Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 14:07:18
|
|
|
|
itata
|
drugač je pa pri meni zdej vse na polno... jutr imam obravnavo pol sem z odvetnico (od službe) zmenjena pol mam še G... v čet imam sestanek z direktorjem - to morate držat pesti, da ne bo težil glede pravosodnega... skratka na polno. zdejle sklep pišem, mali spi. pol greva na plavanje... pol čveke pa tko naprej a ne...
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 14:07:49
|
|
|
|
nizy
|
jaz mam pa tak vamp , da zgledam noseča iz leta v leto , pa z vsako se spreminja
< Sporočilo je popravil nizy -- 11.11.2008 14:10:00 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 14:08:14
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 še dobr da imam jaz skoz 'mal' trebuščka, da me noben ne vpraša če sem spet februarka jaz sem jo že prodala, k je itak ne rabimo več (beri: ne bomo rabili več) nikoli ne reci nikoli
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 14:24:04
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 še dobr da imam jaz skoz 'mal' trebuščka, da me noben ne vpraša če sem spet februarka jaz sem jo že prodala, k je itak ne rabimo več (beri: ne bomo rabili več) nikoli ne reci nikoli zarečenega se kruha največ poje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 14:26:00
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 Jencili- a si dobla novo igračko, pa nimaš časa za nas danes ne, nisem je dobila. Če bo vse po sreči, grem danes po njo, če ne bo tamali glih takrat spal, ko je plan
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 14:29:42
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Sej veš tm na konc kavča busted
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 14:32:43
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy jaz mam pa tak vamp , da zgledam noseča iz leta v leto , pa z vsako se spreminja se podpišem pod tole. tako da ko me naslednji teden vidte....NE, nismo še naročili.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 14:36:33
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: nizy jaz mam pa tak vamp , da zgledam noseča iz leta v leto , pa z vsako se spreminja se podpišem pod tole. tako da ko me naslednji teden vidte....NE, nismo še naročili. mi tud še ne
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 14:39:32
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 jencili, čist si huda, pa sej si bla že prej! ampak zdej pa res gate trgaš! ti si prava faca ampak, če si pa ti tole šele zdele prebrala, pol se pa en drug pod tvoj nick na rr prijavlja sm ja sicer sm res skoz prijavljena gor, k mam rač itak cel dan prižgan, sam dejansko sm pa bl mal gor, pa še to bl berem ker sem tok v zaostanku...sm pa celo mela (očitno svoje dni) naštiman tko, da se itak ni vidl, da sm bla sploh prijavljena. Morm takoj tole prečekirat...
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 14:41:18
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata ella, bajsa, jencili: a danes po plavanju velja kafe al ne? midva na plavanje še ne greva, ker je mali še vedno bogi , bova pa vseen pršla na kavico, če boste tam
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 14:44:54
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ella, sosedi se niso unesli, navedli se jih tud še nismo, ampak je štemanje čez dan tolk hujše, da se mal zakamuflirajo Sej ko nehajo štemat, pa sosedje začnejo Pestro, pestro Vam moram povedat eno fajn prigodo, za vse tiste, ki hodite po plavanju v qulandijo Ena vozičkarica meni prejšnjo sredo pravi: veš sem šla včeraj pozno popoldan v qulandijo, pa vidim tam en kup vozičkov in mamice, ki vse vneto hranijo svoje . Pa pravi še: mi sploh ni jasno kako se jih tolk na kupu najde, pa vsi so zgledal približno iste starosti Pa jaz mal pomislim, pa se začnem . Pa pravim, sej to so pa naše čveke, ki po plavanju zasedajo . Tko da punce, padete v oči bravo mi le tko naprej, bomo še v medije pršle
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 14:52:10
|
|
|
|
bamby
|
Dan! Naša noč je bila pa čist mimo . Anaja se je zbujala nonstop, kar se pa ona ni, sem se pa sama . Ob 11h je spet zaspala za pol ure, prej sem jo pa v posteljico nesla in sem jo mogla ene 5x it nazaj poležt, ker ona bi kar sedela. Pol je končno ugotovila, da mora ležat in zaspat, ker drugač bo itak mami prišla . Mi je pa danes ogromno kosila pojedla, več kot sem pričakovala, da bo. Sem ji skuhala paštico z omako od naribanega korenčka in mezgice z dodanim ribanim sirom, kar je zadnjič bugi predlagala. Je mazila kot nora . Vidim, da nas bo že kar lepo število drug teden na srečanju. A buči ve,da bo srečanje????
< Sporočilo je popravil bamby -- 11.11.2008 14:53:02 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 14:57:57
|
|
|
|
jencili
|
no, pa en dober dan še z moje strani Se opravičujem za včeraj. Punce so me tok zmatrale, da zvečer res ni blo energije še za čvekanje. No, ker nas še nobena ni pohvalila, se bom pa sama. Včeraj sva bla pridna (seveda v zelo dobri družbi) in prehodila 14km dolgo turo . Dons me sicer okol kolkov precej boli ampak vsaj vem od česa, tko da je občutek dober . Zvečer sva pa z gledala en film in sem rač. samo ugasnila še. Zjutri je bil ati priden in Taja odpeljal za eno urco, da sem lahko potegnila do 9.20. Bajsa, tud flaška ne pomaga . Očitno bo neki druzga ne lakota. Smo mel pa vseno samo 4 budnice, kar je malo boljše kot prejšnje noči . Februarka - Larisa je daleč od bajsike, tko da se niti malo ne oziraj na besede nekih 'kekcev' k nimajo pamenejšega dela, kot da čvekajo naokoli Nč, zdej se grem pa malo v red spravit, pol greva pa s Tajem malo na lepše in na 'the kavico'
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 14:59:16
|
|
|
|
jencili
|
sm vedla, da sm neki pozabila...hvala Bamby, da si me spomnila Tud midva se fočkava za srečanje
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 15:01:09
|
|
|
|
jencili
|
Listek & David Suzi & Žana Pina & Ana Bamby & Anaja Larisa & Nejc Dolenjka & Tara Februarka & Larisa Janey & Jakec Itata & Jakob Misar & Lana Lillchy & Lukec Ella & Zoja Bajsa & Zala v primeru, da nau kej nujnega vmes pršlo :) Bamby & Anaja Jencili & Taj
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 15:03:06
|
|
|
|
jencili
|
Listek & David Suzi & Žana Pina & Ana Bamby & Anaja Larisa & Nejc Dolenjka & Tara Februarka & Larisa Janey & Jakec Itata & Jakob Misar & Lana Lillchy & Lukec Ella & Zoja Bajsa & Zala v primeru, da nau kej nujnega vmes pršlo :) Jencili & Taj me je nkdo zafrknu in že Bamby napisal
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 15:14:39
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Tako, midve sva vrnili tehtnico, kupili kahlico, slinček z rokavi, ker drugače bom živčnega fasala,ker se stalno za zapestje grize in drgne pa še 1 puzzle sem šla kupit, ker sva s Stipetom preobilna in na teh 2 ki jih imamo, ni dost placa za vse tri , pa termo torbico za flaško oz. hrano sem končno kupila Zdej se bašem z govejo župco, carica pa pančka, da bo fit za nove podvige Me veseli da se tako lepo fočkate za srečanje, upam, da bo to z rekordno udeležbo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 15:17:00
|
|
|
|
dolenjka
|
Februarka, Larisa ni nič debela Mah ljudje ne vejo kaj bi rekl, pol pa kr bleknejo Naša mami moji trlici vedno reče bajsi BTW, A je carica edina, ki še nima 7 kg Ella, nič hudega če si prodala košaro, sej imajo nove v trgovini Larisa, verjetno ne moreš nič, če je med tednom in v delovnem času Zakaj so pa nehal ko je šel tvoj dol pa ne vem Mogoče pa nimajo vseh papirjev urejenih Preveri na občini
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 15:24:48
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo drage moje, samo za vas en vic, da bo dan malo lepši Kako Cigani obavljaju triatlon? - Dođu pješke na jezero, okupaju se i odu kući s tuđim biciklom.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 15:27:46
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Larisa, verjetno ne moreš nič, če je med tednom in v delovnem času Zakaj so pa nehal ko je šel tvoj dol pa ne vem Mogoče pa nimajo vseh papirjev urejenih Preveri na občini A misliš, da se na občini lahko pozanimam? Dejansko ne vem kam se sploh obrnit Ampak res preseda tole
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 15:29:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Larisa, verjetno ne moreš nič, če je med tednom in v delovnem času Zakaj so pa nehal ko je šel tvoj dol pa ne vem Mogoče pa nimajo vseh papirjev urejenih Preveri na občini A misliš, da se na občini lahko pozanimam? Dejansko ne vem kam se sploh obrnit Ampak res preseda tole Ja, občina mora izdati dovoljenje za gradnjo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 15:30:17
|
|
|
|
lillchy123
|
Larisa, mogoče lahko vprašaš na inšpektorat za okolje in prostor? mogoče te bojo znali vsaj naprej usmerit.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 15:30:37
|
|
|
|
bugnavilea
|
Zdravo punce! JSt vas sam na hitro pozdravim. Sem že od sobote čist boga, ker mi izrašča modrostni zob in se mi je seveda vse tam okoli vnelo in sem taka kot da bi žogico za tenis mela v ustih. Sedaj hodim vsak dan do zobozdravnice menjat trakec, pa na antibiotiku sem in protibolečinskih tabletah ... pa sem od teh zadnjih čist fuč ... k mal zadeta. Ma adijo pamet no. Hvalabogu porihtajo ta male moj mož in mama, ker sama nisem sposobna. SIcer zgleda, da gre zdej na boljše ... bomo vidli ... Evo ... se mi že vrti. Grem spet ninat. Čau.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 15:32:30
|
|
|
|
dolenjka
|
Območna enota Ljubljana Vilharjeva c. 33, 1000 Ljubljana Vodja - Tomaž Miklavčič tel: 01/420 44 00 faks: 01/420 44 10 e-pošta: irsop.oe-lj(at)gov.si Evo Larisa, tole je inšpektorat za okolje in prostor, spadate pod LJ, pa vprašaj
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 11.11.2008 15:33:20
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo zakonodajo http://www.iop.gov.si/index.php?id=6204
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?