bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Larisa, verjetno ne moreš nič, če je med tednom in v delovnem času Zakaj so pa nehal ko je šel tvoj dol pa ne vem Mogoče pa nimajo vseh papirjev urejenih Preveri na občini A misliš, da se na občini lahko pozanimam? Dejansko ne vem kam se sploh obrnit Ampak res preseda tole Ja, občina mora izdati dovoljenje za gradnjo Na občini ti povejo, kakšno je zemljišče, če lahko zidaš (mora biti zazidljivo stavbno zemljišče). Pol ti pa UE da zadnji žegenj, to je gradbeno dovoljenje. Lahko pa tako eni kot drugi komplicirajo za NIČ. Vsi govorijo eno in isto, samo v nasprotno obrnjenem redu, in se te podajajo eden drugemu, nobeden pa ne ukrene nič in sam si kot ena črna ovca med vsem sranjem. Sem dala vso to proceduro skozi in je trajala 4 leta ! Babe, če boste take cetate delale, boste nocoj na 300tki, ne le na 200 . Jaz sem pa nocoj Tima spravla pod tuš, da se je končno enkrat sam opral . Sem bila kot kakšna vaditeljica aerobike, da sem mu kazala, kje in kako se je vse treba podrgnit. Če bi bilo po njegovim bi pol ure voda tekla, da bi se z njo oblival, pol bi neslednje pol ure jo z lončki prelival, pol bi se pa moker oblekel . Ma je bil priden in me je ubogal do potankosti. Upam, da bo kaj znanja ostalo v teji mali glavi. Anajo sem pa danes tudi kar v tuš kabini skopala, ampak da sem noter banjico postavila, ker tako šprica. Pa si nisem bila nič na boljšem, ker je bilo ravno tako pol kopalnice mokre . Je premajhna kabina, da bi jo z banjo vred lahko zaprla .
|