (št. 1, št. 0)          
19.11            
user posted image kimmii (31)                 (št. 1, št. 0)                                   
user posted image aprilcica09                   (št. 1, št. 0)                               LJ                          
12.04.
user posted image poka1                          (št. 2 ,št. 1 )                                  
user posted image baltazarka                   (št. ? , št. ?)                                  
user posted image Bojana 29                    (št. 4 ,št. 1)            11.12MF    MB
user posted image diti(27)                       (št. 1 ,št. 0)             01.12MF   CE  
13.04.
user posted image tink@                            (št. 1 ,št. 0 )                           NM         
14.04.
user posted image  vud                              (št. 2, št. 1)           25.11.      SG
user posted image zanchy                          (št. 3, št. 2)                                   
user posted image KaTkA24                       (št. ?, št. ?)                            user posted image
15.04.
user posted image mavika                         (št. 1 ,št. 0 )                                 
user posted image pat                                (št. 2,št. 1 )                                 
user posted image sobra(27)                   (št. 2, št. 0)           26.11.     LJ                                   
16.04.
user posted image krfjolca(25)                 (št. 2, št. 1)                                
user posted image lily32                            (št. 1 ,št. 0)                                 

17.04.

user posted image L & L(29)                     (št. 3,št. 2)          11.11.,  user posted image KR
user posted image MAJLANA                      (št. ?, št. ?)                      
user posted image nmag  (38)                  (št. 5, št. 4)          12.11     user posted image LJ
user posted image *nana*                          (št. 3 ,št.1 )                        SG
user posted image klavdyk                          (št.  2,št.1)
user posted image Tabletka dOr                 (št. 1,št. 0 )           

18.04.
user posted image neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
user posted image blancica (34)               (št. 1, št. 0 )         24.11.    PO  
user posted image malapikica(36)            (št.  3 ,št. 1)         28.11.,8.12MFMS

user posted image čokoladica1                  (št. ? ,št. ?)                     
19.04.
user posted image uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)           27.11 MF LJ                          
user posted image zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           26.11 user posted image TRB
20.04.
user posted image lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                        
user posted image BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          09.12MFuser posted image LJ
user posted image Akina (25)                    (št. 1,št. 0)                   
user posted image tani22                           ( št. ?, št. ?)                                        

user posted image frutolina                        (št. 1, št. 0)          03.12.             

21.04. 
user posted image tojeto1(30)                   (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
user posted image m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)
user posted image PikaV                              (št.3,št.1 )            11.11ACuser posted image               

23.04.
user posted image mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    
user posted image NenaLena                     (št. 1 , št. 0 )         11.12. user posted image LJ             
user posted image RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)          13.11.,
24.04.
user posted image Sonček 85user posted image (23)        (št. 1 ,št. 0)           25.11.,    CE
user posted image kunda  (29)                  (št. 1, št. ?)            10.11.
user posted image duda1                     
     (št.  3,št. 2 )            04.12      MB                     
25.04.
user posted image pikaro                          (
št. 1 , št. 0)                          MS
user posted image Pat74  (34)                 (št. 3,št. 2)              05.12.MFPO
user posted image Patrica                          (št. ?,št. ?)
26.04.
user posted image anca(27)                       (št.  
1,št. 0)                             LJ         
user posted image zoja B                            ( št. 4 , št. 1)            18.11     LJ
user posted image olea                                (št. 1,št. 0)               09.12    LJ
27.04.
user posted image štorkljica                      (št.   2,št.  1)             cht 11.11                           
user posted image barboom                       (št.  ?,št.   ? )                                  
user posted image zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
user posted image anchika                           (št. 2 ,št. 1)             13.11 
user posted image rea27 (27)                     (št. 2,št. 0)              04.12NM/LJ                            

28.04.
user posted image
narcisa (26)                   (št. 2,št. 1)              18.11 ZASAVJE

29.04..
user posted image mišk (26)                       (št. 2, št. 1)            25.11.BREŽ
30.04.
user posted image *junona* (24)               (št. 3,št. 0 )            24.11.,  CE
 1.5.                     
user posted image copka(28)                      (št. 2,št. ?)             12.11.     
xx.04.
user posted image ančula                             (št. ?, št.  ?) 
user posted image vesa13                           
  (št. ?, št.  ?)   

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

12.11
Copka
Artičoka
nmag

13.11
anchika
ladybird01
RDEČA VRTNICA

14.11
miška2006

Trenutno imamo:

user posted image :10
user posted image :5
user posted image :80                    

TRENUTNO NAS JE: 95 nosečk 

OBJEMČKOMETER:
   8user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                user posted image    DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA   user posted image   SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST              user posted image     ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.      user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                    user posted image    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                            user posted image    VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
user posted image  TUKAJ                            user posted image TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
11.11.2008 17:52:43   
jernejav
Tako pa je MF za mano. Naša user posted image  je takšna kot mora biti v tem tednu. Si je res vzel čas in do podrobnosti pregedal glavco in vse ostalo. Moj user posted image je bil navdušen nad pregedom in zelo vesel da je šel zraven. Mi je na nuhalni dejal da bo deklica, danes pa je videl fantka, tako da sedaj pa res ne vem kaj pričakujemo, saj se ni dobro videlo in bomo videli čez dober mesec kaj skriva naša user posted image  med nogami, haha
Naslednji pregled imam 16.12.

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
11.11.2008 19:50:45   
Tabletka dOr
Jerneja user posted image  ful dobr, čestitam za dobro opravljen pregled.

Tudi jaz sem glih nazaj od ginekologijne. Pa ni bila še morfologija (to imam 3.12.) Danes smo samo na hitro pogledali srček z ultrazvokom. Pa zaradi lišajev mi je dala napotnico za dermatologa. A mi lahko katera priporoči kakšnega ok dermatologa?

Ful nas je že velik user posted image  
Lep večer

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
11.11.2008 19:54:35   
mišk
OMG babe, ve pa ste prave "tipkarce"!!user posted image user posted image
Čestitke vsem za uspešne preglede, za vse fantke in punčke!!user posted image
Moja svakinja je ravno ta teden izvedela, da bodo dobili še enega fantka. Ona je sicer marčevka. Mi se bomo pustil kar presenetit glede spola. Tako kot prvič. Tudi ta druga svakinja pričakuje fantka konec meseca, tako da izgleda, da bo naša Dona imela same bratrance.

Kilogrami: Sem gledala ta staro materinsko knjižico in primerjala kilažo s sedanjo, in ugotovila, da sem sedaj na +4kg plusa napram prvi nosečnosti.user posted image
Bom morala opustiti to večerno basanje s tolimi sendviči, pa popoldansko nažiranje s čokolado in dopoldansko prenajedanje s čokolinotom... Pa voziček mal večkrat prijet in gasa!

Srečanje: Jst sem za Celje ali Ljubljano. Vmesni kraji mi niti ne odgovarjajo.
Drugače sem pa tekom študija stanovala v Celju, ker sem študirala na tamkajšnjem faksu. Zato se mi zdi Celje tako čist domače pa to...

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
11.11.2008 20:02:32   
BrinaBA
PikaV - kako je bilo na AC?

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
11.11.2008 21:08:54   
krfjolca
Da se še jaz malo javim.
Danes je dve leti, kar so me začeli mučiti popadki user posted image . Kar podoživljam te muke in me je vedno bolj strah aprila user posted image . Sem 100 %, da tokrat vzamem EA. V prvo sem bila polna idej o naravnem porodu, pa se je izkazalo, da nisem ravno tip ženske za naravno rojevanje user posted image . Sem imela popadke skoraj 24 ur. In 12. 11. ob 8h zjutraj se je rodil moj Anže user posted image . Ne morem verjeti, da je šlo tako hitro! Zdaj je že cel frajer, pa še ravnokar je bil tako droban ...

Opažam pa, da mi gre ta nosečnost fuuuuul hitreje, kot prva. Saj smo že na polovici! V prvo se mi je vleklo ko kurja čreva. No, verjetno tudi zato, ker sem bila še brezposelna oz. sem izdelovala fakulteto ... Se mi zdi, da sem tokrat veliko bolj sproščena glede vsega, ne sekiram se za vsak špik, ne berem forumov o splavih, porodih in podobno, ne gledam na vsak grižljaj in vsako deklaracijo na izdelkih, itd.

Koliko ste šle ostale gor s kilogrami? Jaz sem zdaj na +4, pa se počutim kot balon user posted image . V prvi user posted image  sem v tem tednu pridelala samo 2 kg.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Neposredna povezava do sporočila: 4332
11.11.2008 21:11:36   
frutolina
Uuuuuaaauuu kaj nas je! Smo se kar namnožile :-) user posted image user posted image  Dobrodošle vse nove! Vidim da je celo ena iz MB vmes user posted image .

Jernejav super za MF! user posted image user posted image   kje si pa bila na MF? Pri svojem gin? Mislim da si nekje napisala pa se mi ne da it iskat - sem postala lenobna user posted image  sem se namreč tak fajn nažrla večerje ( paprika, paradižnik, sendvič, 4 mandarine, 4 dcl soka...) in se mi sploh ne da premaknit s stola user posted image user posted image
Drugače pa vidim da ste danes spet na veliko čvekale user posted image

Ne vem katero sem že vprašala ( če sploh sem user posted image  ) za 3D/4D na Ptuju? Sem nekaj stikala po netu in sem opazla da sta dva bolj znana- Lukman in Rosič (če se spet ne motim user posted image ). Zdaj me pa res zanima za katerega padejo pohvale? user posted image  

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
11.11.2008 21:24:56   
meta21
Ojla, aprilčice!

Sem vas prišla malo pozdravit (katera izmed vas je za to kriva, bo že vedela) in moram rečt, da vas je res veliko. Upam, da boste našle še 5 nosečk, da vas bo magičnih 100, čeprav nimam pojma kam vas bojo dali.

Jaz sem septembrka 08. Nas je bilo na seznamu pribl 70, pa so me v LJ P v sobo pripeljali kot četrto (prostora je za 3) in nobena od cimer ni sodelovala na forumu.
Kaj že bluzim, aja, GUŽVA BO!!!user posted image user posted image user posted image

Lepo nosečnost vam želim!user posted image user posted image user posted image

PS: A si predstavljate naše mulčke, ko se bojo v šole vpisovali. Kakšna gužva bo šele takrat!!! Boščki!user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
11.11.2008 22:30:42   
sobra
Čer čveke moje!

Kok super da nas je tolko, aprila bo pa res gužvauser posted image user posted image user posted image
Soncek85: prosim če popraviš pri men na seznamu,ker jst ne znamuser posted image , se pravi morfologija 28.11, pol pa še pregled 3.12.
angelito: ja mojo poročno obleko sem kr kupila,zdej pa doma visi v omariuser posted image user posted image user posted image . Jo bom pač imela za pokazat mojim sončkom enkrat,da vidijo v čem se je mamica poročilauser posted image

Aja pa še moje neumesne.Kakšno je vreme v LJ zdej? A je že za plašček pa škornje ker grem v ned. v Slovenijo za kratek časuser posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
11.11.2008 22:54:52   
simonaa
Hvala lepa za vse dobrodošlice nam novim nosečkam!
Vse pohvale tudi za tako vzorno urejanje seznama. Se mi zdi, da nas je zdaj res ogromno nosečk, meni je danes kolegica, ki me že nekaj časa ni videla, rekla: A ti si po novem tudi v takšni lepi obliki user posted image !!
Drugače naj dodam še to, da sem iz LJ.
Zdaj pa grem dokončat seminar user posted image , ki ga imam jutri v službi, še eno zadnjih opravil preden dam počasi možgane na pašo user posted image .

Lahko noč vsem in lepe sanje!

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
11.11.2008 23:33:10   
*Junona*
Jeeee, dobrodošle nove user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
12.11.2008 6:06:46   
april09
Jutro ..

wow kok novih user posted image user posted image  Dobrodosle.. res nas ratuje ogrooomnoo. Ful dobr!

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Opažam pa, da mi gre ta nosečnost fuuuuul hitreje, kot prva. Saj smo že na polovici! V prvo se mi je vleklo ko kurja čreva. No, verjetno tudi zato, ker sem bila še brezposelna oz. sem izdelovala fakulteto ... Se mi zdi, da sem tokrat veliko bolj sproščena glede vsega, ne sekiram se za vsak špik, ne berem forumov o splavih, porodih in podobno, ne gledam na vsak grižljaj in vsako deklaracijo na izdelkih, itd.

se samo podpisem pod tole.. sem ravn vcerj mojmu rekla, da sploh nimam filinga, da sem noseca, nimam niti casa razmislja o tem v primerjavi s prejsnjic user posted image  V nedeljo bomo ze na polovici - haloo, kam je pa prva polovica sla user posted image user posted image
Anze, vse naj naj za tvoj drugi rojstni dan user posted image  

PA bravo za vse super preglede user posted image

Mah KG .. tam 6-7 plusa user posted image  Pa kaj naj.. Ce bi slo v drugem delu samo tok gor, bi bilo super user posted image  Torej od zdaj samo se bebica pridobiva na tezi, mami pa stagnira.Me je pa strah, kako bom to zgubila, ker nisem ena unih srecnic, ki bi ji kar dola padali, ampak se moram ornk namatrat. Ampak ob 2 nadebudnih pupah bo ze ratal. Prit do prednosecniske + se na minus 5-7.

Smo ze na polovici tedna user posted image  

dermatolog - poklici na dermatolosko in povprasaj, ce imas kaksno prednost kot nosecnica. Ker na napotnico cakas hmm par mesecev. Drugace v LJ - Kralj, Bertenijev, ampak ista stala pri napotnicah. Samoplacnisko pa si laho ju3 na vrsti user posted image  

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
12.11.2008 8:16:12   
*Junona*
Dobro jutro. user posted image

Jaz sem pa danes ob pol sedmih bla že v Celju, da so mi gume menjal. Je pa zelo mrzlo zunaj. Zdej si pa guzo grejem tule pod kovtrom.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
12.11.2008 8:21:39   
zupancdam
user posted image Jutro, čvekice!
krfjolca, ura je 8:21, takle čas je tvoj Anže že pridno jokal in se crkljal pri mamici, Vse najboljše Anže!!!
Tudi jaz ne morem vrjet, da bom že skoraj na polovici nosečnosti, tako hitro poteka tale nosečnost, vrjetno zato, ker imam doma eno nagajivo pikico in mi z njo mine hitro čas, drugače sem pa jaz že 2 leti doma, nisem v službi in še kakšno leto oz 2 leti bom. Pri Lari sem jaz prebrala toliko literature, vsak forum pregledala, brala takšne in drugačne članke, sedaj pa nič več, edino kar je preberem v katerem tednu sem in to je vse. Seveda pa na forumu aprilčic sem.
Vsem čestitke za preglede!!!!
jernejav, a praviš da so ti na nuhalni rekli, da bouser posted image , danes pa je pokazalouser posted image
Tudi jaz po tihem upam, da mi 26.11. pokaže user posted image , ker mi je strahova rekla na nuhalni da bo user posted image . No, pa saj ni važno kaj bo, bomo lahko vsa oblačila od Lare porabili, če drugega ne! Važno je res najbolj zdravje, zdravje in še enkrat zdravje!!!!!
Sedaj pa grem mal na potep, pridne bodite!

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
12.11.2008 8:22:48   
zupancdam
junona, pa kajga čajčka spij, da te pogreje.jaz grem pa zdajle v Celje

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

Neposredna povezava do sporočila: 4341
12.11.2008 9:10:16   
jernejav
Zupancdam - ja na nuhalni je rekel da vidi deklico, včeraj pa je potem videl fantak,ampak tudi ni mogel točno potrditi, ker je user posted image  mel popkovino direkt med nogami in je prekrivala, blo pa naj bi na trenutek viden lulček, no bomo videli na naslednje pregledu. Oba pregleda pa je naredil isti ginekolog, tako da bomo videli kaj bo rekel naslednji mesec. Vglavnem pa sam da bo zdravo.
Moj pa je bil nad pregledom vidno ganjen in navdušen, bom ga še večkrat zraven vzela, seveda če bo doma.user posted image user posted image user posted image user posted image .

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4342
12.11.2008 9:22:32   
Blancica
Pozdravljene čvekice ;)
Se samo na hitro pofočkam, pa letim... ;)
Tabletka dOr - če si iz Lj ali okolice, poznam dr. Kralja-zelo dober dermatolog...ordinacijo ima v centru Murgle.
uživajte pupe in lep dan
user posted image

"11.4.2009 - 14.49 - Lan Tristan"

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
12.11.2008 9:47:15   
sonček85
jernejav:super za MF in da je vse tipi topi
kg:jaz jih imam 2-3 kg več kot pred user posted image
mišk mogoče pa res same bratce,ali boš pa ti imela user posted image
meta:lepo da si nas prišla pozdravit in nam povedat malo za naprej.Ja sej koliko jih se še skriva ,pa na forumu mama.si jih je nekja ,sam tam se nimajo tako super kot me,kajne?
Čestitam za korenjaka Lovra ,je lep kot sonček
SIMONAA:ja hvala ,in seveda si na našem seznamu ,če si pa našauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj poteka seminar brez problema.user posted image user posted image
junona:si pa hitrauser posted image user posted image user posted image ,moj jih je pa menjal že 1 teden nazaj.A guzo si greješ ,da ne bo kdo tebe zbajku ven s posteljeuser posted image user posted image user posted image user posted image
anže:
user posted image vse naj naj od nas vseh aprilk
zupancadam.a ti se greš tudi potepat,potepinke male.Jst pa ne morem k nimam avtauser posted image
danes sije sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image ZANIMIVOSTI DANESuser posted image

12.11
Copka
Artičoka
nmag

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 12.11.2008 9:51:50 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
12.11.2008 9:51:42   
sonček85
user posted image   APRILSKI SRČKI 2009 user posted image
user posted image  

PDP    IME(starost)        (štuser posted image . ,št.user posted image )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
user posted image metuljčica27             (št. 3 ,št. 1)                           
user posted image srečka82(26)            (št. 1, št . 0)           11.11.    user posted image CE 
user posted image miška2006                
(št.2, št 1)             14.11      user posted image GO
02.04.
user posted image supermiška(28)         (št. 3, št. 1)                             LJ
user posted image malcekvita                  (št. 1,št. 0)           01.12MF,12.12LJ/PO
user posted image ladybird01(30)         (št.  2 ,št. 0)          13.11.     
user posted image _malina_  (30)           ( št. 1,št. 0 )                          
03.04.
user posted image mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
user posted image PIruri(30)                    (št. 3 ,št. 1)                          user posted image   PO
user posted image bibona   (29)                (št. 2, št. 1)                          user posted image
user posted image SuzyB                            (št. ?, št. ?)
user posted image balbina                       
  (št. ?, št. ?)                                  SG                      
04.04.
user posted image mojcaprvič                    (št. ?, št. ?)                          
user posted image janja*                           (št. 5 ,št. 3)           09.12 MF user posted image PO  
user posted image kataka21 (23)             (št. ?, št. ?)           19.11

05.04. 
user posted image april09                         (št. 3, št. 1)           25.11MF01.12user posted image LJ
user posted image mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
user posted image Mici7(28let)               (št.  1,št. 0 )         17.11                      

user posted image Adelina                         (št. 3,št. 2)        
user posted image orhidejka                     (št.  1,št. 0)                                MB     

06.04. /7.4
user posted image
simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)           27.11 MF user posted image LJ

07.04.
user posted image Anonimna.                   (št.   2, št. 1)                           
user posted image jernejav                      (št. 1, št.   0)        16.12.  user posted image /user posted image SG-JU       
user posted image urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                              Trst
user posted image Artičoka                       (št. 2 ,št. 1)          12.11.         KR  
user posted image jakanejc                       (št.  3,št. 2 ) 
user posted image tia12

(št.  ?,št. ?  )    
 08.04.
user posted image katkica007                  (št. ?, št. ?)                             
user posted image bineti                            (št. ?, št. ?)   
user posted image ninca19                    
   (št. ?, št. ?)          26.11 MF                
09.04.
user posted image Nalini                           (št. 1, št. 0)                              MS
10.04.
user posted image Cveta28 (28)             (št.  1,št. 0)            04.12        LJ
user posted image detelja                         (št. 2, št. 0)           02.12.           
user posted image linči 312                      (št. ?, št. ?)                                 

11.04.              
user posted image angelito (28)              (št. 1,št. 0 )            03.12MF    LJ
user posted image aljab                            (št. 2 ,št. 1)                                   
user posted image matt                             (št. 1, št. 0)          
19.11            
user posted image kimmii (31)                 (št. 1, št. 0)                                   
user posted image aprilcica09                   (št. 1, št. 0)                               LJ                          
12.04.
user posted image poka1                          (št. 2 ,št. 1 )                                  
user posted image baltazarka                   (št. ? , št. ?)                                  
user posted image Bojana 29                    (št. 4 ,št. 1)            11.12MF    MB
user posted image diti(27)                       (št. 1 ,št. 0)             01.12MF   CE  
13.04.
user posted image tink@                            (št. 1 ,št. 0 )                           NM         
14.04.
user posted image  vud                              (št. 2, št. 1)           25.11.      SG
user posted image zanchy                          (št. 3, št. 2)                                   
user posted image KaTkA24                       (št. ?, št. ?)                            user posted image
15.04.
user posted image mavika                         (št. 1 ,št. 0 )                                 
user posted image pat                                (št. 2,št. 1 )                                 
user posted image sobra(27)                   (št. 2, št. 0)           28.11.MF3.12LJ                                   
16.04.
user posted image krfjolca(25)                 (št. 2, št. 1)                                
user posted image lily32                            (št. 1 ,št. 0)                                 

17.04.

user posted image L & L(29)                     (št. 3,št. 2)          11.11.,  user posted image KR
user posted image MAJLANA                      (št. ?, št. ?)                      
user posted image nmag  (38)                  (št. 5, št. 4)          12.11     user posted image LJ
user posted image *nana*                          (št. 3 ,št.1 )                        SG
user posted image klavdyk                          (št.  2,št.1)
user posted image Tabletka dOr                 (št. 1,št. 0 )          03.12MF

18.04.
user posted image neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
user posted image blancica (34)               (št. 1, št. 0 )         24.11.    PO  
user posted image malapikica(36)            (št.  3 ,št. 1)         28.11.,8.12MFMS

user posted image čokoladica1                  (št. ? ,št. ?)                     
19.04.
user posted image uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)           27.11 MF LJ                          
user posted image zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           26.11 user posted image TRB
20.04.
user posted image lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                        
user posted image BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          09.12MFuser posted image LJ
user posted image Akina (25)                    (št. 1,št. 0)                   
user posted image tani22                           ( št. ?, št. ?)                                        

user posted image frutolina                        (št. 1, št. 0)          03.12.             

21.04. 
user posted image tojeto1(30)                   (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
user posted image m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)
user posted image PikaV                              (št.3,št.1 )            11.11ACuser posted image               

23.04.
user posted image mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    
user posted image NenaLena                     (št. 1 , št. 0 )         11.12. user posted image LJ             
user posted image RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)          13.11.,
24.04.
user posted image Sonček 85user posted image (23)        (št. 1 ,št. 0)           25.11.,    CE
user posted image kunda  (29)                  (št. 1, št. ?)            10.11.
user posted image duda1                     
     (št.  3,št. 2 )            04.12      MB                     
25.04.
user posted image pikaro                          (
št. 1 , št. 0)                          MS
user posted image Pat74  (34)                 (št. 3,št. 2)              05.12.MFPO
user posted image Patrica                          (št. ?,št. ?)
26.04.
user posted image anca(27)                       (št.  
1,št. 0)                             LJ         
user posted image zoja B                            ( št. 4 , št. 1)            18.11     LJ
user posted image olea                                (št. 1,št. 0)               09.12    LJ
27.04.
user posted image štorkljica                      (št.   2,št.  1)             cht 11.11                           
user posted image barboom                       (št.  ?,št.   ? )                                  
user posted image zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
user posted image anchika                           (št. 2 ,št. 1)             13.11 
user posted image rea27 (27)                     (št. 2,št. 0)              04.12NM/LJ                            

28.04.
user posted image
narcisa (26)                   (št. 2,št. 1)              18.11 ZASAVJE

29.04..
user posted image mišk (26)                       (št. 2, št. 1)            25.11.BREŽ
30.04.
user posted image *junona* (24)               (št. 3,št. 0 )            24.11.,  CE
 1.5.                     
user posted image copka(28)                      (št. 2,št. ?)             12.11.     
xx.04.
user posted image ančula                             (št. ?, št.  ?) 
user posted image vesa13                           
  (št. ?, št.  ?)   

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

13.11
anchika
ladybird01
RDEČA VRTNICA

14.11
miška2006

Trenutno imamo:

user posted image :10
user posted image :5
user posted image :80                    

TRENUTNO NAS JE: 95 nosečk 

OBJEMČKOMETER:
   8user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
user posted image PREGLEDI                user posted image    DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA   user posted image   SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST              user posted image     ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.      user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                    user posted image    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                            user posted image    VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
user posted image  TUKAJ                            user posted image TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
12.11.2008 9:54:37   
sonček85
SOBRA :kadar bi rada popravila svoj datum na seznamu klikni samo CITIRAJ zbriši znake quete spodaj in zgoraj  in potrdi.probaj in bomo videli.samo spodaj napiši kaj si podravila ,da vemo urediti ,če bo kaj za popravit,samo ne bo potrebe ,ker ni težko.srečno

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
12.11.2008 10:10:39   
Artičoka
Pozdravljene!

Mi smo včeraj srečno prispeli iz Egipta. Bilo je super, a zdaj bo treba spet na stare tire. Zjutraj sem imela pregled. Morfologije mi še ni delala, ker je mnenja, da je prezgodaj, sem pa vseeno videla otročka, ker ga vsakič na hitro oceni (naredi UZ), posluša srčka itd. Zaenkrat vse ok, kilce so na +5kg, dobila sem napotnico za kri (moram iti šele v naslednjem tednu, po dopolnjenih 20-ih tednih), morfologijo imam 2.12..

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
12.11.2008 10:16:44   
zojaB
Dobrodošle vse nove user posted image user posted image user posted image

Junona hvala za tel. številko. Ta številka je verjetno za Dravlje ane?

Jest bi rada mela plišastega medota, na katerem piše baby on board in ima tiste priseske za na steklo v avtu. Ne maram tistih trikotnih nalepk, mi gredo že prav na živce...če bo katera kdaj zasledila v kakšni trgovini naj mi prosim javi.

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
12.11.2008 10:21:50   
zojaB
Artičoka  WELCOME BACK , malo nam poročaj, kako je bilo.

Zdele sem se prov nasmejala, sem dobila nov GSM z vgrajenim GPS in ko sem se postavila na moj trenutni položaj mi je pokazal, da sem nekje v Las Vegasu.... user posted image  I WISH

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
12.11.2008 10:25:29   
Artičoka
Bilo je res fino - mi smo res pravi popotniki in ne zdržimo doma. Vzeli smo križarjenje po Nilu, si ogledali Cairo, Gizo, Luxor, Assuan in se ustavili v Hurgadi. Imeli smo AI, tako da stradali ravno nismo. Prepričana sem bila, da se pri kilcah že precej pozna, pa izgleda se vidi le vizualno.

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?