nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: nokes mišmiš, kaj pa je s teboj, saj boš krepala od dela!!! kako tvoj kužman v šoli, še vedno med tapridnimi?? ja itak!!! in ti? sam prišibaš/odšibaš, nikjer nobene štange, nobenega colina, da o dekolteju ne govorim! Noki, Noki, saj veš, delo krepa človeka Kužon priden v šoli, sicer naju poleg malo zajeb., pač nisva vajena hoditi tesno en ob drugem, ampak tudi to bo mismis zrihtal. Štanga je bila v petek, dekolte pa tudi, samo Colin je manjkal, je bila pa zato v soboto po TV. Vse na kup Pa ti, kako kaj? Kako kaj pupa in turist? a ja še informacije za seznam. PIR: 14.11.2008 v okr. Kongo - mismis (a sem vse naredu???) poleg je je.ben! lahk pa se ti na kužona naslanjaš, pa greš ti poleg . da boš pa pekeca popedenala, pa verjamem, en smrdljiv sirček v roko, pa bo hodu poleg al pa po zadnjih tacah! no, da mi je to videt, pri njegovih kilah in velikosti! pupa in turist se veselo brcata, včasih pa tud falita in fašem jaz danes je prvič, da ju čutim že od zgodnjega jutra in tudi zdaj, ko sedim za kompom, pa če se vležem spet. takle zgleda da se mi obeta. ampak oba sta po moje še na ritkah, ker me brcata v spodnji del trebuha. upam, da se bo a-jčica enkrat obrnila, da bi imela kakšno možnost naravnega poroda. z mojim trebuhom pa so po moje ene že rodile na rok, ker kam bo pa to šlo!???!! uau! konina je bila prava šlankarca proti meni! aha, POP je optimalen! priden mišmiš! pa še kicsi, vidiš, en-dva-tri, pa gre! zarja, ja, saj tak sem mislila glede intime, je.beš to, če ti vsak, ki pride mimo lahk mal not pogleda. ko grem na materinsko šolo, srečujem same take v belih haljah, ki me poznajo v globino maternice! pridne ste vse! lupčka! žiži??, oh, pravkar vidla, pridna zvezdica, ŽIŽI: DRŽIMO PESTI!!!! pa še to, zvezdica, samo za tebe: + 0___5___10___15___20__23_25___30___35___40