|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
10.11.2008 22:53:44   
Polynesia
Waaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwww....uro, dve me ni gor in takele leeeeeeeeepeeeeeee novičke, jupiiiiiiiiiii.

nixie bravo mami in bravo fantek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

konina bravo mami in bravo dvema korenjakoma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

klavdy u napaaaaaaaad na seznam user posted image user posted image .

mojsoncek kar privošči si sedaj, bravo user posted image user posted image user posted image .

caligula kje siiiiiiiii???

nagajiva kaj je zdej to, a midve pa kar nič user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
10.11.2008 22:58:43   
caligula
ah kje sm?? TLE SEM!
user posted image user posted image user posted image
bravo nove mamice in novembrčki.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
10.11.2008 23:00:06   
caligula
spet fantki vodijouser posted image
kje ste pupe?
tamy je še vedno doma tko da na njo se ni za zanašat, da bo kaj novega. user posted image
torej katera je naslednja? oz katere 3user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
10.11.2008 23:01:40   
Andromeda
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo konina in dvojčka! čestitke družinici! user posted image user posted image user posted image

bravo nixie!!! čestitke!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
10.11.2008 23:02:03   
caligula
jaz grem pa danes prej v posteljo, pa čeprav gledala strop celo noč. sem se odločila, da se moram nekako spočit ker ne vem kdaj se bom lahko kasneje, moja nečaka že nestrpno pričakujeta dojenčka, mali je že čist šokiran nad velikostjo mojega bušijauser posted image
danes je po stanovanju hodu pa govoru da bo on tud mel tak trebuh pa dojenčka roduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
10.11.2008 23:05:29   
Polynesia
caligula ja ti otroci so res zanimivi s svojimi komentarji user posted image user posted image .
A imaš še vedno izcedek? Jaz pa mislim da ne rabiš delat panike, sam ne tlač si več rok tja dol, hihihiuser posted image .

Ja jaz sem bila pa prejle eno uro v kopalnici na kopanju, kaaaaaj je pasalo, pa malemu tudi zgleda. Pa pobrila sem se, ker tut mene že ne bojo tam bril user posted image ...itak so pa to cele akrobacije user posted image .

Jaz sem tudi rekla da bi šla dons prej spat, sam kaj ko ne morm kr tam neki za brez veze v postli ležat....hmmmmm.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
10.11.2008 23:21:37   
caligula
nočka vsem, pa če katera pobegne čez noč v p., naj ji čimprej mine pa da imamo zjutraj kaj za čvekat pa čestitat.
papa

Neposredna povezava do sporočila: 1382
10.11.2008 23:22:18   
caligula
polynesia... ni več nič blo, samo tisto pop. tko da nisem nikamor šla. itak imam jutri pregled pa bom povedala. papa

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
11.11.2008 5:38:10   
caligula
jutro. po nekaj urnem premetavanju mi je uspelo ostati do zdaj v posteljiuser posted image user posted image user posted image
kakšna nova mamica?

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
11.11.2008 8:01:44   
mojsoncek
Jutro! Jaz sem pa spala kot bubica... no pa saj spim kot bubica vsako noc user posted image . Se sploh ne pustim motiti in ne hodim niti na wc user posted image .

No, zjutraj sem se za dva dni poslovila od nasega malega moza, ker je sel za dva dni k tasci in tastu na "pocitnice". Potem sem si pa privoscila zajtrk in kavo. Sedaj pa sem tukaj z vami user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
11.11.2008 8:10:40   
_katja_
Mornin' jaz tudi kofetkam. Pa kar dobro sem spala.
Pomar*anča*: si še z nami?!? Ali si že kam ušla user posted image

Ja danes je pa moj dan, ampak kakor rečeno bomo še malo počakali user posted image

Danes ima moj dragi god, pa moram zdej malo preštudirat kaj mu bom še kaj spekla....mmm....

Čestitke vsem novopečenim mamicam!!!!! Sem vam kar malo fovš, ko že držite svoje štručke....user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
11.11.2008 8:14:44   
pomar*ANČA*
jutro

ah, jaz sem še tuki- včeraj se potem nisem imela nič časa oglasit, sva pomivalni stroj dobila, pa sem tuhtala kako prati, pa pospravljala...potem pa samo padla v posteljo... čep je res šel, sam je ginekologinja rekla,da naj se ne veselim preveč, da lahko vseeno traja par dni.  naslednji pregled imam 14.11. na rok, ctg ni pokazal nič, le en krč maternice, zato je celo možnost, da bom tudi jaz čez rok- tako me je potolažila user posted image

_katja_, verjetno me boš res prehitela. drugače pa ribanje tal in in vse kar si naštela nič ne pomaga. mislim, vsaj pri meni, ker midva se seliva in cele dneve sem na kolenih, pa še vedno trebušček za sabo vlečem. kako se drugače počutiš? boš šla dons v rim- pa kje je folk najdu ta rim?

meni je pa stara mama neredila tok cute šal... se morm pohvalit, saj že celo večnost nisem dobila nič novegauser posted image pa še za melega istega, ampak veliko manjšega. puhast, moder... skratka komaj čakam sneg, da se zavijem.

petra, čestitam! pa imamo spet/končno eno novembersko punčko! user posted image user posted image
konina tebi pa seveda za dva nova srčkauser posted image user posted image  

ponoč fajn spim, le za na wc se zbujam, pa danes ponoč sem dala 3 stroje cot prat in jih obesla, tako spotoma, ko sem bila že ravno pokonci.... aja, tiste, ki imate galeb postljnino.... kako ste prale tisto penico za okoli postelje?

se še kaj oglasim kasnej, zdaj moram pa eno sobo oblepit, da se bo popoldan pobarvala- če je ne bom kar sama že dopoldanuser posted image

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
11.11.2008 8:47:30   
nagajiva
Ojla user posted image  in mamice...
Še vse tukaj???
Jaz sem danes spala kot ubita...le en nočni obisk wc-ja.
Ne vem kaj si ti naši mulčki predstavljajo user posted image user posted image user posted image .....V četrtek je polna luna in upam (!), da se lahko nanjo zanesemo user posted image user posted image ....
Včeraj so nama zgornjo ploščo zbetonirali user posted image , drug tedn (upam, da vreme zdrži) pa pridejo delat streho....Pa je moj se z bušijem pogovarjal in user posted image  naročil, da naj vsaj do plošče počaka in očitno atija uboga.....Je včeraj moj to z takim veseljem povdarjal user posted image .
Pomar*ANČA*-lepo znajo "potolažit" ti naši G......sicer pa sem jaz živ primer, kako lahko kljub čepu user posted image  še kar vstraja v bušiju....Pa tud jaz sem se takrat razveselila....
Tak, sedaj mi je pa začelo krulit....ma ne morem bit pol ure pokonci in sem že lačna.....

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
11.11.2008 8:54:34   
Oaza
Jutro!

Jaz pa sem se zbudila takkkooooooo lačna, da sem najprej imela zajtrk, potem pa sem prišla brat, kaj ste nappisale včeraj zvečer in danes zjutraj- ponavadi imam obratni vrsni red (najprej RR, potem zajtrk, da tačas naštudiram kaj bi sploh jedla). user posted image

Nagajiva, mogoče pa bo res polna luna kaj pripomogla k temu, da bo čimveč malih novembrčkov pokukalo na svet!

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
11.11.2008 9:10:08   
caligula
tamy čaka na sprejem v p.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1390
11.11.2008 9:17:36   
bobika1
Dobro jutro. Joj kak je fino spat v domači postliuser posted image
Sam vseen sem se zgodi zbudila ob 7 ker mamo delavce in nam deljo "grušt"streho  in so začeli navsezgodi ropotat... in potem sem zaspala nazaj in me je zbudila tašča, kak sem pa to...user posted image  Očitno se morm tako zgodi vstajat- me prvajajouser posted image

Ja nič grem neki pojest pa se vam mal kasnej še javim.

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
11.11.2008 9:23:56   
klavdiy4
user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime              (št.user posted image , št.user posted image )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  30.10.   Anime user posted image user posted image        (1user posted image ,0 user posted image )         29 let        LJ      RODILA  user posted image ,user posted image

2.  30.10.   varci                   (3user posted image ,? user posted image )         28 let        LJ       RODILA  user posted image  

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )          25 let       CE      RODILA  user posted image

4.  02.11.   Iyra*  user posted image user posted image         (?user posted image ,0user posted image )          27 let       MB      RODILA  user posted image ,user posted image

5.  02.11.    poli*                  (1user posted image ,0user posted image )          ?? let      kraj      RODILA  user posted image

6.  02.11.   Ssheila                (2user posted image ,0user posted image )          24 let      GO       pregled  user posted image

7.  03.11.   vejicica               (1user posted image ,0user posted image )           23 let      kraj     pregled  user posted image

8.  03.11.    tamy31              (2user posted image ,1user posted image )           24 let      NM       9.11   user posted image

9.  04.11.   zara13               (1user posted image ,0user posted image )           28 let   Jesenice RODILA user posted image   

10. 05.11.   Mijavček user posted image  user posted image (1user posted image ,0user posted image )          32 let        LJ       RODILA user posted image ,user posted image     

11. 05.11.    luna8                 (1user posted image ,0user posted image )          27 let        LJ       RODILA   user posted image

12. 06.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image )          28 let        LJ          11.11  user posted image

13. 07.11.   carly                  (?user posted image ,?user posted image )          26 let    Jesenice  RODILA user posted image

14. 08.11.     vebo                (4user posted image ,?user posted image )          32 let   Koroška    RODILA user posted image  

15. 08.11. nixie                     (?user posted image ,?user posted image )           ?? let     kraj       RODILA user posted image

16. 08.11     letalo                 (1user posted image ,0user posted image )          28 let     kraj       pregled  user posted image

17. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )          27 let     MB        14.11. user posted image

18. 11.11.    jada                  (?user posted image ,1user posted image )          ?? let   Domžale   RODILA   user posted image

19. 11.11.    _katja_             (1user posted image ,0user posted image )          24 let   Domžale    14.11.   user posted image      

20. 12.11     petra*k             (1user posted image  ,0user posted image  )        25let    Ptuj        RODILA   user posted image

21. 12.11.  mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image )          27 let    LJ            pregled   user posted image

22. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )          31 let    LJ           pregled   user posted image

23.
13.11.   Šema                 (2user posted image ,1user posted image )          33 let     LJ           RODILA   user posted image

24. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,0user posted image )          24 let  Mengeš     pregled   user posted image

25. 13.11.   Charleyuser posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )        29 let     Kamnik   RODILA user posted image ,user posted image   

26. 14.11.    Malapikice         (2user posted image ,1user posted image )          29 let   KR            pregled   user posted image

27. 14.11.    Članica             (2user posted image ,1user posted image )          36 let  Kamnik      RODILA   user posted image

28.  16.11    caligula             (1user posted image ,0user posted image )          26 let   NM           11.11.   user posted image

29. 17.11.    taly82              (1user posted image ,0user posted image )          26 let  Gorenj.      RODILA   user posted image

30. 17.11.    TINKA05          (?user posted image ,?user posted image )          28 let   NM            RODILA   user posted image     

31. 19.11.    Lakšmi             (1user posted image ,0user posted image )          30 let   LJ              pregeld   user posted image

32. 20.11.   orka                 (3user posted image ,2user posted image )          33 let   LJ              RODILA    user posted image

33.  20.11.    onur                (?user posted image ,0user posted image )          27 let    Kras         pregled   user posted image  

34. 21.11    Andromeda      (1user posted image ,0user posted image )          28 let   LJ              RODILA    user posted image

35. 21.11.    natasa78 user posted image user posted image  (2user posted image ,1user posted image )      ?? let    kraj        pregled  user posted image ,user posted image     

36. 21.11.    j5ra                  (2user posted image ,0user posted image )          30 let   LJ            pregled    user posted image

37. 22.11.    Jelka123          (3user posted image ,1user posted image )         30 let   kraj           pregled    user posted image    

38. 22.11.   konina user posted image  user posted image    (2user posted image ,1user posted image )             30 let   NM        RODILAuser posted image , user posted image   

39. 22.11.   saba                (4user posted image ,1user posted image )         31 let   KP             pregled   user posted image   

40. 24.11.   klavdiy4             (1user posted image ,0user posted image )        18 let   Ljubno        10.11.    user posted image

41. 25.11.    tayrin                (2user posted image ,1user posted image )         29 let  
 kraj           pregled    user posted image

42. 25.11.    bobika1             (1user posted image ,0user posted image )        21 let  Laško         17.11.  user posted image

43. 25.11.    bebbe                (2user posted image ,?user posted image )        33 let Damask       pregled   user posted image

44. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )       32 let   MB             pregled   user posted image

45. 26.11.   mojsonček         (2user posted image ,1user posted image )       30 let   Žiri             pregled   user posted image  

46. 26.11.    sonček2008     (2user posted image ,0user posted image )       30 let    LJ       
       pregled   user posted image

47. 26.11.    amani                (2user posted image ,1user posted image )      26 let    LJ               pregled  user posted image

48. 26.11.    Marty1              (1user posted image ,0user posted image )      32 let   
 LJ               pregled   user posted image

49. 27.11.    Oaza                 (?user posted image ,?user posted image )       ?? let   kraj             pregeld   user posted image   

50. 27.11.    MissI                (1user posted image ,0user posted image )       ?? let   kraj             
pregled   user posted image

??          Anonimna                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let   kraj           pregled

??          NINAHR                       (?user posted image ,?user posted image )          ?? let   kraj          
 pregled

??          simo                             (2user posted image ,1user posted image )         ?? let  Prekmurje  pregled 

??          bubalina                       (?user posted image ,?user posted image )         ?? let   kraj           pregled 

??          28nina                          (?user posted image ,?user posted image )        ?? let    kraj           pregled

??          orhideja2                      (?user posted image ,?user posted image )        37 let    kraj          
pregled

??          mvtz                              (2user posted image ,1user posted image )       ??let       kraj         pregled  user posted image   

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128
kmercun@gmail.com
Bobika1: 040 231-331 ,
sanja.sobar@email.si
klavdiy4: 070 870- 351,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Andromeda: 031 627-019, jasmina.salic@gmail.com

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
11.11.2008 9:38:06   
klavdiy4
user posted image   
            user posted image

26.08.2008 (8:25)
1. Orka  -     Ema (1040g, 35cm) ( pdp 20.11.08 - 28. teden )

01.09.2008 (18:44)
2. Zara13  -    Tian (1330g, 40cm) ( pdp 04.11.08 - 31. teden )

02.10.2008
3. Mijavček - Ema (1810g) in Tristan (2160g) ( pdp 05.11.08 - 36.teden )

03.10.2008 (21:44) in (21:48)
4. Anime - Tjaša (2740g, 49cm) in Uroš (2250g, 46cm) ( pdp 30.10.08 - 37. teden )

03.10.2008
5. Charley - Maj (1470g) in Mak(1835g) ( pdp 13.11.2008 - 35. teden )

07.10.2008
6. Andromeda -   Dario ( 2200g, 45cm)  ( pdp 21.11.08 - 34. teden )

16.10.2008 (17:00) in (17:07)
7. Lyra - Zoja ( 3100 g) in Zara ( 3000 g ) ( pdp 02.11.2008 - 38. teden )

18.10.2008 (12:50)
8. Emina83 - Emir ( 3470g, 52cm ) ( pdp 1.11.2008 - 38. teden )

20.10.2008 (15:14)
9. varci- Gaj (3560g, 51cm) (pdp 30.10.2008- 39. teden)

22.10.2008
10. vebo - Manca ( 3070g, 50cm)  ( pdp 8.11.2008 - 38. teden )

25.10.2008
11. članica -Tit (2990 g) (pdp 14.11.2008- 38. teden)

27.10.2008 (11:55)
12. poli*- Tanja (3310g, 52cm) (pdp 2.11.2008- 40. teden)

27.10.2008 (19:54)
13. taly82 -Marcel (2900g, 50cm) (pdp 17.11.2008- 38. teden)

28.10.2008 (9:43)
14. jada - Žiga (3140g, 52cm) (pdp 11.11.2008- 39. teden)

04.11.2008
15. Šema - Aljaž Žan (2850g, 49cm) (pdp 13.11.2008- 39. teden)

04.11.2008 (13:30)
16. carly- Taja (3200g, 51cm) (pdp 7.11.2008- 40. teden)

05.11.2008 (17:29)
17. Tinka05 - Žan (2300g, 47cm) (pdp 17.11.2008- 39. teden)

06.11.2008
18. Nixie -   ?    (3400g,51cm) (pdp 08.11.2008- 40.teden)

09.11.2008  (10:15)
18.Luna8 - Pia Lucija (2950g, 49cm) (pdp 5.11.2008-41. teden)

10.11.2008
19.Petra*k - Tia (3070g, 51cm) (pdp 12.11.2008- 40.teden)

10.11.2008
20.Konina - Erazem (3180g, 50cm) in Gašper (2590g, 50cm) (pdp 22.11.2008 - 39.teden)

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
11.11.2008 9:46:14   
klavdiy4
dobro jutro..

Kako ste bile pridne...user posted image

Najprej pa

user posted image user posted image user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE NIXIE, ATIJU IN user posted image (user posted image )user posted image user posted image user posted image user posted image

&

user posted image user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE KONINI, ATIJU, SESTRICI NEVI TER ERAZMU IN GAŠPERJUuser posted image user posted image user posted image

Ja sem imela kar nekja dela s seznamom..pri petri*k sem popravila Tiino težo...Pa zanima me, če katera ve kako je ime Nixie-nimu user posted image ??????
Aha pa še pri nixie nisem napisela ure, ker je napisala ob enih in deset minut(pa nevem ali popoldan ali ponoči)...pa saj je še čas, preden vse spoznamo svoje user posted image  bo seznam popoln....!!!!!user posted image user posted image

Pridem še popoldan nazaj, ker je user posted image  doma in greva malce k tašči, pa v trgovino itd...

ČAW BAW

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
11.11.2008 9:58:41   
nixie
7.11.-aljaž

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
11.11.2008 10:46:51   
zara13
Konina, čestitke ob rojstvu dveh sončkov, pravtako čestitke tebi nixie za sinčka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sem prav vesela, da so vsak dan kakšne novičke. Bejbike, zdej ste pa RESSSSSS že vse na vrsti....komaj čakam, da bodo vsi novembrski sončki na svetu, da bo cel seznam poln. Potlej bodo šele zanimive debate user posted image

andromeda - super za pregled, Dario prav lepo napreduje. Nas pa čaka jutri ;)

Zdej pa moj mali že brunda tko, da šibam...

(odgovor članu nixie)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
11.11.2008 10:48:43   
_katja_
Pomar*anča*: ja dvomim da grem danes kam user posted image Ampak sem se zdej že cist nakulirala. Pač mu je lepo v trebuščku in uživa na toplem user posted image Pa še zdej je dva dni FUL aktiven, tako da mu je očitno super. Počutje pa super, se nimam kaj pritoževat user posted image

Statistika vikenda iz Dnevnika: Konec tedna se je rodilo 54 otrok, 28 user posted image in 26user posted image . Med njimi dva para dvojčkov: user posted image user posted image in user posted image user posted image . Najtežji je bil deček 4100g, najlažji prav tako deček 1620 g.

(odgovor članu nixie)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
11.11.2008 11:11:38   
Andromeda
Dobro jutro!

Danes me je pa moj lumpek ponoči dvakrat spravil pokonci in sem mu napol v spanju dala za jest. Imam to srečo, da ko ga položim v posteljico kmalu nazaj zaspi, tudi če prej gleda kot zajc na široko. Pa ponoči mu dam dudo, čez dan je pa nima. Upam, da bo tudi tako poštekal kdaj je dan in kdaj noč.
tamy - srečno! user posted image

zara13 - vso srečo jutri na pregledu! Pa sem ti pozabla odgovorit, da imaš sama to pravico, katerega pediatra si boš izbrala. Meni je babca oz. patronažna dala seznam vseh pediatrov v ZD Bežigrad in rekla, da ne bo nobene reklame delala user posted image Zaprtje - s tem ima tudi Dario težave, ker ne dojim, mu dam vsak drugi obrok Novalac proti zaprtju. Če polno dojiš, je res malce čudno, da ima zaprtje, sicer pa žal ne vem kako ga učinkovito pregnati. Ene dajejo donat za pit, kar se meni zdi še prezgodaj. Lahko pa probaš z bebe čajem. Moj ni preveč navdušen nad njim in mu ga dam po žlički.

nagajiva- lepo, da tvoj user posted image uboga ateka, ampka zdaj bi pa lahko počasi prišel na svet, a ne? Pa vidim, da vam gradnja hiše zelo napreduje. Se mi zdi da ste kake 2 meseca nazaj šele temelje kopal...

Nič, grem, ker imam ful dela, ker potem, ko se Dario zbudi, moram vse iz rok spustit. Pa pa!

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
11.11.2008 11:17:29   
bobika1
Dobla sporočilo od KONINE

Mi trije smo super. Fanta sta spala celo noč. Pridno se dojimo. Malo šivi bolijo, a bo že bolje. Lp, nina

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
11.11.2008 13:22:18   
klavdiy4
user posted image   
            user posted image

26.08.2008 (8:25)
1. Orka  -     Ema (1040g, 35cm) ( pdp 20.11.08 - 28. teden )

01.09.2008 (18:44)
2. Zara13  -    Tian (1330g, 40cm) ( pdp 04.11.08 - 31. teden )

02.10.2008
3. Mijavček - Ema (1810g) in Tristan (2160g) ( pdp 05.11.08 - 36.teden )

03.10.2008 (21:44) in (21:48)
4. Anime - Tjaša (2740g, 49cm) in Uroš (2250g, 46cm) ( pdp 30.10.08 - 37. teden )

03.10.2008
5. Charley - Maj (1470g) in Mak(1835g) ( pdp 13.11.2008 - 35. teden )

07.10.2008
6. Andromeda -   Dario ( 2200g, 45cm)  ( pdp 21.11.08 - 34. teden )

16.10.2008 (17:00) in (17:07)
7. Lyra - Zoja ( 3100 g) in Zara ( 3000 g ) ( pdp 02.11.2008 - 38. teden )

18.10.2008 (12:50)
8. Emina83 - Emir ( 3470g, 52cm ) ( pdp 1.11.2008 - 38. teden )

20.10.2008 (15:14)
9. varci- Gaj (3560g, 51cm) (pdp 30.10.2008- 39. teden)

22.10.2008
10. vebo - Manca ( 3070g, 50cm)  ( pdp 8.11.2008 - 38. teden )

25.10.2008
11. članica -Tit (2990 g) (pdp 14.11.2008- 38. teden)

27.10.2008 (11:55)
12. poli*- Tanja (3310g, 52cm) (pdp 2.11.2008- 40. teden)

27.10.2008 (19:54)
13. taly82 -Marcel (2900g, 50cm) (pdp 17.11.2008- 38. teden)

28.10.2008 (9:43)
14. jada - Žiga (3140g, 52cm) (pdp 11.11.2008- 39. teden)

04.11.2008
15. Šema - Aljaž Žan (2850g, 49cm) (pdp 13.11.2008- 39. teden)

04.11.2008 (13:30)
16. carly- Taja (3200g, 51cm) (pdp 7.11.2008- 40. teden)

05.11.2008 (17:29)
17. Tinka05 - Žan (2300g, 47cm) (pdp 17.11.2008- 39. teden)

07.11.2008
18. Nixie -  Aljaž (3400g,51cm) (pdp 08.11.2008- 40.teden)

09.11.2008  (10:15)
18.Luna8 - Pia Lucija (2950g, 49cm) (pdp 5.11.2008-41. teden)

10.11.2008
19.Petra*k - Tia (3070g, 51cm) (pdp 12.11.2008- 40.teden)

10.11.2008
20.Konina - Erazem (3180g, 50cm) in Gašper (2590g, 50cm) (pdp 22.11.2008 - 39.teden)

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.