Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:18:27
|
|
|
|
dolenjka
|
Mala pikica, reči da prideta z Lukcem 19.11 na srečanje
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:19:08
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby A cvička pa ne bi nobena, ki že lih po Dolenjskem rase cviček , mi imamo kis bolj sladek kot pa cviček
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:19:54
|
|
|
|
srečka nosečka
|
mala pikica - a ti to sama gor šibaš, ali z Lukcom?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:20:05
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby A cvička pa ne bi nobena, ki že lih po Dolenjskem rase cviček , mi imamo kis bolj sladek kot pa cviček Vidim, da imamo spet vohunke. Verjetno jim že vinček diši
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:20:11
|
|
|
|
Janey
|
jaka išče igračke jaka se postavlja kar ob omari malo slikic smo že imeli budnico dolenjka ti lahko prideš kadarkoli, ampak predenj si ti tu, grem jaz že spat z al pa brez čikom
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:20:56
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka listek - a že trojke so na vidiku? Upam, da bodo brez bolečin pokukale ven. Ponavadi pa prej zrastejo štirke in nato trojke al ne? No, pa saj niso naši otroci po knjigah. sn- mislim, da so trojke, ne bom pa pametna. NImam pa pojma kako naj bi rastli zobki po vrstnem redu. Če je kaj na tem, potem naj hitro zrastejo, da bo naš škrat spet jedu Punce hvala, ker ste me dones poslušale, sem rabla mal tolažbe. Sva večerjo prec lažje pojedla Sej vem, da bo enkrat spet jedu tako kot se zagre, ampak skrbi te pa vseeno. Februarka - ti jim pa kr pvej ta svoje, če ti bo kdo še mapet solil
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:21:58
|
|
|
|
bamby
|
O janey, kaki facek je Jakec. Ful je dober ! Pa obvlada to vstajanje v nulo!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:22:27
|
|
|
|
Janey
|
listek nam tut niso rastli po vrstnem redu, kot piše...to je čist odvisno mater čvekate uf bamby
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:23:14
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby O janey, kaki facek je Jakec. Ful je dober ! Pa obvlada to vstajanje v nulo! ma ja, samo je nekaj da se lahko opre, magari stena zdaj se že lepo vsede..tu pa tam še butne ampak smo že dobri
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:24:26
|
|
|
|
bamby
|
dolenjka pa Tarinega strica spodbuja in mu glasove deli
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:25:25
|
|
|
|
Janey
|
tak je pa včeraj rogovili do 22h...pa se mu je nogica zapletla in pol mu je blo ful smešno ko je ven ni dobil smo se vsi trije režali da sem mislila d abomo poknili
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:25:43
|
|
|
|
srečka nosečka
|
janey - res je faca mali, zleze pa res vsepovsod
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:26:12
|
|
|
|
mala_pikica
|
mala pikica - a ti to sama gor šibaš, ali z Lukcom? IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka mala pikica - a ti to sama gor šibaš, ali z Lukcom? Srečka že sama komaj prisopiham do vrha . Ja, brez Lukca, v časih grem z mojim, samo se je zadnjič prehladil, ko je šel z mano, ker ga je zeblo , to pa zato, ker sem prepočasi hodila.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:26:41
|
|
|
|
bamby
|
janey, Anaja stoji samo, če jo jaz za roke držim in to vse raje stoji na nogah. Po moje bo kmalu tudi to pogruntala, kako je treba vstati. Pol bo pa kriza, ker jo bo povsod polno. Ji bom mogla kar spužve namontirat vsepovsod, da bo kot kaki mali hokejist
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:26:53
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka janey - res je faca mali, zleze pa res vsepovsod ja res ja joj ej kak je fajn ko sem malo sama doma zvečer..pridem celo do kompa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:27:19
|
|
|
|
ella79
|
čer jeee čvekanje sam jaz ne vem kok bom kej zgovorna danes janey Zoja komaj čaka, da spozna Jaka je pa res prava faca
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:27:39
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka listek - a že trojke so na vidiku? Upam, da bodo brez bolečin pokukale ven. Ponavadi pa prej zrastejo štirke in nato trojke al ne? No, pa saj niso naši otroci po knjigah. sn- mislim, da so trojke, ne bom pa pametna. NImam pa pojma kako naj bi rastli zobki po vrstnem redu. Če je kaj na tem, potem naj hitro zrastejo, da bo naš škrat spet jedu Punce hvala, ker ste me dones poslušale, sem rabla mal tolažbe. Sva večerjo prec lažje pojedla Sej vem, da bo enkrat spet jedu tako kot se zagre, ampak skrbi te pa vseeno. Februarka - ti jim pa kr pvej ta svoje, če ti bo kdo še mapet solil pa saj nekega pravega pravila ni Od kolegice tamali so baje zrastle prvo trojke Kakorkoli, upam, da s čimmanj težav prebrodita to krizico
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:27:53
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby janey, Anaja stoji samo, če jo jaz za roke držim in to vse raje stoji na nogah. Po moje bo kmalu tudi to pogruntala, kako je treba vstati. Pol bo pa kriza, ker jo bo povsod polno. Ji bom mogla kar spužve namontirat vsepovsod, da bo kot kaki mali hokejist pa veš da ni slaba ideja....mi bi rabli samo čelado, vse ostalo je ok
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:28:12
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka pa Tarinega strica spodbuja in mu glasove deli Ali pa se s carico v avto pokata in via Maribor
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:29:01
|
|
|
|
Janey
|
takle bi bli
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:29:20
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica mala pikica - a ti to sama gor šibaš, ali z Lukcom? IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka mala pikica - a ti to sama gor šibaš, ali z Lukcom? Srečka že sama komaj prisopiham do vrha . Ja, brez Lukca, v časih grem z mojim, samo se je zadnjič prehladil, ko je šel z mano, ker ga je zeblo , to pa zato, ker sem prepočasi hodila. Potem bi jaz rabila varstvo za malo, to pa je bolj tako tako. Ali pa ruzak pa malo zraven.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:29:31
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka pa Tarinega strica spodbuja in mu glasove deli Ali pa se s carico v avto pokata in via Maribor a čmo stave pobirat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:29:57
|
|
|
|
mala_pikica
|
Mala pikica, reči da prideta z Lukcem 19.11 na srečanje IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mala pikica, reči da prideta z Lukcem 19.11 na srečanje Dolenjak mislim, da bom prišla. Imam pa 18. zobozdravnika Lana, 19. torej Lj, 20. Rogaška. tako, da me daj na seznam. mariborčanke, a bi se katera peljala z mano!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:30:17
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey takle bi bli tega si pa v nulo zadela
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 21:30:26
|
|
|
|
dolenjka
|
Bamby, stric pa Stipe ga že z Ivano pijeta Listek, nam je najprej spodnja desna 4 ven pokukala Drugače pa res 3 pridejo oz naj bi prišle zelo pozno, prej 4. Trojke so "predvidene" med 15. in 20. mesecem Kako zgleda če otrok ne je, pa men se zdi da jaz zelooo dobro vem, pa Lilchy je imela kruto izkušnjo, ko Lukec 3 tedne skoraj ni jedel
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?