Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:31:31
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 čer jeee čvekanje sam jaz ne vem kok bom kej zgovorna danes janey Zoja komaj čaka, da spozna Jaka je pa res prava faca jaka tut pravi da zojo...ko včasih kake slike pogledama od zoje,..ne moreš verjet, se mu kar sline cedijo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:31:51
|
|
|
|
ella79
|
janey moj pravi, da je čelada za tržna niša naša je skoz neki pobuškana
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:32:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Mala pikica, reči da prideta z Lukcem 19.11 na srečanje IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mala pikica, reči da prideta z Lukcem 19.11 na srečanje Dolenjak mislim, da bom prišla. Imam pa 18. zobozdravnika Lana, 19. torej Lj, 20. Rogaška. tako, da me daj na seznam. mariborčanke, a bi se katera peljala z mano! Jejjjjjjjeeeeeejjjjeee dr. Mala pikica tudi pride OO pa Ella ni šla laufat ampak je z nami
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:32:52
|
|
|
|
mala_pikica
|
Janey tvoj Jaka pa je res že pravi mali lumpek. Je luštni fantek . Se pa Luka tudi dviguje ob opori, pada pa zaenkrat še ne kaj dosti.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:33:02
|
|
|
|
bamby
|
dolenjka, nisem vedela, da je že konec . Pa je stric zmagal????? Al je bila Ivana prelepa za vse ?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:34:07
|
|
|
|
listek1
|
janey - kva je model tale tvoj sinko. Bova na srečanju bliži tebe, da se David mal naleze postavljanja na noge, da ne bo treba na fizioterapijo Ko pa že tok o vinčku čvekate, jest si grem pa muškata odpret njami
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:34:08
|
|
|
|
Janey
|
mala pikica se bomo zmenile, sej če SN gre, gremo vse 4, pa se zbašemo v 2 avta in gasa proti lj. se moramo dobit še samo na kavi, da se zorganiziramo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:34:56
|
|
|
|
bamby
|
Ampak tale metka15 pa kar noče nič povedat, pa samo bere, bere...si sline cedi....
< Sporočilo je popravil bamby -- 11.11.2008 21:35:36 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:35:01
|
|
|
|
mala_pikica
|
Jejjjjjjjeeeeeejjjjeee dr. Mala pikica tudi pride OO pa Ella ni šla laufat ampak je z nami IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Mala pikica, reči da prideta z Lukcem 19.11 na srečanje IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mala pikica, reči da prideta z Lukcem 19.11 na srečanje Dolenjak mislim, da bom prišla. Imam pa 18. zobozdravnika Lana, 19. torej Lj, 20. Rogaška. tako, da me daj na seznam. mariborčanke, a bi se katera peljala z mano! Jejjjjjjjeeeeeejjjjeee dr. Mala pikica tudi pride OO pa Ella ni šla laufat ampak je z nami Dolenjka nebi bilo slabo, če bi bila Dr., mogoče pa še bom, ko bom velika
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:35:28
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 janey - kva je model tale tvoj sinko. Bova na srečanju bliži tebe, da se David mal naleze postavljanja na noge, da ne bo treba na fizioterapijo Ko pa že tok o vinčku čvekate, jest si grem pa muškata odpret njami mi gre kar na bruhanje...kako fizioterapijo, misim ej....od kolegice malo si dal pri 15 mesecih na hrbet in se ni znala na trebuh obrnit, spuzala je pri 13m, shodla pa pri 16...zdaj je stara 2 leti in tak dirka ko nora.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:36:28
|
|
|
|
dolenjka
|
Listek & David Suzi & Žana Pina & Ana Bamby & Anaja Larisa & Nejc Dolenjka & Tara Februarka & Larisa Janey & Jakec Itata & Jakob Misar & Lana Lillchy & Lukec Ella & Zoja Bajsa & Zala Jenclil & Taj Mala Pikica & Luka Marusah & Lovro Še 1 fant manjka, da bodo poparčkani Ne, zmagal je Davo Karničar, sam Šundovka je tko lepa, da še ljubosumna ne bi mogla bit
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:36:41
|
|
|
|
mala_pikica
|
Objave: 3449 Član od: 1.3.2007 Kraj: mb Status: odsoten mala pikica se bomo zmenile, sej če SN gre, gremo vse 4, pa se zbašemo v 2 avta in gasa proti lj. se moramo dobit še samo na kavi, da se zorganiziramo IZVIRNO SPOROČILO: Janey mala pikica se bomo zmenile, sej če SN gre, gremo vse 4, pa se zbašemo v 2 avta in gasa proti lj. se moramo dobit še samo na kavi, da se zorganiziramo Ja na kavico pa lahko pridete k meni, vas častim
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:37:30
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Jejjjjjjjeeeeeejjjjeee dr. Mala pikica tudi pride OO pa Ella ni šla laufat ampak je z nami IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Mala pikica, reči da prideta z Lukcem 19.11 na srečanje IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mala pikica, reči da prideta z Lukcem 19.11 na srečanje Dolenjak mislim, da bom prišla. Imam pa 18. zobozdravnika Lana, 19. torej Lj, 20. Rogaška. tako, da me daj na seznam. mariborčanke, a bi se katera peljala z mano! Jejjjjjjjeeeeeejjjjeee dr. Mala pikica tudi pride OO pa Ella ni šla laufat ampak je z nami Dolenjka nebi bilo slabo, če bi bila Dr., mogoče pa še bom, ko bom velika ti si februarska dohtarca
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:37:43
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey mala pikica se bomo zmenile, sej če SN gre, gremo vse 4, pa se zbašemo v 2 avta in gasa proti lj. se moramo dobit še samo na kavi, da se zorganiziramo babe jaz moram še z mojim debato na to temo udarit Bi moral on tudi do LJ, ker mora nekaj uniformo menjat, pa bi to združili. Bom javila kaj bo gospod rekel.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:37:49
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Objave: 3449 Član od: 1.3.2007 Kraj: mb Status: odsoten mala pikica se bomo zmenile, sej če SN gre, gremo vse 4, pa se zbašemo v 2 avta in gasa proti lj. se moramo dobit še samo na kavi, da se zorganiziramo IZVIRNO SPOROČILO: Janey mala pikica se bomo zmenile, sej če SN gre, gremo vse 4, pa se zbašemo v 2 avta in gasa proti lj. se moramo dobit še samo na kavi, da se zorganiziramo Ja na kavico pa lahko pridete k meni, vas častim sam res ej. tak dolgo že vabiš. srečka a greva v četrtek??? si zrihtama avto
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:37:58
|
|
|
|
bamby
|
Po moje bodo pa mogli mal Supernovo povečat, če bojo hotli spravt tolk februarčkov noter
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:38:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Objave: 3449 Član od: 1.3.2007 Kraj: mb Status: odsoten mala pikica se bomo zmenile, sej če SN gre, gremo vse 4, pa se zbašemo v 2 avta in gasa proti lj. se moramo dobit še samo na kavi, da se zorganiziramo IZVIRNO SPOROČILO: Janey mala pikica se bomo zmenile, sej če SN gre, gremo vse 4, pa se zbašemo v 2 avta in gasa proti lj. se moramo dobit še samo na kavi, da se zorganiziramo Ja na kavico pa lahko pridete k meni, vas častim sam ti pa res obvladaš
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:38:39
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Jejjjjjjjeeeeeejjjjeee dr. Mala pikica tudi pride OO pa Ella ni šla laufat ampak je z nami IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Mala pikica, reči da prideta z Lukcem 19.11 na srečanje IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mala pikica, reči da prideta z Lukcem 19.11 na srečanje Dolenjak mislim, da bom prišla. Imam pa 18. zobozdravnika Lana, 19. torej Lj, 20. Rogaška. tako, da me daj na seznam. mariborčanke, a bi se katera peljala z mano! Jejjjjjjjeeeeeejjjjeee dr. Mala pikica tudi pride OO pa Ella ni šla laufat ampak je z nami Dolenjka nebi bilo slabo, če bi bila Dr., mogoče pa še bom, ko bom velika ti si februarska dohtarca
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:39:10
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey mala pikica se bomo zmenile, sej če SN gre, gremo vse 4, pa se zbašemo v 2 avta in gasa proti lj. se moramo dobit še samo na kavi, da se zorganiziramo babe jaz moram še z mojim debato na to temo udarit Bi moral on tudi do LJ, ker mora nekaj uniformo menjat, pa bi to združili. Bom javila kaj bo gospod rekel. aja, vi3je boste z marico uletel Bomo imele najbolj varne otroke
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:39:22
|
|
|
|
mala_pikica
|
Ne, zmagal je Davo Karničar, sam Šundovka je tko lepa, da še ljubosumna ne bi mogla bit IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Listek & David Suzi & Žana Pina & Ana Bamby & Anaja Larisa & Nejc Dolenjka & Tara Februarka & Larisa Janey & Jakec Itata & Jakob Misar & Lana Lillchy & Lukec Ella & Zoja Bajsa & Zala Jenclil & Taj Mala Pikica & Luka Marusah & Lovro Še 1 fant manjka, da bodo poparčkani Ne, zmagal je Davo Karničar, sam Šundovka je tko lepa, da še ljubosumna ne bi mogla bit Meni pa je bila prej bolj lepa, je zdaj sprva sploh nisem prepoznala, ima ful smešne napihnjene ustnice. Kateri pa je Tarin stric?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:39:33
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Objave: 3449 Član od: 1.3.2007 Kraj: mb Status: odsoten mala pikica se bomo zmenile, sej če SN gre, gremo vse 4, pa se zbašemo v 2 avta in gasa proti lj. se moramo dobit še samo na kavi, da se zorganiziramo IZVIRNO SPOROČILO: Janey mala pikica se bomo zmenile, sej če SN gre, gremo vse 4, pa se zbašemo v 2 avta in gasa proti lj. se moramo dobit še samo na kavi, da se zorganiziramo Ja na kavico pa lahko pridete k meni, vas častim sam ti pa res obvladaš jaz sem se tut nasmejala temu čudu,...pomoje nebi znala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:39:51
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Objave: 3449 Član od: 1.3.2007 Kraj: mb Status: odsoten mala pikica se bomo zmenile, sej če SN gre, gremo vse 4, pa se zbašemo v 2 avta in gasa proti lj. se moramo dobit še samo na kavi, da se zorganiziramo IZVIRNO SPOROČILO: Janey mala pikica se bomo zmenile, sej če SN gre, gremo vse 4, pa se zbašemo v 2 avta in gasa proti lj. se moramo dobit še samo na kavi, da se zorganiziramo Ja na kavico pa lahko pridete k meni, vas častim sam res ej. tak dolgo že vabiš. srečka a greva v četrtek??? si zrihtama avto dopodan bi šlo, če ne bom od srede preveč munjena Gremo spet v gledališče in upam, da se ne zavleče
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:39:53
|
|
|
|
larisa
|
Čer , a 200tki naproti ??? IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ne, zmagal je Davo Karničar, sam Šundovka je tko lepa, da še ljubosumna ne bi mogla bit Kaj denar dela aaaa Nehte tok hitr čvekat, k ne morem tolk hitr brat
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:40:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Po moje bodo pa mogli mal Supernovo povečat, če bojo hotli spravt tolk februarčkov noter Ne, ne, tam zgori je tolk placa, da lahko še nepovabljene gostje na naši temi pridejo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:40:24
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Ne, zmagal je Davo Karničar, sam Šundovka je tko lepa, da še ljubosumna ne bi mogla bit IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Listek & David Suzi & Žana Pina & Ana Bamby & Anaja Larisa & Nejc Dolenjka & Tara Februarka & Larisa Janey & Jakec Itata & Jakob Misar & Lana Lillchy & Lukec Ella & Zoja Bajsa & Zala Jenclil & Taj Mala Pikica & Luka Marusah & Lovro Še 1 fant manjka, da bodo poparčkani Ne, zmagal je Davo Karničar, sam Šundovka je tko lepa, da še ljubosumna ne bi mogla bit Meni pa je bila prej bolj lepa, je zdaj sprva sploh nisem prepoznala, ima ful smešne napihnjene ustnice. Kateri pa je Tarin stric? pardon, ampak kaj se to menite???? a je spet ema al kaj?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?